Nytt støv og nye muligheter


© Bildet er tatt fra theodysseyonline.com

Så var vi her igjen. Første nyttårsdag. For noen en fin anledning til å “begynne på nytt”, for andre bare “en helt vanlig dag”. Jeg befinner meg denne gangen et sted midt i mellom. Jeg er ikke i skrivende stund fanatisk når det kommer til en haug med nyttårsforsetter og sånn, men samtidig har jeg noen tanker om et og annet likevel.

Men før jeg forteller dere hva slags tanker jeg har for 2016 vil jeg først ta dere med på en liten “reise” tilbake til et året vi akkurat har “forlatt”. Hva har 2015 egentlig betydd for meg? Ta frem te-koppen og gjør deg klar for en aldri så liten tidsreise.

Underholdningsåret 2015
Fra Manson til Cæsar

© Bildet er tatt fra tv2.no.

Da fjoråret startet var jeg full av forventninger. Jeg hadde en lengre liste over spill, tv-serier, filmer og musikk-nyheter som jeg tenkte ville være med på å gjøre 2015 om til tidenes underholdningsår!!!! Vel.. Nå er det en kjent sak at når man hyper seg en del hakk opp er det fort gjort å falle et par hakk ned igjen, og tja.. Det skjedde dessverre. Noen ganger.

Det første store jeg hadde i vente var det nyeste albumet til Marilyn Manson. Og bare for å ha det helt klart, The Pale Emperor (som albumet heter) er en av de tingene fra 2015 som definitivt IKKE har skuffet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt gjennom det nå, men det har blitt en god del ganger siden det kom ut mot slutten av januar.

Sååå, nå tenkte jeg at i løpet av 2016 skal jeg faktisk la være å nevne en viss såpeserie en eneste gang.. Se der har onkel Kuklinski tyvstartet 1.april xD Jeg må bare få sagt det…. SATAN så bra Hotel Cæsar viste seg å bli i fjor, særlig fra mars/ april og utover. Jeg mener… HERREGUD I HIMMELRIKET så fantastisk Cæsar-året 2015 ble. Og med de ordene går jeg herved over til neste punkt på listen xD

Jeg har så mange gode minner fra fjorårets Cæsar at jeg kan rett og slett ikke peke ut en spesifikk favoritt-ting, men av de tingene som jeg husker best vil jeg likevel nevne: Edvin-exiten, Arnfinns mystiske forsvinning, den nye vignett-musikken, flashmoben, da Sigrid og Monica skulle ta hevn på Bingo-Bjørn, nesten alle scenene til Gabriel Munthe og Thomas Winther, Halloween-episodene, boksefinalen til Joey, episoden hvor Eva og Jenny skulle slakte ei høne, episoden hvor Juni og Mr. Winther fraktet rundt på en død gjest, og sist, men ikke minst – DEN SVÆRT MØRKE OG DRAMATISKE JULEAVSLUTNINGEN!!!!

Så er jeg heller ikke akkurat lei meg for at Tv2 til slutt valgte å skrive under på en ny kontrakt sånn at det beste tv-dramaet i historien får fortsette i hvertfall et år til etter at jeg og flere tusen hadde gått rundt i flere måneder og fryktet det verste etter en noe overdrevet rykteflom som herjet rundt på nettet.

I en galakse langt, langt borte…

© Bildet er tatt fra screenrant.com.

STAR WARS. I tilfelle det er noen som ikke har fått det med seg enda, ja jeg er også en Star Wars-geek. 16. desember skulle det endelig komme en ny film i den høyst elskverdige sagaen, og…

Vel, det er først og fremst her at den største underholdnings-skuffelsen kom for min del i året som skuffet forbi… The Force Awakens var ikke den filmen jeg håpet på. Da jeg gikk hjem etter å ha sett den på kino i jula var jeg snar med å deaktivere Facebook og rett å slett bare “trekke meg tilbake”. Når det igjen er sagt.. Jeg syns IKKE at TFA er/ var noe dårlig film, men den er alt for UORIGINAL, forutsigbar og, vel, det er først og fremst “bare” det jeg har å hakke på.

Ehm, mens vi er inne på temaet Star Wars så skal det sies at det også kom ut et nytt Battlefront-spill i november.. Hmm, nei vet du hva… Når jeg tenker meg om er det alt for mange som har sagt og skrevet hva de syns om det spillet allerede nå, og selv om jeg og George Lucas nok skiller oss litt ut i mengden når det kommer til meningene våre rundt TFA så er JEG ihvertfall ganske ENIG i den meste kritikken “folk flest” allerede har gitt SWB, såååå… Vi går herved videre i “programmet”.

Alt i alt viste 2015 seg å bli et himla bra underholdningsår. Jeg skulle som sagt vært litt forsiktig med å ha så høye forventinger som jeg hadde rundt enkelte ting, men til syvende og sist ble det likevel et knallår både når det kommer til tv-serier jeg liker, filmer, musikk og spill.

Alter Ego og Privat
Bloggen og sånn

Gammelt VS. nytt bloggdesign.

Neimen så fort tiden går da gitt. Nå er vi kommet til den delen hvor jeg som den tykke skriften over hinter til skal skrive litt om litt mer personlige ting som skjedde i 2015, og støff.

For dere som har fulgt litt med og/ eller som ikke er innom for første gang er det ikke tvil om at 2015 på en måte var noe unik for meg på et spesifikt punkt, selv om det ikke føles helt sånn nå lengre. Men før jeg dytter meg selv borti det jeg spesifikt hadde i tankene nå skal jeg først skrive om noe jeg ikke har like mye bitterhet knyttet til.

Bloggen min f. eks er noe jeg godt kan skrive litt om først.. For da året enda var som ferskt knekkebrød klarte jeg til en viss grad å innbille meg at 2015 skulle bli det store comeback-året for meg. Nå gikk det ikke akkurat helt som jeg trodde der heller, MEN jeg fikk i hvertfall gjort noe med bloggen som skulle vært gjort noen år tidligere.

Ja, helt riktig. Jeg tenker selvfølgelig på da jeg ENDELIG fikk ordnet med helt nytt design. Og bare så det er helt klart, Albertine, bloggen min har aldri sett bedre ut enn den gjør nå. Så nok en gang – tusen takk for alt arbeidet du gjorde for meg i 2015 for å gi Fullstendigkaos et nytt ytre ^^

Ooog før vi sklir helt vekk fra blogg-temaet… I tilfelle noen har glemt eller enda ikke fått med seg da jeg kledde meg som jente… Her er et lite tilbakeblikk:

Hordaland – du våte, deilige

Foto: Vilde Wathne-Johannessen. Dette bildet er fra Akvariet i Bergen, juli 2015.

En annen positiv ting som “skjedde meg” i 2015 var Hordaland x2. I januar tok jeg igjen turen til Voss for å besøke mine tre gode venninner Hege, Mari og Lillemor, og i juli tok jeg min aller første tur noen sinne ned til Bergen for å besøke Vilde og Simen. Aahhh, jeg håper virkelig at det ikke er lenge igjen nå til jeg får se igjen disse fem fantastiske skapningene jeg nå akkurat nevnte, og at det hyggen jeg stort sett følte på under begge disse reisene var gjensidig.

Jeg er i hvertfall ganske klar nå (minus at jeg er “blakk” ut måneden..) til å sette meg på en eller annen buss igjen, og jeg har virkelig en følelse av at årets besøk vil bli enda kulere og hakket mer minneverdig enn sist. Ehm, ja så var det de derre forventingene igjen her da xD Uansett.. Hege, Vilde og Simen – tusen takk for at dere tok meg så godt i mot i hjemmene deres!! ^^

Fra I et forhold til Game Over

© Bildet er tatt fra innerconflicts.com.

Sååå. Nå er jeg altså kommet til det punktet som jeg dessverre ikke lengre klarer å se tilbake på uten en viss dose bitterhet. For da høsten akkurat hadde sagt tittei var det også noe annet som dukket opp i samme “slengen”. Nemlig mitt aller første “kjæresteforhold”. Årsaken til at jeg brukte hermetegn igjen nå er at jeg og hun jeg var “sammen med” ikke har møttes mer enn en eneste gang + at det var bare i løpet av de siste 12-timene under det ene besøket at vi begynte å bevege oss litt utenfor “vennesonen”.

Men.. Rett skal være rett. Dette bar jo med seg noen positive ting også. For mens vi enda hadde jevnlig nok med kontakt og ting for det meste føltes fint og bra følte jeg meg veldig heldig som hadde blitt “sammen” med ei så utrolig flott og fin jente. Jeg skal ikke påstå at jeg “svevde” eller noe, for det har aldri vært sånn at jeg har hatt problemer med å konsentrere meg om andre ting, men jeg hadde det i hvertfall veldig bra mens det enda varte.

Dessverre viste dette “forholdet” seg å være stemplet Veldig Midlertidig og etter ca. 2 måneder var det offisielt game over. Til slutt så var hun kort fortalt veldig vrien å få svar fra. På det verste kunne det ta et døgn før jeg fikk svar i hele tatt, og det lille jeg fikk av livstegn var… Veldig kort. Jeg vet at hun på slutten var sliten og hadde tatt på seg litt mer enn det hun nok burde ha gjort, men likevel…

Etter at jeg til slutt hadde fått nok av all usikkerheten og ventingen sendte jeg en sms hvor jeg skrev at det var over, og siden har jeg ikke hørt noe som helst. Og for å legge all tvil dere måtte ha helt vekk – Det plager meg at jeg enda går rundt med spørsmål jeg frykter jeg aldri vil få svar på.

Særlig nå i jula har jeg ligget og tenkt en hel del tilbake på hva som kunne vært gjort annerledes, og ikke minst på hvordan hun har det.. Og jeg frykter at dette altså er noe jeg må gå rundt og fundere på resten av livet… Jeg gidder ikke “mase” mer, og det er vel en grunn til at hun som så veldig mange andre før henne igjen nå har valgt å bare “forsvinne” fra livet mitt som om ingen ting har skjedd.

De aller fleste jeg vet om og har kjent er og blir som pengene til en tenåring: De bare fordufter.

Hei på deg 2016, vil du bli min nye venn?
Nyttårsforsett nr. 1: Flere sosiale minner
Årets første selfie xD

Sååå, tilbake til fremtiden, I guess. Hva slags tanker, drømmer og håp har jeg så for det NYE ÅRET som akkurat har ankommet og blitt et faktum?

Jeg var forsåvidt inne på det “i ste”, men jeg kan godt nevne det en gang til. Er det noe jeg virkelig håper på og tror vil bli en realitet dette året så er det at jeg vil få noen enda flottere stunder sammen med samtlige av de menneskene og dyra jeg liker best i dette universet.

Jeg håper at jeg får tatt meg minst to turer ned til Hordaland nå også, og gjerne en og annen reise til andre fylker i tillegg. Vennekretsen min er jo som kjent ganske spredt rundt om kring, selv om de fleste av de aller beste likevel bor i nærheten av Bergen og Voss.

Det skal også sies at jeg fremdeles ikke har gitt opp å en gang kunne dra til Trondheim uten at jeg har med meg noen på selve reisen, og særlig etter at jeg fikk meg Tinder i fjor så har ikke sjansen for at det vil skje akkurat minsket.

Nyttårsforsett nr. 2: Lag flere videoer
Av forskjellige grunner har jeg ikke noe spesielt med håp eller tro på at jeg bli en enda flinkere blogger i år, det jeg derimot har mer tro på er at jeg i det minste kan bli flinkere på Youtube-fronten igjen. Jeg sitter allerede på et par ideer, utfordringer ligger først og fremst i at nesten alle av de krever at jeg bør ha med meg noen. Og så er det ikke alle jeg kjenner som passer like godt til å være med på de tingene jeg har i tankene.

Men bare jeg blir flinkere til å kjede meg litt mer, og ikke lar Facebook og Play Station ta like mye av oppmerksomheten min (det kan nemlig bli litt ensformig i lengden), så er det vel ikke helt utenkelig at jeg klarer å klekke ut et og annet som jeg kan gjøre alene også om det blir for vrient med de andre tingene.

Nyttårsforsett nr. 3: Begynn å jogge igjen
Er det en ting som har plaget meg litt den siste tiden så er det at jeg ikke akkurat er i kjempebra fysisk form. Det skal ikke mye til for at jeg blir lei og sliten, og får vondt ryggen… Og alle disse tingene er noe som ikke skal så veldig mye til for å gjøre noe med. Om jeg ikke klarer å perfeksjonere meg fysisk i 2016, så skal det i hvertfall lite til for å “oppgradere meg”.

Jeg har tenkt litt på å begynne på treningsstudio, men jeg tror heller at det blir til at jeg tar på meg joggeskoene og blir flinkere til å jogge igjen. Og apropos helse: Det hadde ikke gjort noe om jeg kunne bli litt flinkere til å spise litt mer jevnt igjen, og sunnere xD

Tja. Med de tre nyttårsforsettene tenker jeg at det får holde for denne gang. Var det noe 2015 virkelig fikk minnet meg på så er det at man skal være forsiktig med å ha for mange ting å fokusere på om gangen, og at man i hvertfall ikke bør skru forventningene alt for høyt opp i skyene.

Derfor vil jeg heller nå benytte anledningen til å ønske alle sammen et riktig godt nytt år!!

Hva har 2015 betydd for deg?
Hva slags tanker har du for 2016?

Vi reblogges!