Bildedryss – Narsissisme

Hva syns du om bildene?

Vi reblogges!

Den beste følelsen

Du lar deg omsider penetrere
mens den fyller deg opp.
For en vanvittig følelse,
noe så ubeskrivelig godt.

Glad er du for at tok sjansen,
smilte, nikket ja, grep tak i den,
og lot den komme inn.

Ingenting forblir permanent,
inn og ut den vil komme og gå,
men den er hos deg her og nå.

Nyt det, det er ei ingen skam.
Du har fortjent det så vel.
Føl deg fri til å rope det ut,
blås i hva andre måtte si.

La det flomme over hele kroppen,
la den eksplodere over hele deg.
Slipp hemningene helt fri,
la skammen flakse av sted.

For den beste følelsen du kan ha,
den som er hos deg nå,
den kan ei taes forgitt.
GLEDEN!

Hyyyylll, *drypp, drypp* *tralalalalla*


© Bildet er tatt fra mynintendonews.com

Hvorfor jeg dårlig ilag med andre mennesker – Del 9532
Etter en del rykter den siste tiden føler jeg det er på tide å avkrefte det som alle nå snakker om. Nei, jeg er ingen ninja. Jeg er smidig, skarp og godt mulig mer intelligent enn gjennomsnittet, men jeg er dog ikke lydløs.

Likevel, det gjør ikke noe, for det er ikke mine lyder som skal fokuseres på i denne omgang, men derimot lyder som kommer fra alt og alle andre. Helt fra fødselen av har jeg vært plaget av støy som kommer fra andre. Som regel skal det ikke mye til før noe rett og slett setter meg ut “av spill”.

Snorking, slafsing, borring, drypping, hamring, saging, knirking, what so ever.. Er det ikke lyder jeg selv har “slått på” med egen fri vilje er det som oftest bare til bry. Dette er en av flere årsaker til at jeg ofte har protestert de gangene jeg har vært ønsket i en familiemiddag foreksempel. I tillegg til det at jeg rett og slett ikke liker å omgås med alt for mange mennesker om ganger. Særlig som regel ikke de jeg er i slekt med, men det er historier jeg kan spare til senere. Dette er forresten enda en årsak til at jeg ikke er så ofte på kino, til tross for den interessen jeg har for film.

Heldigvis har det blitt litt bedre med årene. Ikke det at jeg nødvendigvis har blitt flinkere til å takle eller ignorere andres lyder, men det at jeg ikke lengre bor i samme leilighet som andre individer lengre sparer meg for i hvertfall noe.

Hvorfor jeg har såpass store vanskeligheter med å utestenge det jeg vil definere som andres støy har jeg ikke et endelig svar på, men jeg har lest et par artikler diverse steder den siste tiden som rett og slett vil ha det til at det KAN skyldes at jeg er det mange vil kalle et geni. (Les en artikkel jeg har funnet frem fra tv2.no her!)


© Bildet er tatt fra img12.deviantart.net

Det trenger ikke å være tilfelle, men det KAN faktisk tenkes at det har en sammenheng.. For faktisk så er de fleste andre jeg vet om som plages med de samme tingene et av de mest oppegående menneskene jeg vet av, mens de som ikke ser ut til å plages noe særlig av uønskede lyder… Som regel ikke like oppegående og skarp.

Nå kan det være at dere lurer på hva hensikten med dette innlegget er. Er det for å skryte “haha, jeg er så mye smartere enn de fleste av dere”? Nei.. Er det for å dele mine tanker og erfaringer med andre? Delvis. Den andre halvparten av hvorfor jeg nå oppretter dette innlegget er at jeg gjerne vil høre om andres erfaringer når det kommer til mindre ønskede lyder.

Er det noen spesifikke lyder du sliter mer med å utestenge enn andre, eller er det nesten et fett hva slags type lyder det er? Dersom du har slitt en del før, men blitt flinkere til å takle det i nyere tid, hva har du gjort for å få til dette?

Vi reblogges!

Videojakten


© Bildet er tatt fra wikimedia.org

Det er nå meget mulig at enkelte av dere tenker på meg som en eller annen Gammelsmurf, men det får så være. Jeg syns nemlig det er på tide å smurfe litt om gamledager, fra da jeg var bittelitt yngre og mer uerfaren enn jeg er i dag. Make sense.

Man trenger ikke å ha (for)fulgt meg verken i det ene eller andre hjørnet spesielt lenge for å ha observert at jeg ESKLER (hipp hurra for skriveleif) film, spill, musikk, tegneserier, t-skjorter, samlefigurer, diverse leker og etc.

Og jeg skal være såpass Datasmurf å innrømme at jeg er meget takknemlig for det brede verdensvevet vi har i dag, bedre kjent som Internett. Men samtidig savner jeg den tiden man kunne gå inn i en fysisk butikk i håp om å finne noe å ta med seg hjem.

Kanskje kunne jeg finne en av de James Bond-filmene jeg enda ikke hadde på VHS/ dvd? Apropos… Er det noen som husker den tiden hvor det ikke var helt uvanlig at visse filmserier på dvd og VHS hadde cover som var noe puslespill-aktig?


© Bildet er tatt fra setiathome.ssl.berkeley.edu


© Bildet er tatt fra covertr.com


© Bildet er tatt fra gibud.no

Hvorfor man nesten aldri ser sånt lengre er for meg et smurfestort mysterium. Okei, nå skal jeg ta en pause fra den smurfingen min, bittelitt. Jeg personlig syns i hvertfall det er noe tragisk at det nesten ikke lages sånne type cover mer. Jeg hadde gledelig kjøpt hele James Bond-serien enda en gang om det f.eks kom ut en blu ray-edition med plenty av ekstra-stuff og hvor coverne var “puzzles”. De aller fleste filmseriene jeg liker (Saw, Star Wars, Nightmare On Elm Street, Friday The 13th..) hadde jeg forsåvidt gjort det med. PENGER har jeg mer enn nok av, skreik brura og strødde rundt seg så gjestene glemte å gi henne ris. Hun fikk lasagne av presten i stede.

Men… Det er ikke “bare” gleden over å kanskje få fullføre diverse “puslespill”-serier som gjør at jeg savner de gode, gamle fysiske filmbutikkene. Generelt er det noe helt annet å søke opp filmer over nett forså å ved et par museklikk bestille de og plukke de opp i postkassa 1-14 dager etterpå, og det å bla gjennom film etter film for hånd.


© Bildet er tatt fra careymartell.com

Hvis man skal handle filmer fysisk i f.eks lille, stygge Oppdal i dag så er ikke utvalget stort. Det finnes et og annet hos dagligvare-butikkene, bensinstasjonene, samt Elkjøp og Expert, men det de har er ikke mye å skryte av.. Det er så og si bare de aller mest mainstreama familie-perlene som “alle” snakker om som er å finne…. Pronto. Kjedelig!

Selv om det er en stund siden det fantes noe godt utvalg av film her nå så husker jeg fremdeles som om det var i går spenningen i å lete etter en ny skatt til skattekammeret. Nå er det vel kun et få utvalg butikker i de absolutt største byene i Norge som man faktisk kan gå på skattejakt i… Forandring fryder, sies det. Men en vær mynt har som kjent alltid en bakside.

Savner du å jakte på film fysisk?

Vi reblogges!

Det råtne liv

Fyller 24 år på mandag – Hopper ikke akkurat av glede..
I skrivende stund har jeg bestemt meg for å lufte litt i øverste etasje.. Fortelle dere litt om hva slags tanker jeg har latt sveve gjennom hodet mitt den siste tiden når jeg ikke har klart å “fokusere meg vekk” i Game of Thrones-universet, eller et og annet Play Station-spill.

De siste dagene har livskvaliteten min vært noe forstyrret av bekymringer.. Bekymringer og følelsen av å innimellom føle meg.. Ganske hjelpesløs. Jeg har flere ganger i løpet av livet tenkt at hvis jeg bare later som et eller annet så vil jeg kanskje tro på det selv, hvis jeg bare lar det gå lenge nok. På mandag har jeg bursdag… Og den delen om at det ikke er en veldig stor deal, er forsåvidt sann.. Men hvis jeg noen gang har gitt utrykk for at jeg ikke bryr meg overhode… Så har jeg ikke vært 100% ærlig.

Nå ser det ut til at jeg får besøk av mamma på ettermiddagen, og det er jeg sikker på vil bli hyggelig. Selv om vi ikke har så mye kontakt har vi i hvertfall bedre kommunikasjon nå de få gangene vi har kontakt, sammenlignet med hva vi hadde for, vel 3-5 år tilbake. Jeg gleder meg til det besøket. Men.. Jeg skal ikke benekte for at jeg skulle ønske at jeg en gang kunne tilbringe bursdagen min med en av mine beste venner.

Dessverre er situasjonen en gang slik den er. Ingen av de jeg absolutt kunne tenkt meg å tilbringe bursdagen min med aller mest bor i nærheten.. Og joda, det finnes tog, buss, fly og sånn… Men… Ja… Det er ikke så mye mer å si.. Annet enn at jeg i hvertfall må vente minst et år til før jeg får oppleve å tilbringe bursdagen min med en av de vennene jeg trives aller, aller best med.. Ikke mer å si på det..

Tannkjøttproblemer
I tillegg til at det med bursdagen min har holdt meg litt nede så er det enda en ting som ikke akkurat har hjulpet så veldig med å holde meg i det gode humør de siste dagene… I løpet av den siste uken nå har det gjort litt vondt i tannkjøttet i øverste del av munnen når jeg har pusset borti der med tannbørsten. I tillegg oppdaget jeg her om dagen at det nå er litt mindre tannkjøtt på i hvertfall to områder enn hva som var der for en stund siden. Og det må jeg si har skremt meg noe..

Akkurat det siste kan ha en sammenheng med at jeg har pusset litt hardere enn jeg burde de siste dagene i håp om at det ville gjøre noe med smertene i tannkjøttet… Men etter å ha googlet litt rundt omkring har jeg forstått at det å pusse for hardt fort kan gjøre vondt verre.

Google ja… Det er ikke måte på hvor paranoid man kan bli hvis man bare fortsetter å søke og søke etter ting som har med eventuelle sykdommer og sånt å gjøre. Uansett.. Nå har jeg fått en avtale med tannlegen min om en time den 25. juni.. Så nå som den timen er spikret fast skal jeg i hvertfall forsøke å ikke plage meg selv mer med alle tankene om hva, hvis og om. Kan det være tannkjøttkreft? Kan det være at jeg har en ukjent sykdom som ikke kan helbredes? Det finnes ikke grenser..

Tja, det var vel det. Forhåpentligvis vil det bli mer lys i tunnelen snart. Jeg i hvertfall HÅPER og tror at når bursdagen min er over på mandag, og når jeg har fått unnagjort den tannlege-timen så kan jeg kanskje begynne å tenke mer i positive retninger igjen.. Og kanskje være en bedre venn for de vennene mine rundt om kring som faktisk er i vanskelige situasjoner enn meg selv…

Vi reblogges! 

Assassins Creed Unity t-shirt

På onsdag publiserte jeg noen bilder av hva jeg hadde vært og hentet på posten den dagen. I innlegget jeg la ut da var det en ting som manglet, nemlig Assassin′s Creed Unity-t-skjorta.

Jeg lovet dere at jeg skulle legge ut et bilde av den ved en senere anledning og siden jeg er en av de stadig færre individene der ute som ser ut til å stå for det jeg mener og holde det jeg lover så skal jeg gjøre akkurat det her og nå!

Hva syns dere?

Vi reblogges!

Post og prioriteringer

Ok, jeg skal gi det et forsøk. Klokken er i skrivende stund 20.09, jeg har vært oppe siden 11-tiden, tror jeg, og jeg har ikke spist noe som helst i dag…. Jeg er slapp, lettere irritabel, noe depressiv, men NÅ har jeg i hvertfall skrudd på kjøkkenovnen så nå blir det mat om en stund… Bare et par timer for sent.

Sånn, nå skal jeg skrive litt om hvorfor jeg ikke har spist i dag, enda.. Da jeg sto opp hadde jeg en anelse av at det i hvertfall ville dukke opp en pakke til meg i dag.. Når jeg har noe jeg gleder meg til vil jeg så gjerne unnagjøre alt som er kjedelig og sånn først, så kan jeg virkelig fokusere og kose meg 100% etterpå. Så mens jeg ventet på en sms med hentereferansenummer og bekreftelse på at den ene pakken var ankommet startet jeg heller dagen med å ta de skjeggstubbene jeg har latt gro de siste dagene, samt oppvasken.

Når oppvasken var gjort tittet jeg på mobilen og ganske riktig. Jeg hadde fått en pakke!!! 😀 Så tok jeg på meg et par sko og spaserte avgårde til Spar. Der viste det seg forøvrig ikke at det bare var kommet en pakke til meg, men TO. En fra Gamezone.no og en annen fra en godteributikk.com.

Da jeg var hjemme igjen var det første jeg gjorde (etter å ha vasket hendene mine) å åpne opp pakkene forså å ta bilder til Snapchat-storyen min, Instagram OG bloggen. Med tanke på at begge pakkene var ganske store ble det selvfølgelig en del papp og søppel liggende, så da ble det nok en gang til at maten ble utsatt fordi jeg heller valgte å dra ned til fellescontainerne i Oppdal og kaste litt søppel… Og dit tar det jo 45 minutter å gå bare en vei.. xD

Ja, nå skal jeg ikke utsette det noe særlig mer. Nå hørte jeg akkurat at den ene lampen på kjøkkenovnen slukket, så nå skal jeg straks gå for å sette inn, ehm… Frokosten min. Men først vil jeg bare legge ved noen bilder av det jeg altså har fått i posten i dag!

Fra Godteributikk.com

Fra Gamezone.no

Sånn! Da har dere fått sett nesten alt. Det vil si, det er en ting som mangler fra Gamezone-pakka, nemlig en t-skjorte med Assassin′s Creed Unity-motiv. Jeg ville veldig gjerne vaske den og sånn før jeg tok bilde av den (ja, jeg vet, jeg er litt spesiell) så den henger akkurat nå på tørkestativet. Men lover å komme med et bilde av den på meg om et par dager! 😀

Nå skal jeg endelig sette inn frokosten min i kjøkkenovnen, før jeg dåner!

Vi reblogges!

NerdGASM!!

Ok da, et liiiiiite blogginnlegg før jeg fiser i dusjen skal jeg vel unne dere. Herlig, jeg har allerede begynt.. Siden ordtaket vil ha det til at et bilde sier mer enn tusen ord antar jeg at dette innlegget sier minst like mye som… Litt over 2000 ord? Jeg har fått post!!

Har du fått post i dag?

Vi reblogges!

NY MOBIL, NYE MULIGHETER!

Samsung Galaxy S6 in tha house
Endelig, ENDELIG!!!! Jeg har en lengre periode som nok har føltes lengre enn den har vært ønsket meg en ny mobil. Jeg har nå gått et år rundt med en Samsung Galaxy S5. En veldig snasen, intelligent, rask og i hele tatt god mobil, MEN dessverre begynte den etterhvert å irritere meg på spesielt et område..

Det var ikke alt for ofte det skjedde, men når det skjedde så var det virkelig ekstremt frustrerende. Det jeg sikter til er at den innimellom fikk det for seg at dekselet ikke satt ordentlig på plass, og DET kunne den gjerne finne på å minne meg på hvert 5 sekund når det først gjaldt. Så akkurat når det skjedde var det ikke SÅ gøy å bruke akkurat den til se videoer på Youtube, skrive sms osv. xD

Likevel, jeg har ikke gitt opp den Samsung Galaxy-slekta enda. For den nye mobilen min er ikke så skrekkelig forskjellig fra den forrige jeg hadde. Det jeg har skaffet meg i dag er nemlig en splitter ny Samsung Galaxy S6!

For selv om det var veldig irriterende når den først begynte å mase om “det løse dekselet” så var jeg ellers veldig fornøyd. Heldigvis tror jeg ikke dette deksel-problemet vil dukke opp på min nye S6-modell, da den ser ut til å være satt sammen bitte litt annerledes enn S5eren. Litt vanskelig å forklare, men det får holde at de som har gjort den samme oppgraderingen som nå jeg har gjort forhåpentligvis forstår hva jeg mener. Dere andre får bare sitte der og være grønne xD

Dagens lille skremsel
Det skal sies… Selv om jeg ikke tror det vil bli noe deksel-trøbbel med den nye, så har den likevel klart å “skremme” meg litt allerede nå i dag. For omtrent en time siden etterlyste jeg mobilnumrene til folk, og det var i hvertfall to som fortalte meg at de hadde sendt sms, men som jeg aldri så ut til å få. Så fant jeg ut at jeg i tillegg til å ikke kunne motta sms eller anrop, så kunne jeg heller ikke sende noe da “nettverket ikke var tilgjengelig enda”…

Ble litt “redd” for at jeg måtte opp til Elkjøp igjen for å bytte SIM-kort, men det ser det heldigvis nå ut som jeg slipper.

Og helt til slutt…. Jeg må bare nok en gang “beklage” for at jeg NOK EN GANG har blitt veldig sløv når det kommer til blogginga xD “Dessverre” ser det ut som det heller ikke med det første kommer til å komme så veldig mye nytt her da jeg er ganske “opptatt” for tiden. Det vil si, jeg har blitt veldig hekta på Game of Thrones og, ehm, gaming den siste tiden. Sorry, but Im not fucking sorry.

Vi reblogges – kanskje!