Tilbakeblikk på fullstendigkaos.blogg.no-2011! (Del 2)

DETTE INNLEGGET ER FORTSETTELSEN PÅ DETTE INNLEGGET!

♥ Juni ♥

Så endelig kom juni-måneden. Den måneden jeg som har det beste minnet ikke bare for hele året. Hvorfor skal dere få lese snart.
Denne måneden startet jeg med et veldig varmt innlegg hvor jeg ønsket å få frem mest mulig av selvtillitten til folk, jeg ønsket at alle sammen skulle vite at de er spessiell, og alle andre bare usikker! Det ble et innlegg jeg husker som et innlegg hvor jeg fikk en del takknemlige kommentarer fra enkeltmennesker som sliter.

Foreldres overnaturlige evner til å overdrive barnepassingen og oppdragelsen er dessverre enda et faktum, og da jeg skrev om dette i juni kom det selvfølgelig noen kommentarer fra foreldre som mente jeg ikke ante hva jeg snakket om, fordi jeg ikke har barn selv. Jeg vet i hvertfall hvordan det er å være barn og HA foreldre som overreagerer!

Kan foreldre overreagere og overdrive regler og grenser? Ja… Men klarte sure foreldre å stoppe kjeften på meg? Nei, for litt senere skrev jeg mot alle som mener at to av samme kjønn ikke kan være “bare” venner!

Asperger syndrom har alltid vært en del av livet mitt, tidligere hadde jeg blogget om fortiden og oppveksten med diagnosen, men i juni skrev jeg mer om det å leve med asperger en dag i dag! Enda et innlegg som mange viste videre til andre venner og kjente! En hit!

Er det forresten mange her som husker mine selvkompromerte historier om “Arne og Heidi” som jeg skrev i juni?
Les del 1 her!
Les del 2 her!
Og for finalen, hvor alt endte litt galt, trykk her!

Endelig, nå skal vi komme til den dagen som desidert ble min fineste dag i hele år. 20-årsdagen min, og det er min 37 år unge venninne i nabodistriktet som har fortjenesten over som den dagen tok toget fra Rennebu til Oppdal for å være med meg i 5 timer. Kjære min venn, hvis du leser dette nå: Jeg savner deg utrolig mye, og jeg savner å høre fra deg <3 Du betyr så mye for meg. Og jeg beklager at det ble litt dumt senere i høst fra min side, eneste jeg vil er å få kontakt med deg noe jeg ikke har hatt siden august 🙁

Mens vi først er inne på ting som “den siste tiden” har blitt en trist ting! Forsøpling, i slutten av juni kom jeg med et krast og sinnainnlegg hvor jeg hadde lyst til å be dere idioter som ikke gjør det enda, om å ta bedre vare på planeten vår ved å foreksempel ikke overdrive bilkjøring, ikke kaste søppel i naturen og den slags! Joda, jeg er faktisk en av blekkulfs miljødetektiver enda!

Den 27. juni kunne jeg melde at Ipoden min hadde krasjet, og ja… Jeg mistet alt jeg hadde på den, sendte den inn på reperasjon. Orket ikke vente veldig lenge på å få den tilbake, så jeg kjøpte meg en ny. Noen dager senere fikk jeg tilbake den gamle som da var reparert, noe jeg måtte betale for uten at jeg visste det på forhånd. Enda garangien enda ikke hadde gått ut da. Aldri stol på Expert(er):P

28. juni er forresten en dato jeg husker godt også! Mange som husker at jeg ertet på meg noen rosablogg-tilhengere, ala. Voe og slik? Les “Toppbloggsøppel” og “Tragiske drittunge-bloggere!”! Kommentarene leses på eget ansvar:P


♥ Juli ♥

Veldig random, men helt sant. I juli debuterte jeg som “True Blood” fan da jeg så alle første sesongene på bare en uke på Blu Ray.

Og den som sier at jeg ikke kan pante og samle, kan ta å be mora si om å tørke seg i ræva! For er det noe jeg kan så er det å samle og pante!

Men som ingen andre måneder, så ble heller aldri juli en helt depresjonsløs måned, da jeg blogget noe velmodig om mine tanker om livets marsj mot døden. Oppdaget litt senere at noen hadde Twitret meg “fullstendkaos, syk blogg…”. Kan ikke være godt likt hos alle!
Og en annen ting; hva tenkte Thorbjørn Egner med i 1949 da han skrev Karius og Baktus på en så tøflete måte?

13. juli blogget jeg et sarkastisk innlegg mot terrorisme og litt mot Islam… 9 dager senere kom terroren til Norge, og jeg trakk da litt for raske meninger om hvem “terroristene” var. Heldigvis tok jeg feil, noe jeg skrev om litt senere.

28. juli ble enda en litt småtøff dag, da jeg hadde begynt å savne en spessiell venn i livet som jeg enda ikke har hørt mye fra…
Og apropo pain, i juli ble happypain-bloggeren som er en veldig god venninne av meg, månedens blogg!


♥ August ♥


Når august kom, skjedde det noe nytt i livet mitt. Den 2. august flyttet jeg nemlig for andre gang i år. Men denne gangen alene. Jeg flyttet da til den hybelen jeg bor alene på som jeg fortsatt bor på en dag i dag, og her kan dere se de første bildene jeg tok i august fra mitt nåværende hjem.

12. august hadde jeg forresten alvorlige problemer med å konsentrere meg med å kose meg hjemme når det var festival i Oppdal, og jeg HATER slike kvelder når andre drikker og koser seg…

Er det noe jeg ikke alltid setter pris på så er det når andre har det morro på andres bekostning, og det sinne fikk jeg kjenne på kroppen i august! DRA TIL HELVETE JÆVLA DANSEDAMER!

Og apropo glede, kan for mye glede gi for mye sorg? Det spørsmålet stilte jeg dere i hvertfall 18. august!

Ser virkelig ut som om august skulle bli en måned med en del raseri fra min side, også litt da jeg på slutten av måneden ble utsatt for hatske oppførsler mot meg, av en mindreårig drittunge!

Men august ble heldigvis ikke bare en sinnamåned på det personlige plan. Det ble også en sinna måned med budskap om andre ting, som foreksempel dyremisshandling!

August ble til tross for mye tøffe opplevelser, avsluttet med litt humor! “Fin blogg kommenter tilbake?”, neitakk!


♥ September ♥

Kjære leverpostei-boks, hvem er du?
Kjære leverpostei-boks, hva er det du vil?
Mange som husker dette videodiktet?

Og er det mange som husker da jeg omdøpte og omskapte (pølse-)Jesus nedi do?
Men noe annet dere sikkert også husker; Barne tv for voksne!

Impulsivitet har alltid stått høyt oppe på min liste over gode og dårlige vaner, i midten av september klippet jeg meg helt selv, med en neglesaks, noe som tok 4 timer sånn omtrent! Gikk virkelig amok denne måneden jeg, hehe!

Det kan virke som om september ble en arena for bare tull og tøys og faens oldemor, men akk nei, jeg skrev også litt om alvorets sider denne måneden også, men heldigvis ikke så depresiv og personlig. Den 17. september skrev jeg filmomtalen til dokumentaren “USA vs. Al-Arian”.

Enda en synd ble forresten begått, da jeg stjal en tyggis den 20.september, og blogget om det etterpå!

Den 29. september gikk jeg ut på natten og ble noe overasket over hvor varmt og friskt det faktisk var da, video la jeg også til! Altså, Oppdal + varme i september liksom!


♥ Oktober ♥

Er homofile mindre verdt enn heterofile mennesker, var det første spørsmålet fra meg dere skulle svare på i oktober, og om det ble det siste? Nei, langt derifra!

Nrk er noen stygge dyr, og det spessielt når de krever ekstra i lisenspenger! Jeg skrev da historien om Lesben Slaskeladd som drepte Nrk-DRAGEN!

“My secrets” er blitt et youtube-fenomen der bloggere avslører hvem de egentlig er, jeg er ikke noe verre, og jeg laget en video, som resulterte i at jeg fikk en ny venninne over nett i oktober. Takket være denne åpne videoen jeg turte å stå frem med da.

I oktober fikk jeg forresten to nye “samboere”, to skjelletter som henger på hybelen en dag i dag. Elin Skillet Von Boner og Gamle Erik Von Boner!

Og det spørs om det var flere enn min venninne Daeva Tollnes som ble begeistret da jeg skrev “Fitter elsker fitter, kuk elsker fitter, fitte elsker kuk og omvendt”? 🙂

Apropo, litt rare temaer. Hvem er det ikke sånn egentlig som aldri har drømt om å sette sammen et drømmeteam, av døde kjendiser?

I oktober hadde jeg selvfølgelig også en Halloween-konkurranse, hvor dere skulle sende inn et skummelt bilde av dere selv. Ikke spessielt skrekkelig mange sendte inn forslag, men vi fikk da inn noen. Og den bloggen som vant, som jeg reklamerte for en hel måned etterpå var Kiddys:-)


♥ November ♥

I november startet jeg med å etterlyse tips fra dere om hvordan jeg best mulig kunne vaske og gnikkebort noen flekker. Og Sersjantnilsen var heldigvis født på den tiden og hjalp til, noe jeg visste hvordan gikk her!

Voldtekt har jeg aldri vært noen tilhenger av, og det var jeg heller aldri i november da jeg blogget mot voldtekt!

Og hvem faen husker ikke da jeg en kveld spiste 6 bananer (på video) på 3 minutter og 50 sekunder! Haha, de gærne har det ikke godt, de har det best! Bananhistorien gikk forresten solid igjen en måned senere da Lenamon skrev om meg i sin julekalender i desember.

Og det store spørsmålet, som vi aldri blir enige i? Eller kanskje? Hva er Oppdals styggeste og fineste bygg?

Du handler. Du har handlet mye. 90 liter mat, 30 liter drikke, 6 tonn med leker, og noen filmer til din egen samling, så spørr kassadama: Vil du ha pose? Neida, jeg spiser alt her jeg!

Noen ble mest sannsynnlig litt happy da “Kjære leverpostei-boks”-diktet fikk en oppfølger. Men i november ble leverpostei-boks byttet ut med fjernkontroll, og selvfølgelig; navlelo!

Apropo Daeva Tollnes, den 25. november laget jeg en videoblogg til denne utrolige skjønne skapningen som i dag er blitt en av mine 5 nærmeste venner. Og hun svarte, til de grader 🙂 :

Da datoen 28. november kom, kunne jeg forresten også henvise litt mer til hva jobben min (som jeg har i dag) går ut på! Les mer om jobben min i lokalavisa Opp, her!

Dagen senere lettet jeg enda litt mer på sløret da jeg avslørte at jeg har begynt å skrive på en bok som skal enda på 70 000 ord, en bok jeg enda ikke har kommet særlig lengre med siden sist jeg skrev om den på bloggen! Eneste jeg enda kan si er at boken jeg håper på å gi ut, er en dramahistorie og ikke en ren selvbiografi!

Bare så dere vet det så er jeg forresten glad i puppene mine!


♥ Desember ♥

Så var det omsider kommet til årets siste måned, som i skrivende stund enda ikke er over før om 38 minutter. Desember! Mobbing ble igjen et tema da jeg støttet min gode venninne Ingeborg fult ut, mot mobbing!

Dåp er aldri gøyere enn man lager det selv, og det var nettopp det jeg gjorde da jeg døpte satanistdjevlene mine Daeva, Curella og Redrum!

Jehovas Vitne er skumle og farlige, smittsome krek. Noe jeg visste hva jeg mente om denne måneden!
Da den 9. desember sto i døra fikk jeg den gamle Oppdalsboka som Lars Gisnås hadde skrevet, og gitt ut, signert av han selv mens jeg var på jobb den dagen!

Jeg har alltid elsket å tegne. Den 14. desember tegnet jeg min gode venninne Alexsandra, som jeg håper å få møtt ordentlig snart, og den 15. desember tegnet jeg bestevenninnene mine Sara og Camilla! Elsker dere <3

Desember ble nok uten tvil den måneden jeg var mest naken, bokstavelig talt! Først kunne jeg glede dere med naken mann i dusjen, deretter nakensjokk med nakenkokk, og sist et innlegg om penisen i Pikkens egen skole!

Er det noen som fremdeles lurer på hvorfor jeg kaller meg Aylar Von Kuklinski?

Like mot jul la jeg en slags aldersgrenseide for blogg.no, og skrev hvorfor jeg mener 12 åringer ikke bør ha blogg!
Enda mer alvor ble det da jeg for litt siden skrev åpent om mine selvskadings og selvtortursuvaner, som jeg enda sliter litt med…

Til tross for mye motgang i år er jeg fortsatt ikke død, og har ikke begått selvmord. Som dere ser. Ellers hadde jeg aldri kunne gitt dere 20 nye sjekkereplikker, og jeg har heller ikke kunnet skjelle ut eldre mennesker!


Til slutt vil jeg nå avslutte 2011 med en liten beskjed til dere alle!
Tusen takk alle sammen for at dere har fulgt med på bloggen min. Til tross for at jeg har vært både sjokkerendes vulgær, til tider veldig smigrende med andre, og andre ganger veldig til motangrep mot andre, så har dere alltid vært her! Det er så utrolig mange mennesker og ting jeg skulle nevnt! Jeg skulle veldig gjerne skrevet et tonn med røde og gode ord til mine beste venner Sara, Camilla, Randi, Lisa, Daeva, Alexsandra, Kine, Kristine (ikke hun Kristine jeg skrev om tidligere i dette innlegget), Iris, Jenny, Marthe, og Eirin. Og fortsatt en del jeg mangler.. Jeg elsker alle mine lesere, tusen takk alle sammen, både dere som er nevnt og dere som ikke er nevnt, og dere som jeg i verste fall har glemt… Tusen takk for i år! Og jeg lover dere, jeg kommer aldri til å slutte å spre faenskap, roser og glamour!

Vennlig hilsen
¨¤ Aylar Von Kuklinski ¤¨

Tilbakeblikk på fullstendigkaos.blogg.no-2011! (DEL 1)

♥ Januar

Det var januar 2010 at denne bloggen ble opprettet. Men i 2010 ble bloggen stort sett aldri brukt.
Første innlegg for januar 2011 ble publisert den 19. januar. Da tenkte jeg å prøve å faktisk bruke bloggen litt mer fra og med da, siden jeg nesten aldri rørte bloggen i 2010. Er flere måneder i 2010 som jeg ikke skrev eller la ut noe fra…
Vel… 19. Januar 2011 legger jeg ut det første innlegget for dette året (“Blogg-vurdering”). I årets første blogginnlegg, som ikke er av det veldig spennende slaget skriver jeg at jeg der og da venter på armvarmere og en bukse i posten, samtidlig som jeg på slutten av innlegget ambefaler leserne å ta en titt innom bloggen onlyhelene.blogg.no.

Den 22. januar har jeg bestemt meg for å prøve noe nytt for bloggen, noe som aldri ble noe mer av enn 2 eller 3 ganger. Jeg bestemmer meg for å starte en intervju-side på bloggen, hvor det var meningen å intervjue noen venner eller bekjente innimellom, selvsagt på video. Det skal sies at det morsomste med dette intervjuet var ikke selve intervjuet med Rune, men det jeg fikk oppleve litt senere etter at videoen ble ferdig; Rune ble full over webcam på msn..Tre dager senere intervjuer jeg Hotel Cæsar-fanatikeren Karl Wilhelm Klevan i forbinnelse med nye Hotel Cæsar episoder for året.

Det er først den 29. januar at jeg begynner å få kåthetsfølelsen av å fortsette blogginga sånn ordentlig, når jeg oppdager at jeg er nummer 1 på topplista i hele Oppdal, som den gangen var på cirka 80 bloggere totalt!

Den 30. januar bestemmer jeg meg for å endelig tørre å skrive ordentlig om noe jeg plages av, synes er veldig traumatisk, vanskelig og ekkelt. Jeg skriver et lengre innlegg om min fobi mot hår og frisørting generelt!


♥ Februar ♥

Jeg starter årets andre måned med å svare på noen spørsmål som dere har sendt inn, i en video jeg deler opp i to deler. Se del 1 her, og se del 2 her! Syns nesten dere som ikke har sett de to videoene enda, bør se den nå. Ikke fordi jeg har så jævlig spennende svar, men fordi jeg sminket meg selv utrolig sjarmerende da!

Den 2. februar starter jeg igjen i posten på Oppdal, hvor det var meningen at jeg skulle være hver onsdag og torsdag til fra klokken 08.00-14.00. I løpet av mai eller juni sluttet jeg i posten, og begynte i lokalavisa Opp igjen.

Den 5. februar blir jeg veldig provosert og skuffet over ei jente på cirka 17 år som utgir seg for å være en venninne. Det hele endte med at jeg slutten på den kvelden tar kontakt med politiet for hvor jeg forteller hva denne Kristine-drittungen (som hun heter til fornavn…) og hennes to guttevenner har skrevet.

13. februar starter jeg sammen med noen bekjente på igjen med å lage nye filmer i min hobbyfilm-serie “Ken og Morten”. Som forsåvidt endte med å bli et velykket år for filmserien, likevel det året med lavest energi knyttet til den siden av filmingen min.

15. februar bestemmer jeg meg for å lakkere neglene mine mørkegrønn og turkis-farget. (Tilleggsinformasjon: Det ble kombinasjonen turkis og mørkegrønn som jeg hadde den skjebnesvangerte dagen litt senere, da jeg for første gang møtte den 37 år unge og flotte kvinnen som senere den våren ble min beste venninne, som jeg i juni feiret bursdagen 20års-dagen min med i cirka 5 timer <3)

19. februar skriver jeg deg blogginnlegget som er ett av de mest leste og best kommenterte for 2011. Jeg forteller åpent om min fortid og litt om min nåværende situasjon med diagnosen aspergers syndrom.


(Rommet jeg hadde frem til jeg flyttet første gangen dette året, sammen med mamma og småsøsknene mine)
Den 24. februar får mamma og vi vite at vi må flytte ut fra der vi bodde den gangen, og at vi har 1 måned på å finne et nytt sted, fordi Gjensidige Oppdal (dem vi leide hos da), skal bygge om hele bygget…


♥ Mars ♥

Den 6. mars går jeg amok med kameraet og tar bilde av meg selv med alle solbrillene og tullebrillene jeg har, i håp om at dere skal fortelle meg hva som er hot eller not!
Dagen senere legger jeg ut et av de første innleggene som jeg har fått reaksjoner på da jeg setter opp en liste over forskjellige “tabber” og ting jeg er skyldig med gjennom livet. Kommentarene lar ikke vente på seg, spessielt ikke når jeg forteller at jeg har prøvd sexuell omgang med ei maurtuve.

Okok. Det har forresten aldri vært noen stor hemmelighet at jeg har forelsket meg i hvertfall to eldre kvinner, og at jeg fort blir ekstra glad i modne kvinner nærme 40. Og den 18. mars lager jeg et innlegg hvor temaet er nemlig alder og forelskelse!

Og den som sier at jeg ikke var i slaget den 28. mars, med tanke på tull, tøys og randomnes, må sjekke ut her!


♥ April

Den 5. april har jeg min siste frokost der vi leide den gangen, før jeg, mamma og søsknene mine flyttet. Flyttingen husker jeg godt var tung, krevende, slitsom og kjedelig..

Lev eller dø? Det er det store spørsmålet, og det er nettopp det jeg også gjorde i begynnelsen av april da jeg skrev et lengre innlegg om å leve fritt, bestemme om hvordan man eventuelt skal kle og sminke seg, og generelt hvordan man skal leve, uavhengig av andres meninger!

Noen dager senere er jeg sterkere tilbake med flere kontroversielle innlegg. Denne gangen drar jeg mobberne, baksnakkerne, fordomsfulle krek og bedrevitere etter nakken når jeg skriver fritt vilt mot mobbing!
Og for de som trodde jeg var åpen og hard da hadde så kan jeg fortelle at jeg var enda litt mer åpen noen dager før, da jeg blogget om pedofili og nekrofili, og dagen etter det igjen blogger jeg nesten for incest!


(Coverbilder taes til nytt filmprosjekt)

22. april slipper jeg forresten nyheten om at jeg sammen med venner skal lage en film om en gal prest, som har en fortid som eksorisme. Prosjektet blir noe av, og filmen blir i løpet av en liten måned på rundt en times tid, bare synd at ingen av dere får sett den siden dere ikke deltok i den..

3 dager senere skriver jeg forresten et innlegg hvor jeg stiller spørsmålet: Forverrer media samfunnet?
Da tenkte jeg først og fremst på hvordan enkelte eventuelt blir påvirket av musikk, film, tv-serier og blader. Og Harald Eia og Dag Sørås, hehe..


(Mine ekte, lange negler frem til jeg klippet dem i slutten av april… Savn!)

Er det forresten mange her som husker mine utrolige lange, nydelige og EKTE negler som jeg klippet bort den 27. april etter å ha spart i månedvis?


♥ Mai ♥

Mai er nå blitt en av de beste månedene jeg hadde dette året sammen med deler av juni-måneden. Mye på grunn av mine 37 år unge bestevenn som jeg var så heldig å få møte en del da, frem til jeg nesten aldri hørte fra henne igjen da august kom..
Den 6. mai lager jeg en liste over mine favorittfilmer, en liste jeg fremdeles syns er veldig bra!
8. mai feirer jeg forresten at bloggen min har nådd 1000 kommentarer… 😛 (nå har den rundt 5000)

Falske venner er forresten ikke noe å samle på, og den 12. mai går jeg hardt ut mot mine falske venner, med spessiel to fjortiss-“venninner” i nærområdet i tankene. Forbanna fylliker, hahaha. Jeg er bare så mye bedre! 🙂

Hvem faen er det forresten som ikke liker kattunger? Den 15. mai la jeg ut kanskje den søteste videoen jeg har lagt ut hittil, når jeg viste dere katten vi hadde til mamma en periode, da. Og fem dager senere er kattungen igjen i rampelyset på bloggen min!

Og når den 30. mai omsider kom, kom også en ny historie fra meg med et budskap og mening, en historie jeg ikke bare skrev, men også leste inn på video og fikk Tom Sterri til å lese (produsenten av dagens Hotel Cæsar-episoder)

Fortsettelse følger i innlegg nummer 2…

HEY ZEP, DO YOU WANNA PLAY A GAME? (mine PS3 og XBOX360-spill)

For dere som tror at det eneste jeg har i hyllene mine er filmer, cder, bøker og blader, så har dere nesten rett. Men dog ikke helt. Jeg har også noen få spill liggende. De fleste spillene mine har jeg ikke hjemme på hybelen, men fortsatt hos mamma til jeg senere får flyttet til et enda større sted. Har en STOOOR bunke Play Station2-spill og også noen gamle pc-spill liggende igjen der, som jeg ikke kan vise dere nå.
Det jeg har hjemme hos meg selv i sittende stund er kun Play Station3-spill og Xbox360-spill, det vil si alle utenom ètt PS3-spill som brodern låner av meg.

Men enyfuckingway, her er de spillene som er mine som jeg har hjemme hos meg nå på denne siste dagen i 2011.

♥ Mine Xbox360-spill:


♥ Play Station3-spillene mine:

Jepp, dette er altså de spillene. Ett Xbox360-spill som manglet, og det var “Smack down vs. Raw 2008”. Hvis jeg ikke husker feil, så er det min bror som låner det nå…
Vel, da skal jeg ta oppvaska og få i meg frokostmiddag, nettopp stått opp. Snakket noen timer med min bestevenninne Sara over Skype i natt, utrolig god bestevenn å ha. Sara hvis du leser dette; jeg er så utrolig glad i deg <3

Ønsker alle sammen en god dag videre:-)
Vi blogges!

IKKE EN FAQ, men setter pris på svar enyway :-)

SÆRIØST! Nå er det på tide!
Er noen småting jeg har tenkt på, ikke veldig lenge, men som jeg i hvertfall ikke har hatt noen grunn til å utsette å skrive om. Jeg er bare litt lat!
Jeg spørr helst ikke noen få av dere som ser dette nå, jeg vil helst spørre alle som leser dette innlegget. Hvordan leser dere bloggen min som regel?

Er dere som regel innom kun når dere ser at jeg har lagt ut nye innlegg via “Siste innlegg fra venner” (gjelder dere som har blogg selv, og som er venner med meg her på blogg.no), eller er dere regelmessig innpå bloggen min noen ganger for dagen eller uken uavhengig om jeg har skrevet masse, lite eller ingenting nytt?

Hvor ofte er dere hver enkelt av dere inn på bloggen min? Og er det noen av dere som vurderer å slutte å fulge bloggen min av noen årsaker? Det siste spørsmålet skal jeg ikke gjøre noe med, for jeg vil alltid blogge og gjøre det jeg selv føler for. Er bare utrolig nysjerrig!

Vi blogges!

APPEL TIL SVISKENES TVILLINGER (GAMLE FOLK)


– I enden av tunnelen skulle det i dette tilfelle vært et tog

Kjære alle eldre mennekser i dette land! Dette er til alle dere gamliser som enda ikke har funnet enden av tunnelet som alltid har et tog.
Først og fremst vil jeg si at jeg syns det er synd at mange av dere som enda ikke er på pleiehjem, mest sannsynlig veldig snart har en fremtid i vente som jeg bare unner èn eneste nordmann i dette landet; Breivik!
Jeg syns det er leit at mange av dere har en fremtid som består av leggetid før barne-tv, og vekking før God Morgen Norge. Jeg syns opprinnelig synd på dere for at mange av dere i deres siste år skal leve på rød saft, varmt vann, kjøttboller, litt gulrøtter og ris.. Samt en pille eller ti til vannet.

Og den eneste musikken dere får hørt er trekkspill, piano og Erik By.
For ikke alle dere gamliser er like heller. Jeg vet det finnes noen mennesker over 70 som er foretrekker heller Alice Cooper og Marilyn Monroe. Men når dere nå snart skal hjelpes inn på eldresenteret, bare fordi de andre i familien ikke gidder å passe på deg lenger, fordi de har sitt eget liv, ja da må du leve på Erik By, Nidarosdommens guttekor og trekkspillhelvete fra Odd Nordstoga til du skal dumpes som den døde kjøteren du er, ned i jordens grunn.

Det jeg bare ikke forstår… Kjære alle gamliser… Det jeg ikke forstår er, når dere først skulle sette opp dette landet som deres etterkommere mer eller mindre er i jævlig god ferd med å rassere igjen… Hvorfor tenkte dere på nesten alt da dere bygget Norge, men bare ikke eldrehjem eller pleiehjem? Hadde dere så liten tro på dere selv under krigen at dere ikke trodde dere skulle oppleve å fylle 60? Eller hadde dere så god tro på at dere skulle forbli frisk og rask, absolutt alle sammen og at gamlehjem aldri skulle ramme deres liv?
Jaja, dere gamle, inngrodde rosinmennesker er mennesker dere også, og det er så menneskelig som det kan gå ann å feilberegne! Gjort er gjort, og spist er spist, sa Reven. Og gjort er gjort i buksa, sa sykepleieren! (som mest sannsynlig slutter i jobben om 2-3 år, med god grunn)

Det er viktig at dere gamlinger nyter den siste tiden dere har. Hver gæern, men ikke plag andre! Dere er flinke på det første, men så jævlig elendige på det siste! Når dere står i butikken foreksempel og teller de jævla småkronene deres, bak dere står det yngre mennesker som på det tidspunktet (beklager å si det) er mer verdifulle enn dere. Der står de og har dårlig tid, fordi det er ting de faktisk skal rekke, mens dere står der, og roter og roter! Når mennesket når det bunnpunktet der, syns jeg det er lov med en debatt om avlivning av mennesker også!
For dere er så grusomt i veien, mange av dere, der dere blokkerer veien med rulatorene deres! “SE på meg, nå skal jeg bare vise ett par hundre irriterte mennesker til den nye rulatoren før det kommer en trailer og sender meg til Jesus Kristus”…


 
Dessverre er det ikke lov å kjøre over dere eldre som sinker trafikken heller. Når dere skal krysse veien, og lyset har blitt rødt, så har lyset vært rødt minst 13 ganger FØR dere er på den andre siden! Og folk lurer fortsatt på hvordan rushtrafikk oppstår… Det er ett par ting dere kunne gjort for å øke sjansen for at dere ikke skulle få den helsa dere har endt opp med… Dere kunne blant annet gitt faen i å kjøpe den støvete sofaen med masse fjær og faenskap i som dere kjøpte på en Ikea-lignendes butikk en gang på 50-tallet, og dere kunne i hvertfall gitt faen i å produsere etterkommerne deres i den sofaen som nå er en av flere ting som gjør at det høres ut som dere har fått kols!

Og forresten, dere peker på yngre mennesker som har tatovert seg her og der, og sier “Tenk på hvordan det der vil se ut når du er på min alder”… Kjære søte deg, hvis meg EN ting på kroppen din som i hele tatt ser pent ut! Rosiner er det ikke mange som onanerer til, og det er ikke helt uten grunn at mange av dere blir “glemt igjen” i skap og den slags! Vi er rett og slett bare glad for å bli kvitt dere! Og ikke kom å si at dere ikke har tatoveringer dere heller, jeg har nok sett de tallene og bokstavene som dere fikk under KRIGEN! HA!

Men for all del, forsøpl gata med brødsmuler som har gått ut på dato som dere lurer fuglene våre til å spise, forurens lufta vår enda mer med kroppslukta deres og for Guds skyld: Fortell oss hvor mye bedre det var før i tiden! Den tiden da Hitler herjet! Den tiden da tven var i sorthvitt og Nrk hadde monopol, den tiden hvor stuene deres så ut som de hadde blitt voldtatt av en fargeblind designer, den tiden hvor jødemannen ble gasset ihjel til stor lættis for tyskerne og den tiden folk var enda mer kvinne og rasefiendtlige enn vi er i dag! Jeg ønsker dere et godt nytt år, og håper at når dere spiller bingo på nyåret, at dere vinner en så stor sum som får hjertene deres til å si stopp! For den gleden unner jeg dere virkelig, er ikke bare kaldhjertet heller <3

Nei, seriøst, gjør det dere er god til; bingo, kryssord, strikking og kaffeslurping! Og lev til dere dør! Som alle andre mennesker, forsåvidt.


Foto: Knut O.

Vennlig hilsen den aldri satiriske, alltid veldig hyggelige og ikke minst forpult ærlige
Aylar Von Kuklinski!

Vi blogges!

KAMERASTATIV – STØDIGERE, ENKLERE OG BEDRE

Dette kamerastativet fikk jeg av min far i går!
Han og min søster kom på uventet besøk, og da fikk jeg omsider dette stativet som er julegave fra pappa til meg.
Grunnen til at jeg fikk det først i går er jo at jeg egentlig har bedt om ikke noe julegaver og feiret jula helt alene og slik i år. Så derfor fikk jeg dette i går og ikke lørdagen som var.

Nå er det en mulighet for at jeg legger ut enda litt stødigere og bedre videoblogger og bilder fremover!
Noe annet som hadde vært eplekjekt nå; Hvis jeg bare klarte å somle meg til å blogge noe fasinerende snart!
Hater den uinspirerende, a4-bloggeren jeg er akkurat nå… Skyt meg om en uke, om jeg ikke har forbedret meg!

Vi blogges!

FOLLOW ME ON TUMBLR

Yes, vil bare fortelle at jeg nettopp har opprettet en konto, et nick eller hva dere vil kalle det på tumblr.
Om du er der er det bare å “følge meg” om du vil det.
Trykk på bildet under for å komme til min tumblr-konto.

Slik ser altså min tumblr-side ut nå!
Tror ikke jeg kommer til å være der like mye som her. Er på bloggen min her at mitt hjerte ligger, hvis jeg i hele tatt har noe hjerte. Kommer ikke til å rebloge masse som mange andre har rebloget, det er bare ikke min stil å kopiere andres bilder, eller rebloge som man kaller det der. Har rebloget to bilder, og det er et av forbildet mitt og et av den ene bestevennen min Sara, som jeg er utrolig glad i.

Utenom det tror jeg neppe dere vil se mange rebloger fra meg på fullstendigkaos.tumblr.com for å si det sånn. Mer glad i å bloge og tumblre eget stoff jeg! 🙂

Men nå skal jeg prøve å rebloge natta her, hehe. Altså sove. Har tatt og gjort unna kveldsrunken, spist kveldsmat og det som skal til, så nå er det bare for meg å ønske alle en god fredag!

Vi blogges!

20 NYE SJEKKEREPLIKKER DU aldri HAR HØRT FØR DU LESER DET NÅ!

From all of me, to all of you! Dette er min nyttårsgave til alle kvinner og menn som leter etter nye sjekkereplikker!


Bildet er tatt fra en dude på skyebyen.no som ei venninne har sendt meg. Søtt ♥

Sjekkereplikker til menn:
1. “Morra di er så fin, men viss du ligger med meg i natt, så kanskje du måler deg med henne?”
2. “Jeg bakte nettopp, også fant jeg ut at brødet mitt var stjålet. Og jeg fant det igjen mellom beina dine nå”
3. “Egentlig er jeg homse, og jeg vet at du er litt nazi, men hvis du puler meg, kanskje jeg skifter mening?”
4. “Å, akkurat nå fikk jeg mitt homofile øyeblikk, kan jeg få smake på leppestiften din?”
5. “Hei gamla, har du lyst til å leke pedofil med meg i natt”
6. “Vil du bli med på kjøkkenet og bake, jeg er genuint glad i å legge boller i ovnen”
7. “Oioioi… Her var det mye parfyme, rene nazityskland… *hosthost* Vil du bli med på soverommet så kan jeg være jøden din?”
8. “Du er genuint heit, vil du rundbrenne litt?”
9. “Heter du Camilla, Sara eller Leif? Samma da, du har fin kropp uansett. Skal vi pule?”
10. “Du var jævlig støgg i sta…. Men fy faen så fin du ble etter whiskyen min frelste meg nylig”

Sjekkereplikker til kvinner:
1. “Du ser hardhendt ut, er du genykolog eller rørlegger? Har litt vondt i bakrøret”
2. “Fy som du svetter, har du lyst til å svette litt over meg?”
3. “Så bra at fotballlaget ditt vant i kveld, har du lyst til å ta en innersvinger i målet mitt”
4. “Jeg var syk på 17. mai i år… Så jeg gikk glipp av da pappa heiste flagget.. Vil du heise flagget for min skyld her og nå?”
5. “Du er så sinnsykt barsnlig, men det er greit.. Vil du bli med på lekerommet og leke Thomas Toget?”
6. “Jeg er genuint opptatt av historie. Vil du vise meg en strak heil-hitler?”
7. “Jeg har ikke klippet plenen min på lenge, vil du utforske den likevel?”
8. “Faren din er så sykt kjekk, vil du ligge med meg?”
9. “Du er en utrolig dyp person, vil du se hvor dyp jeg er?”
10. “Du er utrolig femi kledd i dag, skal vi lesbe sammen?”
alternativ version: “Du ser ut som Justin Bieber, vil du være Bieberbeliver-lespa mi?”


Bilde: http://community2.metalreview.com

Alle sjekkereplikkene er skrevet av meg selv, og alle som kopierer uten lov skal jeg dukke opp på døra til, og kjøre en stor Max Mekker-dildo inn i!
Vi blogges!

NOBODY CAN HURT ME DEEPER THAN I DO!

“Jeg hater meg selv så mye at det eneste jeg kan gjøre for å føle meg bedre, er å kutte meg”

Dette er dessverre en tankegang for mange mennesker i dag, spessielt unge. Cirka halvparten av mine få venner som består av bare en gutt, og resten jenter, har enten hatt en fortid med selvskading, eller plages med det enda.
De fleste av de som jeg vet om kutter seg selv, det er som regel det jeg har fått høre om, og beskrevet enten på bloggen til enkelte, eller over samtaler mer direkte.

Har ikke hørt om noen som slår seg selv til vanlig, slik som jeg gjorde en del før når jeg enten ble skuffet, provosert, lei meg eller møtte på annen type motgang, og som regel var det ikke mye mer enn en diskusjon med foreksempel mamma om hvordan jeg skulle kle meg, eller hvorfor jeg ikke orket å være på skolen de siste dagene som skulle til…
Den siste tiden oppstå de voldeligere episodene mot meg selv helst på grunn av facebook, eller ting jeg hadde lest på andres msn eller Skype-statuser… Jeg hatet å lese om andre som skulle ut med andre, i perioder hvor jeg selv følte meg ekstra usikker, alene og sårbår.. Og jeg hater fortsatt å høre om når andre skal ut. Eller, det er ikke favoritten.

De tingene jeg har gjort med meg selv, er ikke veldig varierte, og mange, men alvorlige nok. Det “verste” jeg gjorde var å ta et stramt buksebelte rundt halsen, og stramme det mest mulig, slik at jeg nesten ikke fikk puste, hodet føltes som det skulle sprenge, og jeg nesten skulle svime av.. Utenom det, så gikk det stort sett ut på å bruke buksebeltet til å slå meg selv hardest mulig mot enten magen, arma eller… Hodet!

Jeg kunne også bruke mine egne hender til å gjøre ting verre for meg selv, kunne foreksempel kaste ting mot veggen slik at det i noen tilfeller ble ødelagt. Mobilen har jeg kastet noen ganger, ikke på grunn av en sms nødvendigvis eller samtale, men fordi jeg “trengte” å ha noe å kaste… Og mobilen var noe av det… Har også brukt hendene til å slappe til meg selv hardest mulig mot kinnet eller andre steder i hodet. Og også med knyttet knyttneve slått nesten pusten ut av meg selv, ved å slå hardest mulig mot magen…

Leste nettop en artikkel på tv2 sine sider om at selvskading “smitter”… Jeg kan herved komme med en liten faktaopplysning om meg selv. Da jeg begynte, hadde jeg enda ingen venner jeg visste om drev på med selvskading, verken med kutting, slåing, det å brenne seg selv, eller noe som helst. Jeg hadde hørt om venner som hadde tenkt selvmordstanker, og ønsket å hoppe ned fra forskjellige steder, men ikke noe om selvskading. Så i mitt tilfelle var jeg verken “påvirket” av andre, eller noe. Da jeg begynte visste jeg IKKE om facebook eller blogg.no, for jeg begynte nokså tidlig med å torturere meg selv, fordi jeg hatet meg selv, noe jeg fortsatt gjør. Bare at jeg prøver, å kjempe litt mer i dag, selv om jeg helst bare vil gi meg, og dø.

Trykk her, for å se artikkelen fra God Morgen Norge om selvskading.
Som regel ville dette innlegget blitt kategorisert av meg som “I kjelleren”, men denne gangen velger jeg budskap, fordi meningen med å skrive dette innlegget var å få frem at det ikke er nødvendigvis andre som påvirker andre til å begynne med selvskading. I såfall var det ikke sånn med meg, jeg fant på å skade meg selv, fordi jeg følte det var mest rettferdig, og fordi jeg fortjente å lide fordi det var noe galt med meg, uten at jeg visste hva…

For mange er og blir selvskading løsning på problemer. Dessverre skaper det i lengre perspektiv bare flere problemer, men det føles riktig der og da. Det er lett å dømme andre som skader seg selv, eller som har gjort det. Men ha en ting godt plantet i minnet: Det kunne så gjerne vært deg! Så ikke døm!
Jeg dømmer ingen som skader seg selv, og jeg vil veldig gjerne være en best mulig venn for alle som lider, hvis noen ønsker å snakke, og ha noen som bryr seg, så er jeg der. Ingen er verdiløse, det føles slik. Og merk at jeg ikke skrev; det føles bare slik. For, er det noe jeg også missliker så er det når uvitenhet slår til og når folk bagatelliserer selvskading og andre sine problemer uansett hva det er snakk om! Hastalavista!

Vi blogges!

Ps: Bildene i dette innlegget er illusjonsbilder, men teksten er sann!

Kan De gi meg en serviett, frøken servitør? Er De bare Sir?

Servietter takk!
Frøken, kan De se serviettene mine?

Intet nogen servietter sier De?

Hva slags resturang er dette mon tro?
Å herre, ikke stå der å glo…

Har jeg fått flua i suppa, se selv?
Hent serviettene, ditt grelv!

Kelner, hora her er udugelig!
Ikke hore da, men ubrukelig!

Jeg vil ha en serviett nå, jeg er våt!
Og gamle dama bak meg er så kåt!

Jeg forlanger snart pengene tilbake!
Kan heller gå hjem selv og bake?

Vesle pus, vil du ha bolle i ovnen?
Synd du sa ja, for jeg vil ikke ha!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Tror du serviettene gjør meg gla?

Trekk den langt opp i din arme rass!
Og kom aldri tilbake med ditt flass!

Gi meg servietter, din gås!
Ikke sug på meg, men blåååååås!

Jeg har vondt, kan du ikke se?
Slutt å stå der, og ikke le!

Jeg tar mine servietter og stikker!
Og hele ditt hjerte av kakerlakker prikker!
(Aylar Von Kuklinski, 28. desember 2011)