Ting som irriterer med MINE EGNE videoer!

Jeg har drevet og mekket youtube-videoer litt sånn febrilsk av og på i 13-14 år!! 😱

Litt usikker om jeg bruker ordet “febrilsk” riktig nå, men det høres greit ut, så jeg skal la det stå. Kan alltids google det, og eventuelt tenke meg om hvis det skulle vise seg at jeg burde plugge inn et annet ord i stede. Men siden jeg begynner å bli såpass feilfri nå så trenger jeg litt ekstra spenning. Kan det være det burde stå noe annet? KAN DET VÆRE noen kommer til å fortelle meg det i så tilfelle? Det blir spennende å se.

Noe som ikke er fult så spennende, i hvert fall ikke for meg, er hva jeg kunne vært bedre på i samtlige av de 539 videoene som ligger og flotter seg på Youtube. 539 videoer? Kuli. 😊 Da er nummer 1000 faktisk ikke såååå langt unna. OG DEN SKAL BLI PERFEKT!!.. som en eske konfekt med masse banan og leverpostei-sjokolade med pittelitt hornsalt-strø, nomnom!!!

Men til da får jeg bare gjøre mitt aller beste med å eliminere de åtte skavankene jeg har satt av 13 minutter til å snakke om i dagens «ting som irriterer»-video – nr. 28 i rekken! Ergo er nok et jubileum ikke langt unna! 😁 Eller.. i og med at jeg ikke akkurat har vane for å lage så mange av disse videoene så ofte lengre da listen over ting som irriterer begynner å bli meget slitt og oppbrukt nå.. vel, vel. Det dukker alltids opp et og annet. Hvis ikke får jeg bare “finne på noe”. Det ville i så fall ikke vært første gang på en måte..

Hva irriterer DEG med mine videoer? 😶

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Eventyrisk dobbelhaul!

Har nok en gang gått “amok” og bestilt en rekke stuffs! 😈
Det går en del i cdeer for tiden. Det går en del i “den gang da”.

For to-ish uker siden bestemt jeg meg for å gi powermaxx.no en sjanse da de har myyyyyye rart som kan være vrient å finne andre steder. 8 cder ble bestilt, til 50 kr stykket – men i hvor god stand er de?.. 🥵 og til hvilken pris? 😅

Har også handlet via eventyrhuset.no (igjen), blant annet en “first price” “Disney-film” jeg kinda hadde glemt, frem til jeg brått kom til å tenke på den igjen.

Har du (hatt) noen av disse cdene? 👽

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Fiks Ferdig debutert!

For å holde hode og sjel friskt og ungt er det viktig å stadig gjøre nye ting! Simpelthen ikke gå i sine egne spor – eller noen andres for den saks skyld.. 🐑

I dag har jeg gjort enda en sånn ting jeg har tenkt på en stund, men ikke gjort. Jeg har nettopp vært nede ved pakkeboksene utenfor Domus og levert fra meg ei pakke som en fyr på Finn ville ha tilsendt med Fiks Ferdig.

Grunnen til at jeg ikke har gjort det før er som med så alt for mye annet!: jeg har vært usikker på hvordan det gjøres, og iom at jeg IGJEN har overkomplisert prosessen i hodet herfra og til Helvete UTEN å i hele tatt gjort særlig research rundt hvorvidt tankene mine stemmer eller ikke, så har det heller blitt til at jeg har sendt pakker på den mer tradisjonelle måten jeg har vært best kjent med i en del år nå. 👻

Men som jeg har nevnt tidligere – 2024 skal være et år hvor jeg virkelig skal bryte med disse båndene som jeg mistenker har kvalt samtlige i familien i generasjoner, og sørget for at enkelte slettes ikke har utviklet seg som menneske i den grad menneskeheten er ment til!!.. men i stede grodd seg dønn fast i tradisjoner og fuckings komfortsone. Ludvig-syndromet er og blir reelt.

Neste steg i dette pakkeopplegget blir å skaffe meg ei vekt. Pakken jeg sendte i dag vet jeg verken er for stor eller for tung. 😁 Men til senere sendinger hadde det vært kjekt å hatt ei vekt så jeg vet med sikkerhet om det jeg sender er over 5 kg eller mer.

Og så håper jeg at nå som jeg har markert samtlige av mine annonser som åpen for Fiks Ferdig, at det hjelper meg med å bli kvitt mest mulig av det jeg har på lagerrommet i et enda større tempo enn tidligere! 😎

Tradisjoner er til for å brytes, og grenser er til for å strekkes!.. og strekkes!! 😈 Dog er det jeg har gjort nå en veldig liten deal. Også for meg. Men det er om noe noe jeg ikke har gjort før. Og en pitteliten mikroseier er bedre enn ingen seier i hele tatt.

Stay goregeous! 🥳

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Du skal klø MYE før ørene faller av!

…. men ikke så veldig mye før de begynner å blø. 😒

I flere uker har jeg vært plaget av sensitive ører. På innsiden er ting som det skal. Men fra flippen og opp har det bygget seg opp noe som minner om flass. Til tider har det klødd noe hinsides, og jeg har alt for ofte vært alt for dårlig til å ikke gi etter.. Og når jeg først har gitt etter så har jeg gitt så skikkelig etter også!!…. som igjen har ført til at ørene har blitt enda rødere enn gang, og kløen bare har virket enda mer intens.

Som dere kan se er det litt flass(?) nede på og rundt øreflippen. Men for ikke mange dagene siden så det ut som hele året var i total oppløsning.

I de siste dagene har det vært bedre enn på ukesvis. Og jeg skulle gjerne visst med sikkerhet hva det kommer av. 🤔 Det kan godt være det er fuktighetskremen (som i hovedsak er ment til ansiktet) som gjør susen. Men det kan også ha hjulpet på at jeg har tatt en pause fra headsettet i cirkus to døgn nå.

For greia er at etter jeg har brukt headsett en stund så har ørene virket ekstra irriterte. Veldig rart iom at jeg nærmest har bodd i headsetts siden jeg var 11-ish. 🎧 Og headsettet jeg har nå er på INGEN måte av en ny type. Jeg kjøpte det i november, (event. tidlig desember) men det er den eksakt samme modellen som jeg har brukt en god stund før dette siste kjøpet.. 🤪 så jeg skjønner ikke hvis jeg skulle ha en allergisk reaksjon på det.

Da jeg var innom fastlegen for noen uker siden spurte jeg om dette mens jeg først var der likevel. Han mente det helst skyldtes det kalde og tørre klimaet. Det gir også mest mening for meg. MEN på en annen side har jeg ikke slitt med dette tidligere, ikke som jeg kan huske anyways, og det har definitivt vært kaldt og tørt tidligere år også! Det er ikke slik at vinteren kom til Oppdal først i år akkurat. 🤣

Men én ting jeg ikke har vært like flink til tidligere er å fyre med ved! Så jeg tenker ørene kan ha blitt ekstra tørr denne vinteren som et resultat av at jeg har fyrt oftere nå enn før. At jeg simpelthen har “tørket de ut” på den måten. 🔥👂 Og det hjelper neppe at jeg sitter knapt to meter unna ovnen store deler av døgnet heller. 😅

Uansett hva det skyldes så håper jeg dette snart er over! Jeg er lei av å tørke headsettet rent for flass, oransje gørr og blod. Og det samme gjelder lue, hette og sengesett (har btw lagt et håndkle over puten nå). Jeg er lei av den intense kløen. Lei av å føle meg ekkel. Lei av å stadig ikke være helt sikker på hva dette kommer av, og hva som skal til for å bli “kurert” igjen.

For alt jeg vet kan jeg ha slurvet med å skylde sjampoen vekk mens jeg sto i dusjen en dag liksom, og at at det er DERFOR jeg nå på tredje (eller er det blitt fjerde?) uken er plaget av uønsket ømhet, kløe, gørr og blod og flass.

Har du hatt lignende plager? 👽

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski