DEN FEIGE KØDD-KOMMENTAREN

I kveld har jeg tenkt å snakke/skrive så smått om anonyme kommentarer, og seriøsitet! Haha, så dobbeltmoralsk at det siste kommer fra meg!… 😛

Daglig blir det postet millioner av anonyme kommentarer i hyrten og styrten, både på blogger, hjemmesider og andre diversje ting som folk har lagt ut på nettet.
Jeg selv har fått en god del anonyme kommentarer, både positive og negative. I denne stund skal jeg kun skrive om de negative, anonyme brukerne.

Beklager alle sammen, det er synd å måtte si det, men dere som forholder dere anonym, sliter jeg med å ta alvorlig når dere skriver negativt. De kommentarene jeg tar mest seriøst er selvfølgelig de ikke-anonyme. Det holder ikke bare å kalle seg for foreksempel “Pål”, og skrive negativt eller “støtende mot meg”, hvis du ikke har bilde og link til bloggen din. Men med dette ber jeg absolutt IKKE om at dere anonyme skal slutte å skrive verken negativt eller positivt, for jeg setter pris på det jeg får uansett jeg 🙂 Alle vedkubber er med på å lage et bål! 🙂

Resten av mine meninger om anonyme og det seriøse kan dere høre i videobloggen jeg har spilt inn i kveld, som dere ser over teksten. Går utifra at dere fleste har sett videoen før dere eventuelt leser dette, men.

Ønsker alle sammen en god og fin natt!
Husk at livet er for kort til å være sur, alvorlig og a4! Rock all the way to hell!
VI BLOGGES!

JUSTIN BIEBER-TEGNING

Har nettopp tatt frem tegneblyantene og papir igjen. Sliter veldig sterkt med en vond, uendelig ensomhet.
Klarer for tiden ikke å jobbe mer enn 5 timer hver mandag og fredag, siden jeg har både ADD og aspergers syndrom. De to diagnosene gjør at jeg blant annet sliter veldig med konsentrasjon, er veldig i mine egne tanker, utrolig rastløs, inpulsiv, spontan, sliter med forandringer, og alt må være stabilt og trygt hele tiden…

Ja, altså… Jeg jobber hittil bare 2 timer i uken fra klokken 10.00 til ca. 15.00, men hender at jeg går tidligere hjem også, fordi jeg blir fort utmattet og klarer ikke fokusere så veldig.

Samtidlig som jeg har veldig mye fritid, så har alle vennene mine skole og jobb, hele tiden. Og er det ikke skole eller jobb, så er det andre ting. Og det forstår jeg. Samtidlig som jeg ikke er verdens beste å være i nærheten av lenger..

Vel, saken er… Prøver å innimellom fokusere på noe jeg liker, for at jeg ikke skal bryte helt sammen, mer enn jeg alt har gjort. Tenker mange stygge tanker hver dag, om meg selv og verden rundt meg. Føler meg helt ensom, og føler at jeg nesten ikke har noen likesinnede venner i hele verden, de mest likesinnede har aldri tid p.g.a viktigere ting..

Har nettopp altså tatt frem tegnesakene mine. Ja, jeg vet jeg ikke er superflink, men jeg tegner ikke for kunsten sin skyld, men for at jeg må ha noe å gjøre, enten jeg liker det eller ikke. Ellers blir jeg bare liggende i sofaen og grine, og stenge meg helt inne. Har nettopp tegnet en tegning av Justin Bieber, som jeg har tenkt at eldste dattera til min absolutt beste venn skal få 🙂 Er veldig glad i å gjøre noe for andre, å glede andre er det beste jeg vet.. Håper hun vil like den. Her kan dere se den:

Hva synes dere? For enda bedre bilde av tegningen, sjekk min facebook-profil. Ps: må være venn av meg for å kunne se det bildet, tror jeg.
Har i hvertfall et litt bedre, og tydeligere nærbilde av tegningen der… For spesielt interesserte.

Vi blogges.

DAGENS SITAT: FIGHT!

“…hvem er vel dem som dømmer andre utifra andres tro, bakgrunn, legning, utseende, livstil og identitet, hvis vedkommende tross alt er en hyggelig og vennlig person, til tross for ulikhetene og det som for noen er enten nytt eller skremmende?”…

Aylar Von Kuklinski, 30. august 2011.

…(- HALLOWEEN -)…

Jepp, det er riktignok en liten stund fremdeles, men samtidlig er det ikke så lenge igjen til Halloween (også kalt allehelgenaften) i slutten av oktober-måneden. Skal ærlig innrømme at jeg gleder meg masse, for den dagen skal jeg virkelig kose meg masse.


(Dette bildet er tatt fra facebook-aplikasjonen “Gothic Candy”!)

Ikke skal jeg ut på noe knask eller knep-opplegg, men skal virkelig kose meg her hjemme i min lille, skumle hybel som jeg fortiden jobber med å fylle med mange rocka, skumle, mørke ting fra blant annet dragenshule.no.
Den kvelden skal jeg kose meg med en skrekkfilm eller flere, og masse, deilig godterier og brus.

Kan godt hende at jeg ser en Saw-film, eller rett og slett “Halloween II” (den nye versionen).
Ja, så kommer jeg selvfølgelig også til å sminke og kle meg ekstra skummel den dagen, både når jeg er ute og inne. Har nettopp fått tak i helt hvit ansiktssminke 🙂 Liker generelt det skumle, mørke og mystiske.

At ikke så mange andre, spesielt i Oppdal, ikke har mye til felles med akkurat de tingene, og min klesstil, det er jeg veldig inneforstått med, men bryr meg ikke det døyt.
På Halloween-dagen skal jeg virkelig sminke meg som en likblek vampyr, skylle tenna mine med brus, og stappe kroppen min full av skumle stoffer; snop…


Men, er det noen her som vet hvorfor enkelte feirer Halloween? 🙂
Her er et utdrag fra Wikipedia:
“Den amerikanske feiringa av halloween stammer fra den katolske allehelgensdagen som igjen har trekk fra flere hedenske høstfester, blant annet den romerske festivalen for Pomona og kelternes fest for dødsguden Samhain. I protestantiske land sluttet allehelgensdag etter hvert å være helligdag (i Norge skjedde dette i 1770. I USA fikk feiringen sitt moderne uttrykk på slutten av 1800-tallet). Noen tradisjoner som hadde overlevd lenge i Irland, kom til USA med irske immigranter.

Den moderne feiringen av halloween varierer fra land til land, mellom ulike religiøse grupper og i forskjellige miljøer. Amerikanske barn markerer kvelden ved å kle seg ut og gå fra hus til hus og be om godteri. Dette heter “Trick or Treat” da man spør ved husene om man ønsker å gi godteri eller om barna skal utføre rampestreker. En variasjon av halloween er Punkie Night, som feires den siste torsdagen i oktober i landsbyen Hinton St. George i provinsen Somerset i England.

For satanister og hekser har Halloween vært feiring av døden og starten på heksenes år. Den markerer starten på død og ødeleggelse som assosieres med vinteren. På denne tiden er kraften fra underverdenen sluppet fri, og ånder skal være løslatt for å fare rundt på jorden. Denne tiden skal være den gunstigste for å kontakte ånder”


Så da vet dere det!
Halloween er altså et fenomen Norge har “rappet” fra Amerika, men det gjør ikke Halloween noe mindre spennende etter min smak, jeg personlig kan godt boikotte hele julen jeg, bare jeg får feiret Halloween. Jula driter jeg i, for å si det pent.

Hva synes dere om Halloween? Hva skal dere da? 🙂 Hva er deres favoritt skrekkfilm? Og, hva er det skumleste dere vet av? (utenom meg, haha)

Men dette er cirka 2 måneder til.
Vil ønske alle sammen en skrekkelig god tirsdag og uke videre.
Ønsker alle sammen alt godt, og håper alle har det bra 🙂

VI BLOGGES!

AKSEPTER, OG BLI AKSEPTERT SELV!

Kjedelig og litt a4, men får bare bli det i kveld.
Vil bare ønske alle sammen en riktig god natt, dere er alle sammen unike og uerstattelige på hver deres måte.


(bilde tatt fra: kvitboffel.wordpress.com)

Uansett om du er sykt tynn, veldig overvektig, eller helt “normal”, hva nåenn normal er.
Uansett om du går i fargerike, lyse farger, eller veldig mørkt og dystert.

Uansett om du har regulering eller ikke.
Uansett om du stadig sier ting som sårer andre, eller irriterer, eller klarer å holde kjeft.

Uansett om du er veldig deprimert, negativ og lei, eller om du er fylt av positivitet, gledespreding og smil
Uansett om du er veldig rolig, holder deg for det meste for deg selv, eller om du stort sett snakker veldig mye og mange mener det blir for mye av deg.

Samme om du drikker alkohol, røyker og i verste fall går på narkotika, eller om du er en av de få som er sterk nok til å la være med alle de unødvendige tingene.
Uansett om du liker natt eller dag best, sommer eller vinter.

Hvordan du ser ut naturlig eller ikke naturlig, uansett hvor anderledes du er sammenlignet med folk flest. Uansett hva du står for, sier, mener og tror på. Du er helt spesiell uansett! Og de som ikke aksepterer deg, trenger du ikke bry deg om!

Dere er alle sammen bra nok. Ønsker en verden hvor alle bare kan slutte å se stygt på andre, uansett hvordan de ser ut eller er innvendig, og oppfører seg. Ønsker en verden hvor ingen snakker krenkende bak ryggen på andre, selv om noen kanskje har såret deg eller gjort deg noe vondt først.

Verden blir ikke bedre med hevn, stygge blikk, mangel på forståelse, respekt og aksept. Jeg driter i hvordan du ser ut, hva du tror på, om du sminker deg eller ikke, om du er gutt eller jente, om du er heterofil eller skjev. Ingen av de tingene betyr noe, det som virkelig betyr noe er at andre aksepterer andre uansett hva, og at hvis noen ikke liker noen, at de likevel klarer å være høfflig ovenfor vedkommende, og lar være å spre rykter og nedsettende ord.

Å se stygt på andre, uansett årsak gjør bare at du selv blir mer ynkelig og teit.
Å baksnakke andre, uansett om hvor mye du/dere føler at noen fortjener det, gjør dere selv bare mer latterlig.
Å tenke at noen er mindre verdt enn deg selv, uansett hvem det gjelder, gjør bare deg selv til en mer tåpelig ting.


(bilde tatt fra: thejenkinsinstitute.com)

Takk, det var alt.
Ønsker alle sammen en god natt. Dere er alle sammen spesielle, i denne verden finnes det ingen som er stygg utseende messig, bare mindre pen. De som ikke skjønner det, de har det ikke lett med seg selv…

Stor klem fra meg, til alle som eventuelt vil ha, i morgen skal jeg igjen forsøke å spille inn ny video for bloggen. Med budskap revet rett ut fra hjerterota mi.

Igjen, god natt. <3
Vi blogges!

SELVMORDSPAKT (VIDEOBLOGG)

Kveldens tema er selvmordspakt.
Det at to eller flere bestemmer seg for at de andre skal dø dersom den ene dør, eller blir alvorlig syk.
At ingen av de som går inn i pakten, skal leve videre, uten den andre.

Selv mener jeg at dette er en veldig trist og meget alvorlig pakt å gå inn i.
Til tross for at alle helt sikkert har en helt spesiel person i livet som man ikke vil leve uten, så er ikke selvmord etter vedkommendes død, noe god løsning.

En ting er at man da slipper å leve med savnet etter den eller de spesille det gjaldt, men en annen ting er at når noen begår selvmord, vil det alltid bli en byrde for noen andre som må leve med spørsmål og sorg resten av livet.

Skal innrømme at jeg i de siste ukene har tenkt mørke tanker. At jeg innimellom tenker på at jeg vil dø, at jeg ikke lenger ser meningen med å leve. Blant annet fordi jeg føler meg veldig ensom i verden.
Likevel, jeg lever enda, og har ikke tenkt å skuffe de få som bryr seg om meg, ved å ta mitt eget liv.

Vet selv hvordan en slik belastning er, og det er ikke noe jeg vil belaste andre med!
Ingenting er så traumatisk som at noen i vennegjengen eller familien tar sitt eget liv…

Utenom at jeg skriver på bloggen innimellom, så skriver jeg også i en liten bok, ikke en dagbok, men en bok jeg skriver generelt i, hvis jeg har noen tanker å skrive ned. Boken er privat, men kan likevel vise den ene siden som jeg skrev i kveld:


(Andreas Flatås Storli er mitt virkelige navn…)


Grunnen til at jeg skriver i denne boken innimellom er at jeg vil ikke skrive om alle mine mørke tanker her offentlig, og vil heller ikke fortelle noen om alt, fordi jeg vil ikke at folk skal uroe seg for mye for meg. Det fortjener ingen… Spesielt ikke mine nærmeste. Derfor har jeg også en bok, som jeg i det siste har begynt å skrive ned de notisene og tankene jeg ikke vil at offentligheten og andre personer enn meg selv skal vite om.

Ønsker alle en god natt <3
Vi blogges!

3 ORD BESKRIVER DEG (PSYKISK-TEST)

Fant dette på facebooken til en venn. Glad som jeg er i å prøve ut ting så testet jeg selvfølgelig.
Jeg fant først et norsk ord, nemlig “feil”, deretter engelske ordene “men” og “hate”.

Med andre ord har jeg fått bekreftet at jeg er et feilprodusert menneske, med mye hat, som også liker menn (er bifil). Stemmer greit nok, bortsett fra at jeg føler ikke at jeg har såååå mye hat i meg, at det skal være blant de tre første ordene som beskriver meg, hehe..

Men pyttsann i bollen, også er helga snart over, og det er jeg gllaaaaa for 🙂

Hvilken tre ord fant dere først, som altså beskriver dere selv? 🙂 Tell me!

Forresten: Tv serien om Kaptein Sabeltann starter på Nrk Super i kveld klokken 18.00, et must å få med seg. Ja, er 20 år, men liker enkelte barne-ting enda. Vil ikke bli voksen! 🙂

Vi blogges!

HELGER, HELLIGDAGER OG FERIER ER SMERTELIG ENSOMME…

Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, er det mandag? Nei.. Er det mandag? Nei.
Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, er det tirsdag? Nei.. Er det tirsdag? Nei.
Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, er det onsdag? Nei.. Er det onsdag? Nei.
Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, er det torsdag? Nei.. Er det torsdag? Nei.
Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, er det fredag? Nei.. Er det fredag? Nei.
Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, er det lørdag? Ja.. Er det lørdag? Ja.Jepp, da var det lørdag, og atter en utfordrende dag for en som så og si aldri ser de nærmeste vennene sine for tiden.
Er dødsvant til å føle meg veldig deprimert, lei meg og ensomt spesielt i helger, ferier og helligdager hvor mange andre gjerne har fri, men da bruker fritiden på andre ting enn å være sammen med meg.

Jeg skulle så inderlig ønske at jeg var sterk nok psykisk til at jeg klarte å bli med på festivaler, på pubber, bryggeriet, bilrace og andre arrangemanger med andre folk… Men jeg klarer ikke. Og jeg prøver virkelig å takle å være på steder hvor det er flere folk, i forskjellige sjangre, men jeg sliter.

Helt siden barneskolen har jeg slitt med å klare å dra på skolen fordi jeg blir så urolig, nervøs, usikker på meg selv og engstelig ved for mange folk. Til og med på jobben min nå, hvor det som regel bare er 2-4 personer, som til og med er voksne, så sliter jeg med å møte opp, fordi jeg synes større sosiale grupper er vanskelig. Og når jeg har så store problemer med bare det til og med, da tenker jeg at jeg virkelig sliter… For der er de til og med voksne, og ikke sånne folk som fort kan såre meg ved å komme med en spøk som egentlig ikke er vondt ment, men som jeg fort kan missfortstå veldig, og ta veldig personlig. Jeg hater virkelig at jeg har asperger syndrom akkurat nå…

Går som regel rundt alene hver eneste dag, har bare jobb mandag og fredag, kan ha mer, men siden jeg fort blir så utmattet og sliten av å være for lenge på jobb, på grunn av diagnosen min, så jobber jeg i skrivende stund kun 5 timer på mandager og 5 timer på fredager, resten av uken er fri. Har prøvd å jobbe oftere også, men det har bare gjort vondt verre..

Det er vondt å lese på facebook når mine nærmeste venner har fri, folk som jeg nesten aldri ser, når de skriver at de skal på bryggeriet, på pubb, festivaler, bilcross-løp eller andre ting når de først har fri. Det er slettes ikke det at jeg ikke unner dem det, hvis de koser seg. For det er virkelig ingenting som betyr mer for meg, enn at de få vennene jeg virkelig har i livet, koser seg og har det bra, det er det som er viktigst!

Men likevel, jeg synes det er vanskelig, fordi jeg er så og si alene nesten hele tiden. Jeg vil så gjerne ha mer med andre å gjøre, men jeg klarer ikke å være for lenge på steder hvor det er for mange folk. Og det er nok derfor jeg føler et viss hat til hoteller, festivaler, bryggerier, også videre, fordi jeg føler at de tar fra meg vennene mine når de først har fri.

Jeg innser at jeg alltid vil være veldig alene i denne verden. Og at helger, helligdager og ferier, hvor mange flere enn bare meg har fri, er på andre plasser enn hvor jeg kan være med de.

Hverdagen takler jeg bedre, for da er folk flest på jobb, og da er det mye greiere. For jobb er jo noen man må på for å tjene penger. Så det takler jeg bra, selv om jeg selvsagt er veldig ensom da også, men da har jeg ikke den depresjonen over at jeg er så veldig anderledes og ensom på SAMME MÅTE som altså; helger, helligdager og ferier.

Håper ingen av mine eventuelt nærmeste som måtte lese dette blir triste eller noe av å lese dette. Det er virkelig ikke meningen. Jeg unner alle sammen alt godt. Trenger bare å få ut noen tanker… Selv om det ikke hjelper mye.

Jeg har bare lyst til å forsvinne nå i denne skrivende stund, så hvordan skal det bli når julen og nyttårsaften kommer igjen? Hvor folk drikker alkhol, koser seg med sine nærmeste, drar på julebord også videre… Og jeg føler meg enda mer alene enn noen gang. Vil ikke feire jula med familien, ikke noe vondt ord mot noen av familien, men vil heller være alene enn det. Fordi jeg er veldig lite likesinnet med resten av familien. De beste vennene jeg har er ikke-familie, og det er ikke noe som jeg har bestemt, men det er sånn det er.

Å være i nærheten av familie og slik gir meg sosial ensomhet, altså å føle seg ENDA mer ensom enn man hadde følt seg og man hadde vært helt alene. Det gjelder ikke spesifikt familien min, men mange andre også, nesten alle egentlig. De få  jeg er mest likesinnede og ikke føler meg ensom med, de har ikke tid lenger. Og det er ikke deres skyld. Håper ingen hater meg for dette, er ikke meningen å såre noen. Har ikke noe i mot noen, bare håper at ingen misstolker noe her nå…

God helg..
Vi blogges.

DIFFERENT LIKENESS (VIDEOBLOGG)

Jeppsideppsi alle sammen!
Det er flott med likesinnede venner, men som nevnt i videoen ovenfor; er det ikke greit med noen forskjelligheter også?
Jo, mer lik man er vennene, dessto bedre, men likevel; man skal da også kunne vokse på hverandre? (GJEM KOFFERTEN!)

Hvor fantastisk er det foreksempel ikke å sitte med den beste vennen man har, samtidlig som du får favorittsnackset ditt i fred, fordi vedkommende liker noe annet mye bedre, noe som du igjen ikke liker like godt? 🙂 Da blir det heller ingen Erling Og Bernt-diskusjoner om det siste potetgull-flaket i (kne)skåla.

Men selvfølgelig, man kan ikke ha for mange ulikheter heller med de nærmeste vennene, eller burde ikke.
Har man lite til felles så er det lett at begge to føler seg sosial ensom, noe som er verre enn å være ensom alene.

Å være sosial ensom betyr at man snakker med noen, men likevel ikke har mye felles. Hvor mange har vel ikke her gjattet med noen, og latet som om temaet den andre snakker om er interessant, mens du egentlig synes det er DRIT KJEDELIG, eller TOTALT UFORSTÅELIG :-p Da sitter du der og føler at dere kommuniserer fra to forskjellige planeter, og føler som nevnt: sosial ensomhet!

Jeg føler sosial ensomhet ofte. Her i Oppdal er det så mange som jeg ikke føler meg spesielt lik. Det er en av årsakene til at jeg er så mye ensom, fordi jeg vil ikke forverre ensomheten med å være med noen jeg ikke passer godt i lag med. Er ikke det at jeg har noe i mot noen, men har bare ikke mye til felles. Jeg er nok veldig sær og anderledes, og vil nok alltid føle meg litt ekstra ensom på denne lille jorden, men det finnes en fattig trøst – jeg er ensom, sammen med alle andre på denne jord <3

Nå var det egentlig ikke ensomhet som skulle være temaet for nattens innlegg, men altså forskjeller og likheter mellom nærmeste venner. Hva mener dere?

De tingene jeg synes det er greit at man er forskjellige på er grådig nok snacks og slikt. Men fint om man har noe lik smak matmessig med tanke på hvis man spiser enn vennlig middag sammen, skal dra på en resurant eller lignende 😉

Hm, klarer ikke forklare spesifikt hvilke sider som godt kan være anderledes, og motsatt, men en ting er jeg sikkerpå. For å unngå sosial ensomhet som er verre enn vanlig ensomhet, så bør man ha en veldig god del til felles, det er best i lengden. Men samtidlig er det kjedelig hvis alt er klin likt også, selv bestevenner skal diskutere litt. Er forskjell på å diskutere og å krangle vet dere 😉

Kom på en ting som ikke er så vesentlig om man er ulik eller lik; og det er utseendemessig. En kledd i hvitt kan godt være bestevenn med en kledd i sort, om ikke bestevenner, så i hvertfall gode venner 🙂 Utseendemessig så syns jeg likheter eller forskjelligheter på kropp, klær og utseende mellom venner har nullbetydning.

For utseendet og klesstilen representerer ikke nødvendigvis hele personen. Jeg er ofte kledd i sort, sort og atter sort. Og mange tror jeg hører bare på tung rock og ser mørke filmer, noe som ikke er tilfelle. Jeg digger Lady Gaga, Britney Spears, kan høre på Postgirobygget til nød, liker musikken til Rune Rudberg og av filmer liker jeg blant annet Ole Brum Og Jakten På Kristoffer Robin, Star Wars, Yes Man (Jim Carrey), Mamma Mia, Toy Story og ser på Hotel Cæsar i tillegg til alle de mørke, groteske skrekkfilmene jeg liker mest 😉

Poenget mitt er at jeg har mye mer interesser og meninger enn det jeg viser med klesstilen min 😉
Hva er deres meninger om de spørsmål jeg har fisket opp fra den ensomme froskedammen i nattens hyl og mørke?
Ønsker alle sammen en god fredagsnatt, ta godt vare på dere selv, og deres venner! Vennskap, tro, forståelse, kjærlighet og respekt er det viktigste vi kan eie og gi!

VI BLOGGES!

DYRENES LIV – MENNESKENES ANSVAR


(bilde tatt fra fanpop.com)

I løpet av det siste året har jeg skrevet mine personlige meninger mot og om ting jeg tenker noe på.
Jeg har alltid vært en person med kjent for en god del sterke og til tider harde ord og meninger, og jeg er ikke redd for å kjøre hendene mine og ryktet mitt ned i møkka, hvis det kan føre til noe som helst positivt til syvende og sist.

Temaer jeg har tatt opp i det siste årene har vært blant annet mobbing, trakkasering og erting, blogging mot alkohol og rus GENERELT, blogging mot fordommer, falske venner, mine personlige meninger om incest og pedofili, internettporno, innlegg mot forurensning og miljøsvin, barnas oppvekst, og ikke minst en del meninger om hva jeg mener om de som ligger på toppen på blogg.no, hvor jeg ikke synes at alt for mange av de er noen gode selvbilder for unge.

Det er fremdeles masse urettferdigheter, dritt og faenskap å ta tak i, så det å slå hardt ned på ting jeg ikke liker, kommer jeg til å gjøre til den dagen verden blir kvitt meg.

Men, det temaet som dette innlegget skal dreie seg om, er noe jeg egentlig skulle ha skrevet om for lenge siden. Noe som jeg skammer meg over at jeg enda ikke har tatt opp er; dyrenes rettigheter, liv og helse! Og det er det dette innlegget skal handle om. JEG VIL PÅ DET STERKESTE ADVARE MOT EN DEL ENKELTE GROVE OG HARDE ORD OG BILDER! FORTSETT VIDERE PÅ EGET ANSVAR!


Produkter
For hver eneste dag som går, går det dyreliv tapt for at vi mennesker skal spise, pynte oss, kle oss, kose oss og forfenge oss.

En ting er at vi hver eneste dag slakter flere tusenvis av foreksempel griser for å få kjøtt å spise, at vi slenger fiskekroken under vann for å få fisk til middag. Akkurat det skal jeg ikke sette så stor fokus på nå, fordi jeg selv ikke kan skryte på meg at jeg er vegetariener her og nå, selv om jeg virkelig tenker på å slutte å spise kjøtt! Men til da, så skal jeg være forsiktig å skrive for mye om den type dyremisshandling. Dyrene spiser jo dyr de også…


(Her ser vi at Mikkel Rev er blitt offer for tortur og ufortjent død, for at vi menneskene nettopp trengte blant annet pelsen til å forfenge oss med)
(Bilde tatt fra uqcs.vgb.no)

Personlig fikk jeg nå lyst til å begynne å skrive om pels og sminke. Dessverre er det fortsatt alt for mange i dette “frie” landet Norge som går med pels. Vi kaller Norge for et fritt land, vel gjelder det dyrene også? Gjelder det de dyrene som blir stengt inne i bur? Gjelder det de dyrene som enkelte av oss onde individer isolerer til den dagen vi skal flå av dem hud, og pels og det som er? Bare fordi vi selv skal kle oss med ett eller annet plagg?

Alle menensker som jobber på pelsdyrfarm, og andre firmaer hvor dyr må lide for menneskenes velvære og skjønnet. De menneskene burde selv blitt stengt inne i et isolert, ensomt, trist og utrivelig rom. Forså å bli bundet fast etter føttene i taket med jerntråd, mens en eller annen skraper av dem huden med en kjøttkniv, mens blodet siler ned på gulvet, og forsvinner ned gjennom et sluk.

Hva har dyrene gjort oss mennesker, som gjør at vi straffer dem med å stenge dem inne, torturerer dem, forså å lage klesplagg, sminke eller noe annet av de?

DET ER LOV Å KLE SEG PENT, STILIG OG ANDERLEDES, OG BRUKE SMINKE!
MEN HVER SÅ SNILL, PÅ FORHÅND FØR KJØP; SJEKK NØYE ETTER OM PRODUKTENE ER DYREVENNLIG!

Testing
Så var det alle disse forsøkene og testingen vi mennesker er for redde for å teste selv, hva føles da mer naturlig enn å prøve de på dyrene våre?


(Kaniner utsettes daglig for dyreforsøk i blant annet kosmetikk og medisinindustrien, og her ser vi en uskyldig kanin som har blitt utsatt for å bli blant annet grovt sår etter forsøk)
(Bildet er hentet fra www.flickr.com)

Vi leser stadig om nye vaksiner og medisiner som forskere og andre mener kan være redningen mot triste sykdommer som blant annet kreft, alzhimer, hiv, også videre også videre. Og det at vi mennesker stadig prøver å finne løsninger på å utrydde sykdommer er vel og bra. Men hvorfor må vi absolutt teste sprøyter og andre medisner på dyrene av alt i hele verden? Hadde det ikke vært mer rettferdig om vi dro inn alvorlig slemme, kriminelle mennesker inn en lab som foreksempel barnemordere, voldtektsforbrytere og svindlere?

Først da syns jeg vi ikke trenger ta det så tungt hvis sprøyten eller medisinet resulterte i at forsøks”kaninen”s liv gikk tapt, eller at forsøks”kaninen”s helse ble endret negativt etter forsøkene.


(En uskyldig rotte blir mot sin vilje offer for sprøyte, for av forskere skal finne ut om stoffet er trygt nok til å sprøyte inn i blodårene til menneskene)
(Bildet hentet fra: www.dyrevern.no)

Hvorfor skal vi på død og liv sprøyte rotter foreksempel, når vi heller kan ta tak i individer som faktisk fortjener å lide, og da tenker jeg igjen på vi menneskene som drikker oss fulle, begår voldtekter, er utroe, går bak ryggen på hverandre, dreper hverandre, og forgifter samfunnet med røyk, gass og annet søppel!

For å sitere noe jeg leste for en stund siden, “Save the planet, kill yourself”!
Med det mener jeg selvfølgelig IKKE at vi menneskene skal begå selvmord, men jeg håper dere ser poenget!

Igjen; en ting er at vi tester medisiner og den slags på dyra. Men vi skal faen meg for sikkerhetsskyld teste sminke og rusmiddel på de også.

Grove tragedier hos “hverdagsfolk”
Sist, men ikke minst, vil jeg nå også ta opp hva vi mennesken opp kan finne på å utsette dyrene for, utenom forsøk og produksjoner av produkter.

For hvert eneste år blir uskyldige katter forlatt, gjerne på en eller annen søppelplass, mens vi selv reiser på ferie. Flere katter, hunder og andre husdyr blir hvert eneste år forlatt fordi enkelte av oss mennesker ikke er i stand til å tenke lengre. Flere husdyr og andre dyr blir etterlatt i et bur eller i en pose hvert år, forså at mange av de ikke finner mat og sulter ut og råtner.

Men det stopper ikke der. For noe er at tusenvis av katter og hunder blir forlatt i feriene, men det finnes også mennesker med eller uten dyr som har som glede å turturere dyr for morro skyld.
For ikke så veldig lenge siden ble en hund funnet, hengende i Helgelandsbrua (i Norge), hva var vitsen med det?
Les mer om saken på Nrk.no sin nettside, ved å klikke her!


(En hund ble av et eller annet hensynsløst, respektløst og slemt menneske, kastet utfor Helgelandsbrua, med et tau knyttet rundt halsen)
(Bilde tatt fra Nrk.no)

Hver måned leser vi at dyr er funnet misshandlet, enten av eierne eller andre. Vi mennesker har ingen grenser for fantasi når det gjelder å virkelig udmyke og torturere dyrene på denne døende planeten vår. Folk har for morroskyld festet kattene sine opp etter vifta i taket som har gått rundt og rundt i en voldsom fart. Dyr har blitt tapet og bundet fast levende til gjerder, trær og andre ting. Dyr har for morroskyld blitt slått utellelige mange ganger med balltre og andre slagvåpen, for at noen enkelte grupper psyke, psyke mennesker har hatt lite og gjøre, og trengte å “more seg” med vold mot dyr!

Rekken over svært grove forbrytelser fortsetter i det uendelige. Kan også nevne at jeg for ikke så lenge siden hørte en historie om noen som fikk hamsteren sin til å “henge seg selv”, ved å knyte en tråd rundt livet på den mens den sov, forså å la den løpe utfor da den våknet, hvor den ble hengende å dingle frem og tilbake til den ikke lenger hadde igjen puls og energi i kroppen.

Hvert år blir også mange uskyldige kattunger skutt/drept fordi vi mennesker ikke har vært flink nok til å sterilisere tidlig nok. Jeg spørr, hvorfor skal dyr generelt lide, tortureres og gå inn i døden for at vi mennesker enten er for uvitende, egoistisk eller bare ond?

Vi har en kjempe stor vei å gå! Det er milliarder av mennesker på denne jorden som burde vært kastrert, lemlestet, buksprettet levende eller hengt i levende live opp ned i en kald kjeller med spikertråd festet rundt ankelen!
Jeg hater ingen enkelte grupper mennesker. Men jeg hater folk som misshandler, torturerer, svikter og begår grove handlinger og feil som går utover andre, uansett om det er andre mennesker, eller i dette tilfelle DYR! Dyr er som oss skapninger av kjøtt og blod, en familie og et liv. Deres liv! Ingen dyr er mindre eller mer verdt enn et hvilket som helst mennske!

Dyrene er like mye verdt som oss, men ikke alle mennesker er like mye verdt som et dyr!
God torsdag alle sammen!

VI BLOGGES!