Takk for alt Hotel Cæsar


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Ja, da var det visst slutt da. I skrivende stund har jeg akkurat karvet meg opp av sengen, fått på meg klær og sjekket mobilen – for å se om det har skjedd noe nytt i verden siden jeg la meg i dag mores. Noe av det første som jeg sånn virkelig registrerte meg er det faktum at Hotel Cæsar nå legges ned.

For å starte med det litt mer positive. Jeg er glad for at jeg allerede hadde kommet meg opp av sengen og kledd på meg når jeg fant ut av dette, for ellers hadde jeg nok vært liggende der fortsatt, og slitt veldig med å komme meg opp igjen på ganske lenge. Og jeg hadde allerede ligget der mer enn jeg burde fra før av da.

Så, hva skal jeg si… Jeg er ikke sjokkert eller spesielt overasket. Mentalt har jeg vært forberedt på dette lenge nå. Egentlig helt siden det ble klart at serien skulle bli en eksklusiv Tv2 Sumo-serie har jeg vært veldig klar over at det er en større sannsynlighet enn på ganske lenge for at det ikke blir noe mer neste år igjen (altså i 2018).


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Men når det er sagt så er jeg altså ikke helt uberørt nå likevel. Som Tom Sterri har sagt tidligere i dag i et intervju med media – dette er som et dødsfall. Selv om vedkommende har vært syk lenge, så er det likevel trist når han eller hun plutselig er borte. Og det kan jeg ihvertfall si at jeg er nå. Jeg føler meg for øyeblikket litt trist og noe tom inni meg…

Som helt sikkert veldig mange av dere vet så har Hotel Cæsar betydd veldig, veldig mye for meg veldig, veldig lenge. Jeg har tidligere gått så langt som å kalle Hotel Cæsar for det lengste vennskapet jeg noen gang har hatt med noe(n) uavbrutt, en bestevenn gjennom nesten 20 år. Og det står jeg så inderlig for en dag i dag.

Fra og med nyttår mister jeg dette vennskapet. På en måte. Forhåpentligvis vil de “gamle episodene” fortsatt ligge på Tv2 Sumo ihvertfall en stund etter at den siste episoden er blitt lagt ut i midten av desember, og uansett har jeg jo alltids de 40 første episodene på dvd. Samt en rekke med effekter og autografer jeg har samlet på gjennom årene som har vært.


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Men selv om jeg har vært forberedt lenge nå, og selv om jeg fortsatt vil kunne beholde en del episoder og ting jeg har tatt opp, og tatt vare på så vil det likevel bli litt rart når 2018 er blitt et faktum, og jeg aldri mer kan se frem til nye episoder igjen. Men sånn er livet, dessverre. Alt som går opp må en gang gå ned, til og med verdens fineste og herligste tv-serie gjennom tidene..

Helt avlslutningsvis vil jeg bare si tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre Hotel Cæsar til det det har vært og fremdeles er, fra det startet opp i 1998 og til i dag. Tusen takk for alle de gode latterne, alle intrigene og den endeløse bølgen med helt fantastiske høydepunkter dere har gitt hele det norske folk, enten dere har stått bak eller foran kamera. Tusen, tusen takk. Jeg elsker dere <3

Hvordan er din reaksjon på nedleggelsen av Hotel Cæsar?

Stay goregeous!

Personlige 5!

Det har nå gått ti år siden jeg satt side ved side med en av trøndelags absolutt mest kjente (og for noen kjære) artister, Bjarne Brøndbo. I løpet av tre minutter fikk jeg det som ikke bare skulle bli mitt første intervju med noen, men også min aller første Youtube-video noen måneder senere. Et intervju min mor fortalte meg på forhånd at jeg bare kunne legge fra meg med en gang da hun nokså skråsikker mente at jeg aldri ville få det. Vel, for å si det sånn, jeg har for lenge siden skjønt at det ikke alltid lønner seg å høre på hva mora mi sier.

Enyway, siden den gang har det skjedd mye rart, på både godt og vondt. Som Youtuber har aktiviteten og kreativiteten stadig vært noe variabel. Men til gjengjeld har jeg ihvertfall STORT SETT vært nokså fornøyd med det jeg har laget, når jeg har laget noe. Det er vel og merke ikke alt jeg har filmet som har tålt tidens tann like godt, men selv disse videoene er jeg ihvertfall stort sett glad for å ha laget i dag. For selv om ikke alle diamantene glitrer like pent lengre i dag, så er de alle på et aller annet vis et slags dyrebart minne som jeg er glad jeg har latt få stå.

Og nå i kveld har jeg lyst til å vise dere hvilke fem av de som er mine personlige favoritter. Mine damer og herrer, ladies and prostitue – her har dere min personlige topp 5 Youtube-video-liste;

Nummer 5 – Jeg er stygg:

Nummer 4 – My secrets:

 
Nummer 3 – FEAT. Bittelilletine:

Nummer 2 – Mannen som bare tenkte på:

Nummer 1 – Kjære leverpostei-boks:

Sånn. Dette er altså de fem videoene jeg liker best av det jeg har gjort opp gjennom årene. Når jeg først begynte å sette opp denne listen nå så tok det ikke lang tid før jeg tenkte “gud bedre, hvordan skal jeg klare å sette opp en helt ærlig topp 5-liste, uten at jeg vil angre noe på rangeringen i ettertid?”. For når man snart har 300 stk å velge mellom så.. Ja, fikk litt å velge og vrake i. Men etter et par runder med meg selv har jeg nå klart å si meg nokså fornøyd. Ja, jeg kan faktisk både stå og sitte for dette her.

Hvilke av mine videoer er blant DINE favoritter?

Stay goregeous!

Wanna play?

Såå, er det noen som husker at jeg la ut et “skryteinnlegg” “her om dagen” om at jeg akkurat hadde fått meg en “ny” mobil? Yeah, right, enyway – det mobildekselet jeg hadde plukket ut der og da skulle jammen vise seg å bli et svært så midlertidig et. For jeg mener… Så kjedelig. Så ensformig. Så anonymt. Så! Lite! Meg!

Etter en liten stund bestemte jeg meg for å ta meg turen innom Ebay i håp om å finne noe bedre. Noe som ved første øyekast kunne virke som en litt krevende jobb da det var plenty av mange kule bilder å scrolle seg gjennom. Dog var det ikke alle som hadde fått like gode anmeldelser når det kom til selve selgerne, så når jeg oppdaget det fikk jeg plutselig eliminert ganske mange på nokså kort tid.

Og etter en ny runde med “Jaha, aha, om og men” endte jeg til slutt opp med dette:

Hva slags mobildeksel har du?

Stay goregeous!

Nemi 20 år!!

Jippi!!! – Vet dere hva, veeeet deere hvaa? Selvfølgelig vet dere det. Men lat nå som dere helt har misset både overskrift og bilde her i et lite øyeblikk. Det nyeste Nemi-bladet har kommet (for abonnenter). Og ikke bare et hvilket som helst nummer. Nah-ah-ah-ah! Et jubileumsnummer!! For tro det eller ei – vår sortkledde venninne fyller nemlig 20 år i år. Jeppz, nå er omsider godjenta vår gammel nok til å kjøpe seg brennvin. Tenk det!!

Så gratulerer så meget til Nemi Montoya, og ikke minst gratulerer så mye til Lise Myhre. Og for å ikke glemme – tusen takk! Takk og gratulerer så meget masse mye for 20 fantastiske fargerike, og interessante år. Må det bli minst 20 like herlige år til.

Leser du Nemi?

Stay goregeous!

Klassefest, sa du?

I går tikket det inn en aldri så liten Facebook-invitasjon til en reunion-fest for oss i 91-kullet som gikk ut av Oppdal Ungdomskole våren 2007. Og nå sitter jeg her og tenker – skal jeg gå, eller skal jeg “bli hjemme”?

Burde jeg gå?

Stay goregeous!

50 shades of honesty

Oh kreativitet – hva skulle jeg vært her i verden foruten deg? Dessverre er du ikke alltid til stede, men for det har jeg tilgitt deg, for du er som regel veldig til stede nå for tiden, og ingen skal tro at du vinker med ditt fravær heller i dag selv om jeg nå slår til med et nytt “50 spørsmål”-innlegg, hvor jeg også denne gang har rappet spørsmålene fra en annen bloggers ræv. Nærmere bestemt rumpedusken til Annette Haga.

Årsaken til at jeg nå gjør mitt fjerde eller femte 50 spørsmåls-innlegg er først og fremst fordi jeg har hatt lyst til å gjøre et sånt innlegg igjen en stund, men så har jeg slitt litt med å finne en liste jeg ikke allerede har gjort fra før av, da de aller fleste bloggere der ute (deriblant meg selv) har jo stort sett tatt utgangspunkt i de samme spørsmålene, i stede for å lage noe helt egent. Også er det sånn at mange av de ideene jeg har til andre ting nå for tiden er ting jeg helst skulle hatt litt hjelp med å gjennomføre. Men ikke kom her og tro at jeg er i en såkalt tørkeperiode for tiden, for det er jeg altså ikke.


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
– Telefonnummeret til drosjesentralen på Voss, samt adressen til en daværende venninne.

2. Hva har du alltid i vesken?
– I (sminke)vesken min (som jeg knapt har rørt de siste tre årene) så har jeg to leppestifter, tre farger øyenskygge (sort, brunt og lilla), to esker karnevalsminke, og en rosa eske som det står “Fresh Rose Dhoop Cones” på.

3. Hva bestiller du på kafé?
– Dette er litt awkward, men jeg har faktisk ikke vært på kafé i voksen alder.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
– Facebook, Pornhub, Youtube, blogg.no og det meste av norske nettaviser.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
– Jeg er ingen ringerev – holder meg heller til meldinger over Facebook, eller sms. Og da er det som regel verdens beste Sara som får de.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
– Lilla.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
– Har ikke prøvd før da jeg bl.a ikke har bil, så.. Vet ikke.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
– To kaniner, fire rotter og en tarantell.

9. Har du noen piercinger?
– Nei, og sjansen for at det kommer til å bli noen er mindre enn tissefanten til Michael Moore.

10. Norge på sitt beste?
– Når det er helt mørkt ute og folk flest er edrue og holder sine mest irriterende uvaner for seg selv, og helst ligger og sover og rett og slett holder kjeft. Da er mitt Norge på sitt beste.

11. Hva gjør deg lei deg?
– Hvis vi kun skal telle ting fra “virkeligheten” og altså ikke snakke om Hotel Cæsar så må jeg nok si.. Når noen har dødd. Altså, noen jeg virkelig brydde/ bryr meg om. Gråter ikke over randome folk, hvis noen trodde det.

12. Hva gjør deg glad?
– Likes, kommentarer, Play Station-trophyer, når noen jeg liker er online og faktisk har både anledning og lyst til å chatte, når jeg ser at det har kommet penger på kontoen, alle de gangene jeg har rett (altså: hele tiden) og den/ de jeg har diskutert med en stund ENDELIG innser det (noe som ikke er like vanlig da det er jævlig mange teitinger der ute).. Og ja, jeg er et egoistisk menneske.

13. Hva er drømmejobben din?
– Har egentlig flere, men for at ikke alle svarene mine skal bli bibellange.. Eh, jeg vet faktisk ikke.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
– Nei, abonnerer for øyeblikket kun på en ting, og det er Nemi.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
– Mobildeksel fra Ebay.

16. Liker du kinesisk mat?
– Det kan hende, jeg er litt usikker på om jeg har smakt noe særlig. Telles de såkalte kinesiske nudlene fra Findus?

17. Når var du i kirken sist?
– Å gud, fader og den hellige ånd, DET er faen meg lenge siden!

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?
– Definer spesielt, normalt og alt det der da. Hehe, ehm, neida. Hmm. Den siste som åpnet hjemmet sitt for meg og lot meg overnatte i noen dager kanskje? Jeg vet ikke.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
– Ja, det har jeg faktisk. En gang, men da var det i forbindelse med en filminnspilling.

20. Kan du rulle med tungen?
– Nei, av alle ting som rul(l)er med kroppen min er ikke tungen en av de.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
– Varier, men hvis man skal først og fremst skal fokusere på ritualer fra baderommet. 5-60 minutter-ish.

22. Banner du ofte?
– Syns ikke det selv i hvert fall, så nei.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
– Campet?

24. Hvor mange søsken har du?
– Litt usikker, men tror det mest godkjente svaret må være to.

25. Hva slags utdannelse har du?
– Var akkurat så jeg fullførte videregående. Og det var den historien.

26. Hvor mange steder har du bodd?
– Fem, og alle stedene har vært i Oppdal.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
– Øynene, skinnbenene mine og underlivet.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
– Vet ikke om dette telles som noe kroppsdel, men hadde det vært opp til meg så hadde kroppen min sluttet å produsere hår og skjegg for lenge siden så jeg kun brukt den tiden jeg bruker i uken på å barbere meg til helt andre ting. Hår, enten det er kroppshår eller ikke har INGENTING på min kropp å gjøre, med unntak av øyenbrynene mine..

29. Er det viktig å feire bursdager?
– Bursdager er oppskrytt! Særlig etter at jeg ble myndig har jeg ment det. Nå er de egentlig der først og fremst for å minne at jeg er et steg nærmere døden, en påminnelse som varierer veldig hva jeg egentlig mener om utifra hvor bra eller elendig jeg syns ting er.

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
– Nei.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
– Når særlig innlegg jeg er meget fornøyd med knapt får noen kommentarer, eller ikke like mange som jeg syns de fortjener. Eller enda verre.. Ikke noe i hele tatt. Hender jeg har har tilføyd og trukket fra et par navn på drapslista mi når det har skjedd, ja.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
– Drikker nesten aldri rent vann, men hvis jeg gjør det – Et. Og eh, nå er det ikke sånn at jeg drikker SKITTENT vann heller, men FAEN da, dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener.

33. Når legger du deg om kvelden? 
– HAHA! HYSTERISK! xD

34. Favorittfag på skolen?
– Gym. Haha, neida. Norsk.

35. Potetgull eller smågodt?
– Potetgull med smågodt-smak, fåes kjøpt på i First Price-avdelingen til Kiwi.

36. Siste filmen du så? 
– The Green Mile.

37. Det mest romantiske du har gjort? 
– Tror det var når jeg en gang gjorde noe jeg ikke vil nevne her for noen xD

38. Den perfekte vertinnegaven er?
– Ser jeg ut som en person som strør meg rundt med gaver?

39. Hvor gammel er pappaen din?
– Født i 65, mattestykket får dere ta selv.

40. Har du vært i avisen?
– Lokalavisa ihvertfall. Et par ganger når jeg har hatt bursdag, en gang i forbindelse “3 på gata”.. Hadde et lite klageinnlegg en gang.. Også var det et bilde av meg og mamma med noen “velkomstord” da jeg omsider klarte å komme ut av åpningen hennes for snart 26 år siden. Ah, også har jeg skrevet en del saker for “OPP” da jeg hadde jobb der for en del år siden, hvis det telles.

41. Et sitat du liker?
– “Du må ikke være så redd for å dø at du glemmer å leve”. – Holger Halbo, 2007.

42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
– Sort.

43. Hvem er forbildet ditt?
– Tror egentlig ikke jeg har noen forbilder. Har flere jeg liker og sånn, men ikke som jeg anser som noe forbilde. Har fått såpass godt selvbilde de siste årene at jeg egentlig ikke trenger noens andre bilder lengre.

44. Er du forfengelig? 
– Ja, litt. Vurderte for noen måneder siden å ikke kjøpe meg brodder da jeg skjønte at det ikke fantes noen måte å gjøre de totalt usynlige på. Da fikk jeg litt kjeft av hun som skulle hjelpe meg i den skobutikken jeg var i der og da xD Også bruker jeg helst ikke refleksvest fordi det ser så retard ut. Men ja, jeg vet at jeg absolutt burde, sånn nå har jeg lagt til det også.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
– MASSE! Som å besøke bestevenninna mi igjen, besøke Hotel Cæsar-settet før det kanskje ikke finnes lengre om ikke alt for lenge, oppgradere pcen, samt det å produsere en Youtube-video igjen som viser seg å bli skikkelig populær.

46. Har du vært gift eller forlovet?
– Har vært begge deler et par ganger i The Sims. Telles det? Ellers hadde jeg en drøm når jeg var rundt 11 år om at jeg hadde giftet meg med ei vakker blondine som var skikkelig glad i å ta meg med på skiturer i påskesola. Men det telles kanskje ikke det heller?

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
– Klær. Forresten.. Heeeey, telles ikke sko som et eget klesplagg? Faen hva slags nazi er det egentlig som har laget disse spørsmålene? Merete Hodne, er det deg?? Kan noen sjekke Google forså å svare meg på om den dama har en egen blogg eller ikke??

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
– Det varierer. Driver å kjører litt berg- og dalbane akkurat når det kommer til det, for jeg er nemlig ingen anti-lope.

49. Hvilke uvaner har du?
– Hvor god tid har dere?

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
– Da skal jeg se gjennom innlegget, ta noen bilder, redigere noen bilder, legge ut innlegget, fortelle litt forskjellige vesen at dette innlegget eksisterer, og kanskje unne meg en matbit etter det igjen.


Sånn! Det var det, for denne gangen. Vet ikke om dere fikk noe utav dette, men for meg ble dette bare nok en påminnelse på at jeg fortsatt ikke akkurat er det beste individet som har eksistert, på noen som helst plan.

Mulig jeg bør vurdere å slutte å blogge, og heller prioritere å begynne med sånne ting som faktisk har noen nytte for resten av omverdenen. Bli litt mindre ego, tenke litt mer eco. Joine Blekkulf-klubben eller noe sånt igjen. Finne opp og spre rundt meg med en eller annen ikke-fiksbar sykdom som gjør at folk faktisk ikke tåler kjøtt lengre.

Ah, det er så mye jeg kunne ha gjort. Hmm, hvis dette viser seg å bli det siste blogginnlegget mitt vet dere ihvertfall hvorfor.

Når var det sist du hadde et 50 spørsmål-innlegg?

Stay goregeous!

På sjekker′n?

Det å være på sjekker′n er såvisst ikke en like lett utfordring bestandig. For det finnes minst like mange forskjellige å sjekke opp der ute som det finnes sjekkere. Eh, bare for å ha det klart så tror jeg dog det finnes enda flere av den førstnevnte gruppen, enn sistnevnte. For vi er alle sammen et potensielt bytte, men det er langtifra alle som er jegere.

For selvtillit er det ikke alle som har like mye av. Og noen har til og med helt mistet snurten av lysten, og noen også lysten på snurten. Men la oss nå først og fremst holde fokuset rettet mot de av dere som ikke helt har selvtilliten og motet på plass, men som så inderlig har lyst – Onkel Kuklinski er her for å hjelpe, nok en gang. For saken er, det trenger ikke være så bastant vanskelig, alt man trenger er faktisk bare de rette sjekkereplikkene. Og når de står som støpt, ja da kommer resten av seg selv.

AYLAR KUKLINSKIS TOPP 6 SJEKKEREPLIKKER:
“Du skulle vel ikke tilfeldigvis hete Strand til etternavn? Når jeg først så deg nå følte jeg meg bare så øde!”

“Hadde det vært forbudt å se pen ut hadde du blitt stengt inne på livstid for lenge siden!”

“Så du liker katter? Jeg vet ikke om du kan se det, men jeg er faktisk en veldig leken kattepus. Lyst til å leke litt med halen min?”

“Hva var det du sa du het igjen. Tinder? Skal vi ta oss en svip-tur til høyre og se hvor vi ender opp?”

“Jeg har diabetes, og trenger desperat noe søtt nå! Har du noe i mot om jeg slikker deg litt?”

“Når jeg så deg nå kom jeg på at jeg har en diamant hjemme som trenger litt vann. Vil du være med og vanne den?”

For ordens skyld vil jeg anbefale å ikke gå for å bruke alle disse seks på en og samme kropp, samtidig. Hvis en eller to av dem ikke ser ut til å virke, gå så litt bort, fyll håret med tre milligram gelé og prøv igjen. Alle damer der ute liker gelé. Jeg lover dere, er det noe jeg virkelig kan så er det damer – uansett fasong, hudfarge, livssyn, legning og generelle holdninger.

Hvor ofte er du på sjekker′n?

Stay goregeous!

Ny mobil!

Tenkte å skyte inn et aldri så lite skryteinnlegg her jeg nå før natta omfavner Norges land og rike sånn fult og helt.

For i dag har jeg nemlig fått meg ny mobil. Eller ny og ny, jeg har oppgradert fra Samsung Galaxy S6 til S7. Ikke de helt enorme forskjellene, men når jeg nå har gått rundt og tenkt at jeg “trenger” ny mobil i såpass mange måneder, og siden jeg ikke vil degraderes på noe sted (må da ha det beste forstår dere), så viste det seg altså at det var en Galaxy S7 som skulle være løsningen.

Fordelen med S7 kontra S6 er at S7 blant annet skal være vannett, noe S6 ikke var, noe som jeg igjen tror er en av årsakene til at den har oppført seg så teit de siste månedene. For det skal sies at jeg kan nok ha tatt og rengjort den med en noe fuktig klut et par ganger, og mistet den i gulvet enda et par ganger, såeh, ja.. Er vel først og fremst derfor jeg bestemte meg for å la lillebror ta over denne uken, fordi storebror til slutt ble for utilregnelig og uforutsigbar.

Så… Samsung Galaxy er død – lenge leve Samsung Galaxy! 😀

Hva slags mobil har du?

Stay goregeous!

Hva har jeg i kjøkkenskuffa?

Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men av en eller annen grunn føler jeg aldri dere helt har fått muligheten til å utforske det supernydelige kjøkkenet mitt godt nok. *host, host* (ironialarm!!).

Enyway, nydelig eller ikke, i dag har jeg uansett bestemt meg for å vise frem godsakene som stort sett bare ligger og slenger i kjøkkenskuffa, i form av et rykende ferskt video-innlegg.

“Ferskt?”, sa gubben. “Jommen sa jei smørr”, svarte kjærringa og lente seg så ned på stabburspølsa forså å forsømme en såkalt bekreftelse om at også smør virket vel så bra som glidemiddel som det andre hun hadde gjemt på under glufsa de siste 20 åra.

Har du mye rart i kjøkkenskuffa?

Stay goregeous!

I mørket danser djevelen

Jeg husker første gangen jeg så ditt vakreste smil. En grensesprengende varme boret seg tvers gjennom hele min kropp, mens hårene på mine lange armer reiset seg til nye høyder. Du var der da, men samtidig var du så himla langt vekk. Men akkurat der, og akkurat da gjorde det fint lite. For smilet ditt kunne fade vekk hele verdens sorger, alle mine livs bekymringer.

Men så en dag kom lynet, og vips var alt helt mørkt. Jeg lå der, halvveis i svime. Smilet ditt kunne jeg ikke lengre se. Alt jeg for litt siden hadde sett, var nå glemt. Du var sporløst forsvunnet. Og tiden gikk. Det føltes aldri sånn da, men den gjorde det. Langt og lenge famlet jeg rundt i blinde. Forfallen, og halvt slått ihjel. Bak meg hadde jeg lagt igjen meg en sti, en sti av blod.

Etter det hadde gått noen år kom det dalende en vilt fremmed herremann på min dør. Han lovte en lysere fremtid, maste vilt om hell og lykke. Jeg reagerte med å slå han ned. Men han reiste seg raskt igjen, sa at jeg ikke skulle være lei meg, at det ikke var min skyld. Så var han borte. Borte i røyk. Borte i mørket. Jeg fortsatte med mitt. Fortsatte å gå rundt i mørket.

Da det hadde gått enda noen år begynte jeg å forstå. Og til min store forferdelse begynte lysene igjen å blinke. Lungene ble for første gang på jævlig lenge fylt opp med luft, og så kunne jeg nok en gang høre hjertet banke og skrike. Og først da visste jeg hvor det ville være lurt å gå. Jeg visste hva jeg skulle gjøre, og jeg visste hvem jeg skulle nå.

Men når jeg etter fjorten lange hadde kommet på plass var det slettes ikke noe hyggelig syn som ventet meg. For du hadde gått lei av å vente, lei av å vente på meg. Jeg kunne høre vinden suse, en skikkelig sørgemelodi. Du var borte for alltid, men minnene etter deg hadde du lagt igjen. Det lille jeg klarte å finne plukket jeg opp, før jeg så stupte ned fra den høye klippen.

Nå er vi borte begge to. Nå er det bare alle de andre igjen. Verden går sin gang, sies det. “The show must go on”. En dag skal vi reise oss igjen. Skape et skikkelig rabalder. Men akkurat nå er det bare resten av verden som gjelder. Alt kaoset, alle lydene, alle sorgene, og dens glede. Vel, det er vel som faren din sa: – Ingen vet helt hvor eller når toget en dag kommer frem.