Oppdal så klart! – anno våren 2021

Det er ny vår i Oppdal sentrum, og ellers i bygda for øvrig! 😊

I dag og i går har jeg gått rundt omkring og filmet noen stemningsfylte bilder, sånn for å vise hvordan Oppdal ser ut per dags dato.

Filmet en lignende video i sommeren 2011, altså for 10 år siden, og mye har forandret seg siden da. Blitt bygget mye nytt, samt en og annen utbygging også. Så nå tenkte jeg rett og slett det er på tide å vise frem bygda litt på nytt 😀

Stay goregeous! 💜

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

I slekt med Jan Thomas og…? – 6 funfacts om meg!

I denne splitter nye videoen avslører jeg hvilke to kjente “amerikanere” jeg er i slekt med! 😳

Samtidig letter jeg også litt på sløret angående et hemmelig prosjekt jeg har jobbet litt med for en tid tilbake, som flere av dere har oppfordret meg til i maaaaaange år… 😅

Stay goregeous!! 💜😀

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Hva hvis penis ryker?

Min slappe og tidvis ikke fult så slappe venn har særlig før hatt mye glede av å stikke seg frem inn og ut, og inn igjen i en og annen kameralinse, som siden har overført det den har fått se over til bloggens universale lesere.

Dog har jeg ikke tenkt å vise den frem igjen nå. Derimot kan det hende at ordene jeg nå skal antaste ned kommer til å fremheve noen mentale bilder som vil gjøre en og annen, meg selv inkludert, litt uvel, engstelig og kvalm. Så igjen – dere er herved advart!

Nei, jeg er slettes ikke den tøffeste fyren når det kommer til å skade seg. Ikke er jeg spesielt glad i å gå til legen heller. Jeg har noia for nåler. Jeg er glad i mye relatert til kropp, som så mange andre. Samtidig er jeg også veldig engstelig for mye relatert til kropp. Igjen, som så mange andre.

Slik kan man også si om mitt forhold til sex på sett og vis. For sex er noe av det deiligste og beste som finnes har jeg blitt fortalt av folk som har hatt seg “litt” mer enn bare den ene gangen. 😅 Samtidig er det jo en del farer ved det hele – som det for så vidt er med alt i verden.

Kjønnssykdommer er vel det mest åpenbare, i tillegg til uønsket graviditet. Og så kan man alltids skade seg ved å bli så ivrig at man faller ut et vindu, og da er litt leit hvis man holder til i 72 etasje, vanskelig å lappe sammen igjen en slik sammenklæsjet pizza, ja. Og.. Ja nå trenger jeg for så vidt ikke trekke frem de mest ekstreme og mindre sannsynlige eksemplene som er som tatt rett ut fra Final Destination-land.

Men ETT eksempel til vil jeg likevel trekke frem. Og dette eksemplet har jeg ikke tenkt på før ganske nylig at faktisk kan skje. Og i følge en podcast jeg hørte i fjor er dette enda vanligere enn mange skulle tro. Hva hvis penis ryker? Eller rettere sagt. Hva hvis STRENGEN RYKER? 😳🤢🤮

Av hva jeg har skjønt er ikke dette noe som skjer superofte, og det er nok veldig mange som har hatt mye sex med både 1 og 100 kings & queens som ikke har opplevd dette selv? Likevel.. det skjer!! Og mørketallene tror jeg er en del. For hvis vi snakker om et heterofilt samleie er det fort gjort å tenke at blodet som måtte komme stammer fra KVINNEN, ikke mannen.

Etter at jeg ble kjent med dette fenomenet i fjor hadde jeg en liten periode hvor jeg kviet meg for å klatre opp på taket og feie pipa. Helt idiotisk selvfølgelig tatt i betraktning at dette er en aktivitet jeg har utført i gjennomsnitt 2 ganger daglig helt siden jeg var sånn omtrent 14 år. Blir straks 30. Jeg har aldri ramlet ned foreløpig, så hvorfor skulle jeg plutselig gjøre det nå? Ikke sant.

Likevel.. Så fort det slo meg at dette kan skje.. Vel, jeg vet for så vidt ikke hvor sannsynlig dette er ved onani kontra sex med et annet menneske. Når det kommer til sex med andre er jeg rimelig uerfaren da jeg som nevnt over bare har gjort det én eneste gang, og da var jeg sånn typ 25 år gammel. Enywayyys – så fort jeg kom over denne poden hvor dette fenomenet ble snakket om.. Jeg fikk helt noia. Ble brått ganske svimmel, og “hva hvis” hang ved meg en god stund etterpå. Dukket stadig opp som en skremmende oldemor som ikke ville la barna holde ståa med selskap da lillehodet fort kan bite over det store..

Men så gikk det litt tid, og dette gikk mer og mer i glemmeboka. Til nå nylig. For tidligere denne uken la seher.no ut et videointervju med et “heldig” par fra “Naked Attraction Norge” som hadde møttes etter sending, hatt sex og… mannens forhud hadde visstnok revnet. Så nå sitter jeg her på ny. Vel, jeg har ikke de store problemene med å onanere nå. Dvs. ikke først og fremst pga dette. Men jeg tar meg selv i å tenke: “hvordan skulle det gå til HVIS jeg mot all formodning skulle få muligheten til å ha sex med et annet individ igjen, også “ryker” Kuklinski?”

Er det noen der ute som har noen som helst erfaring eller kunnskap rundt dette fenomenet? HVA er det som skal til for at strengen i enkelte tilfeller faktisk kan ryke? 😱

PSST!: Vil helt avslutningsvis understreke at dette IKKE er hovedårsaken til at det bare har blitt et dypp i tacobuffeen til nå. Det igjen har mer å gjøre med at jeg ikke er så god på menneskelige relasjoner, skjønne visse koder osv, som følge av at jeg blant annet har asperger syndrom.

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Et lite pust i bakken

Den som ikke dør skal ei vente forgjeves, heter det!

Dessverre går mye av tiden min for tiden til nettopp.. venting. I en del sammenhenger er det å vente en nokså herlig følelse – men det kommer helt an på.

I skrivende stund er jeg i en venteprosess som ikke føles bare god. En venteprosess som tærer på, og som tar veldig mye fokus vekk fra “alt annet”, noe som igjen er ganske typisk med asperger-syndromet.

Likevel – jeg forsøker så godt jeg kan å fylle ventetiden med et og annet produktivt og gøy nå og da. I dag for eksempel har jeg omsider fått laget en liten video som jeg har gått og tenkt på i noen måneder nå.

Nå er den her endelig, og jeg kan puste lettet ut! Forhåpentligvis.. 😅

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Posterboy på restefest!

Da jeg i går var ute i skog og kratt på jakt etter det perfekte bildet som skulle gjøre underverkene for min nyeste bloggheader (den dere ser over right now), ja så ble det som det pleier – en del prøving og feiling. 🤨

Først gikk jeg til et terreng hvor naturen delvis var i mot meg. Et sted hvor det er veldig, veldig tett med trær og greiner, og greier OVERALT.. Så det ble fort en helt egen utfordring å finne et sted hvor jeg fikk akkurat nok sol, i tillegg skulle jeg helst ikke ha noen greiner rett fremfor linsa som forvirret fokusen unødig.

Samtidig skulle jeg i utgangspunktet ha en grein rett ved siden av meg, eventuelt rett over, som jeg skulle “plukke” det berømmelige eplet fra 🍎. Men DEN ideen måtte jeg bare skyve vekk til slutt.

Prøvde noen knips hvor jeg lot som, tenkte at jeg kan alltids bare animere inn en falsk grein senere, men da jeg satt foran redigeringsmaskinen fikk jeg en helt annen ide – og den magiske greina fikk aldri livets rett.

Enyways!! Her kan dere se NOEN av de bildene som jeg ser hadde hatt et potensiale, men som jeg likevel valgte å skrote som min neste header:

Dette var altså NOE av det jeg hadde å velge mellom da jeg var ferdig med gårdagens shoot.

Er det noen som har lyst til å prøve å gjette hvilke ideer jeg har hatt mens jeg har utført de forskjellige “posene”? Kan avsløre at de to siste bildene ikke er brygget på samme idekonsept som de tre første.

Og er det igjen noen som skjønner hvordan denne 50 talls-vibben har fått innpass? For uten å avsløre for mye kan jeg likevel røpe at dette er en helt egen greie igjen, som ikke har så mye med alt det andre å gjøre.. bortsett fra.. eple.

Ja, det var i grunn det. For denne gangen. Det vil si! – jeg har visst ett bilde til i arkivet som jeg for så vidt også kan dele! Og denne gang spørs det om jeg i hele tatt var klar over at jeg “knipset meg selv”.. 😬

Stay goregeous!!!!!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Rykende ny bloggheader!

Det begynner å bli noen år siden jeg sist laget min helt egne bloggheader nå. Helt siden 2012(?) har jeg nemlig fått andre til å gjøre den jobben for meg. Men i de siste ukene har jeg tenkt en del på det faktum at det kanskje er på tide å skape noe helt, helt selv igjen.

Og resultatet, vel det kan dere nu se over her. Er litt usikker rundt hva jeg selv syns for øyeblikket. Er for det meste fornøyd, men det er noe med lyset og fargene som jeg ikke helt klarer å bestemme meg for om jeg er helt fornøyd med eller ikke.

Men mulig dette bare kommer av at jeg har sittet og jobbet med dette i så og si hele dag, at jeg nå bare er litt lei og noe “farget” av det, og at jeg som med så mange andre ting også vil like dette bildet enda bedre – bare jeg får rukket å “fått det litt på avstand” 😊

Ny header!:

Redigert 110% av meg selv

“Gammel” header:

Redigert av Albertine Løseth Vestvik

Skulle noen forresten klare å ta begge referansene i den aller nyeste headeren.. ja så er du rykende god!!

Hva syns dere? 😀

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Den som flyter ved røret synker ikke?

8.. 9.. 12.. 9.. 11.. halv 9.. 12.. 14!!

Omtrent sånn har jeg drevet og teaset meg selv de siste dagene. Jeg har nok en gang greid å holde på en ganske ok døgnrytme i cirkum en måned nå, men i dag har det virkelig klart å skli over til en side jeg ikke foretrekker at den nå ligger på. Igjen: igjen!!

Som vanlig den siste uken ringte også alarmen i dag i 9-tiden. Som vanlig har jeg hørt den – og stoppet den! Og som vanlig har jeg fortsatt bare ligget der, men ikke til 11-tiden sånn som i går, dagen før, eller… Neida. I dag skulle klokken være nærmere 14.00 før jeg klarte å karre meg opp, og WOEH!!!!..

Throwback til «Folk uten døgnrytme»:

Så hva skal jeg gjøre i natt mon tro? Skal jeg forsøke å legge meg i 3-4-tiden i håp om at jeg i morgen greier å komme meg opp til senest 11-ish, eller skal jeg bare ta en drøy en – holde meg våken så lenge jeg gidder de neste par dagene til “stå opp”-tidspunktet nok en gang ligger rundt.. 6, 7-tiden?

Skal på kino neste uke å se “Spiral”, og så går hver eneste dag nå ut på å vente og håpe på at en ledig leilighet snart skal poppe opp et eller annet sted, og at jeg forhåpentligvis er våken og full rulle da, sånn at jeg rekker å ta kontakt med utleier såpass raskt at jeg forhåpentligvis får dratt på visning, forså å “vinne” dette “nye stedet”.

Generelt går mye av tiden for tiden ut på å vente.. og vente.. ikke “bare” på ny leilighet, men også på at jeg skal få vaksine. Ikke først og fremst for at jeg da kan reise mer med god samvittighet, det også, men mest fordi jeg helt ærlig gruer meg litt. Ikke så mye til selve stikket lengre, men mest til ubehaget jeg har hørt flere gå gjennom særlig 5-8 timer etterpå. Ser veldig, veldig frem til å bare få dette ubehaget bak meg.

Så for å avslutte innlegget med noe mer positivt. Høsten ser jeg virkelig frem til. For jeg har virkelig troa på at jeg i løpet av de neste par månedene, maks tre, at jeg da har klart å finne et nytt sted å bo som ikke gir meg alle disse utfordringene som sokkelen jeg fremdeles bor i av og til kommer med. 🙃 Og at jeg i løpet av høsten er fullvaksinert (forhåpentligvis edru), og simpelthen kan konse enda sterkere på helt andre ting som foregår der og da, OG som ikke føles like.. nervepirrende, utmattende og meh.

Stay goregoeus! 💜

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Mørket kommer (det bare tar og tar)

Foto: pixabay.com

Hvordan kan en så ren tanke,
kun skitt og smerte sanke?

Alt vi ville var å gi en gave,
vi fant den i slangens hage

Prinsessa smilte og sa takk,
én bit – det var alt hun rakk

Gleden ble usedvanlig kort,
hele riket er nå kledd i sort

For giften den sprer seg omkring,
der ligger Petter og lille Tingeling

Et speil i tusen biter knøtte små
heksa kom, og nå må vi alle gå

Skal dette mareritt aldri gå over,
før hele landet ligger “og sover”?

Akk nei, det skal visst ikke det
for intet håp er snart igjen å se

Du store min, hva er det jeg ser??
sola titter frem, den bare ler og ler

En ubehagelig drøm, og det var det?
jeg som trodde alt var på vei ned

Ta så vare på det lys du enda har
for mørket kommer – det bare tar, og tar

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos