I slekt med Jan Thomas og…? – 6 funfacts om meg!

I denne splitter nye videoen avslører jeg hvilke to kjente “amerikanere” jeg er i slekt med! 😳

Samtidig letter jeg også litt på sløret angående et hemmelig prosjekt jeg har jobbet litt med for en tid tilbake, som flere av dere har oppfordret meg til i maaaaaange år… 😅

Stay goregeous!! 💜😀

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

6 kommentarer
  1. Hei, jeg ble også spurt om å være med i “Alle skal med”. (Gjennom noen jeg kjenner som har kontakter i bransjen der.) Ikke helt bra å vær med på dette, hvertfall ikke noe jeg kunne takke ja til å være med på pga. det røper jo til offentligheten at man “sliter”, noe som ikke er helt bra. Dette er er ikke noe jeg kan tenke meg å blottlegge på tv liksom. Fordi trur ikke det blir noe lettere å eksistere ETTER at man har vært med på noe slikt. Hvis man faktisk sliter med noe. Som i mitt tilfelle var å fungere i jobb. Fordi man er “annerledes”.

   1. Ah, det er jo faktisk litt gøy da! Hadde vært en morsom story om vi begge sa ja og ble med, og så hadde ingen av oss visst om hverandres opptreden i programmet før det ble sendt 😅

    Grunnen til at jeg sa nei er forresten en litt annen en enn din. Jeg har jo vært superåpen om mine problemer hele veien, og tenker at det for det meste bare er en bra ting.

    Jeg sa nei mer fordi jeg ikke hadde troa på at jeg ville lykkes i å finne noen arbeidsplass jeg kunne fitte inn i. Hvis jeg skulle sagt ja hadde det vært mest for å vise meg på tv, og det føler jeg fort kunne blitt noe risky i et sånt program av div grunner.

    1. Jepp, er enig at akuratt DETTE programmet hadde vært risky å delta på. Bare for å vise seg på TV og få trafikk til bloggen og Youtube kanal. (Hadde i såfall vært eneste grunn for at jeg skulle vært med også!) Men å repetere sine problemer igjen og igjen er kanskje ikke så veldig kult. Man blir forbundet med å ha problemer. Ha en fin dag! Kult at du lager videoer fortsatt.

    2. Ikke sant. Er forskjell på å være kjent som en som er åpen om slike ting innimellom, i tillegg til mye annet av det mer positive, kontra å først og fremst være «han psykisk psyke», og det er i grunn det.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg