TURGLAD BESTEMORLAKS I PÅSKEVÆR (NY VIDEOBLOGG)

Kjæringa fra skævven, tok å pulte en dævv`en. Kjørte kjeppen oppi anusen hass, tømte han for sæd som en rasslig tass!
Kjærringa, kjærringa, kjærringa!!!

Haha, jeg er i lykkemodus for tia! Livet er skjønt, jomfrua har det bra, og elsker livet! Kjekk og snill som jeg er har jeg bestemt meg for at det ikke skulle dryge alt for lenge fra forrige gang til neste gang angående videoblogging! Så dermed, ovenfor, for dere treiginger som enda ikke har sett det, jeg har ny video! Var nemlig ute og gikk en lengre tur i dag. Filmet litt, og nå har jeg klippet bort en del døvtid, og laget noe som er litt representativt å se.
Og til dere som er litt nervøs og litt svak i nervetrådene, hehe; INGEN NAKENHET! LOVER! 😉

Ok, skal snart slutte å “mobbe” de(re) som ikke tåler og hadde like stor sans for nakenhet på blogger som jeg har. Jeg er blid som en laks. En laks du ikke slår skrøpete bestemødre med!

Været i Oppdal er himmelsk, og som regel liker jeg ikke himmelen siden jeg er en jæven i fra helvete, men i dag elsker himmelen meg, og jeg tilbake. Jesus lever i meg som aldri før, og jeg skal konvertere til Islam! Bring no sense… 😛

Eneste som plager meg noe akkurat nå er de svette tåfisene mine, de uadskillelige tvillingene som stinger svett sladrehank og bedreviter fra helvete.. Hehe, men før eventuell dusjing må jeg spise, for har ikke spist noe annet enn litt av de godteriene som var igjen fra i går. Så er litt småsvimlende zombie akkurat nå.

Baguetter til kvelds faktisk, pleier å være frokosten min det, men så får jeg spise frokost nå i kveld og middag i morgen tidlig, for da går det jo naturlivis opp? Eller nedover?

Haha, jeg er så teit nå at jeg blir kåt av meg selv!
Nei, egentlig bare må jeg gi de fittungene på skolene noe mer å le av! 🙂
Hører fra enkelte venner som går videregående at enkelte apefanter sier “se, der går han” når jeg passerer skolen der og da! Haha, smålighet er et spredt virus! 🙂 OG JEG ELSKER DET! 🙂

Nå skal jeg snart forlate mine sjanseløse, småe, men unektelige kjempenusselige stalkere for i dag! Eller, i kveld!
Men først vil jeg bare fortelle dere at jeg elsker dere av hele lårhalsen min, og at jeg håper dere får en slags god kveld!

Jeg elsker dere høyt og lavt som den hora jeg er, til tross for at jeg er ei jomfruhore, rene jomfru Maria!
Enyway and all that: Vi reblogges!

THE UNGLORY HELL SPEAK IN MY HEAD!

De største gledene i live er de små, sa den lille uvitende jenta på skoleavslutningen som fikk hele foreldregenerasjonen til å tørke sine tørevåte øyne!

De største gledene er ikke nødvendig bare de minste, sa den eldre og bedre vitende Aylar Von Kuklinski, som ikke rørte like mange, men faen da! Er da ikke konkurranse her, er det det? 🙂
Jooo, livet er en slags konkurranse. Noen konkurrerer i dumskap, noen konkurrerer i å få den største grisen før slaktinga til jul, og angre konkurrere i noe helt annet!

Klitoris Vs. elektrikker? Det er det store spørsmålet! Eller, det største spørsmålet er om jeg er ravende sinnsyk og om jeg har tørna! Ja for faen! 🙂

Ok, skal nå bare legge ut saken min (slapp av, ikke noen penisbilder i dette innlegget mine kjære små sinte barn 😉 ), har vært på Spar og henta meg en pakke. Dæven hakke, vet dere hva, jeg har fått nytt navn jeg!
Se her davelllll!:

Smokie ask: Who the fuck is Alice???
I fucking ask: Who the fuck is Anders F. Storli?
I know about Andreas, but Anders? Fool!!!

Okok, pakka er fra Dragens Hule. Overaskelse kukksugere!!!
Tre t-skjorter og to børster.
Starte med børstene? Tjash, okok, så gjør vi det:

SÅNN! PUSS OG KYSS GOD NATT!
Nei, ikke helt enda sleepyheads! For først skal vi ta en omvisning på de 3 t-skjortene mine! Og denne gangen har alle t-skjortene motiv både forran og bak, akkurat som meg! Because Im a sexy, dirty monster from Transylvaina! 🙂

T-skjorte nummer 1. Forsiden!


T-skjorte nummer 1. Baksiden!
T-skjorte nummer 2. Forran!


T-skjorte nummer 2. Baksiden!
T-skjorte nummer 3. Forran!


T-skjorte nummer 3. Baksiden!

Sånn! Da var også den pakka blottlagt for det offentlige!
Nå skal jeg redigere en video som jeg filmet i dag som jeg håper å legge ut på bloggen i kveld, i verste fall i morgen!

Vi reblogges! 🙂

Diagnosene mine er ingen unnskyldning!

En liten debatt eller diskusjon har dukket opp på et av mine nyeste innlegg.
Saken jeg sikter til er at enkelte her inne har fått det for seg at jeg skylder på mine diagnoser for enkelte ting, og faktisk går så langt som å si at “jeg er lei av at du alltid skylder på”.

Kan ta og sitere meg selv, for her er det siste som gjør at enkelte har trodd det:

Det jeg faktisk skriver er at jeg ikke har store troen på meg selv på den “vanlige” arbeidsfronten, som står i det nederste bildet. Eller rettere sagt “Med min situasjon med asperger og add kommer jeg mest sannsynlig aldri”, vel, det er og var aldri meningen at det skulle virke som om jeg brukte det som noe unnskyldning. Og greit at folk missforsto den der første gangen, men når jeg nå så mange ganger i ettertid har prøvd å forklare at folk har missforstått, og folk likevel ignorerer det jeg skriver, da skjønner jeg egentlig ikke hva som skjer.

Det at jeg ikke har den helt store troen på meg selv jobbmessig av enkelte utfordringer som blant annet kommer av autistiske trekk.. Må det være det samme som at jeg skylder på diagnosene “hele tiden”, eller i det hele tatt? Er det bare meg som forstår hva jeg selv mener? Eller gjør jeg som jeg skrev i en tidligere kommentar; skriver jeg for blinde øyne, eller øyne som vrir om på det jeg skriver og gjør det om til “verste mening”?

Jeg har aldri ment å skylde på noe eller noen som helst, og det har jeg heller ikke tenkt å gjøre i fremtiden, og jeg unnskylder meg heller ikke på grunn av noe eller noen. Hvis enkelte fortsatt ikke er i stand til å forstå dette, så får det bare være sånn. Jeg er stolt av å ha asperger syndrom og add, og akkurat det har heller ingen andre gitt uttrykk for at de ikke tror heller, og som sagt, for å få det inn med t-skje, jeg bruker IKKE noe som unnskyldning!

Amen, og alt det der 😛 Hehe 🙂
Vi reblogges!

Ps: Bare en liten bagatell: Men verken asperger eller add er noen sykdommer, til dere som bruker “sykdom” når de nevner noe av disse to. 😉

KAMILLA OG TYVEN – Tidenes norske barnefilm?

Nei, det er nok ikke det. “Kamilla og tyven” så jeg for første gang med Siri i natt. Det vil si. Bare den første filmen, for egentlig er “Kamilla og tyven” to filmer som egentlig er en film. Blant annet fordi at del 2 fortsetter der den første sluttet, i følge Siri og coveret.

Har enda ikke sett del 2, men etter at jeg så “Kamilla og tyven”, del 1 i går, så bare må jeg se fortsettelsen. Jeg er normalt ikke storbegeistret for norske filmer, og spessielt ikke barnefilmer. Men “Kamilla og tyven” er et unntak, den kan virke kjedelig og langdryg for mange, spessielt unge i dag. Men jeg syntes helt opprinnelig at det var en veldig fin, morsom, koselig familiefilm som jeg vil ambefale!


Disse fant jeg altså på Domus i dag! “Kamilla og tyven” og “Kamilla og tyven del 2” i samme dvd-cover, for totalt 59.50. Også er det volum 2 av tv-serien “Judas” som gikk på TvNorge for noen år tilbake, for 10.00 kroner! BILLLLIG!

I tillegg har jeg gått litt amok på Nille i dag, samtidlig som jeg og ei annen venninne gikk litt frem og tilbake før hun skulle på jobb i dag, kjempetrivelig venninne av meg det også 🙂 Alltid koselig å “henge” med Ingrid! 🙂 Vel, enyway, her er det jeg fant på Nille som jeg kjøpte mens jeg og Ingrid gikk rundt i Oppdal før hun skulle på jobb i dag:

2 bokser “Cotton candy” – sukkerspinn!


+ Litte grann mer snop! <3 Godteriet fra Nille ble på totalt 175.50 kroner, altså det som er på dette bildet, pluss sukkerspinnboksene over 🙂

Jeg herved elsker Nille-butikken på Oppdal og skal gifte meg med alle som jobber der <3 🙂

Har forresten ordnet med en liten ting til bloggen min i dag, noe som sikkert er litt sært, men jeg har gjort det til hensyn for yngre lesere. Mange av dere har fått med dere det nakeninnlegget mitt, hvor jeg stillte opp helt naken, og dette var visst nok noe som ikke falt i smak hos alle, noe jeg var dypt forbredt på, på forhånd. Saken er at jeg sendte en mail til [email protected] i kveld og ba om å få en advarselboks på bloggen min som dukker opp. Vedkommende som mottok mailen min, som heter for Victoria, har sett på bloggen og nå laget en boks. Så nå kan i alle fall fremtidlige bli advart “mot meg” på forhånd i det minste! 🙂 KLIKK HER for å se innlegget som noen har reagert på i dag og i går.

I will be back! Mohahaha! 😉 But right now; candytime!!!!! 😀
Vi reblogges!

FRYKT bassert på det UVISSTE og UKJENTE – Hvorfor?

Vel, for mange så er det man vet lite eller ingenting om veldig skremmende og kan også føles truende.
Jeg er ingen psykolog, men jeg tørr å gjette på at de fleste som foreksempel er mørkredd er ikke mørkredd på grunn av selve mørket, de er mørkredd fordi at de ikke har den samme kontrollen over hva de ser og ikke ser da.

Vi lever i en verden med dusinvis av frykter og fobier. Noen er redd for utlendinger, noen er redd for å få kreft, noen er redd for klovner, andre er redd for ballonger, og noen noe helt annet.
Fremmedfrykt, altså frykt for utlendinger tror jeg helst kommer av det faktum at de FLESTE av oss rett og slett ikke kjenner nok utlendinger sånn egentlig. Og de få utlendingene de kanskje har hørt om eller vet om, er de som ødelegger for de andre invandrerne. Personlig er jeg absolutt ingen rasist, og jeg dømmer etter mitt syn ingen uansett hudfarge, hvor folk kommer fra eller religion for den saks skyld. Religion er en ting jeg ikke liker spessielt godt, men jeg har ikke noe i mot religiøse og troende folk nødvendigvis,  🙂 For det er to forskjellig ting; religion og religiøse. En person kan være verdens kuleste, smarteste, snilleste og morsomste person uansett om han eller hun er religiøs, og det vet jeg også flere eksempler på 🙂

Men vi frykter ikke bare det som kan stemples som ukjent, vi frykter gjerne også det som er uvant. Altså, det vi kanskje har vært borti så vidt, men som vi likevel ikke har prøvd ut så veldig mye. Vi mennesker er redd for å feile, eller mange er det, IKKE alle 🙂 Jeg er ikke redd for å feile lenger. Jeg føler meg tryggere på meg selv enn på veldig lenge, og jeg er absolutt ikke feilfri, og ja jeg har mine frykter i livet som er bassert på ting jeg ikke vet nok om jeg også, men i alle fall prøver jeg å finne mer kunnskap på de tingene det gjelder i håp om at det kan hjelpe meg videre. Noen ganger gjør det det, andre ganger kan det funke motsatt vei!


“Over at the Frankenstein place”? 🙂

Jeg stiller kanskje ett innlysende spørsmål nå, men jeg gir det en sjanse likevel; hvorfor tror dere at vi mennesker gjerne er så redd og gjerne fordømmende mot det vi ikke helt ser, vet nok om eller det vi ikke hører?
Hvorfor er mange frykter veldig gjerne bassert på lavere kunnskap om noe?

Vi reblogges! 🙂

A part of me – Metalljenta! (gjesteinnlegg)

A part of me
Helt siden jeg ble født har jeg likt musikk. Når jeg lå i magen til mamma var jeg egentlig veldig rolig men så fort musikk ble spilt så rørte jeg på meg og mamma kunne kjenne sparkene kraftigere enn vanlig. Som liten sang jeg og var opptatt av musikk. Det får jeg stadig høre fra min barndommen. Jeg har også alltid vært en jente som har blitt veldig glad av musikk.

I dag elsker jeg fortsatt musikk og det går ikke en dag uten. Musikksmaken min er jeg veldig stolt av og den har jeg hatt siden barneskolen. Jeg er ei Metal jente. Alt i fra rock – death metal der har du meg. Et av de aller første bandene jeg falt for var Rammstein. Onkelen min lagde en cd til meg med forskjellige Rammstein låter på husker jeg og den funker så vidt den dag i dag. Godt brukt for å si det mildt. Disse tyskerne ledet meg til denne musikken som jeg ikke klarer meg en dag uten. Jeg fikk etterhvert sansen for veldig mange andre band blandt annet Iron Maiden, Nightwish, Metallica og Dimmu Borgir. Musikk er en av de viktigste tingene i mitt liv og det gir meg så mye at det ikke kan beskrives. Det er godt for sjelen. It saves me. Det gir energi som ikke kan sammenlignes  med noe annet.Det vekker også følelser og minner. Musikk kan jo også gjøre meg trist. Musikk høres på når jeg er både glad å trist og på dårlig dager kan det hjelpe. Som sagt det gir meg mye. Alle opplever musikk forskjellig. 


På ungdomskolen var jeg på min første konsert og det var virkelig stort. Jeg er et konsertmenneske som vil si at jeg elsker å være på konsert og festivaler. Jeg får et kick og det gir meg masse masse energi. Jeg lever lenge på en god konsert. Det er noe man aldri glemmer. Spesielt morro er det å reise på konsert sammen med venner eller kjæresten min eller andre kjentsfolk. Jeg tørr ikke reise alene men det blir ikke samme uansett jeg liker å oppleve noe bra sammen med andre. Jeg er ikke den som står rolig på en konsert og jeg nyter hvert sekund og jeg kan snakke om det i timesvis etterpå. Headbanging er min form for dansing 😉 på en konsert får jeg virkelig vært meg selv den virkelige meg;) jeg glemmer alt annet i den stunden og bare nyter og lever meg inn og sjela mi blir så glad:) 
Jeg samler på konsertbillettene mine og jeg er veldig glad i å kjøpe band t – skjorter og forskjellig merch. Jeg er en jente du sjelden ser uten en band t- skjorte/genser. 

Nå i dag er Metallica favorittbandet og det har det vært i mange mange år. Metallica 4 ever. Det er noe med dem som ingen andre band i hele verden har. Jeg er stolt medlem av Met club (Metallica sin fanklubb). Siden musikken til Metallica og dem betyr så mye for meg har jeg tatovert to Metallica tatoveringer på kroppen. De er jeg meget stolt av. Elsker dem. Tatoveringer er noe som betyr veldig mye for meg og sier noe om hvem jeg er. Metallica make you more strong!

Jeg har vært på utellelige mange konserter og jeg gir meg ikke med konserter føre jeg sitter på gamlehjem 😉 Jeg er på så mange konserter som pengene strekker til å etter hva jeg vil reise på. I år har jeg så langt vært på en konsert, nemelig Rammstein og har 3 til i planene så langt. Metallica i Mai, Sabaton i Oktober og Rise Against i Mars  Maybe I see you there. 

Jeg har også fått gleden av å møtt en awesome herlig fyr fra bandet Sabaton. Daniel som spiller Keyboard. Han er en av de godeste jeg har møtt. Han tok så godt vare på meg og ville så gjerne at jeg også skulle få ta bilde med han. Jeg er nemelig litt sjenert så bestevennina mi tok først og det var en full fyr som dreiv å blokkerte meg litt men Daniel han ville ta bilde med meg han 🙂 levde jeg så lenge på og det møte glemmes aldri. <3

Jeg prøver også å få tak i autografer og forskjellige ting selv om jeg ikke har så mange enda og når band kaster ut ting pleier jeg som regel aldri å få tak i noe. Men jeg gir aldri opp;) Jeg drømmer om å få en stor cd/dvd hylle samling som er proppfull av godsaker. Har en del cder og musikkdvd nå også men ikke på langt nær så mange som ønskes. 

Mange ganger har jeg fått høre, musikksmaken din suger… musikken din er jo bare bråk… det der er ikke musikk… etc… Jeg har bare en ting å si til det der nå Stakkars deg som ikke skjønner bedre. All musikk er jo musikk. Det kommer bare ann på hva du liker. Alle kan ikke like samme musikk. Jeg syns det er viktig å respektere hverandres musikksmak og om du vil dele med andre bør man prøve å vise interesse og ikke være negativ og hakke på andres positive ting. 
Vær deg selv og drit i andres meninger 😉
Jeg må nevne en spesiell person som jeg ser opp til og er veldig glad i som har visst meg mye av den musikken jeg hører på i dag. Nemelig onkelen min. Vi er ganske like. Gud vet hvor mange ganger jeg har vært der å lånt musikkdvder og hvor mye cder han har laget til meg og sånne ting. Har også vært på konsert med han og tante en gang. Kjempeopplevelse. De to er to av de jeg ser mest opp til her i verden.
Har også mange venner jeg deler musikk og konserter med og også kjæresten min liker mye samme musikk som meg. Dette er bare herlig og jeg får aldri nok av det. Jeg er også veldig flink til å dele musikk med andre og etter det får jeg høre å hvofor har jeg ikke hørt dem før eller oi de var jo bra 😉

Music saves my soul <3
Metal up your ass people m/
Rock on m/
– noen flere musikk elskere der ute?
– hva slags musikk hører du på?

Gatas Jesus passer på oss alle i natt

Krig og fred går hånd i hånd i natt.
I natt har krig og fred bestemt seg for at freden skal vokte vårt lille land, mens krigen i samfunnet tar seg en pause.
I natt sover millioner av mennesker, fredet i sine små hjem.
De fordummende med alle fordommene har lagt seg for å sove, og plager ingen i natt.
De gråtende og utstøtte har lagt seg, og sover for første gang på lenge uten smertene i arret.

De anonyme og feige bedreviterne som terroriserer andre med slakt og ufine kommentarer har slått av datamaskinen og mobilen i kveld, til og med de har tatt nattens uskyldige pille.

Vi vet at idyllen ikke vil vare evig. Men det er akkurat fredens øyeblikk her og nå vi skal kose oss med.
Ikke bekymre oss i godhetens stund. For det er ikke sikker vi lever i det neste onde.

To unge mennesker ligger tett inntil hverandre i natt. De holder rundt hverandre, og sover som to søte barn med verdens søteste kosedyr.
For litt siden kranglet de om en bagatell, krangelen renset opp luften, og de fant ut av ting. Nå er alt glemt, og de sover fredligere sammen nå, enn på lenge.

To eldre mennesker ligger også fremdeles inntil hverandre. De har levd et livslangt liv, og opplevd mer enn de fleste. Begge har opplevd krig, en av dem har opplevd rasisme. En av de er sort, den ene er hvit, ingenting tenker de på det, for deres hjerte har samme farge.

Samfunnets våpen er låst inn, et helt hemmelig sted. Bare Gud vet hvor, for han har gjemt dem vekk i natt.
Unge og eldre, sorte og hvite, skjeve og straigte ligger under samme himmel. I morgen vil mange av oss innbille oss at vi ikke liker han og hun, uten helt å vite hvorfor, selv om vi tror vi vet det. I morgen kommer mange av oss til å vite og tro bedre enn andre igjen. Men akkurat i natt, er den ene natten hvor freden og roen vokter byen, og skadens mester har gått til ro.

Vi eier intet hat i natt. Alle tankene er lagt på is. Bare kjærligheten er våken i natt, og passer på at de slemme holder munn, og at de gode holder kjeft. I natt er vi alle like.

Sov godt alle sammen <3
Vi reblogges!

Gjesteopptredene mine på andres blogger!

Det hender i blant at jeg har fått noen forespørsler om å skrive gjesteinnlegg på andres blogger, og det er alltid veldig hyggelig når andre viser at de liker bloggen min så godt, eller skrivemåten min og meg at de gjerne vil ha meg til å skrive for dem. Tenkte å lage en veldig liten liste over de gjesteinnleggene jeg har skrevet på andre sine blogger, hittil 🙂

(http://hlif.blogg.no) – Livets kjørevei, en evig metafor


(enjoysock.blogg.no) – Gjesteinnlegg fra Aylar!


(pleasureandteasing.blogg.no) – En jomfru i nød!

Hvis flere ønsker at jeg skal skrive gjesteinnlegg for noen. Send meg enten en mail, eller en kommentar! Dere bestemmer tema! 🙂 Så tar vi resten derifra! 🙂

Er til sammen fire egentlig, men hun første har slettet gjesteinnlegget jeg skrev en gang i fjor. ;-P

Vi reblogges!

NAKENHET (og sex) – Det mest naturlige i verden

Verden slutter aldri å forundre, sjokkere og overraske. Men det som forundrer meg er at nakenhet fortsatt kan overraske, støte og sjokkere folk.

For meg fins det ikke noe mer vanlig og naturlig enn nettopp nakenhet, og også sex. Egentlig tenkte jeg å ikke linke til dette, men jeg gjør det likevel, for det føles mest rett. For noen dager siden skrev jeg et gjesteinnlegg om jomfrudommen min på bloggen til Pleasure And Teasing, gjesteinnlegget mitt kan leses her!

Vel, har tenkt å bevege pekefingeren mot tema nakenhet litt til før jeg går inn på sexen. Fra og med fødselens stund er vi nakne når vi kommer ut av våre mors åpning. Ingen av oss er født med verken sokker, truser, genser, skjerf, lue eller noe annet, ikke ski heller faktisk. Det er noe vi får på oss senere.
Så hvorfor skal det fortsatt være tabu for enkelte selv i 2012 å snakke om nakenhet? Jeg mener ikke nå at alle skal gjøre som meg å vise seg nakne, selv om det faktisk ikke hadde vært så dumt. Men hva er det som er så flaut med ordene “penis”, “rumpe”, “bryst”, “vagina”… Dette med flaut er vel helst for de yngste i samfunnet, ikke de absolutt yngste men helst de som er på ungdomskole-arenaen. Men også av voksne folk fins det de som reagerer og trekker seg unna hvis noen er litt mer opptatt av nakenhet enn andre.

Altså, hva er det som er så big deal? Nakenhet er mye mer vanligere det enn foreksempel å male huset! Jeg skal ikke gå for langt i denne teksten, for åpenbart er det for meg at de som har størst problemer med dette er de med lavest selvtillitt på seg selv og sin egen kropp, og gjerne de med høyere usikkerhet, sånn innerst inne. Vel, de fleste i alle fall, så fins det sikkert de som har fått det for seg at sånn snakker vi ikke om uansett hvor godt eller dårlig vi har det med oss selv, grunnene kan være religiøse, eller rett og slett bare at noen er mer trangere enn andre.. Noe som egentlig ikke er stor forskjell på.

Også det der med sex… Hvis en fyr i en film blir brutalt banket opp, slått ned, knivstukket, tent på og skutt, så er det nesten ingen som reagerer. Men hvis en eller flere har sex, enten med seg selv eller med andre, ja da husker vi det bedre… I enkelte land er det fortatt strengere sensur på sex-scener i film og media generelt enn det er på vold. Hvorfor? Hva er verst? At to mennesker puler hverandre, eller at et sted blir masakrert så blodspruten står? Jeg peker på det siste, men er inneforstått med at jeg kan møte de som mener det motsatte på gata alerede i dag.

Har ett budskap, grow up folkens!
Pupper, sexualitet, kjønnsorgan og den slags er ikke farlig å snakke om, heller ikke å se på! Og det er dessuten jævlig mye sunnerer å se på og tenke på, enn alle de tv-spillene og filmene “folk flest” ser på i dag!

Vi reblogges!

GRATULERER MED DAGEN MAY!

MAY U.! PELL OPPMERKSOMHETEN DIN HER!
Siden du leser nå, så går jeg utifra at du alerede har gjort det!


Bilde tilhører: May U.

Eskimojenta mi som fortsatt ikke har rømmet fra Oppdal sånn egentlig, og glad er jeg for det!
I dag fylte du visst noe, og jeg vet ikke om det var kremboller du fylte krem i, men det jeg veeeett… Errrrrr: Først og fremst at du er en sabla venn å snakke med, men også: At du ble litte grann visere i dag! 🙂

For i dag fylte du år May du skjønne eskimo! 🙂

Det kan komme så mye snø og is til verden, du vil aldri fryse for du er eskimoen min, samme hva som skjer!
Håper din 20-års dag i dag har vært helt fantastisk.. Nei, vent… Det var visst 24.. Jaja, for meg er du likevel ung. 24 år ung og kjempe uerstattelig, det er ikke fordi du er eskimo, men fordi jeg syns du virker som og er en veldig hyggelig jente, i hvertfall så lenge du ikke er for opptatt av å isolere deg i iglo 🙂

Vi bør seriøst snakkes snart. Og til da ønsker jeg det verdens beste bursdagskveld!

Klem fra meg! 🙂