Ønskeliste 2014

Først og fremst vil jeg ha en ting klinkende klart. Selv om jeg nå har skrevet viss ønskeliste har jeg så absolutt ikke forandret mitt syn på den forkastelige juletiden. Som den hatefulle, ondsinnede og slemme grinche-gutten jeg er er det simpelthen ikke plass til noen positive tanker om julen i mitt iskalde, steinharde hjerte.

Likevel! Jeg har dog bestemt meg for å lage en liste for hva jeg hadde ønsket meg dersom jeg hadde sett noe mening i å ønske meg noe og om jeg hadde tillatt folk å gi meg gaver også videre langt inn i hutteteita.. Jeg kjeder meg uansett, så hvorfor ikke.

Såååå kjære disipler, over- og undermennesker – her har dere min “ikke-eksisterende” ønskeliste!!!!!!!:

1. Et hus langt ut i ødemarka!

© Bildet er tatt fra hannemanarchive.com

Jeg skal ikke påstå at jeg absolutt ikke trives der jeg bor nå. Likevel er det en del ting som kunne vært bedre. Det hender at jeg hører en og annen plagsom lyd fra en og annen jøk i nabolaget. En og annen gressklipper, et eller annet stereoanlegg, en og annen snøfreser, en eller annen som synger… Som oftest varer det ikke lenge, men innimellom kan det være jævlig irriterende, og jeg har hatt en og annen tanke om å binde samtlige fast til et tre forså å bare kutte de opp i småbiter med min fantastiske, trofaste venn – Motorsaga!

Dessuten er det et faktum at jeg per dags dato bare leier og ikke eier, noe som også har sine begrensninger. Det hadde foreksempel vært lettere å male soverommet mitt blodrødt om jeg totalt hadde vært gud over hele forbanna huset.

Hadde jeg bodd skikkelig langt unna folk hadde jeg kanskje til og med kommet unna med det om jeg dekorerte hagen min med et og annet kadaver som bare ikke var i stand til å skjønne at man rett og slett ikke kødder med meg uten å komme ustraffet fra det… Ah, så mye bedre enkelte ting hadde vært hvis jeg bare hadde hatt mitt eget hus laaaaaaaangt vekk fra andre individer…

2. Min egen gravkiste!!

© Bildet er tatt fra centralengland.coop

Litt tidlig for en gutt på 23 år å se etter gravkister allerede, tenker du?.. Ok, for det første… Man vet aldri når livet (hvis man skal ta standpunkt i at det finnes et liv i mitt tilfelle) tar slutt. Og for det andre – Hvem er det som har bestemt at det bare er de døde som skal få sove søtt i kister?

Personlig ser jeg en rekke fordeler med å ha en kiste å sove i fremfor en vanlig seng, i hvertfall om man skaffer seg en ordentlig kiste og ikke en sånn billig-variant som Uma Thurman ble begravd i under “Kill Bill: Vol. 2”.

Skaffer man seg en kiste fremfor en seng blir det forhåpentligvis lettere å holde varmen, for ikke å snakke om at man også unngår uønsket lys enda lettere. Når jeg skal sove vil jeg rett og slett ha det mørkt som i graven.

3. Sort enke!!!

© Bildet er tatt fra wikipedia.org

Alle med et viss prosent fungerende hjerneceller har fått med seg at jeg har en forkjærlighet for edderkopper. Hadde det ikke vært for at Oppdal ikke lengre har noe dyrebutikk og at jeg enda ikke føler meg trygg nok på at jeg kan reise til f.eks Trondheim på egen hånd og kjøpe levende fôr der så hadde jeg hatt minst 10 stykker i hus nå. Og da telles ikke de såkalte husedderkoppene som allerede har bosatt seg her og der i leiligheta, hadde de gjort det hadde antallet edderkopper i hvertfall vært oppe i 50 nå.

Det er så uendelig mange skjønne varianter der ute i verden av både stort og smått. Vi har de som er så mikroskopisk små at de er nærmest usynlige. Så har vi de som lett vil skremme livskiten av selv den største og tøffeste vaktbikkja i hele verden. Og selvfølgelig er det også en enorm variasjon på dødeligheten hos de forskjellige typene som eksisterer.

Den aller dødeligste typen som er oppdaget hittil er den vi i Norge kaller for “Sort enke”, og det er den typen jeg har lagt til et bilde av over, rett og slett fordi jeg så gjerne skulle ønske at jeg hadde en selv. Dessverre er det visse lover og regler som ikke tillater at man kan ha noe “Sort enke” her i Norge, nettopp fordi den så drepende lett kan ta liv.

Nå skal det sies at det også er en rekke andre mer “lovlige” edderkopper jeg kunne tenkt meg, men når jeg først bestemte meg for å lage denne listen var det ikke meningen at jeg skulle ta noe særlig hensyn til hva som er lov og ikke av ting å eie.

Jeg finner denne skapningen utrolig fascinerende! Den er så utrolig vakker og det at den er i stand til å drepe er ikke egentlig noe minus for min del sett bort ifra at det er jeg som må grave ned likene etterpå om det skulle forekomme en og annen “ulykke”. Trenger jeg si mer? <3 <3 <3

Hva ønsker du deg til jul? (Ikke at jeg bryr meg)


© Bildet er tatt fra deadshed.blogspot.no

Vi reblogges!


PMS får eget reality-show på TV Norge!

Advarsel:
Hvis du eier en lett sårbar hodebunn eller har en lei tendens til å skade deg i baken eller bare har PMS for øyeblikket kommer dette innlegget som hjula på den ihjelkjørte kjæringa for din del.

Jeg er som kjent ute etter å provosere deg og alle du kjenner mest mulig i håp om at dere skal bruke den kostbare tiden deres på å irritere dere mest mulig og jeg tar selvfølgelig hat som en bonus.

Er du derimot et mer oppegående og hardere rustet (rom)vesen er jeg redd dette innlegget kan virke noe kjedelig og jeg ville heller ha satset popcornet på kommentar(mine)feltet.


Hva jeg personlig syns er morsomt varierer veldig fra dag til dag. Du trodde den høygravide nabokjerringa var ustabil? Pøh! En ting jeg kan forgude og føle at jeg setter enormt pris på en dag kan jeg ha null interesse av dagen etter, eventuelt mislike.

Man skal ikke mange ukene tilbake før jeg kjente på paranoia om jeg oppdaget at jeg hadde en “venn” færre eller flere enn for litt siden på Facebook. Men så er det ofte sånn at hvis noe gjentar seg ofte nok lærer man etterhvert å gi mer faen, ja, kanskje til og med finne ut at det går an å le av det hele.

Jeg vet ikke helt hva som er årsaken til at flere har slettet meg som “venn” på kortere tid nå den siste tiden fremfor det som er vanlig. Kanskje er det en epidemi som går som gjør at de som rammes blir lettere “butthurts” enn de ellers ville blitt, eller så er det jeg som har blitt ekstra offensiv..

Nei, jeg kan ikke akkurat si at jeg stemmer for det siste der… Det er nok en vandrende epidemi som gir folk lettere sårbar hodebunn for ikke å snakke om ræv. Nå har forsåvidt Ylvis “synget” nok ræv en stund, men dette innlegget er foreløpig bare skriftlig og ikke fremført musikalsk såvidt jeg har notert.

Så… “What does the ass say??”, “Fy-fy-fy-fy-fy, fy-fy-fy-fy-fy-fy, rass-rass-rass-rass-rass-rass-ist, rass-rass-rass-rass-rass-ist!”.. På en annen side, det er ganske mange vers i min versjon av denne hjernedøde “poplåta” så jeg råder dere heller til å ta en telefon til sekretæren min så sender hun et eksemplar av den fulle og hele sangen så lenge hun ikke er for opptatt med å spre sine to fordeler til himmels for meg som den kvinnen hun er.

Ok, men tilbake til det som var det egentlige temaet. Folks ekstremt lette tendenser til å hisse seg opp. Som jeg skrev tidligere syntes jeg altså før at det ikke var så kult å oppdage at antallet “venner” på Facebook var blitt lavere. Nå derimot har jeg snudd helt og nærmest begynt å gjøre et reality-show av det.

Hvem er det av tilhengerne og disiplene mine som kommer til å sitte igjen og dermed kan stikke av med den store premien som er den første dildoen som Adolf Hitler dengte løs på Eva Braun med før han stakk mini-Hitler inn i henne og skapte et kadaver som dessverre for menneskeheten døde under en spontanabort? Kanskje blir det deg, kanskje blir det meg. Kanskje blir det tralla lei?… Det ble det i hvertfall for de to turtelduene!

Vil til slutt runde av med å si skrive at det kanskje ikke blir særlig mye blogg eller video fra min side i julen, forvent dere ingenting!.. Og nei, jeg har ingen planer om å feire jul, eller være med venner og såkalt familie. Forhåpentligvis kommer jeg til å holde meg for meg selv i noen dager og gi mest mulig faen i resten av dere, også kalt omverdenen.

Håper at absolutt ingen får en god jul og at dagen deres så langt har vært helt forjævlig.

Vi reblogges – KANSKJE!

PS: Hvis du fant dette innlegget offensivt eller respektløst på noen måter beklager jeg på vegne av din mor, hun har virkelig hatt sine prøvelser.

No longer a “christian”!

Da er det herved offisielt, jeg er IKKE lengre medlem av den norske kirke. Har lenge tenkt på å melde meg ut, men latskapen samt det faktum at jeg ikke har visst hvordan har gjort at det har blitt utsatt en stund. Uansett, NÅ er jeg utmeldt og det føles helt jævlig greit.

Jeg ble ikke frivillig døpt som barn, jeg er et av mange, mange som ikke hadde noe jeg skulle ha sagt av en eller annen idiotisk årsak. Jeg har aldri sett på meg selv som kristen (eller religiøs på andre vis), det finnes ene og alene bare EN gud i mitt liv – Meg selv!

Er det flere der ute som har meldt seg ut av kirka den siste tiden?

Vi reblogges!

Alle nonner drar – Hitman: Absolution

Hva syns dere om kveldens episode?

Vi reblogges!

Rasistiske vitser kun for rasistiske mennesker?

Tidligere i dag publiserte jeg en status som stort sett har fått god respons, men det er tydelig at ikke alle deler den samme begeistringen. Jeg kan egentlig bare legge til et bilde som viser hva det hele går ut på:

Først og fremst vil jeg nok en gang få sagt at jeg er fullstendig inneforstått med at ikke alle mine venner og “venner” på “Facebook” deler den samme humoren som meg selv, og at jeg som vanlig var forberedt på at noen ville reagere og kanskje til og med fjerne meg som venn.

At man ikke nødvendigvis har den samme humoren og interessen for ting er en ting, det er jo sånn det skal være. Ingen er og ingen skal være like. Men over til noe annet. Jeg kan forstå at enkelte anser vitsen min som rasistisk, men må man være rasist for å fortelle rasistiske vitser?

Jeg er en person som har ganske, ehm, mørk humor xD Jeg kan dra vitser om det aller meste. Ikke spør meg hva jeg kan finne på å vitse om, ta heller å spør hva jeg absolutt ikke kan vitse om (ikke at jeg aner hva det er for øyeblikket).. Listen over ting jeg har tullet med gjennom årene har vært lang, men jeg har sjeldent ment noe vondt med det. Jeg har ALDRI ment å såre noen.

Jeg har f.eks ved flere anledninger postet en og annen “død baby”-vits, noe som heller ikke er like populært alle steder, men likevel så ser det ut som den slags vitser er hakket lettere å “komme unna med”, enn såkalte rasist-vitser. Forteller man rasistiske vitser er man lettere rasist enn man er psykopat ved å komme med den kjente “hvor mange babyer skal til for å male en vegg”-vitsen (svaret er: Det kommer an på hvor hardt man kaster).


© Bildet er tatt fra go-mrav.com

Har forståelse for at det er veldig lett å bli misforstått av folk som ikke kjenner deg så godt om man slår av slike vitser. Samtidig syns jeg det er noe trangsynt og i overkant lettvint å bare stemple et annet menneske som rasist på grunn av at man har kommet med en og annen vits som den jeg la ut på Facebook i ettermiddag. Hadde det vært sånn at jeg hadde hatt som vane å legge ut vitser om mørkhudede, da hadde det vært en annen sak, da kunne jeg forstått det.

For meg blir det litt som å kalle en person som dreper mange mennesker i GTA og som finner det underholdende for en psykopat. For min del blir det bare for dumt.

Hva mener du? Må man være rasist for å komme med rasistiske vitser?

Vi reblogges!


15 grunner for og mot å passe seg i trafikken!

Hvert år så omkommer det folk i trafikken. Bare i dag er det helt sikkert flere der ute som har mistet livet enten som passasjer, sjåfør eller fotgjenger – av en eller annen årsak. Nå tenker kanskje du at dette innlegget skal handle om å passe seg i trafikken, eller at jeg skal skrive om statistikker? Hvis du tenker det så har jeg en ting å si… Hva i helvete er galt med overskriftene mine siden du tydeligvis ignorerer dem? Eventuelt du bør gå og sjekke deg for demens.

Vi skal riktignok holde oss i trafikken, men på en noe mer politisk ukorrekt måte. For selv om det finnes en rekke grunner til å se se for, så finnes det også minst like mange grunner til å ikke gjøre det. Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, og alt det der.


© Bildet er tatt fra gta-myths.wikia.com

La meg starte med hvorfor man bør se seg for først. Til tross for at livet ikke er en evig dans på roser så er det likevel fult av uendelige muligheter og gleder bare man ikke ender opp med å stikke hodet i sanda for lenge og syns at alt er så forferdig trasig.

På en annen side, en ting er om du skulle stryke med (med eller uten strykejern), men det trengs (som oftest) minst to personer for å skape en trafikktragedie. Men igjen, hvis du skulle være så heldig å få en brå død gir du likevel f i hva de andre måtte føle og tenke i ettertid.

Uansett…

15 grunner til at jeg kan passe meg i trafikken:
– Det faktum at det kommer en god del nye spill, plateutslipp og filmer fremover som jeg absolutt har troa på!!! Kunne kommet med noen eksempler, men hvis jeg først hadde begynt å nevne noe hadde jeg ikke klart å stoppe, og da hadde dette punktet blitt ganske langt etterhvert xD
– Hotel Cæsar.
– Bestevennene mine Helge og Ari.
– Det faktum at jeg er ganske godt i gang med å få flyttet ut og vekk fra Oppdal nå. ^^
– Spillkonsollene mine.
– Alle spillene mine ^^
– Filmsamlinga mi ^^
– Ipoden min!
– Det faktum er at jeg er en helvetes awesome og interessant blogger når jeg først gidder!
– Alle de gangene noen begynner å diskutere noe med meg, og jeg selvfølgelig har rett!
– Det faktum at karma er ganske kick-ass-motherfucker mot en del personer jeg ikke har så mye til overs for for tiden ^^
– De varme, vennlige og gode klemmene fra spesielt en person jeg liker litt ^^
– Onani. Ja, vet at det kanskje er litt uheldig at dette punktet kommer nå rett under den klemme-greia, men jeg lover. Det er tilfeldig!
– Snapchat!!
– Energidrikker, da særlig Battery!


© Bildet er tatt fra cdn1.smosh.com

15 grunner til at jeg ikke nødvendigvis trenger å passe meg i trafikken:
– Det faktum at jeg ikke blir yngre med årene som går…
– Ensomhet.
– Det faktum at jeg ofte er og blir et noe misforstått vesen.
– Religion.
– Alkohol (og en rekke andre rusmidler som finnes..)
– Helligdager og ferietider.
– Folk som har piercet og/ eller tatovert så og si hele trynet/ kroppen.
– Naive mennesker!
– Ignorante mennesker!
– Paranoide og over gjennomsnittet innbilske mennesker.
– Når det er ekstremt varmt (sånn som i sommer..) eller kaldt.
– CE-34878-0.
– Andres ulyder, støy og bråk.
– Riper i dvder, blu-ray-filmer, cd-plater og spill.
– Bunad!!!

Sånn, da tenker og mener jeg at dette får holde for denne gang, så kan jeg eventuelt komme med en ny liste om… Tja, skal vi si 3-5 år? ^^

Vi reblogges!


Årets siste fra Gamezone.no?!

Det er nesten alltid gøy å få pakker man har bestilt selv, i dag var i hvertfall ikke et av unntakene når det som mest sannsynlig er årets siste pakke fra Gamezone.no omsider ankom Oppdal ^^


Noen som har prøvd en eller flere av disse? ^^

Flere som har mottatt pakke(r) i dag? ^^

Vi reblogges!

Machete gets killed – Hitman: Absolution

Beklageligvis har det nå (igjen!!!) tatt 2-3 måneder siden jeg sist gadd å gi dere en spillvideo. Ikke fult like beklagelig er jeg tilbake i skuddet igjen i dag når jeg nå gledelig kan presentere min nyeste episode med “Hitman: Absolution”:

Hva syns dere om episoden?

Vi reblogges!

A bloody portrait of an evil family!

Syns det er så lenge siden sist nå – derfor har jeg omsider fått samlet familien igjen til et aldri så lite familieportrett!

… familien har forresten fått et nytt medlem i dag. Mine kjære disipler, hils på Robbie! ^^

Er han ikke søt? ^^

Vi reblogges!

Skal, skal ikke..

Gory morning alle sjelløse blodsugere i det såkalte norske land. I dag tenkte jeg å dele noen tanker med dere, men også å komme med noen spørsmål som jeg håper at i hvertfall en eller annen kan svare på.

Klokken 14 i ettermiddag skal jeg til terapeuten min igjen og det er særlig en ting jeg har tenkt litt på om jeg for en gangs skyld skal fortelle henne og være helt ærlig på, eller om jeg skal la være…

For dere som leser bloggen min er det ingen stor hemmelighet at jeg sliter med selvmordstanker. Det har jeg aldri hatt store problemer å skrive om, og jeg har heller ikke vært alt for redd for å snakke muntlig om det med forskjellige “venner” gjennom tidene, men akkurat terapeuten min har jeg ikke nevnt akkurat det til.

Jeg vet at fagfolk som henne har taushetsplikt og alt sånn, men samtidig så er det vel en grense for hvor jævlig man kan gi inntrykk for at man har det uten at de velger å gjøre noe som jeg kanskje ikke vil skal bli gjort. Det er ikke sånn at jeg tror hun få meg tvangsinnlagt akkurat, men samtidig så er jeg litt usikker på om jeg likevel bør være alt for ærlig om hvor jævlig ting ofte føles.

Særlig nå som den jævla jula nærmer seg er det ekstra fristende å bare gjøre slutt på alt… Og det at de fleste “vennene” mine ser ut til å gi faen i at jeg i hele tatt eksisterer gjør ikke saken stort bedre..


© Bildet er tatt fra dinochocoholic.deviantart.com

Så spørsmålet er som følger..:

Er det flere der ute som sliter eller har slitt med ganske seriøse selvmordstanker og som har vært ærlig om det til terapeuten/ psykologen? Hva har i isåfall skjedd eller ikke skjedd i ettertid? Og hvis det skjedde noe, var det med eller mot din vilje?

På forhånd, takk.

Vi reblogges!