“Ken og Morten – Tantomas diamant” er ferdig på Blu Ray, dvd-version er på vei

For noen få timer siden ble omsider mitt nyeste filmprosjekt “Ken og Morten – Tantomas diamant” ferdig og brent ut på Blu Ray disc. Filmen er den 47ende Ken og Morten-filmen 🙂 Akkurat nå holder jeg på å brenne dvd-versionen. Coveret og stoff om filmen for http://oppdalmm.webs.com fikser jeg litt senere…

Har forresten enda en gladsak jeg vil dele med dere, regner med at folk flest gir faen, men siden dette er min dagbok skriver jeg hva faen jeg vil:
I dag, når jeg tok “3 på gata” for Opp-avisa så ble jeg utrolig fort ferdig. Spørsmålet jeg stilte folk i dag er hva folk syns om at mann kanskje må betale bompenger i Oppdal om et lite år 😉
Tror jeg ble ferdig med “3 på gata” på 3-5 minutter i dag.
Mange andre ganger har det tatt utrolig lang tid fordi jeg har fått problemer med hjernen, altså angst for å gå bort til folk og spørre. Men i dag var de negative “de kommer sikkert til å si nei likevel”-tankene borte og jeg slo min egen tidsrekord med “3 på gata” for Opp-avisa i dag altså, hva de tre jeg snakket med svarte får dere se i Opp-avisa som kommer på onsdag/torsdag (er litt usikker når avisa kommer ut).

Ellers har jeg merket meg at navnet på nyhotellet i Oppdal ble offentliggjort mandag eller tirsdag denne uken, og navnet ble altså Skifer Hotel…. Æhm, jeg må ærlig si at jeg synes at slagordet til hotellet er bedre enn navnet, slagordet her vist “Her kan du sove som en stein”. Liker det gamle forslaget på hotellet mye bedre; Stone Hotel.
Hater at folk flest her i bygda tenker så gameldags og at de absolutt må ha det på norsk.


(Dette bildet har jeg ikke tatt selv, dette har jeg “rappet” fra noen av mine kollegaer i Opp-avisa, bildet har jeg tatt fra opp.no)

Jaja, alle her i bygda ser tydeligvis ikke sitt eget beste! Jeg skulle ønske at det ble det de først tenkte, altså Stone Hotel, men så ble det noe så norskt og tamt og lite kreativt som Skifer Hotel…

Nordicmafia er inn i livet mitt igjen!

Husker ekstremt godt at det å spille på tekstspill-siden Nordicmafia.net var ekstremt populært for 4-5 år siden, hadde egentlig sluttet etter å mistet flere profiler på grunn av at jeg ble drept i spillet eller begikk selvmord med russisk rullett, men nå har jeg jaggu meg for noen dager siden registrert meg på nytt med enda en profil, denne gangen kaller jeg meg for takkskalduha123 og har alt den beste leiligheta mann kan ha, det er fordi en kul bruker som kaller seg -Angel of Dead sendte meg 10. 000. 000. 000 kroner i spillet 🙂 Resten brukte jeg på å oppdatere våpen, sikkerhet samt å kjøpe hasjplantasje.

Hehe, vet at jeg er 18 år og at det er kun 15-16 åringer som bør spille slikt om noen som helst kan det, men jeg har bare fått så sykt hekta…

Forresten, om noen som leser dette her spiller spillet:
Vær så snill og drep brukeren Empathy for meg, ser at han prøvde å drepe meg for ca 7 timer siden :O
Lover at jeg står til gjeld til den som greier å drepe Empathy, så lenge den greier å bevise at det var han/hun som drepte han.

Ber om gode tips til surround-høytalere og forsterker som støtter Blu Ray, til en pris under 5000 kroner!

Har alltid digget det opplegget med lyden på kinoen som gjør at noen lyder høres bedre fra enkelte vinkler i salen enn andre deler, at mann forreksempel hører at et skudd kommer bakfra, ja kort sagt digger jeg som sikkert flere av dere andre gjør: det som kalles Surround-lyd.

Har i den siste tiden lett litt smått etter en forsterker samt Surround-høytalere på internett, men har så dårlig peiling på slikt at jeg trenger deres hjelp til å finne noe bra. Merk at det er helt nødvendig at det støtter Bly Ray, ellers er det nesten ikke noe vits fordi filmsamlingen min begynner å bli snart over 50 prosent Blu Ray. Så at forsterkeren samt Surround-høytalerne har Hd lyd som støtter Blu Ray er en selvfølge…

Prisen jeg tenkte meg å betale håper jeg ikke blir mye mer enn 5000 kroner. Er det mulig å finne forsterkere og surround-høytalere som er gode nok og som i tillegg støtter mine krav til den prisen?

Jeg fikk møte Dagfinn Lyngbø i går! :)

I går var Dagfinn Lyngbø i Oppdal på Oppdal Kulturhus og holdt standup-showet “Dagfinn Lyngbø – Evolusjon”.
Jeg dukket opp på kulturhuset sånn cirka en halvtime før showet som startet klokken 19.00, altså var jeg der litt før 18.30. Der møtte jeg mine gode venner Adam og Even så vi satt oss i en sofa på huset og snakket om det vi vanligvis snakker om.

Jeg hadde tatt med meg mitt videokamera i Full Hd i håp om at jeg skulle få møte Dagfinn etter showet for så å spørre om han kan si “Hei, her får dere den nye filmen om Ken og Morten” i kameraet mitt, “Ken og Morten” er for dere som ikke har fått det med dere enda en amatørfilmserie jeg lager på fritiden med venner og kjente.
Plutselig dukket det opp en stemme i høytalerne på huset som sa at det er påbudt å legge fra seg jakken sin i en garderobe før mann går inn der Lyngbø skulle holde showet. Dette er fordi at mann er redd for at noen skal lure med seg ting som fekts videokamera og slik forså å filme showet og eventuelt legge det ut på nettet eller lage en dvd og tjene penger på det selv også videre….

Så jeg gikk og ga fra meg jakken til noen damer, noe jeg måtte betale 10 KRONER for!!!!! Åhhhh.

Sikkert ti minuter etter at jeg hadde betalt for å legge fra meg jakken med videokamera og sånt i så gikk vi inn i salen og showet begynte etter noen minutter.

Og det må jeg si: Stand-Up showet “Dagfinn Lyngbø – Evolusjon” er KONGEBRA! 🙂
Etter omtrent en time og 20 minutter var showet ferdig og publikum forlot scenen. Jeg fikk litt stress da fordi jeg hadde tenkt å komme meg ut fortest mulig for å få tak i noen på kulturhuset jeg kan spørre om han/hun kan spørre om det er ok at jeg fikk møte Lyngbø. Jeg satt på rad 11, og sete nummer 11 så mann kan si at jeg var ikke blant de som kom fortest ut av salen… Da jeg omsider kom i gangen så jeg en journalist fra “Opdalingen” som stoppet folk og spurte hva de mener om showet, og så glad som jeg er i å havne i avisa med bilder og slik stoppet noen meter unna journalisten i håp om at hun skulle stille meg de 4-5 spørsmålene. Og etter to-tre andre som gikk forbi henne som hun fikk stoppet og snakket med så så hun faktisk meg og stoppet meg. Så ja, jeg ble intervjuet av “Opdalingen” til slutt.

Merk dere at jeg fremdeles ikke har gått og hentet jakka mi med videokamerat og lignende!

Etter at jeg ble intervjuet så jeg en dame på kulturhuset som jobber der så jeg spurte henne om det var muligheter for at jeg kunne få møte Dagfinn, hun sa at hun skulle gå og spørre, så da gikk hun inn til scenen og spurte. Nesten med en gang kom hun tilbake og sa at det var greit. Så jeg fikk møtt Dagfinn som var utrolig kul og morsom å snakke med. Jeg fikk tatt et bilde, MED MOBILTELEFONEN min som jeg hadde hatt i lomma hele tiden. Og jeg fikk også fikset at Dagfinn sa “Dere ser nå den nye filmen om Ken og Morten” MEN DET VAR IKKE I MITT HD-VIDEOKAMERA MEN I MOBILTELEEFONKAMERAET MITT SOM HAR UTROLIG DÅRLIG BILDE OG LYDKVALITET!!!! Huff, irriterer meg så grønn nå på at jeg ikke tenkte på å hente med meg jakken før jeg spurte om jeg fikk møte han, jeg vet at det hadde jeg rukket så utrolig bra, MEN NEIDA SÅPASS SMART SKAL JEG ALTSÅ IKKE VÆRE!!!!

Men, det ble uansett bilde og et litevideoklipp, legger ut bildet her nede, og er sånn passe fornøyd, årsaken til at jeg er litt missfornøyd er mobilkameraets kvalitet sin skyld…

Videoklippet er ikke noe å legge ut, og det er synd. Fordi at Dagfinn var flink og hele greia, men kvaliteten på mobilvideokameraet er så utrolig dårlig og uklart, skurrete og hele greia…:( Hadde jeg bar tenkt på å hente jakka mi, som hadde tatt meg bare 20 sekunder… Det hadde jeg fått til…. Har nesten ikke sovet i hele natt på grunn av den tabben og jeg sliter fortsatt med det nå…. Blæh:……

Spiser jordbærgele med vaniljesaus til frokost

Har nettopp stått opp etter min første natt etter operasjonen. Har sovet med håndduk under hode i tilfelle det skulle komme blod mens jeg sover, noe det ikke gjorde heldigvis. Det høyre skindet mitt har forresten blitt litt hovent, som dere sikkert kan se på bildene lengre ned, det ser altså litt større ut en til vanlig, takk gud for at dette bare er midlertidlig ;P hehe…

Siden jeg ikke kan spise harde ting, og kun bløte, myke ting spiser jeg nå jordbærgele med vaniljesaus akkurat nå til frokost. Det samme som jeg også måtte helle i meg i går kveld både til middag og kveldsmat. Blir yoghurt, supper og slik senere i dag, er bare at vi ikke har det hjemme enda…

Har nokså vondt i nedre kjeven på høyresiden etter å ha operert bort ei visdomstann på Sant Olav i Trondheim i dag.

Har i dag vært på Sant Olavs Hospital i Trondheim.
Der fikk jeg operert bort visdomstanna mi som ligger nederst i kjevel på høyresiden. Selve operasjonen tok cirka litt mer enn en halv time. Men jeg måtte sitte der litt over en og en halv time til etter operasjonen for at legene skulle være helt sikre på at det ikke begynte å renne noe blod eller noe.

Etter operasjonen fikk jeg ikke spise eller drikke før 3 timer etterpå.
Selve operasjonen var grei nok, lå helt stille og jeg fikk ta musikk på ørene dette var for at jeg ikke skulle høre alle lydene når de "sagde" bort kjøtt" og lignende. Så glad for at jeg tok med musikk-telefonen min i dag da.

Nå er jeg hjemme i Oppdal igjen og har veldig vondt i kjeven nederst til høyre etter som om bedøvelsen begynner å forsvinne. Dette må jeg leve med i ca 12-15 timer til sammen vistnok. Har også fått ambefalt å legge tørkle eller noe under hode mens jeg sover i natt siden det kan komme til å renne ut blod og slik mens jeg sover i natt.

Det værste utenom smertene jeg nå har er at jeg kun får spise suppe og lignende bløte ting i 2-4 døgn!

Tok forresten noen bilder på rommet jeg skulle slappe av på etter operasjonen, bildene tok jeg fordi det ble litt kjedelig å bare sitte der å høre på musikk i ca 1 og en halv time…


Meg i "slappe av" stolen etter operasjonen.


Vinduet i "slappe av" rommet…


To andre stoler som sto foran der jeg satt i "slappe av"-rommet.


En annen mann på avdelelingen som hadde tatt en operasjon i "kjeve, nese, munn"-avdelingen (eller noe i den duren), tror det var nesen han hadde operert så i hvertfall slik ut siden han hadde et hvitt plaster på nesen…


Meg i "slappe av" stolen etter operasjonen.


Meg i "slappe av" stolen etter operasjonen.


Meg i "slappe av" stolen etter operasjonen.

Tatt masse bilder av filmsamlinga mi.!

Har nå de siste to timene holdt på å ta ut absolutt ALLE Dvd og Blu Ray-filmene mine fra hyllene for å samle de sammen på gulvet slik at jeg får tatt bilder av dem for at jeg kan vise dere min stolte samling. Har lagt ut bilder på facebook, nettby og filmfront.no.

Legger også ut noen her på bloggen, gidder ikke legge ut alle bildene som jeg har lagt ut tidligere i kveld på feks facebook, men her er som sagt bittelitt av det jeg har tatt bilder av i kveld:


Her ser dere ALLE filmene mine. De jeg har kjøpt på butikken eller bestilt på nettet ligger i bunker, mens de som ligger
stødd på gulvet er amatørfilmer jeg og vennene mine har laget selv.


Her ser dere de 28 filmene jeg liker best i hele verden! 🙂 Prøvde å begrense det ned til bare 10, men det var lettere sagt enn gjort. Merk at filmene ikke ligger plassert i noen spessiell rekkefølge.


Her er de 13 værste, dårligste og kjedeligste filmene jeg har. Dette er med andre ord 13 rævva filmer jeg aldri kommer til å se igjen frivillig!


Her er alle amatørfilmene jeg har laget selv sammen med venner og bekjente 🙂


Og her er skrekk/splatter-film samlinga mi 🙂

Som sagt er dere interessert i å se mer så må dere se på enten facebook-profila mi, nettby-profila mi (storliboy) eller filmfront-profila mi (Storli)!