Seed Of Chucky (2004)

Tenk deg følgende.
Dine første år på jorda lever du som en buktalerdukke for en matcho fyr som aldri blir helt fornøyd med deg fordi du ikke er røff nok med humoren, til tross for at publikum elsker deg. Foreldrene dine aneeeeer du ikke hvem er. På armen din står det “Made in Japan”.


Plutselig en dag finner du dine foreldre. De er dessverre for øyeblikket døde, men ved noen hellige ord klarer du å få de tilbake til livet når du omsider finner de på lageret til et filmsett.
Seed Of Chucky er slettes ingen dum film. Den er original, den er morsom, og det som er så perfekt for bakvendtmennesker som meg, som starter med å se denne som er film nummer 5 i serien, de fire første filmene er langt bedre, og at denne er som en parodi i forhold, for å sitere en betydningsfull etterligning av Elizabeth Bàthory, som altså er en venn av meg.

Glen er en kjønnsforvirret dukkefaen. Ikke kjønnsforvirret i starten, men blir det etterhvert.
Han vet ikke hvem som er foreldrene, inntil han finner det ut! Make sense..
Da han ganske tidlig i filmen lykkes i å finne de, forså å gjennoppleve de, kommer det spørsmål om hvem han er.

Chucky gir et litt skittent førsteinntrykk som vitser om Glens utseende på en ikke-positiv måte. Man blir litt usikker på om Glen overhode kommer til å fortelle foreldrene sine at han er deres sønn, men joda, det kommer frem svært impulsivt. Chucky er forvirret og kan ikke huske at han og Tiffany har begått noen barneproduksjon ubeskyttet. Men joda, Tiffany kan finne dette realistisk, og dermed er Glen hennes og også Chuckys sønn. Familien er nå på tre!


© Bilde tatt fra onemetal.com

Raskt kommer det horrible faktumet rullende inn i Glens hjerne, at foreldrene er mordere. Ufrivillige vitner han at foreldrene sammen kutter hodet av en mann med tråd. Hodet faller alt for enkelt av, og blodspruten er ikke ignorerbar.

Til tross for at Chucy og Tiffany har en fortid med sadistiske gladmord, lover de sønnen omsider å bli et bedre forbilde. Ja, gjett hvem av de to som har krysset fingre bak ryggen?

Dette er en film med mye morro, gladvold og sadisme så det synger etter. Noen urene toner er det riktignok, men de er lett å bare overse. For dette er en film som man kan se uansett dag i uken! Det finnes kun et trist faktum med denne filmen, og det er at den er alt for sjelden. Jeg savner flere filmer som dette! Dette er en klassiker, og jeg gleder meg briliant til å se de fire første filmene, da den første filmen i Child`s Play-serien kom ut i 1988. Det er Brad Dourif som har stemmen til Chucky. Dourif er blant annet kjent for å spille Grima Wormtongue i “The Lord Of The Rings – The Two Towers”, sheriffen i de nyeste versionene av Halloween 1 og 2, eller rollen han utfører i “The Exorcist III”. Men la oss være ærlige, den største og mest ærefulle rollen han må ha hatt er uten tvil som stemmen til Chucky i disse fem filmene!


© Bilde tatt fra peacheschrist.com

Når vi kommer til stemmen til Chucky og Tiffanys sønn Glen, så er det faktisk The Lord Of The Rings-stjernen Billy Boyd som vi hører, som for allmenheten flest er mest kjent som Pippin i Tolkiens filmsuksess. Og når det kommer til Tiffany er det fortsatt Jennifer Tilly som har den stemmen, som også hadde den under film nummer fire “Childs Play: Bride of Chucky”. Jennifer spiller også rollen som seg selv i filmen, i en litt horete version, slik som ungdommene liker.

Uansett hvor mye du måtte misslike dukker, dette er et must!
Se den, eller så har du ingen verdier igjen som filmelsker.

Jeg er forelsket, og ønsker å adoptere hele familien, og ser som sagt grådig frem til å se forgjengerne også!

Terningkast

Vi reblogges!

Horribelt filmmaraton i helga!

Fanatiker kan være så mye fælt. Religiøsfanatiker, nissefanatiker, venstrefanatiker, høyrefanatiker (også upopulært kalt nynazist, eller ekstremrunker), julefanatiker, sommerfanatiker, Bieber-fanatiker (også kalt Downs), musikkfanatiker og filmfanatiker! Jeg lander nærmest den siste fanatikerkategorien.
For på mandag ble det sendt en bestilling på et par filmer. I dag har 11 av totalt 12 filmer ankommet, den siste som ikke kom var en Marilyn Manson-dokumentar som de ikke har igjen..

En av de filmene jeg har fått i dag er irriterende feil, men ironisk nok er det den eneste filmen av alle jeg har bestilt som jeg alerede har sett fra før også, nemlig Kurt Josef Og Jakten På Fjordheksa, så gjorde ikke så mye at de sendte en annen film i stede for, selv om det endte opp med en fransk dramafilm…. Kleint nok.

Ok, jeg har muligens dårlig tid før min far kommer på døra og skal hjelpe meg å sette sammen min nye stasjonære pc, som jeg hentet i går. Så er greit å bare klemme ut dette blogginnlegget fortest mulig.


Vil dere se filmene jeg har bestilt? Driter i det, for her kommer de uansett.

Her er dvdene:

Terror fra 1978, Seed Of Chucky fra 2004 (også kjent som Child`s Play 5), Bikini Girls On Ice fra 2009 og De Dødes Tjern fra 1958.

Og de deilige Blu Rayene:

The Exorcist fra 1973, The Texas Chainsaw Massacre fra 2003, Evil Dead 3: The Army Of Darkness fra 1993, Suck fra 2009, Paranormal Activity 3 fra 2011 og de fire første Dødelig Våpen-filmene som jeg teller som 1-film, hehee..

Ønsker alle sammen en god fredag!
Vi reblogges!

Sjekklisten for om vennene dine er konkeligmonke!

Grusomheter skjer hele tiden. Hver eneste dag blir mennesker bortført, stengt inne i en kjeller, mens de våkner opp i en kjeller, med et lik mellom seg, sammen med en kassetspiller og en kasset med forferdelige meldinger om hva de må gjøre for å overleve seks timer med nådeløst helvete.

Norske kvinneblader forteller Norges kvinner og bøger hvordan de finner ut om kjæresten/elskeren er utro. Dagbladet forteller deg hvordan du helt sikkert kan finne ut at du selv og alle skolekameratene dine har kreft og sesam stasjon-syndromet. Vi Menn forteller deg hvordan du best mulig skal havne inn i pikachuen til den rødhårede venninna til dama di, og jeg forteller deg i denne usløselige stund hvordan du avslører at dine nærmeste har gått helt av skaftet, og utvikler et psykopat-syndrom som i følge Norske lover er forbudt og kan straffes med 5 år fengsel hvis den dømte er maks uheldig med dommen.. Ja, Norge er streng på sånt!

Ok, la oss ikke kaste den verdifulle tiden vår til hundene i Texas, her har du en (graaaaaaatis) sjekk-liste for om dine nærmeste er blitt helt splitter pine gal!

1. Klipping av aviser/magasiner/blader
Ikke funnet det misstenkelig at h*n der og da sitter å klipper i et eller annet blad? Det er meget mulig at du har fått sett at vedkommende klipper ut bilder av sitt forbilde, men det er bare for å dekke over det faktum at h*n egentlig sitter å klipper ut bokstaver og ord! For Guds skyld, dersom noen av dine venner har for gode til å klippe i noe som helst blad, ring politiet og hør om noen i nærheten er meldt savnet!

2. Firmabil i garasjen
Kanskje det heller ikke har falt deg inn at det er en smule merkelig at noen du kjenner plutselig har begynt å parkere firmabilen sin i garasjen, fremfor å la den stå i garasjen på jobben?
Den er kanskje litt stor også? Igjen, sjekk ut hvor mange som er meldt savnet i nærheten.

3. Klassisk musikk om natten
For Guds skyld! Ring politiet! Hvis du noen gang hører at noen spiller klassisk musikk, opera eller blues på svarte natta betyr det at vedkommende mest sannsynlig har et eller flere offer hengende opp ned i taket etter piggtråd, mens h*n grotesk åpner sine ofres kropper på utenkelige 18-års grense vis! Psykopater hører alltid på høy klassisk musikk eller opera mens de opererer med å oppfylle drømmen som kirurg som de aldri fikk fordi de har problemer med skjelvinger i musklene.

4. Tiltaler seg selv som andreperson
Enda et punkt den naive hjernebollen din kanskje ikke har funnet mistenkelig. Men her er sannheten; Dersom noen du kjenner har til uvane å snakke om seg selv som en andre eller tredjeperson betyr det at vedkommende har fått kroppen sin stjelt av onde makter som h*n så godt som mulig prøver å skjule. Det er ikke godt å vite hva den andre sjelen i din bekjentes kropp har som mål, men det er i alle fall ikke at vennen din skal bli flinkere i matte! Ring politiet, eller gjør verden en tjeneste selv ved å tilintetgjøre den gale morderen!

5. Impulsiv oppussing
Jo, det finnes mange impulsive mennesker i verden, men ingen ved sine fulle fem pusser helt uten videre opp bostedet sitt sånn omtrent over natta! Dette er det mest sikre tegnet på at noe alvorlig galt har skjedd. Blod har blitt renset bort, lem og involler har blitt ryddet opp, og det var en forferdelig årsak til at din venn “plutselig” har pusset opp stedet sitt “uten videre”… Sannheten er knallhard!

Sånn, med dette blogginnlegget regner jeg med at verden er blitt et litt tryggere sted! Psykoene skal ikke slippe unna! (strøk det siste, fordi jeg egentlig syns litt synd på mange seriemordere, siden i alle fall Jigsaw var veldig søt i dukkeversion <3)

Vi reblogges!

Ghost Ship (2002)

Mitt skip er lastet med lik, hva er ditt skip lastet med kaptein?
Ghost Ship fra 2002 er en film som ga meg ting jeg ikke forventet utifra coveret.
Da jeg så på coveret tenkte jeg at dette var en småkjedelig grøsser… At det går ann å slå bein på seg selv så kraftig..

Historien starter med det som ser ut til å være en hyggelig kveld i 1962, det italienske skipet “Anotonia Graza” er på vei til USA, mens pasasjerene hygger seg med dans, hverandre og musikkeren til den elegente, blendende vakrende sangerinnen på båten.
Idyllen splittes opp til dødt kjøtt i det alle pasasjerene i løpet av 4 sekunder blir kappet i to av en sylskarp tråd som flytter seg lynraskt fra den ene siden til den andre siden. Alle sammen faller sammen mot gulvet og alle omkommer på sekundet uten noen videre dramatikk, alle unntatt en liten uskyldig jente.

Rundt 40 år senere, nærmere bestemt 2002 blir dette skipet endelig(?) funnet igjen, og en gruppe erfarne eventyrere bestemmer seg for å finne ut hva som er på skipet, hva det kan ha i verdi, og eventuelt hvorfor det bare helt uten videre forsvant uten så mye som et eneste nødutrop.
Filmen er ikke fylt av klisjeer, noen er det, men likevel er filmen langt mer original enn mange andre grøssere jeg har sett. Effekter er det også i denne filmen, heldigvis er den ikke overlastet med alt for mange effekter som ville ødelagt den. De effektene som er der, de er helt nødvendige, og de er også ganske spektakulære, ikke blillige, og ikke minst gripende! For ikke å snakke om når de gode gjenferdene på båten flyr opp til himmelen mot slutten.


© Bilde tatt fra www.dvdactive.com

Veldig mye av handlingen i denne filmen vil jeg ikke gå mye mer innpå i denne anmeldelsen, siden jeg synes at det er noe som ville vært slemt av meg. Dette er en film som jeg synes dere bør se. Det er noen groteske, småblodige øyeblikk i den, men jeg er sikker på at i alle fall de fleste som har fylt 15 år skal klare å gjennomføre denne filmen uten videre plager.

Karakterene skal også ha noe skryt. Det er ikke det mest spredde persongalleriet, men filmen fikk i alle fall meg til å delvis syns det var synd når enkelte måtte bøte med livet. Blant skuespillerne møter vi foreksempel Emily Browning (i bildet over), Julianna Margulies, Gabriel Byrne, Karl Urban og “Grey`s Anotomy”-stjernen Isaiah Washington
Det er enkelte ting angående personene vi møter, som jeg enda er nysjerrige på, angående fortiden, men det er slike spørsmål jeg synes er mest gyldne ved å aldri få helt svar på.


Bilde tatt fra ninetyeightytwo.blogspot.com

Musikk skal ikke bli helt unevnt: Soundtracket, i alle fall deler av den rocker bokstavelig talt!

Filmen er hærlig. Den er verdt penger og tid.. Og Titanic kan trygt glemmes nå! Det er virkelig et nedsynket skip!
Skip og hoi, la meg kaste en terning for dere!

Terningkast

Vi reblogges!

Husfliden Oppdal – Sonjabilen (HOT OR NOT?)

Husfliden i Oppdal ligger ikke på latsiden når fokuseringen rammer kreativiteten.
I vinter ble butikken gjort om til et stort pepperkakehus, muligens Trøndelags eldste. Nå derimot har de flyttet tankene fra bakerovnen til garasjen.
Hvem i Oppdalsområdet har vel ikke latt merke til den overdekorerte bilen som står i sentrum?

Personlig synes jeg ikke ordet “fin”, “kul” eller “lekker” er helt dekkende.
Stilmessig så er den ikke meg i det hele tatt, og jeg ville ikke hatt en bil som minnet om en rullende bestemor på fire hjul.
Men, de skal likevel få for kreativiteten, tross alt!

Vi kan vel slå fast på at dette ikke blir en veldig stor landeplage verden over, og det er nok en grunn til at vi ikke har sett mye lignende før dette her også.
Men for all del, kreativiteten skal man ikke si noe på!
Sånn sett er bilen litt fullstendigkaos, da det etter min forstand blir rotete å blande sammen syskrinet med verktøykassa.

Tok bilder av den i dag, sånn at dere fra andre steder i verden også får sett den.
Hva synes dere? Hot or not?

Smak og behag.
I min garasje hadde den nok skapt mer ubehag, men nå skal jeg være snill resten av kvelden. Not!

Vi reblogges!

Nikkedukke-sesongen er over!

Selvrespekt er ikke medfødt, det er innøvd
Selvrespekt er noe en hver enkel jævel på denne jordkloden bør ha for å komme et hvis sted.
Tolk det ikke på den måten at man skal digge seg selv så sterkt, at man ser på alle andre som undermennesker. For da har du misforstått meg.

Det finnes de som er så jævla våte at de finner seg i mer enn de hadde trengt fra andre medfostre, noe som ikke er nødvendig.
Vet dere hva folkens, jeg har vært en naiv, bløthjertede tosk jeg! Skal jeg fortelle dere noe artig? Det svir!
Kan dere gjette hva slags personer jeg synes mest synd på av de mest vanlige krypa som finnes i Norge? Jeg tenker på de som er så redd for at å bli alene at de alltid må ha noe som foregår hele tiden, de som alltid må være sosial helst med flere på en gang, for å føle seg i live.

Også har vi de stakkarne som lider av ballesvikt og ikke klarer å kjøre foten ned i gulvet, og bare lar seg selv bli personlig overkjørt av at de selv gang på gang sier ja til ting de kunne sagt nei til!

Forrige onsdag – Gryta som rant over
Vet dere hva som skjedde meg forrige onsdag? Onsdag 20. mai 2012 for å være konkret!
Hva synes dere egentlig om at andre inviterer noen inn i ditt hjem, uten din godkjennelse, eller uten å i hele tatt spørre?
Onsdag, forrige uke var det nemlig et faktum i mitt liv. Jeg hadde besøk av ei venninne som forsåvidt har vært ganske nær en stund..

Vedkommende tar etter en stund og ringer til en kompis, av henne. Ikke av meg, men med henne.
Jeg sitter egentlig bare å venter på at hun skal bli ferdig i telefonen, da jeg plutselig hører at hun inviterer han med en tone som lyder at det er en selvfølge for meg at han hun snakker med bare kan komme. Det er enkelte mennesker som lever i den verden at det som er ok for en selv, er greit for andre også. Folk som nesten ikke har forståelse for at andre har andre følser enn seg selv.

Han som ble invitert har aldri stått meg nær. Det kan jeg ikke si. Ikke at jeg har noe personlig mot gutten, men jeg stoler ikke på han. Skal jeg fortelle dere den største og mest selvfølgelige grunnen til det? Jeg aner ikke hvordan han er i dag, men fortiden hans er ikke spessielt tiltrukkende for min del. Han har dårlige uvaner innenfor det å stjele. Blitt tatt for å stjele på et kjøpesenter, minst en gang av meg bekjent. Ja, jeg skal ikke gå dypere inn i beskrivelser nå, i fare for at hele Oppdal ender opp med å hviske navnet på han jeg tenker på…

Uansett, han kom innom.
Jeg hadde ikke noe sterkt i mot det sånn egentlig. Men irritasjonen går mer utover energien min enn jeg fortjener, når faktumet er at hun bare overkjørte meg og tok meg forgitt! Jeg kan virkelig ikke forakte når folk tar meg forgitt, spesielt ikke på sånne ting! Jeg vil bestemme hvem jeg selv skal ha innen dørstokken til en hver tid. Helvete, jeg er så irritert nå for min dumsnillhet! Jeg skal helt seriøst bli klarere på enkelte områder sånn at jeg ikke føler meg så utrolig idiotisk til grunns igjen!

Ok, nå skal jeg fortsette på historien fra onsdag.
Han kom som sagt. Aldri vært noen stor fan av flørtekonserter. Begeistringen vokste heller ikke på tre da de satt og klemte rundt hverandre som om de begge var noen bamser hvor den ene kanskje luktet litt bedre i håret enn den andre. De snakket rolig og lavt til hverandre, Jeg Er Glad I Deg, også videre…
Og nei, de er ikke kjærester! Begge vedkommende, spessielt hun er en veldig intens og kosesyk person..

Vel, dette er bare småe fluer i suppa mi, for nå skal jeg komme sporens straks til poenget! De gikk til slutt…
Dere vet kanskje at jeg har mistet det forrige lommekameraet mitt… Skal jeg fortelle dere noe jævla rart? Det kameraet forsvant tilfeldigvis nøyaktig samme dag som jeg hadde en kis inn på hybelen min, som for det første jeg ikke inviterte selv, og som det andre har flere kjente uvaner på nettopp stjeling!

Et hvert beråttent menneske på denne jorda burde ha respekt nok for seg selv til å si når nok er nok. Ellers har man fortkjent kassa med drit man får igjen senere!
Jeg ønsker bare å knytte noen never, løpe ut i skogen og håpe at Gud har hengt opp noen boksesekker i svarte sommernatta!

Jeg er så irritert, og først og fremst på meg selv! Jeg kunne i det minste gjort meg selv en demontjeneste ved å ikke si ja til alt for mye som enkelte blodsugere spørr om, maser og smisker seg til! Nikkedukkesesongen er over! Nå skal kursen byttes om, fra nord til vest!

Bløthjertighet er en synd.
Hva ville dere gjort?

Vi reblogges!

Dragerekorden knust synder og sammen

Denne uken er herved min personlige rekord i shopping knust, vel i alle fall når det gjelder å handle på Dragens Hule.
Som jeg skrev i går, mandag sendte jeg en bestilling, i dag er pakken ankommet, sjapp levering!
Pakken er på en verdi av totalt 2636 kroner, minus 5% i fastkunderabatt.

To t-skjorter, to bukser, tre stykk talerkner og en dørmatte (som skal få sin flotte plass når jeg flytter) ble hentet i dag.
Helvetes fornøyd som alltid, har aldri hatt missfornøyd-reaksjon når det kommer til denne butikken.


Its game over pal, because you stand on my door! Dørmatta mi ^^


Tre hvite asjetter med tribaldrage-trykk ^^


Guts t-shirt ^^


Wanted Grim Reaper A.K.A “Death” – T-shirt ^^


Urban transformer-bukse ^^


Canvas bondage trousers-bukse ^^

Ønsker alle sammen en god onsdagskveld!
Vi reblogges!

I spit on your grave (2010)

Voldtekt!
Ordet stinker motbydelig feighet.

I Spit On Your Grave er en film som originalt ble laget og fremstilt for aller første gang i 1978. I 2010 spydde regissør Steven R, Monroe ut en ny version, såkalt remake av originalgullet som i sin tid fikk et helt publikum til å brekke seg i forakt, frykt og sjokk.

Jennifer (spilt av Sarah Butler), en ung, nydelig og uskyldig jente fra storbyen bestemmer seg for å flytte inn i en hytte i noen måneder. Hun jobber som forfatter og søker roligere omgivelser for å kunne konsentrere seg best mulig om sin nye bok. Fred og ro er det siste hun skal få.

For hun er nå på egen hånd ute i naturen, vekk fra alle hun kjenner. Da hun på en bensinstasjon skal fylle tanken på bilen sin blir hun lagt merke til av en guttegjeng som står i stå. De har alle lyst på henne, og det er slettes ikke en synd å drømme, noe annet er å overdrive grensene for å komme til sine perversje, umenneskelige mål.

Utenom at Jennifer så vidt med et uhell skubber borti Johnny (spilt av Jeff Branson), en av de ansatte, så skjer det ikke noe stort mer på selve stasjonen. Hun ber han om unnskyldning, og kjører videre. Johnny derimot klarer ikke å glemme dette, og de andre gutta klarer ikke å glemme den nydelige, søte kroppen hennes.

Bla, bla, bla…
Idyllen som så vidt eksisterer i filmen kverkes som ei katt under strykejernet i det guttegjengen på tre, pluss en ufrivillig som er tilbakestående stormer inn hos henne sent på natten. Hun blir tvunget ned på kne og får blant annet ordre om å lage lage hestelyder, samtidlig som de kjører en revolver inn og ut i munnen på henne, samt en spritflaske. Man sitter i denne scenen og bare venter på at de skal voldta henne, noe som ikke skjer. Enda.


© Bilde tatt fra www.dimfuture.ne

Etter flere pinefulle, nevrotiske og jævlige minutter med psykisk terror klarer hun å rømme. Hun løper ut i skogen, uten at noen følger etter. I skogen klarer hun til slutt å løpe rett inn i selveste sheriffen for området. Hun forteller gråtende og livredd om hva hun har blitt utsatt for, og han blir med henne tilbake til hytta i håp om å pågripe dem.

Som barn lærte jeg å ikke snakke med fremmede, dette gjelder også i høy grad under denne filmen. Til og med når det gjelder sheriffer/politi.
For tror dere ikke at han er en av dem. Hjelpesløs blir hun tvunget ned på gulvet, mens gutta tvinger den stakkars, hjelpeløse, tilbakestående av de til å jage bort jomfrudommen sin. Uten at han selv egentlig vil det, blir han tvunget til å legge seg over henne, mens han kjører henne frem og tilbake ned mot gulvet, helt til orgasmen kommer. Natten slutter ikke etter at han har fått tømt seg. Alle skal inn i den stakkars, hjelpesløse hovedrollen. Etter en tung og lang voldtektsnatt hvor alle har fått tømt begeret er det klart for henrettelsen. Sheriffen skyter henne, hun faller i elva og blir borte.

Det er her det plutselig viser seg at det er for sent å angre. Og at man alltid skal vite helt sikkert at den man dreper, faktisk dør. For heldigvis så overlever Jennifer tragedien. Hun har slettes ikke tenkt å dra ned til byen igjen med tidenes smerter i underliv og rumpe, hun er sulten på blod. Hun vil ha hevn!
Hevnen er i dette tilfelle alt annet en søt. Voldtektsnatten har bokstavelig talt over natta forvandlet en uskyldig og søt engel om til en ikke lenger så uskyldig jente, en grotesk rettferdighetenes mester!


© Bilde tatt fra madeinatlantis.com

Mennene blir en etter en sendt sakte og forferdelig smertefult inn i døden får de får møte hverandre igjen i helvete. Og det er her at man endelig får lov å like filmen med forståelse. For voldtekt er noe av det mest ynkelige som finnes, og det finnes ingen god nok straff mot de som begår overgrep mot andre mennesker!
Jennifer gir mennene som ødela livet hennes noen helt forferdelige opplevelser som ville fått selv Satan til å avsky. Alt fra fiskekrok i øyelokk til ladet gevær langt oppe i rasshølet på selveste sheriffen. Nå lukter det endelig litt bedre av filmen!

Filmen er ingen original, men den er groteskt verdt å ha hvis du tåler å se slike filmer, liker hevn og rettferdighet, og selvfølgelig skrekkfilmer. Hvorfor filmen kun har 15-årsgrense og ikke 18 er for meg et spørsmålstegn. Skuespillerne leverer sitt på alle måter. Den er ikke spesielt frivillig morsom, men som alle skrekkfilmer i verden er også selv denne rape-revange filmen litt morsom på sin ufrivillige måte. Det vil si, etter at voldektene er over, og henrettelsene mot rovdyrene endelig starter. Denne filmen har baller, helt til de klippes av!


© Bilde tatt fra yellmagazine.com

Den er motbydelig, og det var faktisk på nippet at selv jeg skulle snu meg under en viss scene. Den er ikke kjedelig, og det er lite sans for å sovne med denne på. Til tross for uriginaliteten så er dette en jævlig god film. Vi blir tvunget til å se på avskyelige voldtekter, noe som gjør vondt da jeg virkelig hater voldtekt! Det er også nettopp den biten som gjør filmen så bra når hevnen er et faktum, som lykkes til gangs! Ingen nåde i Jennifer sine øyne lyser mot slutten, ikke en eneste dråpe nåde!
Dette er en må-se-film for horrorfanatikere over en viss alder.

Terningkastet blir ikke helt på topp, men alikevel:

Terningkast

Vi reblogges!

Mauropedia – Smått du ikke har tenkt på om maur

Maur er teoretisk sett sterkere enn en hvilken som helst nordmann. Nei, ok, en maur kan kanskje ikke løfte stuebordet ditt, men kan du løfte noe som er hundre ganger din egen vekt? Vi er uansett enig, i verste fall skal vi være enige om å være uenige.

Jeg har et forbanna sært forhold til maur som ikke skal skrives mer om på blogg.no da jeg er usikker på om det går gjennom sensuren. Vet dere hva glupinger? Dette innlegget skal faktisk handle om maur.

Maur og negre har en ting til felles. Vi nordmen flest tror de alle er like.
Feil, for det er faktisk ikke tilfelle. 10 000 arter maur finnes det på kloden vår, av det som er kjent. 10 000 arter, og jævlig mye maur, nok til å spise din bestemors involler på fem minutter.

Levetiden på en gjennomsnittmaur er ikke blomstrende lang. Men den slår døgnflua i gardinene dine lett, for maur lever i gjennomsnitt 45 til 60 dager.
Når vi menneskene vitner til at vennene våre har fått litt for mye å drikke blir det gjerne så vi bærer dem hjem. Random stuff?
Det er faktisk ikke helt tilfeldig at jeg nevner det, og vi skal faktisk fortsatt holde oss i maurfokus, veldig smalt spekter med mye å hente.
Kjedsomhet har ofte skylden i mye iditi av fritidsproblemer. I 1888 oppdaget biologen John Lubbock at det er ikke bare mennesker som bærer kompiser hjem om de har drukket for mye, men også maur gjør det med sine. For å sitere FHM; Maur er også wingmen!

Og skal vi først snakke om drikking syns jeg godt vi kan tenke litt spiselig også. Dronningmaura skal vistnok være den heiteste røya i kolonien. Og det er ikke bare mauren som kan drømme om henne, det finnes også mennesker som ønsker å sette tenna sine i henne. Bokstavelig talt. Og en helt dum tanke er det faktisk ikke for den som orker det. Dronningmaur-spising er nemlig med på å dyrke imunforsvaret ditt. Så redd ditt eget liv, lev lengre, spis dronningmaura!

Helt til slutt vil jeg til alle gravide klagede kvinner si; Jeg vet ingenting om hvordan det er å være gravid, men vet DU noe om hvordan det er å legge rundt 15 egg hver eneste dag? Det gjør nettopp dronningmaura mer enn gjerne uten å hyle, skrike og skjære av kotelletthodet til mannemannen sin..

God kveld alle sammen!
Vi reblogges!

Nytt fotokamera – Rollei Powerflex 210 HD

Mitt nye fotokamera fra Tyskland
Helt siden onsdag forrige uke har jeg vært i en noe fortvilet situasjon. Kameraet mitt, lommekameraet mitt fra Canon er sporløst forsvunnet..
Jeg har sjekket så og si over alt, x antall ganger.

Tatt ut og inn igjen alt som er i filmhyllene, sjekket rundt tven, bordet, under bordet, bak og under sofaen, i bukse og jakke-kommene… Kameraet er forsvunnet… Og jeg er redd for at noen som har vært her kan ha tatt det, uten at jeg skal gå noe mer innpå min teori der…

Eller så har jeg tatt det med meg ut og mistet det, men jeg kan virkelig ikke komme på at jeg har tatt med det kameraet ut siden onsdag overhode…Uansett, jeg har fått meg nytt kamera, ikke et lommekamera som sist, og hittil savner jeg fortsatt det gamle Canon-kameraet… For det nye kameraet mitt har flotte anmeldelser i Tyskland hvor det er laget, men jeg sliter med det… Mitt nye kamera er et Rollei Powerflex 210 HD-kamera. Jeg synes det er noe treigt og det er ikke veldig mange bilder jeg kan ta, før jeg har kjøpt minnekort til det i tillegg til den plassen det er på kamera fra før. Bildene er forsåvidt skarpe nok til min bruk, men ikke helt rene i den forstand at det er litt kornete, om jeg kan si det sånn.

Kort fortalt syns jeg hittil det er noe uvant og komplisert for min del, har sendt sms til pappa i dag, i håp om at han kan komme å hjelpe meg, er jeg heldig er det bare instillingene som er litt ute på helvetesmarka nå.
Her er to bilder jeg har tatt med det nye kameraet nå nettopp, bare for å vise hvordan det ser ut.

Hadde kanskje vært en fordel om jeg hadde vasket speilet først ser jeg, hehe.. Joda, bildene her er greie de. Men det er først og fremst treigheten, tiden det bruker på å fokusere og sånne ting som plager meg mest. Samtidlig som jeg ikke har satt meg helt inn i hvordan man tar bedre bilder i mørket enda. Og ja, jeg har hørt om blits, men vet enda ikke hvordan jeg får brukt den, best mulig uten at det blir for hvitt eller noe annet upassende.


Skatt og pengebrenning
Fikk forresten skattepenger i går!
Nærmest 12 000, og det er jeg fornøyd med, nesten alt er brukt opp alerede..

5636 kroner av pengene brukte jeg foreksempel på bestilling på ny pc fra komplett.no. Pcen jeg har nå er treig, og derfor er jeg glad jeg nå har bestilt ny strømforsyning, nytt og større minne, ny hardisk, også videre, også videre. Ny stasjonær pc kommer altså forhåpentligvis enten i morgen eller torsdag, og da der det takk og farvel til den treigheten jeg har i dag, gleder meg også til å skifte ut Windows XP med Windows 7. Ok, akkurat det med ny pc er ikke noe jeg har dårlig samvittighet over i hele tatt, for det er virkelig noe jeg trenger. Og jeg har også fått hjelp til å bestille de rette delene jeg må ha av min aktivitetskontakt, samtidlig som også min far har sett gjennom handlekurven før bestilling. Og min far har jobbet i flere 10-år med elektronikk!

Ok, nå er det mulig jeg får litt bank her inne av de mest sparsomme og fornuftige medmenneskene her inne. I tillegg pengene jeg brukte på ny pc så brukte jeg også… Hold dere fast; 2682 kroner på ting fra Dragens Hule, to nye bukser (som jeg egentlig trenger), to nye t-skjorter, en dørmatte og tre mindre talerkner.

I tillegg klarte jeg fint å sende en bestilling til cdon.com1277 kroner, en god del horrorfilmer er på vei. Blir nok noen innlegg senere når jeg har fått alle pakkene så derfor gidder jeg ikke liste opp hvilken filmer og produkter jeg venter meg.

Og sist, men ikke minst, 1126 kroner ble brukt på allposters.no, på et innrammet bilde i størrelsen 34×45 cm, det skal henge på det nye soverommet mitt på mitt nye sted når jeg flytter innen 1. august.

Merk at de fire prisene jeg betalte i går er totalsummene på hver enkelt bestilng, da også frakt er regnet med, just saying!
Men nå skal jeg se ferdig Sin City-filmen som jeg handlet på Kiwi i går, og ja, jeg er håpløs.

Vi reblogges!