Bloggambefallinger

Hm, sittet oppe i hele natt for å rette opp en viss døgnrytme, av alt i hele verden har jeg brukt min PS3-maskin til å se filmer på youtube med (er hos pappa og har ikke pc på soverommet mitt, nå sitter jeg i stua og låner fatterns pc).

Og hva har jeg glodd på i noen timer, JO, videoblogging 😛 Æehm, mest fordi jeg syns det er rimelig morsomt med enkelte (spess bimboer/jenter) som er ufrivillige morsomme, MEN det FINNES faktisk NOEN som er smarte og likevel intresange også…

Gidder ikke å ambefalle noen spessielle videoer akkurat nå, tar heller bloggambefalinger generelt og jeg starter med kremen på kaken, altså favoritten.

1. Onlyhelene
Bloggen til min besteste bestevenninne Helene som jeg er utrolig glad i forever and ever <3:
http://onlyhelene.blogg.no

2. Voe
Hehe, har egentlig ikke lest noe i bloggen enda, har blitt mer av å se på youtube-bildene hennes, hun er digg morsom!:
http://voe.blogg.no/

3. Irlins
Søt jente med god humor, flott bloggdesign og stilig klesstil!:
http://irlins.blogg.no/
og mens vi fortsatt har jula her, se denne som Irlin har laget: http://www.youtube.com/watch?v=_1yoEHontpE

4. Mariasuperstarr
Kjempesøt jente (tidligere gutt, kjønnsoperert) med enorm god ærlighet, god selvtillitt og god fornuft. Syns denne jenten skal ha absolutt all resptekt som er mulig å få, kjempeflink til både og blogge og skrive!:):
http://mariasuperstarr.blogg.no/

5. Siljeerika
Silje er ei utrolig modig, fresk, snill, søt jente som er SYKT god til å blogge, den beste i Oppdal uten tvil. Hun har ganske mange bra VARIERENDE innlegg om mye bra, hun har kul musikk smak, flink til å synge er hun også! :):
http://siljeerika.blogg.no/

6. Lifebyme0
Pia er 3 av 6 personer jeg kjenner og har møtt i virkeligheten som jeg i løpet av dette innlegget ambefaller bloggen til. Pia er ei veldig sporty, original og rampete jente med masse farger og stor utrstråling, og fete blogginnlegg, god skuespiller er hun også (spilt i 1 av hittil 54 filmer jeg har laget):
http://lifebyme0.blogg.no/

HELT TIL SLUTT:
Sett min nye hjemmeside?:
http://afsworld.webs.com/

Da vil jeg ønske alle et (jævla) godt nyttår! Glad i dere alle boys and girls, klem!!!!

Flueterror

Ja, nå er det en stund siden jeg blogget sist gang gitt.
Og gud skal vite det har skjedd mye siden sist, noen positive ting, men dessverre mye vondt også…

Men nok om det. Minusgraderne er skremmende, for litt siden var det 26- ute, nå er det heldigvis “bare” 11-, og det er en ting jeg ikke skjønner. Hvor i helsike kommer fluene fra for tiden?

Hadde en flue som fløy inn mellom t-skjorta inn til ryggen min så jeg skvatt som pokker i går kveld da jeg holdt på å se en film (“The bank job”), ble så irritert på den at jeg kverka den…

Men nå, i dag er det jaggu meg kommet til en ny… Hm…

Ellers for tiden;
Går litt bedre enn på veldig lenge, begynt å tegne noe igjen, tegninger av venner og bekjente, samtidlig som jeg har fått meg en ny venn, og det er jo veldig hyggelig, ikke så altfor ofte mann får nye, gode venner 🙂

Har også begynt med sminke og neglelakk og ikke minst EN NY KLESSTIL siden sist, men det er en liten stund siden, kan blogge mer om det senere. Vi snakkes da alle sammen, kyss og klemz! 🙂