Ny mobil!

Tenkte å skyte inn et aldri så lite skryteinnlegg her jeg nå før natta omfavner Norges land og rike sånn fult og helt.

For i dag har jeg nemlig fått meg ny mobil. Eller ny og ny, jeg har oppgradert fra Samsung Galaxy S6 til S7. Ikke de helt enorme forskjellene, men når jeg nå har gått rundt og tenkt at jeg “trenger” ny mobil i såpass mange måneder, og siden jeg ikke vil degraderes på noe sted (må da ha det beste forstår dere), så viste det seg altså at det var en Galaxy S7 som skulle være løsningen.

Fordelen med S7 kontra S6 er at S7 blant annet skal være vannett, noe S6 ikke var, noe som jeg igjen tror er en av årsakene til at den har oppført seg så teit de siste månedene. For det skal sies at jeg kan nok ha tatt og rengjort den med en noe fuktig klut et par ganger, og mistet den i gulvet enda et par ganger, såeh, ja.. Er vel først og fremst derfor jeg bestemte meg for å la lillebror ta over denne uken, fordi storebror til slutt ble for utilregnelig og uforutsigbar.

Så… Samsung Galaxy er død – lenge leve Samsung Galaxy! 😀

Hva slags mobil har du?

Stay goregeous!

8 kommentarer
    1. Elevele: Har søkt litt rundt i det siste, og nå ser det ut som jeg har tenkt litt feil. Var visst Samsungs Galaxy Note 7 jeg egentlig burde ha tenkt på ved disse eksplosjonsfarene – ikke S7 Edge. My bad.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg