KAMILLA OG TYVEN – Tidenes norske barnefilm?

Nei, det er nok ikke det. “Kamilla og tyven” så jeg for første gang med Siri i natt. Det vil si. Bare den første filmen, for egentlig er “Kamilla og tyven” to filmer som egentlig er en film. Blant annet fordi at del 2 fortsetter der den første sluttet, i følge Siri og coveret.

Har enda ikke sett del 2, men etter at jeg så “Kamilla og tyven”, del 1 i går, så bare må jeg se fortsettelsen. Jeg er normalt ikke storbegeistret for norske filmer, og spessielt ikke barnefilmer. Men “Kamilla og tyven” er et unntak, den kan virke kjedelig og langdryg for mange, spessielt unge i dag. Men jeg syntes helt opprinnelig at det var en veldig fin, morsom, koselig familiefilm som jeg vil ambefale!


Disse fant jeg altså på Domus i dag! “Kamilla og tyven” og “Kamilla og tyven del 2” i samme dvd-cover, for totalt 59.50. Også er det volum 2 av tv-serien “Judas” som gikk på TvNorge for noen år tilbake, for 10.00 kroner! BILLLLIG!

I tillegg har jeg gått litt amok på Nille i dag, samtidlig som jeg og ei annen venninne gikk litt frem og tilbake før hun skulle på jobb i dag, kjempetrivelig venninne av meg det også 🙂 Alltid koselig å “henge” med Ingrid! 🙂 Vel, enyway, her er det jeg fant på Nille som jeg kjøpte mens jeg og Ingrid gikk rundt i Oppdal før hun skulle på jobb i dag:

2 bokser “Cotton candy” – sukkerspinn!


+ Litte grann mer snop! <3 Godteriet fra Nille ble på totalt 175.50 kroner, altså det som er på dette bildet, pluss sukkerspinnboksene over 🙂

Jeg herved elsker Nille-butikken på Oppdal og skal gifte meg med alle som jobber der <3 🙂

Har forresten ordnet med en liten ting til bloggen min i dag, noe som sikkert er litt sært, men jeg har gjort det til hensyn for yngre lesere. Mange av dere har fått med dere det nakeninnlegget mitt, hvor jeg stillte opp helt naken, og dette var visst nok noe som ikke falt i smak hos alle, noe jeg var dypt forbredt på, på forhånd. Saken er at jeg sendte en mail til [email protected] i kveld og ba om å få en advarselboks på bloggen min som dukker opp. Vedkommende som mottok mailen min, som heter for Victoria, har sett på bloggen og nå laget en boks. Så nå kan i alle fall fremtidlige bli advart “mot meg” på forhånd i det minste! 🙂 KLIKK HER for å se innlegget som noen har reagert på i dag og i går.

I will be back! Mohahaha! 😉 But right now; candytime!!!!! 😀
Vi reblogges!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg