Hvor var du da…?

Vil først og fremst ønske alle solstråler, gledesdrepere, tystere, hemmelighetsholdere, drittsekker, engleunger, horeunger, seigmenn, latsaber, landkrabber, blondiner, brunetter, rødhetter, emoer, sosser og seigkvinner en god kveld.
Hvor god hukomelse har du? Husker du hvor du var da dit skjedde, for ikke å snakke om datt, for ikke å snakke om:


Hvor var du 11. september 2001 da Al-Quida styrtet tvillingtårnene i USA?
Hvor var du da facebook ble “født”?
Hvor var du da Lordi vant Eurovision Song Contest?
Hvor hvar du da Alexander Rybakk vant Eurovision Song Contest?
Hvor var du da Michael Jackson døde?
Hvor var du da Obama ble president?
Hvor var du da Wenche Foss gikk bort?


Hvor var jeg mentalt sett da jeg ble tatt bilde av her?

Og hvor er du når folk trenger deg som mest?
Og hvor var folk flest i de første månedene etter at jeg opprettet denne bloggen? 😀
Og hvorfor kommer ikke halvparten som leser dette innlegget til å kommentere saklig, eller ikke noe i hele tatt? :-O

Hvor er du nå, og hvor er du om 10, 20, 30, 40 og 50 år? Og hvem er du da i forhånd til NÅ?

Håper at dere alle har det bra enten dere nettopp har gått verdens største forbrytelse, verdens beste gjerning eller noe midt i mellom, og at dere alle som sagt i starte; får en veldig god kveld videre. Glad jeg har noen som gidder å slite og svette seg gjennom diversje linjer og ord jeg har skrevet, både med og uten skrivefeil.

VI BLOGGES KJÆRE MEDINDIVIDER! 😀

“Bitch Slap” og “Tomme Tønner 2”!


Fikk en pakke i posten i dag, fra platekompaniet. Hadde vist lovet her om dagen å fortelle hvilke fire filmer jeg bestilte sist gang, og for dere som vil vite det så fikk jeg i dag “Bitch Slap”, “Tomme Tønner 2” og “Doomsday” på Blu Ray, samt “Silent hill” på dvd, sistnevnte hadde jeg egentlig fra før, men ga den bort til en venninne, hehe.
“Doomsday” hadde jeg fra før på dvd, men greit å oppgradere til BD-formatet 😉

Vil på det sterkeste ambefale Bitch Slap og Tomme Tønner 2!  Er litt lat i dag, så gidder ikke skrive stort om filmene, men kan si så mye som at ingen av filmene egentlig har spessiel sterk/tykk story, men mer vold, vitser for de mer spessielle, sex, blod and rockn roll. Slik ungdommen lika! Hehe, ønsker dere alle en superkveld videre, kyss og klem til spessielt interesserte! 😛

VI BLOGGES!


#bitchslap #tommetønner #tommetønner2 #film #humor #norskfilm #action #splatter #vold #videovold #doomsday #bluray #fysiskfilm #silenthill #kristofferjoner #kimbodnia #jennyskavlan

Viste du (om kjærlighet, tilgivelse og hjelp)

Kom nettopp over en facebook-status igjen, til ei god venninne av meg, en status som jeg likte veldig godt, og derfor vil dele med dere:

“Viste du: …. at dem, som fremstår som virkelig sterke, i virkeligheten er de mest følsomme?
Viste du: …. at dem som bruker deres tid til å beskytte andre, virkelig mangler en til å beskytte dem?
Viste du: ….. at de tre ting, som er vanskeligst å si, er:
♥ Jeg elsker deg
♥ Unnskyld
♥ Hjelp meg”

Ønsker alle sammen en god og fin ettermiddag <3
VI BLOGGES

Takk for alt kjære negler :-(

Huff :`-(
Da har jeg omsider klippet av alle 10 fingre-neglene som jeg har spart og ikke klippet i hele tatt siden oktober/november, altså 4-5 måneder har jeg spart uten å klippe en eneste centimeter.

Nå nettopp gikk jeg ned på bade, tok frem mammas neglesaks og klippet de av.
Angrer nå ja, men gjort er gjort.

Slik så fingrene mine ut sekunder før jeg klippet de i kveld:

Som dere kan se, mer enn DOBBELT så lange som vanlig.
Og slik ser det ut nå….:


De avkklippete neglene ligger i bakgrunnen som dere kan se… 😛


Slik så de ut da jeg tok dette bildet, men skal sies at jeg klipte de enda litt mer igjen etterpå for å få de mer jevne og slik…


Holder mine 10 4-5 måneders gamle, lange negler i hånden for første og siste gang før jeg kastet de…

Nå, skal jeg fjerne rødfargen på de neglene jeg har og lakkere de på nytt, siden det ble litt stygt etter at jeg klippet i de.

Og beklager til alle dere som syns dette innlegget er noe ekkelt, unnskyld for det.

Ønsker alle en fin onsdagskveld videre.
VI BLOGGES!

….. ER DØD, LENGE LEVE ……! :p

I helga klarte jeg å ødelegge et av cirka 5-8 solbriller jeg har, faktisk mine favorittsolbriller som jeg la meg oppå under innspilling av en filmscene 😛

Så i dag, fikk jeg lønn, og kjøpte meg nye solbriller på Shell i Oppdal! 😀

Har ikke giddet å fjerne den dingsen som lappen hang på enda 😛

Skjønner at dere syns det er teit at jeg måtte kjøpe nye solbriller igjen i dag, med tanke på at jeg fremdeles har 5-7 andre, men har bestemt meg av en ukjent grunn for å alltid ha et minium antall briller, og det antallet ble ett for lite da mine favoritter “døde”. R.I.P

Ellers har jeg brukt opp nesten alle pengene jeg fikk i dag på å laste ned noen album fra Itunes til Ipoden min, samt bloggshouting av 5 tidligere innlegg jeg ikke har fått shouta før nå, samt bestilt noen nye filmer til samlinga, hvilken kan jeg vise når pakken fra platekompaniet.no kommer…

Jaaaa, jævla kjedelig innlegg i dag i motsetning til de siste dagene…
Har til og med tatt bilde av talerkenen min nå nettopp for å vise at jeg har spist lasagne til middag i dag…. Og litt smørbukk…

Og ikke nok med det, jeg har faenmeg tatt bilder nede på kjøkkenet i kveld, nå nettopp mens jeg kokte meg en kopp med “sove”-te; ;P


(Slik ser alså min favoritte for tiden ut)


(Alltid fasinerende spennende å se at det kommer vann fra en VANNKRAN!)


(For ikke å snakke om gleden av å trykke-ut sukketter i en kopp mens man venter på at vannet skal koke ferdig)


(Og hva er vel te uten tepulveret? :P)


(og selve orgasme-øyeblikket; å helle vann i tekoppen, wooowwwwww!!!!! :-D)

Sorry, kjeder meg litt, bør vel heller bruke energi på å lete etter husnøkkelen min før jeg drar på jobb, en trimtur og filming igjen i morra. Men te drikker jeg altså først 😛

Og by the way, slik ser altså min litt barnslige matboks ut, som jeg bruker på jobben (jobber i posten onsdager og torsdager fra 8-14 på Oppdal, så da vet dere det åååååå):

Æeh, beklager et noe kjedelig og veldig meningsløst innlegg. Eller spam, som det heter på fagspråket.
Hater selv å lese om hva andre spiser til frokost også videre, måtte bare i kveld! 😛

God natt alle sammen som fortsatt gidder å ta turen innom, velkommen tilbake!
VI BLOGGES! 😉

HAR EN DRØM OM…

De mer realistiske drømmene
Jeg som alle andre har drømmer og ønsker i livet, noen som ikke kan oppfylles så lett og andre som er mer realistiske, det viktige er å aldri uansett hva, å aldri gi opp sine drømmer.

Mine drømmer nå er nok ikke de samme som da jeg var barn, og det er veldig naturlig, jeg drømte blant annet om å bli baker, eller sjørøver for selveste Kaptein Sabeltann – Kongen på havet, etter pikkolo på Hotel Cæsar.

I dag er drømmene og tankene mine anderledes, og takk for det. 🙂

Jeg har ikke bare drømmer som går ut på jobb og karriere, men også en del andre drømmer også.
En av mine største drømmer for tiden er faktisk å en gang finne meg en kjæreste å dele livet med, noen som jeg kan passe på, le med og generelt leve med, som jeg kan være der for, trøste, støtte, hjelpe og bygge opp når det trengs.

Ønsker om å kanskje få meg et eget barn, sønn eller datter er det samme. 🙂 Og selvsagt ha en fast og trygg jobb som jeg og min fremtidlige livspartner og eventuelle barn kan leve trygt på.

I tillegg har jeg en kanskje noe mer egoistisk drøm om at flere skal få bedre kjennskap til diagnosen asperger syndrom, og generelt flere mindre kjente syndromer. Det med asperger er fordi jeg er født med diagnosen selv, og har opplevd mye missforståelser og vonde minner knyttet til det.

Og utenom min største drøm for meg selv, altså å finne en livspartner å dele livet med, med eller uten barn, så har jeg også en stor drøm om at all form mobbing, fordommer, baksnakking, utestenging og lignende skal forsvinne helt en dag. Men siden jeg nylig har skrevet en del om det i det siste så skal jeg ikke skrive så mye om det her og nå.

Og utenom disse ønskene så vil jeg gjerne fortsette å møte nye mennesker, og få nye venner, og gjerne også forbedre den kontakten jeg har med mine nåværende venner i dag. De betyr veldig, veldig, veldig mye for meg, alt faktisk!

Har nok også noen mer mindre realistiske drømmer, som blant annet å få synge sammen med Marilyn Manson på scenen en gang, spille hovedrollen i en blodig skrekkfilm og kanskje bli nummer 1 i Norge på blogglisten. Ellers så må jeg nok innrømme at jeg nok er noe kjedelig og ikke har så mange andre store drømmer lenger.

Det som betyr mest for meg er å beholde de vennene jeg har, og gjerne få flere venner å dele erfaringer, gleder, sorger og opplevelser med <3

Vil utfordre dere til å skrive om hva dere drømmer om, for dere andre som også har blogg 🙂 Eller fortell meg hva dere drømmer om ved å kommentere. Ønsker alle sammen en god og fin natt!

VI BLOGGES! <3

FORVERRER MEDIA SAMFUNNET?

Gud bedre dette er en debatt som har vart i mange år, lenge før noen av oss ble født.
I så utrolig mange situasjoner har artister, kjendiser, dataspill, tv-serier, filmer også videre, gjerne fått skylden for både å oppfordre til mobbing, skylden for vold, selvplaging, selvmord, store tragedier… Ja, dere skjønner.

Veldig overaskende, kan jeg nå starte å ta opp, noe jeg slettes ikke har snakket om i det siste… MOBBING!

Skaper media mobbing?
Dette er et spørsmål som har vært stilt lenge, er komikere som foreksempel Harald Eia, Morten Ramm, Otto Jespersen, Dag Sørås og Anne Cath med på å skape flere mobbefenomen i Norge?


(er Harald Eia med på å skape mer mobbing?)

Ja, jeg tror nok det. Selv om det ikke er meningen.
Jeg tror neppe at noen av disse komikerne mener noe stygt mot de gruppene, kjendisene eller foreksempel hendelsene de har laget humor rundt. MEEEEN, problemet er at jeg tror veldig mange fort har tolket det slik, og at det har gjort at noen med en av de som forbilde kan ha fått lettere for å mobbe, fordi de selv TROR at en av forbildene sine på tv/film/lignende er for mobbing… Tror spessielt yngre mennesker har lett for å tro at folk som Harald Eia er for mobbing, og at det da dermed er greit å mobbe, siden vedkommende tror at Harald Eia mener noe vondt “mot de han mobber”.


(er Dag Sørås med på å skape mer hat, fordommer og mobbesituasjoner?)

Så jeg tror dessverre at diversje komikere, filmer, tv-serier, og andre type kjendiser har “bidratt” med å skape mer mobbing i Norge, enda det ikke overhode har vært meningen.

Otto Jespersen foreksempel er en komiker som mange fort kan tro er både jødehater, kvinnediskriminerende og det som verre er, nettopp fordi mange ikke er i stand til å lese det han egentlig sier, se bak ironien!

Har film/tv/musikk forvoldet samfunnet enda mer?
Det er ingen hemmelighet at tv-spill, film, tv, musikk-videoer og media generelt blir stadig hardere og hardere.
I dag ser gjerne folk ned til 8 års alderen anputering, massemord, grove voldtektsscener, torturering og drap daglig. Veldig mange, veldig unge har runnet spill som “GTA IV” sikkert minst to ganger før de i hele tatt har fylt 18, samt å sett hele Saw-serien minst 2 ganger.

Kort sagt, media har blitt voldeligere enn det var før. Men har også vold i virkeligheten forverret seg?
Dette vet jeg ikke sikkert, men jeg tror dessverre det. Folk er nok styggere med hverandre nå enn for foreksempel 10 år siden.


(er “Grand Theft Auto”-serien med på å forverre samfunnet?)

Folk har alltid gitt andre bank, torturert, voldtatt, lemlestet og verre er, men jeg tror dessverre at voldsbruken blant enkelte har forverret seg. Jeg vet av egne erfaringer at jeg kan bli lett påvirket.
Jeg har aldri gitt noen bank eller noe sånt, men jeg vet at jeg kan bli noe påvirket. Og folk er forskjellige, så ja, jeg tror nok at foreksempel voldeligere filmer og dataspill er med på å skape voldeligere mennesker.

De fleste klarer heldigvis å skille fantasi og virkelighet. Men igjen; folk er forskjellige.
Jeg skal på ingen måte påtrekke at media har all skyld for at vold f.eks i lille Norge har blitt grovere, men jeg tror dessverre at det har hjulpet litt på for noen tomskaller som ikke har noe særlig inne i skrotten.

Skaper dyster musikk suicidale folk?

(skaper band som Tokio Hotel selvskading, deprisjon og selvmord?)

Før jeg gir meg har jeg tenkt å ta opp en ting til, er band og artister som Tokio Hotel og Marilyn Manson med på å skape deprisjon, selvskading og selvmordstanker?
Vanskelig å si… Tokio Hotel har jeg ikke hørt noe særlig på, men kan ikke utale meg stort der, men jeg har aldri følt at Marilyn Mansons musikk har gjort meg deprimert eller noe.

Det jeg vet Marilyn Manson har gjort for meg er å gjøre meg mer sikker på den jeg er, bli flinkere til å heve hodet ovenfor idioter som har prøvd å rakke ned på meg og den jeg er, også videre.
Men samtidlig så er nok ikke Marilyn Manson, Tokio Hotel nødvendigvis bare med på å skape glade mennesker heller, selv om jeg heller ikke tror det skaper mer triste folk, for det tror jeg absolutt IKKE.


(Joachim “Jokke” Nielsen)

Har lenge slitt med sterk ugyldig forelskelse til en venninne av meg, helt siden i fjor, og i fjorsommer hørte jeg mye på “Jokke og valentinerne”, som har en del triste sanger om alkohol, dop, venner som har forlatt en, fordommer og kjærlighetssort. Jeg kan med hånda på hjertet si at å høre de sangene så ofte, ikke akkurat gjorde at jeg kom lettere gjennom det, mest fordi jeg syns Jokkes musikk er litt vel syns-synd-på-meg-selv og er-ikke-noe-jeg-kan-gjøre-mer-aktig! Mens Marilyn sin musikk syns jeg da, er mer på å oppfordre til å faktisk heve seg over ting.
Noen som skjønner hva jeg mener?

Så jeg må nok si; ja, media påvirker tankegangene våre, vanene våre og ting generelt.
Hører du på trist musikk mye, blir man i hvertfall ikke lettere glad. Og spessielt ikke vist artisten eller hva det skal være nesten kan gi inntrykk for å synes synd på seg selv og sier at det er ikke mer å gjøre, alt er bare fortapt lell! 😛

Men heldigvis så er folk forskjellige, og noen skjønner og klarer å tenke bedre selv, uten å la seg påvirke så innmari.

Det er en grunn til at filmer har aldersgrenser, for at visse programmer sendes sendt, og for at det er “advarsel”s-merker på foreksempel cder, spessielt unge folk er fremdeles unge (logisk nok :P), og spessielt da er det ikke like lett å skjønne hva som er rett og galt i den virkelige verden. Men det finnes virkelig godt voksne mennesker også som sliter med det, men tror spessielt veldig unge mennesker fra ca 8-18 år ikke helt er i stand til å forstå bedre enn noen gjør, men folk er som sagt veldig forskjellige.

Sender ut en stor klem til alle som vil ha, med stort ønske om at alle har det bra, og får en god uke videre!
VI BLOGGES!

Matboks mot mobbing

Tenkte å legge meg, men får ikke sove… Så jeg tenkte jeg skulle prøve å bruke opp energien på noen fornuftige ting, som ENDA et blogg innlegg om og mot mobbing.
Som jeg har nevnt før, har jeg selv blitt mobbet blant annet på grunn av at jeg har asperger syndrom, fått noen stygge kommentarer angående at jeg bruker sort øyenskygge og leppestift, og generelt en klesstil som folk flest ikke har, i hvertfall ikke i Oppdal, hehe.

Vet selv om flere som har blitt mobbet, ertet og plaget på grunn av både vekt, hudfarge, livsstil, og nesten hva som helst. Så igjen til alle dere horeunger som mobber, kommer med stygge kommentarer, giftige ord og generelt gjør eklte, slemme ting mot andre; brenn i helvete til Satan kommer og river ut alle invollene dere har, og spiser den bittelitte hjernekapasiteten dere har sammen med bikkjene!

På 90-tallet kom Marilyn Manson ut med sangen “Lunchbox” som er nettopp om det å kunne vokse opp, UTEN at andre tapere skal rakke ned på en. Vil igjen dele den med dere!:

Lyric; “Marilyn Manson – Lunchbox”:
Next motherfucker’s gonna get my metal

I bring you, bring dead

On we plow
The big bully try to stick his finger in my chest
Try to tell me, tell me he’s the best
But I don’t really give a good goddamn ’cause

I got my lunchbox and I’m armed real well
I got my lunchbox and I’m armed real well
I got my lunchbox and I’m armed real well

I wanna grow up
I wanna be a big rock and roll star
I wanna grow up
I wanna be so no one fucks with me

I got the pencils in my pocket, try to put me down
Wanna go out, gotta get down
To the playground, gonna throw down at the playground
I wanna go out

Next motherfucker gonna get my metal
Next motherfucker gonna get my metal
Next motherfucker gonna get my metal
Next motherfucker gonna get my metal

Pow pow pow
Pow pow pow
Pow pow pow
Pow pow pow

I wanna grow up
I wanna be a big rock and roll star
I wanna grow up
I wanna be so no one fucks with me

Yeah, I wanna grow up
I wanna be a big rock and roll star
I wanna grow up
I wanna be so no one fucks with me, yeah

I wanna grow up
I wanna be a big rock and roll star
I wanna grow up
I wanna be so no one fucks with me, yeah

Musikkvideoen til “Lunchbox”:

Jeg har ikke tenkt å gi meg, kommer til å “hate” dere mobbere, ertekroker og fordomsfulle drittsekker til den dagen jeg skal kremeres, for så å la noen spre asken min utover et sted.
Så lenge det er liv i meg vil jeg alltid være her for de som sliter, de som sliter med dårlig selvbilde, de som blir mobbet, trakkasert, de som sliter med å ikke bli godtatt, de som mottar frekke ord, de som blir sviktet, dolket, bedratt, lurt og løyet for, også videre…

Og jeg vil også komme fortsette å si akkurat det jeg mener om andre ting også, som f. eks religion som jeg skrev om tidligere i dag, og det var ikke ment for å såre eller gjøre noen sint eller noe. Jeg har ikke noe i mot religiøse folk, men har noe i mot religion, og jeg gidder ikke å holde kjeft om det. Så til dere som eventuelt ble støtt av at noen faktisk kom med et ikke-nøytralt innlegg om religion så beklager jeg at dere ble såret, det var ikke meningen, men vit at jeg har ikke noe i mot dere, med mindre dere er slike religiøse som nærmest utestenger eller ser ned på andre som ikke tror selv.

Ingen skal få kødde med noen her i verden, dessverre er det alt for mange som gjør det. Og til dere; fuck you, you motherfucker fuck! 😛

God natt alle mine lesere, venner, og eventuelle fiender og motstandere! 🙂 Love you all, kiss and hugs to you all!
VI BLOGGES!

If God was a super-man…

Litt i tankeboksen, igjen. Sitter og tenker på hva enkelte kristne mener og sier om Gud.
Gud er best, ingen over, ingen ved siden. Gud er kjekkere enn Brad Pitt, klokere enn selveste Newton, mer oppfinnsom enn MacGyver og mer super enn superman…

Yeah right.. Vist Gud er så fantastisk, han klarte jo tross alt å skape verden (i følge kristne), og da spør jeg meg følgende:

Vist du er så fantastisk;
– hvorfor finnes det da tusener av mennesker som bombes og drepes hver dag?
– hvorfor sliter så veldig mange så alvorlig med økonomien?
– hvorfor blir fortsatt barn solgt som sexslaver over nettet, av f.eks egne foredre?
– hvorfor finnes det fattigdom, vold, mobbing, baksnakking, urettferdighet og krig?
– hvorfor sliter så mange med deprisjon, selvskading, selvmordstanker og dårlig selvbilde?
– hvorfor fins det fortsatt nazister, rasister, Al-Qaida, satanister og FRP? :p (ok, litt useriøs den siste)

Hvor er Gud for alle disse menneskene? Har han pernsjonert seg og sitter på en solstol i Syden og nyter sine siste dager med resten av pernsjonistene der nede? Eller har han i hele tatt eksistert?

Og vist Jesus noen gang har funtes, og tok på seg alle syndene til alle andre, hvor mye hjalp det egentlig?
Fine tanker å tenke på i påsken, for meg er påsken bare en helt vanlig tid som resten av året med litt mer unnskyldning for å øke sjansen for å få diabetes.

Jeg mener absolutt ikke å støte noen, eller virke respektløs, om noen skulle tro det. Jeg har selv religiøse og kristne venner, selv om jeg ikke tror på religion i hele tatt selv 😉

Gud være med dere, selv går jeg fint selv.
VI BLOGGES! 😀

NY BANNER! :-)

Da var det på tide å fikse seg ny banner igjen tenkte jeg i dag, og vips så var den på plass:

Hva syns dere om den. De to bildene til venstre er begge fra denne uken, mens det bildet til høyre, hvor jeg usminket har en kondom forran fjeset er tatt i fjorsommer faktisk 😛 Random nok.

Hva syns dere om min nye banner sammenlignet med den forrige? Altså denne:

Hm, selv syns jeg faktisk den forrige var kulere, men siden den ikke passer med at det ikke er så mye snø og slik lenger så lagde jeg bare en ny en, kan hende jeg lager enda en snart siden jeg selv ikke er helt fornøyd med den nyeste 😛

Ønsker alle sammen en god kveld videre på denne påskelørdagen.
VI BLOGGES!