HALLOWEEN-KONKURRANSE AVSLUTTET!

Kjære alle blogglesere. Nå er Halloween-konkurransen over, og vinneren er kåret.
Vinneren av konkurransen er ingen andre ringere enn Kiddy, bloggeren bak kiddys.blogg.no!
Og her har dere vinnerbildet:

Dette vinnerbilde er tatt fra kiddys.blogg.no

Gratulerer så mye. Denne bloggen vil herved bli reklamert for i slutten av hvert innlegg en hel måned fra om med i dag! 🙂

Men, før jeg avslutter innlegget vil jeg veldig gjerne vise noen bilder fra andre fantastiske deltagere også:

Andreplassen: Camilla fra enjoysock.blogg.no, tusen takk for deltakelsen! 🙂

Og tredjeplass:

Vaarin Marita fra vaarinmarita.blogg.no, tusen takk for deltakelsen!

Ønsker alle sammen en kjempefin og god mandagskveld videre. Og takk også til andre deltagelser! 🙂
Vi blogges!


Reklame: Ta turen innom Kiddys fantastiske blogg. En 21 år ung jente som med en designer i maven! 🙂
kiddys.blogg.no

SISTE FRIST: HALLOWEEN-KONKEN AVSLUTTES I DAG!

Skal på jobben om 50 minutter. Men det er noe jeg veldig gjerne vil minne dere på først.
Og det er Halloween-konkurransen på bloggen min som ender i dag. Klokken 21.00 i kveld går fristen ut! Hittil er det en person som har deltatt, og det er fortsatt plass til flere deltagere. Krykk her, for å lese mer om konkurransen!

Det er ytterst frivillig å delta, helt gratis, og fullstendig lov!
Så sleng inn et forslag for pokker!!!! 😛

Vi blogges!

FITTEFISING – NÅR EN KVINNES SYSTEM LUFTES

First of all motherfuckers: Beklager at jeg ikke gidder å starte dagen med et seriøst tema.
Eller vet dere hva, det kommer ann på øynene som ser, ørene som hører for ikke å snakke om nesen som lukter!

Har du noen gang prumpet før? Selvfølgelig har du det, hvis ikke hadde du sikker vært dæv. Visste dere forresten at man også har luftutslipp når man ligger død også? Nei, kødder ikke!

Ok, men nå skal jeg inn på temaet: Fittefising!
Når en kvinne promper, eller for å si det på en finere måte: Når det kommer gass gjennom rørsystemet til det kvinnelige kjønn! Det er så ekkelt! Helt seriøst, kvalmt!
Ok… Hm… HEY! HVORFOR DET EGENTLIG?

Hvorfor er det så mye mer motbydelig og ekkelt om ei jente eller en kvinne slipper ut tåkegården sin, enn om en gutt eller mann gjør det? Er ikke en promp en promp, og en fis en fis uansett om det kommer fra deg, meg, eller katta til naboen?
Det finnes en del medfødte forskjeller på kvinner og menn. Kjærringene er foreksempel ikke født med kuk, og menn kan ikke føde, men enn mann er født med en kuk, og hvis han ikke er steril kan han gjøre en ikke-steril kvinne gravid! Overasket? I såfall lurer jeg på hvor stort fravær du hadde på skolen lille brødskalk!

My point is: Kvinner kan føde, menn kan ikke føde. Er det derfor enkelte nærmest legger seg på kulvet og kravler skjelvende i håp om å finne et sikkert rom, akkurat som noen jøder fra andre verdens krig når en kvinne slipper ut luft i det fri. Mens når det er en mann hoppes det nærmest i taket og hans fis blir mottatt med applaus og skryt for alle de pølsene han sikkert måtte ha spart for å få produksert dette kreative produktet av enda et luftutslipp?

Jeg er smertelig fisefin klar over at mange av dere kanskje skal ha frokost nå, får dere fyker av gårde som noen rakkettfiser over til skolen eller jobben, eller kanskje en barnehage med noen barn først. Men fortell meg to ting; er det virkelig mer kvalmt viss det kvinnelige kjønn promper, fiser eller raper for den saks skyld, enn om enn mann gjør det? Og er det slik; hvorfor i fisefittefaen er det slik? Just asking you guys!

Ønsker alle en fisefin mandag, og håper alle har det bra. Eller det er lame, for ikke alle har det bra, spessielt ikke i en av verdens mest depressive land, til tross for at vi er blant de mest rike, så fisefint er Norge. Fisefint har også sin pris!

Vi blogges!

THE WAY YOU LIE IS THE WAY I DIE

Så er det tilbake. Deppe-innlegget mitt, nok en gang.
Jeg vet det ikke er oppmuntrende å være på bloggen min spessielt for tiden, men dette er alt jeg har å skrive.

Jeg vet virkelig ikke hvem jeg er lenger, jeg vet ikke hvem noen er lenger. Jeg tror stadig en ting, men så finner jeg ut noe helt annet. Og noe helt annet er som regel ikke positivt eller godt for mitt tilfelle.
Livet mitt går som regel på å bygge opp forhåpninger, glede og håp en stund… Men så skal alt faen meg rives ned brutalt, gang på gang… Folk sier at man blir sterkere av det som ikke dreper en? Vet dere hva, jeg føler at for hver gang ting skjærer seg, så blir alt bare verre.

Orket og taklet mer motgang for 2 år siden enn jeg er i stand til nå. Og enda mer for 4 år siden. Jeg klarer nesten ikke tenke og huske positivt lenger. De positive stundene i livet mitt blir bare færre og færre for verdt år. Stadig oftere og oftere baller alt på seg. Folk svikter, eller så er det jeg som svikter dem. Jeg kan kanskje finne noen jeg har god kontakt med en stund, men så en dag så ryker tauet, og vi driver avgårde i hver vår retning. Og jeg blir igjen sittende alene, hardere forslått enn noen gang.

Alt jeg vil er bare å finne noen få venner som jeg kan beholde en stund… Hvorfor skal jeg aldri klare det? Det skal også¨sies at jeg syns det er drittøft å ha fylt 20 uten å hatt en eneste kjæreste…. Av klassen min både fra barneskolen og ungdomskolen OG den klassen jeg gikk i på videregående er jeg den eneste som har vært singel hele livet. Hva er så galt med meg? Prøver så godt jeg kan vær dag og natt… Det med kjæreste er ikke det viktigste, og jeg vet at kjærestegreier er uvervurdert og alt det der…. Men jeg klarer ikke en gang å ha venner. Jeg er alt for sær. og for mange alt for impulsiv. Hvordan kan jeg i hele tatt tenke at noen kan forstå og holde ut med meg, når jeg ikke engang kan holde ut med meg selv?

Jeg har maksimal lav selvillitt nå, og ser for meg døden komme og hente meg om 2-3 år… Skjer det ikke noe snart kommer jeg til å dø av kraftig depresjon. Å ta mitt eget liv er jeg for feig til. Klarer ikke noe selv. Ikke en dritt. Bare å skrive patetiske drittinnlegg her inne. Det klarer jeg. Men ikke noe mer, ikke nå lenger.. Jeg har hørt at man faktisk kan dø av sorg og depresjon, og jeg kommer til å gjøre det… Har skjønt det lenge, og det er greit. For dette livet makter jeg ikke stort lenger.

Helt siden jeg var veldig liten har jeg skjønt at noe er galt med meg, veldig galt. Og jeg skulle ALDRI, kommet til denne verden. Aldri!

Unnskyld for nok et nedvergende innlegg. Og jaaaaaa, jeg vet at ingen vinner på å være negativ. Men jeg skriver bare hva jeg føler og tenker, og opplever! The true!

Vi blogges…

KLOKKEN 1 STEP TILBAKE!

God morgen alle sammen. Har siden forrige blogginnlegg ikke fått sovet noe. Love hurts! 😛
Vel, skal klekke ut noe positivt denne morgenen fremfor et deppa, og bekymret innlegg.

Vil bare minne alle sammen på at i natt var det meningen at vi alle skal stille klokken en time tilbake! 🙂 Så har du ikke gjort det enda, gjør det nå 🙂

Vil forresten dele denne med dere: ♥

Introen til min nye musikal-favoritt “The Rocky Horror Picture Show”, som jeg så først i gårkveld 🙂 Kjempegod rockemusikal med blant annet Tim Currey, en film som dreier seg om seksuell frigjøring, og byr på masse sær og god humor, gode sanger og masse god underholdning! Filmen er faktisk fra 1975, og er en kjempefilm! Glad jeg ga den en sjanse mildt sagt! 🙂

Ønsker alle en god søndag.
Håper alle får en bra dag

Vi blogges!

IMPULSIV, ULYKKELIG KJÆRLIGHET

Sliter med sterke følser for tiden… Spessielt til to venninner av meg… Den ene har jeg møtt in real flere ganger, men ikke sett på 4 måneder på grunn av jobb, jobb, jobb og familie…
Den andre som jeg nå for tiden elsker enda mer, har jeg ikke møtt… Og er sikker på at jeg sikkert finner ut at det snakkes ugjensidig forelskelse der også, og at jeg “bare” er en bestevenn.

Klikker snart, tenker så konstant på mange rare ting nå. Flashback fra tidligere ulykkelige forelskelser i nære venner, og bla bla bla… Hva skal jeg gjøre???????

Å være ugjensidig forelsket og samtidlig så forbanna impulsiv som jeg er ikke bra. Gjør, sier og skriver så ofte så mye som jeg tenker. uten å tenke meg om…

Må seriøst være det mest rastløse og impulsive mennesket i verden. Kjenner ingen som handler så mye uten å rekke å tenke før jeg. Er ikke alltid bra å fortelle venner at du har følser for de, spessielt ikke når de er så nære venner… Da er det bedre å lide alene enn å risikere å dra de ned i gjørma. Faen ta meg… KILL ME PLEAAASSSSEEE!

“NY” CD UTENFOR DØRA MI!

Våknet nettopp, ja vet at klokken er 17.30. Men faktumet er jeg sto opp nå. Ble sent i natt. Fikk ikke sovet. Var nokså deprimert, og det mener jeg å huske at jeg skrev om også. Og jeg fikk bekreftet at jeg hadde skrevet om det da jeg sjekket “Kommentarer” nå nettopp. 15 kommentarer var kommet, og de tok sin tid å lese, siden noen av de var veldig lange. Vil bare takke alle 15 som skrev på det siste innlegget som kommer før dette… Får la være å forsvinne helt da, siden noen tydeligvis bryr seg om meg likevel.

Vel, jeg var forresten nettopp ved døra mi og åpnet den. Siden jeg bor på hybel og har samme postkassa som han som jeg leier til så pleier han å legge posten min i gangen ved min dør, enkelt og greit. Og der var det ei lita pakka med denne fantastiske cden i:

Dette er kort sagt ikke en cd med melodiene/bakgrunnsmusikken fra filmen “Saw II”, men en cd med låter fra diversje artister og band som passer bra til Saw, men som likevel aldri er brukt i filmene.
Blant annet står det har Marilyn Manson en låt øverst 🙂 en remixversion av “Irresponsible Hate Anthem”!
Skal sies at det faktisk er en melodi på denne cden som er fra selve filmen og det er spor 15. Har enda ikke hørt på cden, for jeg har som sagt nettopp stått opp. Nå tror jeg at jeg enten skal spille mer Sims 3 på Ps3, eller se en av de skrekkfilmene jeg fikk i posten i går. Så faktisk “Nightmare on Elm Street” i går kveld, nyversionen og den likte jeg forferdelig godt!

Jaja, men nok rosablogg for meg nå!
Ønsker alle en god og forfengelig, forferdelig god Halloween helg!

Vi skremmes og blogges!

VIL SERIØST BARE SLETTE BLOGGEN, OG FORSVINNE..

Vet ikke helt hva det er med meg lenger jeg… For snart en måned siden slettet jeg facebook-siden min, og nå vurderer jeg virkelig å slette bloggen min og bare forsvinne helt. Orker ikke mer av dette livet jeg lever nå. Er så lei, så deprimert. Nærmest på gråten, men får ikke til å gråte…

Er som om det går automatisk sperre mot gråting for meg. Er så lei av å være alene hele tiden, skulle så ønske at de få jeg har kontakt med for tiden ikke bodde så mange mil unna. Spessielt ei av de, som jeg har funnet ut at jeg elsker veldig sterkt nå.

Er det noe vits i at jeg går til terapi, at jeg går på jobb? Nei, ingenting funker lenger! Ikke som før. Faen å…

Nå og da snakkes det om at jeg skal møte noen av de vennene jeg har best kontakt med over nettet i dag, enten at jeg reiser dit, eller omvendt. Men jeg vet ikke jeg. Er så vant til at ingeting blir noe av. Har levd i håp og tro så lenge, at jeg tror rett og slett ikke på noe bedre liv, med likesinnede forståelse og kjærlighet lenger…

Jeg med min angst kommer aldri til å klare å gjøre noe, klarer aldri til å psyke meg til å ta togen bort til noen, og det vil aldri heller skje at jeg får besøk fra noen utenifra heller. Her i Oppdal har jeg ingen…  Alt jeg tar i mister jeg. Har kanskje noen en stund, men så finner folk ut at jeg er kjedelig og ubrukelig, og teit. Så glir de unna som alle andre… God jævla natt! Nå er jeg så lei av meg selv at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre…

HEAVY HOBBY-HAPPINESS! :-)

Jippiaiai!
Da har jeg nettopp vært nede på posten og henta ei pakke igjen, til verdien av 1669,00 kroner.
Pakken bestilte jeg mandag, og inneholder både spill og film! 🙂

La oss ta en titt. Ja, vet at jeg er i gråsonen av å bli en kjedelig rosa-blogg for tiden…


Pakken får jeg åpnet den lizzzzzzoomm :-p


Tadda! Pakken er åpnet!


Alle 3 Gudfaren-filmene på Blu Ray!


Rec 2 på Blu Ray!


Johnny English på Blu Ray!


The Rocky Horror Picture Show på Blu Ray!


Fryktens sommer 1 på Blu Ray!


Fryktens sommer 2 på Blu Ray!


Paranormal Activity: Tokyo Nights på Blu Ray!


A Nightmare On Elm Street på Blu Ray! (Nyversionen)


South Park sesong 13 på dvd!


Og sist, men absolutt mest sannsynlig ikke minst: The Sims 3 på Play Station3! 🙂

Helt grei måte å starte dagen på, med å hente en så flott og fin pakke med totalt 10 ting i, som i dag. Men skal innrømme noe, kjenner at jeg er noe deprimert nå. Har vært det i flere timer, og vet ikke helt hvorfor. Er mest sannsynlig at jeg sårt savner noen å dele tid med… Men det skjer jo aldri, så er jo håpløst for meg å få meg nærme venner… Jaja, nå tror jeg at jeg skal ta meg en dusj, også spille litt 🙂 Skrekkfilmene sparer jeg til Halloween-helgen! 🙂 Altså i morgen eller søndag!

Ønsker alle en god og strålende fin fredag videre. Ta godt vare på dere selv! Og ikke gjør noe jeg ikke ville giddet!
Vi blogges!

MIN DRØMME DØDE-GJENG!

Kom nettopp på at jeg vil prøve å skape noe nytt her på blogg.no! Faktisk!
Vi mennesker er så geniale til tider når det kommer til å dagdrømme, tenke randome tanker, og dikte opp.

Har nå lyst til å prøve å se for meg en hvordan jeg kunne tenkt meg at livet mitt skulle se ut, om jeg byttet ut 10 personer av forskjellige kategorier, med 10 døde mennesker, 10 døde KJENTE mennesker!

Her er min fantasi døde-gjeng i hverdagen:
Mamma: Amy Winehouse
Pappa: Harald Heide Steen Junior
Kontaktlærer/sjef: Arve Opsdahl
Nærmeste kollega: Charlie Chaplin
Bestevenn: Elvis Presley
Nabo: Michael Jackson
Kjæreste: Marilyn Monroe

Min stalker/forfulger: Bill Clinton
H*n som alltid plager meg: Jesus (det forbanna gjenferdet… plag heller de kristne, som du ikke kan plage!!!)

Kopier denne, og lag din liste over døde mennesker du kunne drømt inn i hverdagen din! 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar når du har gjort det slik at jeg får se! 🙂

Vi blogges!