Jeg bryr meg ikke om fitta di!!!!

Det er ikke akkurat slik at mine inboxer og chat-rooms renner over av våte vaginas. Men noe har likevel kommet opp gjennom årene, og vel.. Jeg kan jo forstå hvorfor enkelte tenker at det er innafor å sende meg den slags tatt i betraktning at jeg muligens har det frekkeste bloggnavnet i Norge i dag, og attpåtil har en fortid som nokså uredd “sjokk-blogger”.

Jeg har til og med publisert et og annet innlegg i 2020 hvor jeg har snakket om litt forskjellige livsmål og diverse som absolutt er av den mer kinkye typen, men når DET først er sagt.. Selv om jeg har det bloggnavnet jeg har, SELV OM jeg har en fortiden jeg har her inne, og SELV OM jeg elsker Paradise Hotel, og har en liten drøm om å se noen ha sex live – ja så bryr jeg meg likevel fint lite om å få tilsendt randome videoer og bilder på Snapchat (eller andre steder) av det kvinnelige kjønnsorgan – SPESIELT fra jenter jeg overhode ikke kjenner, og som for alt jeg vet kan være under 18 år til og med…..

Jeg skal ikke disse verken det ene eller andre kjønns kjønnsorgan her nå, men jeg personlig syns kjønnsorgan i seg selv er ganske snorketti snork. For å si det sånn; det er større sannsynlighet for å få tent de fire adventslysene i meg om du sender meg et (gjerne påkledd) bilde av ditt pene ansikt, fremfor ja.. Pupp, rumpe, og fitte.

Mennesker er etter min smak sååååå mye spennende og pirrende enn noen simple kjønnsorgan. Så igjen.. Til alle som tenker at det er en god ide å sende meg sånt no – please dont! 😎

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg