Ingen coverlåter på meg, takk?!

Først som sist, som sist som først – jeg er et komplekst individ!!

Jeg er stiller gjerne beina åpen for mye rart, og det trenger slettes ikke være så originalt lengre heller. Jeg kan fint se en og annen trendy video på Youtube nå og da, og lets Face IT – de “norske” reality-seriene jeg driver og engasjerer meg i er ihvertfall ikke superoriginale på noen som helst måte!

Pærra f.eks – en amerikansk reality-serie som norge, i likhet med så mange andre land, har laget sin versjon av. Tvens svar på “coverlåter”, basically!

Men hvordan stiller jeg meg egentlig til coverlåter for tiden? Vel, jeg trodde at jeg likte det veldig godt, men nå er jeg ikke sikker lengre. For er det en person som har covret en hel del, ja så er det min daddy issue in hell, Marilyn Manson, som uten noe diskusjon er en av de beste i verden til gjøre andres låter om til sine egne.

“Tainted Love” var jo det som fikk meg interessert i Manson i utgangspunktet. Det var lenge den eneste låta jeg hadde hørt, og som jeg hadde på en eller annen BRENT cd (ja, så gammel er altså jeg). Og guuuuud skal vite jeg har hatt “This is Halloween” meget mye på repeat opp gjennom åra også!!!!

Og til dags dato så hører jeg fortsatt en del på Manson. Men vet dere hva jeg har tatt meg selv i gjøre stadig oftere nå? I løpet av det siste året, eller fanden vet hvor lenge dette egentlig har pågått, så har jeg rett og slett stadig SKIPPET til neste låt hver gang Spotify eller Itunes har begynt å spille cover-låtene hans, i stede for hans egne originalsanger.

HVORFOR DET EGENTLIG?? HVOR LENGE HAR DETTE PÅGÅTT? Og igjen… HVORFOR???????????

Jeg vet helt ærlig ikke. For igjen.. Etter min mening er coverlåtene hans fremdeles GULL, GULL, GULL!! Har jeg rett og slett begynt å blitt mer “fin på det”? Er dette en merkelig form for “forfengelighet” som har sneket seg på? Og det er ikke bare Manson dette gjelder heller, andre artister også. Så ja, nei.. Jeg forstår stadig støtt ikke hva som foregår oppi skolten på meg. Og det gjør antageligvis ikke dere søte, små heller. Så jeg skal ikke engang spørre.

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Ostepop

«I det store bildet er vi alle bare noen små mus,

små mus i en verden med masse porøse overraskelser.»

Og vi kan ikke alle være popstjerner på himmelen…

På en litt cheesy skala fra 0-13;
hvor mange doodles fortjener denne videoen? 🐭

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Jeg bryr meg ikke om fitta di!!!!

Det er ikke akkurat slik at mine inboxer og chat-rooms renner over av våte vaginas. Men noe har likevel kommet opp gjennom årene, og vel.. Jeg kan jo forstå hvorfor enkelte tenker at det er innafor å sende meg den slags tatt i betraktning at jeg muligens har det frekkeste bloggnavnet i Norge i dag, og attpåtil har en fortid som nokså uredd “sjokk-blogger”.

Jeg har til og med publisert et og annet innlegg i 2020 hvor jeg har snakket om litt forskjellige livsmål og diverse som absolutt er av den mer kinkye typen, men når DET først er sagt.. Selv om jeg har det bloggnavnet jeg har, SELV OM jeg har en fortiden jeg har her inne, og SELV OM jeg elsker Paradise Hotel, og har en liten drøm om å se noen ha sex live – ja så bryr jeg meg likevel fint lite om å få tilsendt randome videoer og bilder på Snapchat (eller andre steder) av det kvinnelige kjønnsorgan – SPESIELT fra jenter jeg overhode ikke kjenner, og som for alt jeg vet kan være under 18 år til og med…..

Jeg skal ikke disse verken det ene eller andre kjønns kjønnsorgan her nå, men jeg personlig syns kjønnsorgan i seg selv er ganske snorketti snork. For å si det sånn; det er større sannsynlighet for å få tent de fire adventslysene i meg om du sender meg et (gjerne påkledd) bilde av ditt pene ansikt, fremfor ja.. Pupp, rumpe, og fitte.

Mennesker er etter min smak sååååå mye spennende og pirrende enn noen simple kjønnsorgan. Så igjen.. Til alle som tenker at det er en god ide å sende meg sånt no – please dont! 😎

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Anette Moe: Skjebnens harde hånd

(Flere) statister i omløp!
I løpet av de siste ukene av 2019 leste jeg meg gjennom Anette Moes mørke og dystre «Tause ofre». En bok jeg hyllet da jeg anmeldte den i januar, og som har fått meg til å savne Moes noe dystre, fiktive, men høyst realistiske og troverdige verden siden.

Nå har jeg omsider fått lest meg gjennom enda en av hennes krimbøker, denne gangen «Skjebnens harde hånd» fra 2011, og jeg kan allerede nå avsløre at jeg fremdeles tørster etter mer Moe-krim – for å si det sånn!

.. Noe av det første som gikk opp for meg da jeg begynte på denne boken for en stund tilbake var at det her er litt flere navn og skikkelser å holde styr på. Noe som til tider kan ha medvirket til at jeg lettere falt litt ut nå og da, enn jeg gjorde da jeg leste «Tause ofre».

Men heldigvis popper det aldri opp så mange skikkelser at det føles “to much”. Og man skjønner tidlig hvem av karakterene som er viktig å feste sin fokus til, og hvem som først og fremst er litt “mindre betydelige” “statistroller”. Og til syvende og sist er det ca like mange hovedkarakterer i «Skjebnens harde hånd», som i «Tause ofre» – bare at førstnevnte altså tilbyr litt flere “statister”.

Løse tråder som virker tilfredsstillende
Akkurat som med forrige bok så foregår også denne (for det meste) i Kristiansand. Fire menn blir med kort tids mellomrom funnet døde, hvor særlig tre av dødsfallene virker litt mer mistenkelig enn det første. Har disse mennene noe til felles? Kjente de til hverandre? Og sist, men ikke minst – HVORFOR døde de alle såpass unge?

Uten å selvfølgelig avsløre for mye kan jeg si såpass som at jeg tok meg selv i å tenke hvem de egentlige ofrene i denne historien egentlig er. Og jeg tror nok at det vil være noe delte meninger rundt dette spørsmålet. Noen vil nok mene disse døde mennene. Noen vil heller lene seg litt ekstra på de pårørende rundt disse døde mennene. Mens andre igjen vil antagelig legge mesteparten av sin sympati og empati på noen helt andre.

Med andre ord: selv om dette er en nokså mørk krim-roman, en nokså mørk og dyster krim-roman som utelukkende byr på sort skrift på hvite ark – ja så vil jeg likevel påstå at denne boken ikke er sånn nevneverdig sort-hvitt når man virkelig har åpnet den opp, og begynt å lese et lite stykke. For i løpet av de drøyt 250 sidene man får servert er det flere historier man får presentert, og som fikk meg til å undre; “hvem er de EGENTLIGE ofrene i denne historien?”.

Og jo flere historier som på en eller annen måte (helst) skal surres sammen, desto større kluss kan en forfatter risikere å ende opp med både før og etter. “Jo flere kokker, jo mere søl”, også videre. Men igjen så må jeg bare ta av meg detektivhatten for Anette Moes elegante evner som “roman-strikker”. For selv om det er en del tråder å holde styr på her, spesielt i begynnelsen, ja så føles alle disse trådene likevel nødvendige når alt kommer til alt. Og de kommer aldri i veien for hverandre på en unødvendig frustrerende måte – slik som tråder, tau og ledninger har en lei tendens til å gjøre.

I løpet av de første kapitlene ble det en del “har dette noe med det store bildet å gjøre, eller har vi med en liten avsporing eller distraksjon om du vil å gjøre her?”. Og igjen skal jeg ikke avsløre for mye nå, men denne boken tilbyr svært lite unødvendige “distraheringer”. Punktum.

Nødvendig ondt”
Boken er for det meste veldig rett på sak og man får sjeldent “tid til” å kjede seg. Man kommer tett innpå de karakterene som er relevante, uten at det verken føles som man kommer “for tett på”, eller at man tar seg i å ønske at man helst skulle vært enda tettere. Og den elegante, men dog lettvinte måten alle de forskjellige trådene nøstes opp i mot slutten er noe som både tilfredsstilte og gledet meg som leser.

I tillegg skal Moe også få litt skryt for å aldri gå over streken når det kommer til det som brått for mange kan virke som unødvendig overdrevne voldsskildringer. Misforstå meg rett, mye av det som skildres i “Skjebnens harde hånd” er brutalt og forjævlig, men aldri på en sånn måte at det føles svekkende for troverdigheten på verken den ene, eller den andre måten. Og det er til syvende og sist kanskje det som nok en gang nå har klart å skremme meg aller mest..

Stay goregeous! 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Falske folk og ekte tatoveringer (ting som irriterer)

FALSKE FOLK som hilser og smiler som om “ingenting er “galt””, folk som SHAMER TATOVERINGER, og meg selv som på DØD og LIV skal SMALTALKE med folk jeg knapt kjenner til tross for at det i 80% av tilfellene føles passe kleint etterpå er bare noe av det som irriterer meg i kveld! 😡😫😅

Hva irriterer dere for tiden??

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Bokserien om Hotel Cæsar er KOMPLETT!

Høsten 1999 var Hotel Cæsar en av de desidert største tv-seriene i Norge. “Alle” snakket om det, “ingen” så på det, men “alle” visste likevel hvem de forskjellige karakterene på og rundt hotellet var, hvem de var venner med, hvem de var uvenner med, og ikke minst hvorfor de var enten det ene eller det helt andre.

Denne høsten kom også de to første av totalt fire pocket-bøker ut, hvor alle bøkene tok for seg en figur hver fra den stadig mer populære og omstridte såpeserien. Men dessverre for meg på dette tidspunktet var mine foreldre blant de mer konservative som ikke syntes at Hotel Cæsar var noe barna deres skulle se på, og heller ikke noe vi “trengte” å engasjere oss i på andre måter. Så det ble ikke noen Cæsar-pocketer der og da.

Årene gikk, og bøkene var ikke lengre mulig å få kjøpt i dagligvare-butikkene. MEN nå i mars, ikke veldig lenge etter at Norge var blitt stengt ned så gjorde jeg et episk funn inne på finn.no. Der fant jeg nemlig den første boka i serien – til 300 kroner. Penger jeg egentlig ikke hadde der og da, men siden jeg hadde lett så lenge etter denne skatten overførte jeg litt cash fra en av sparekontoene (som jeg så førte tilbake senere) mine, og kjøpte den ASAP. For gudene vet når eller om jeg ville få denne sjansen igjen!

Spol så 6 måneder frem, og jeg sitter nå på fasiten rundt nettopp dette spørsmålet.. For ved en veldig random tilfeldighet oppdager jeg at en kvinne på bookis.com sitter på HELE forbanna serien, og ikke nok med det – hun selger også bøkene for sånn 30-50 kr stykket!! Og VIPPS så var hele denne 21 år gamle skattejakten blitt et ferdig skrevet, lukket kapittel. #hvapokkerskaljegfinnepånå

Og da jeg tittet ned i postkassa mi i dag grytidlig var de siste tre bøkene kommet. Og sett borti fra at de har gulnet pittelitt på innsiden (men ikke mye!!), ja så er de så og si som helt nye. Det er altså helt drøyt hvor heldig man skal være noen ganger altså!! 😃

Har dere kommet over noe gull i det siste? 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Det klør fremdeles – bestilt legetime!

Nå har det gått noen uker siden de røde prikkene toget seg inn i livet mitt, fikk dannet seg en base litt her, men mest der, og siden har klødd litt sånn av og på ettersom det passer dem best selv.

Og jeg vet ikke om det skyldes at det nå er blitt litt kaldere, eller at jeg har blitt mer vandt, eller at de faktisk saaaaakte, men sikkert har begynt å forlate kroppen min igjen – kanskje til og med en beleilig kombinasjon – men dog, de er fortsatt en plagsom realitet. 😏

Så på tirsdag bestemte jeg meg for å bestille en legetime som jeg nå skal til førstkommende mandag. Noe jeg kinda gleder meg litt til for forhåpentligvis får jeg da bekreftet/avkreftet mine mistanker om hva det faktisk er for noe, samtidig som jeg vil få anbefalt en salve eller noe til å dempe denne kløen i størst mulig grad.

Ja, så er det også lov å krysse fingrene for at jeg ikke blir videre henvist til en hud-spesialist i stede, sånn at jeg må gå og vente eeeenda lengre.

For jeg er fremdeles ikke så veldig glad i å gå rundt og vente på ting – enten det er ting jeg gruer meg til, ting jeg gleder meg til, eller ingen av delene. 😑 Har jeg først noe hengende “over meg”, ja så har det en tendens til å ta i overkant mye fokus fra alt annet – helt til jeg har fått det fuckings overstått!!

Stay goregeous!!! 🤪😙🙃🙂😊🧐🤓😎😜🤪

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Litt til overs! (“tabber” og “FCKups”)

Bildet er tatt fra: pixabay.com

Vær så god og god helg alle sammen! – HER har dere litt forskjellige tabber og alternative klipp som ikke overlevde de originale redigeringsrundene av “Opp og nikker!“, “Anti korona-diktet“, og “Takknemlighets-takstameteret“.

Ikke sett disse videoene, sier du? No worry! Link til de forskjellige får dere i form av pop-ups i starten av denne tabbevideoen FØR alle tabbene og ekstra-klippene begynner å rulle!

Have fun! 😃

Stay goregeous! 😁

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook:
aylarvonkaos

Instagram: fullstendig_kaos

Jeg har blitt anime(rt)!!!!

Det er ikke ofte at jeg velger å flashe mine nye profilbilder på Facebook her inne lengre, men NÅ MÅ jeg simpelthen bare gjøre et aldri så lite unntak.

For en liten tid tilbake fikk jeg en ide om at jeg ville ha noe litt annerledes igjen. Et bilde som skiller seg noe ut mot de godt over hundre andre profilbildene jeg har laget for FB de siste 10 årene. For hva er poenget med å endre bilde om man skal kopiere noe av det man allerede har laget tidligere?

Men hva skulle så dette nye bildet mitt være for noe? Jo, det har seg nemlig sånn at jeg har ei veldig dyktig venninne som vet å bruke fingrene sine. Altså, til å tegne! Jeg har lenge sett på noe av det hun har lagt ut på blant annet sin egen instagram-profil, og en dag i sommer slo det meg at henne vil jeg jammen tegnes av en dag!!

Så jeg sendte en rask forespørsel, fikk et ja temmelig brennkvikt, og nå er altså resultatet klart:

Hva syns dere? Er ikke dette utrolig stilig? ^^

TUUUUUUSEN TAKK til verdens beste Ann Helen for det fantastiske arbeidet du har lagt i denne tegningen – og du skal ikke se bort ifra at jeg gir deg noen andre oppdrag i fremtiden også!! 😀

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook:
aylarvonkaos

Instagram: fullstendig_kaos

Takknemlighets-takstameteret

“ALT ER J**VLA DRITT!”

3113R?? 😉

*host, hark!*

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos