PMS får eget reality-show på TV Norge!

Advarsel:
Hvis du eier en lett sårbar hodebunn eller har en lei tendens til å skade deg i baken eller bare har PMS for øyeblikket kommer dette innlegget som hjula på den ihjelkjørte kjæringa for din del.

Jeg er som kjent ute etter å provosere deg og alle du kjenner mest mulig i håp om at dere skal bruke den kostbare tiden deres på å irritere dere mest mulig og jeg tar selvfølgelig hat som en bonus.

Er du derimot et mer oppegående og hardere rustet (rom)vesen er jeg redd dette innlegget kan virke noe kjedelig og jeg ville heller ha satset popcornet på kommentar(mine)feltet.


Hva jeg personlig syns er morsomt varierer veldig fra dag til dag. Du trodde den høygravide nabokjerringa var ustabil? Pøh! En ting jeg kan forgude og føle at jeg setter enormt pris på en dag kan jeg ha null interesse av dagen etter, eventuelt mislike.

Man skal ikke mange ukene tilbake før jeg kjente på paranoia om jeg oppdaget at jeg hadde en “venn” færre eller flere enn for litt siden på Facebook. Men så er det ofte sånn at hvis noe gjentar seg ofte nok lærer man etterhvert å gi mer faen, ja, kanskje til og med finne ut at det går an å le av det hele.

Jeg vet ikke helt hva som er årsaken til at flere har slettet meg som “venn” på kortere tid nå den siste tiden fremfor det som er vanlig. Kanskje er det en epidemi som går som gjør at de som rammes blir lettere “butthurts” enn de ellers ville blitt, eller så er det jeg som har blitt ekstra offensiv..

Nei, jeg kan ikke akkurat si at jeg stemmer for det siste der… Det er nok en vandrende epidemi som gir folk lettere sårbar hodebunn for ikke å snakke om ræv. Nå har forsåvidt Ylvis “synget” nok ræv en stund, men dette innlegget er foreløpig bare skriftlig og ikke fremført musikalsk såvidt jeg har notert.

Så… “What does the ass say??”, “Fy-fy-fy-fy-fy, fy-fy-fy-fy-fy-fy, rass-rass-rass-rass-rass-rass-ist, rass-rass-rass-rass-rass-ist!”.. På en annen side, det er ganske mange vers i min versjon av denne hjernedøde “poplåta” så jeg råder dere heller til å ta en telefon til sekretæren min så sender hun et eksemplar av den fulle og hele sangen så lenge hun ikke er for opptatt med å spre sine to fordeler til himmels for meg som den kvinnen hun er.

Ok, men tilbake til det som var det egentlige temaet. Folks ekstremt lette tendenser til å hisse seg opp. Som jeg skrev tidligere syntes jeg altså før at det ikke var så kult å oppdage at antallet “venner” på Facebook var blitt lavere. Nå derimot har jeg snudd helt og nærmest begynt å gjøre et reality-show av det.

Hvem er det av tilhengerne og disiplene mine som kommer til å sitte igjen og dermed kan stikke av med den store premien som er den første dildoen som Adolf Hitler dengte løs på Eva Braun med før han stakk mini-Hitler inn i henne og skapte et kadaver som dessverre for menneskeheten døde under en spontanabort? Kanskje blir det deg, kanskje blir det meg. Kanskje blir det tralla lei?… Det ble det i hvertfall for de to turtelduene!

Vil til slutt runde av med å si skrive at det kanskje ikke blir særlig mye blogg eller video fra min side i julen, forvent dere ingenting!.. Og nei, jeg har ingen planer om å feire jul, eller være med venner og såkalt familie. Forhåpentligvis kommer jeg til å holde meg for meg selv i noen dager og gi mest mulig faen i resten av dere, også kalt omverdenen.

Håper at absolutt ingen får en god jul og at dagen deres så langt har vært helt forjævlig.

Vi reblogges – KANSKJE!

PS: Hvis du fant dette innlegget offensivt eller respektløst på noen måter beklager jeg på vegne av din mor, hun har virkelig hatt sine prøvelser.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg