Oh May, hvor du er deilig!

Tiden går så alt for fort i godt selskap, syns dere ikke det? Her sitter jeg alene i sofaen og tenker for meg selv: “For en flott måned dette har vært”. For ja, mai har utvilsomt vist seg å bli et langt og flott perlebånd, med mange herlige og dyrebare diamanter på slep. Og for å si det sånn: hvis noen på forhånd hadde sagt at jeg ville få en så god mai-måned dette året, ja så er jeg ikke sikker på om vedkommende hadde blitt trodd. For stort sett så har ikke akkurat mai vært en måned jeg har prissatt så veldig høyt tidligere.

Men en herlig måned har det altså vært, og i og med at var det noe jeg fikk høre en del som barn, så var det at en glede blir større om man deler den med enda flere, ja så skal jeg nok en gang gjøre nettopp det her og nå ved å ramse opp det som har vært i litt forskjellige kategorier.

⊕ Månedens opptur ⊕ – Helt klart da jeg etter litt om og men valgte å sende blogg.no en mail hvor jeg pent ba om å få de forskjellige sperrene bloggen min har lidd litt under de siste 5 årene fjernet, og jeg fikk i svar at “nå er de fjernet”. Etter den dagen har blogg-motivasjonen min reist seg et par hakk, og det samme har også blogg-statistikken da det er ca. 50 personer flere som er innom bloggen min fast hver eneste dag nå enn det har vært tidligere i år. Jeg har også fått meg et par nye blogg-venner, og ja, jeg har generelt hatt en veldig flott, produktiv og god blogg-periode. Tusen, tusen takk til alle som har vært innom den siste tiden, jeg er sånn halvveis glad i dere! 🙂

⊕ Månedens nedtur ⊕ – Hehe, sitter og trekker litt på smilebåndet nå. For når dere ganske straks får vite hva som ihvertfall kanskje var den største nedturen denne måneden, så tror jeg dere skjønner hvor bra denne perioden til syvende og sist altså har vært for meg. Og jeg er ikke helt sikker, for jeg sliter litt å komme på noe, men må jeg likevel trekke frem noe så tenker jeg at det må bli “Little Nightmares”, som dessverre ikke viste seg å være et så bra og spennende spill som jeg hadde håpet litt på forhånd.

Ja, også kan jeg vel også legge til at det er et par blogg-innlegg som jeg på forhånd hadde håpet på og også trodd skulle få ihvertfall litt større oppmerksomhet enn de har fått. Men man kan ikke få til alt man vil her i livet heller..

⊕ Månedens fornyelse ⊕ – Kanskje litt kjedelig, svar, men her må jeg nok svare mer eller mindre det samme som på “Månedens opptur”, for det faktum at bloggen min har fått seg et slikt løft igjen har virkelig gjort meg veldig, veldig godt, og generelt gjort det lettere å stå opp om morgenen og sånn. For nå er det faktisk folk som kommenter og liker bloggen min igjen!!

⊕ Månedens høydepunkt ⊕ – Ja, jo. Det har kanskje blitt en del blogging om blogging den siste tiden. Men, tro det eller, ei, eller.. Nå tror jeg egentlig ikke dette kommer som noen overraskelse likevel, for det absolutte høydepunktet for hele denne fantastiske måneden var verken da blogg.no fjernet de forskjellige sperrene, det var ikke da jeg fikk mitt første seriøse tv-tilbud, det var ikke da jeg “vant” de utrolige ikoniske velkomst-stolpene fra Hotel Cæsar, og det var heller ikke da jeg karvet meg opp på topplisten for noen uker tilbake.

For, det er nemlig en ting som meier alle disse tingene ned i støvlene, og det var den helgen jeg fikk et MEGET etterlengtet og trivelig besøk fra verdens mest fantastiske bestevenn, Sara. Denne helgen ble kanskje ikke brukt til så veldig mye dristig og spennende, men gud bedre for en minnerik og bra helg det ble likevel. Bare det å få se henne igjen etter såpass mange år betydde uendelig masse for meg, og jeg håper så inderlig at det ikke er alt for lenge til vi møtes igjen. Sara, hvis du leser dette innlegget og denne setningen nå; Du vet det nok allerede, men jeg er ubeskrivelig glad i deg!!

⊕ Noe jeg vil gjøre bedre neste måned ⊕ – Vi er snart ved veis ende, både når det kommer til denne måneden, og dette innlegget, men først er det en ting som gjenstår. Jepp, det er på tide å klipe seg litt forsiktig i skuldra, og sette seg et par mål for de neste 30 dagene som snart er i sving.

Og er det en ting jeg tenker veldig umiddelbart at jeg kan gjøre annerledes i juni så er det å bloggshoute færre gamle innlegg som jeg postet for et par år siden, og heller spare noen kroner på å shoute litt mindre, ved å først og fremst fokusere på de aller nyeste innleggene mine som jeg altså kommer til å lage og publisere i fremtiden.

Ehmm, og ja, så kan jeg kanskje bli litt flinkere til å prioritere kvalitet fremfor kvantitet igjen. For jeg skal ikke nekte for at det har blitt en del innlegg nå som først og fremst har vært laget for å lokke et viss antall folk innom bloggen min hver dag, slik at jeg skulle holde meg på en eller annen toppliste lengst mulig.

Hvordan har din mai-måned vært?

⊗ stay goregeous ⊗

Får du ikke svar?

Er du en av de som har lagt igjen en og annen kommentar på en eller annen blogg i det siste, men aldri fått noe svar? Vel, det kan faktisk hende at vedkommende har svart deg, bare at du som med-blogger ikke har fått varsel om det likevel da du KAN ha glemt et eller annet viktig da kommentaren din ble sendt inn. Først og fremst, bare for å rydde all mulig tvil til side med en gang – Dette innlegget er forbeholdt de av dere som faktisk har en blogg. Så med andre ord er ikke dette innlegget veldig vesentlig å lese for dere som verken har noe blogg akkurat nå, og som ikke har noe plan om å opprette en i fremtiden heller.

Så alle kjære med-bloggere der ute, da var det oss igjen da! Grunnen til at jeg nå velger å skrive dette innlegget er at jeg har latt merke til at et par av dere som har kommentert den siste tiden, og som vet har en egen blogg her inne, likevel ikke har fått med noe profilbilde etter at jeg har godkjent kommentarene som dere har sendt inn. Og en av de vanligste feilene folk gjerne gjør er å kommentere uten at man er pålogget.

Så det aller første du MÅ være sikker på om du vil ha med profilbildet ditt, samt å motta et varsel når kommentaren din er blitt besvart er: VÆR PÅLOGGET når du er inne og kommenterer. Den andre feilen folk gjerne gjør er å glemme å legge inn blogg-adressen i URL-feltet som som oftest er å finne under “Navn” og “E-post”. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror du også må passe på at det står http:// i starten. Hvis bloggen din f.eks heter fullstendigkaos.blogg.no (noe den forhåpentligvis ikke gjør, hehe..) så skal det stå http://fullstendigkaos.blogg.no i “URL”-feltet.

Så, kort oppsummert..
SLIK sørger du for at kommentaren din både får med profilbilde, pluss at du får automatisk varsel etter at kommentaren din er blitt besvart:

1. Du MÅ i utgangspunktet ha en blogg.
2. Du MÅ være pålogget på blogg.no når du legger igjen din kommentar.
3. Sørg for at bloggadressen din er med i “URL”-feltet, og at det altså IKKE står igjen tomt eller noe.

Forresten, en ting til.. Dette er jeg ikke helt sikker på, men jeg TROR du også øker sjansen for å få med profilbildet om du f.eks heller kommentere fra pc eller mac, fremfor mobil. Men akkurat her er jeg altså ikke helt sikker da jeg veldig sjeldent bruker mobil for blogg selv. Mulig usikkerheten jeg har akkurat på det feltet i bunn og grunn skyldes at jeg glemte meg på et eller annet område den ene gangen jeg brukte mobilen til å kommentere en annens blogg fra for en tid tilbake.

Og du..: IKKE SLETT BLOGGEN DIN!!

Hvor viktig er kommentarer med bilde for deg?

⊗ stay goregeous ⊗

WANTED!

Splitter mine nedbrente brannbukser og andre buksevester som har gått rett vest de siste dagene.. Vet dere hva? Jeg har kjøpt meg is, og det er jammen en stund siden sist nå!! Først og fremst så skyldes det faktum at jeg har lagt is-spisingen litt på is de siste månedene at jeg, vel, ikke egentlig er så glad i is. Men når det igjen er skrevet sort på hvitt så er det ikke sånn at jeg ikke kan fordra det heller, hallo liksom, hvem er det som ikke er glad i is??

Vel, jeg er altså midt på isbegeret akkurat der. Ehm… Nei, vet dere hva. Nå gikk det opp for meg at jeg nesten har løyet litt for dere. For jeg er nok kanskje bittelitt mer glad i is enn hva jeg har gitt inntrykk for her nå. For skal jeg skru opp ærligheten litt til; den største årsaken er nok først og fremst at jeg nesten aldri har plass i fryserskapet mitt.. xD Meeeen – i dag har jeg altså kjøpt meg is, rett og slett fordi Sophie Elise fikk all tvil til å smelte her om dagen! ^^

Hva er din Wanted-favoritt?

⊗ stay goregeous ⊗

Du vet du ikke er den letteste å forstå seg på når..

… FACEBOOK kaller deg for forvirrende!

Hvem syns du virker mest forvirrende, meg eller Facebook?

⊗ stay goregeous ⊗


#facebook #sosialemedia #feil #humor #forvirring #forvirrende #hverdag #forespørsel #fjesboka #internett #media #ilandsproblemer #komisk #latterlig #justanotherday #hverdag

Her har jeg gått på skole

Man skulle kanskje ikke tro det, sa kjerringa, men jeg har vært både barn, tenåring og fjortis en gang i tiden. Og ikke bare har jeg gått livets skole, jeg har gått vanlig skole også. Tre stykk for å være nesepinlig korrekt. Barneskole, ungdomskole og videregående. 13 år har jeg svidd av på skolebenken, 13 år! Eller 11 da om man trekker i fra alle skulkedagene, samt alle timene jeg klarte å forsove meg..
Ja, jeg har gått på skole jeg vet dere. Og vet dere hva? I går tuslet jeg meg en tur ut av huset, forså å utsette både bein og lemmer for en aldri så liten tidsreise. Og kameraet tok jeg med meg. Ene og alene fordi dere nå skal få se hvor hen rævva mi har blødd de 13 årene jeg var lenket fast til skolebenken. Så skal det også sies at jeg er litt nysgjerrig på hvilken av de tre skolene jeg har gått på, som dere helst ville gått selv om dere KUN skulle fokusere på bygningens ytre.
⇓ VOLLAN SKOLE ⇓
⇓ OPPDAL UNGDOMSKOLE ⇓
⇓ OPPDAL VIDEREGÅENDE SKOLE: ⇓
Yezz, det var de tre skolene det. Personlig tror jeg at jeg må gå for Oppdal videregående først, også gi Vollan en andreplass, og… Ja, da sier det seg selv at ungdomskolen dessverre havner nederst. Nå skal det sies at jeg stort sett trivdes bedre på ungdomskolen enn jeg gjorde på barneskolen (altså Vollan), men ja, nå var det heldigvis ikke min trivsel vi skulle ta for oss akkurat denne gangen.
Hvilken skole syns du er penest?
⊗ stay goregeous ⊗

Mitt eget lille Hotel Cæsar – del II

Sååå, en del av dere husker helt sikkert at jeg gledelig publiserte et par bilder i går kveld av de helt “nye” Hotel Cæsar-stolpene mine som jeg vant i en nokså så spennende budrunde på QXL her for leden. Etter at jeg fikk pakket de ut var jeg ikke helt 100% sikker på hvordan jeg skulle sette de sammen, da særlig etter at jeg oppdaget at noen av de var litt skeive. Men jeg hadde altså ikke lyst til å vente med å vise dere den helt utrolige fangsten min, så da ble det til at jeg likevel tok noen bilder med det samme, forså å legge ut her inne så raskt som det lot seg gjøre.

Vel, hastverk er lastverk er det noen som sier, og det må jeg nok en gang si meg enig i. For en ting er at jeg det siste døgnet har åpnet opp og sett på bildene fra i går kveld og irritert meg litt over skeivheten et par gjentatte ganger nå. Men jeg har også latt meg plage litt over det faktum at jeg blant annet har brukt blits et par ganger for mye. Samt at man på det ene bildet kunne se at det lå noe støv under senga mi også *kremt*. Pluss at stolpene var ikke heeelt rene de heller, hehe.

Så. Nå i kveld har jeg omsider fått litt hjelp fra min kjære far til å rette de opp. Jeg har støvsugd gulv, jeg har vasket bort litt skitt, stearin og fingermerker fra stolpene. Og sist, men ikke minst: Jeg har knipset noen helt nye bilder som jeg ihvertfall syns ble noe bedre enn de jeg publiserte i går. Kunne fortsatt hatt litt bedre naturlig lys og sånn, men akkurat den biten tror jeg ikke er så mye å gjøre med likevel sånn med tanke på hvordan jeg bor også videre xD

Jeg vet ikke med dere, men jeg liker i hvertfall de nye bildene bedre enn samtlige av de som jeg la ut i går kveld. Perfeksjonisten i meg fikk nemlig litt vondt av de etter en stund xD Så, nå er jeg litt nysgjerrig – hvilke bilder liker DERE best? De jeg har tatt nå i kveld, eller de som jeg knipset i går? Klikk her for å se bildene fra i går.

Helt til slutt vil jeg bare takke alle de søte skattebetalerne der ute som jobber og sliter hver eneste dag, mer eller mindre. Da særlig vil utnevne en skål til min nye bestevenn “Arve” for en flott og lang tjeneste. Uten slike som deg hadde kanskje ikke denne “dritten” vært mulig for meg å få kloa i <3

God natt alle sammen!

Mitt eget lille Hotel Cæsar

Skal si leiligheta mi begynner å bli bra fleksibel nå. For etter i kveld har i hvertfall soverommet mitt blitt et hjem for både deg og meg, ja til og med et rom for alt! Det har seg nemlig sånn at de utrolig ikoniske velkomst-stolpene som har stått på Hotel Cæsar de siste 19 årene, er nå blitt mine etter en aldri så liten budrunde på QXL, som jeg var så heldig å vinne. Dette er ikke første gang jeg har fått kloa i noe som kommer fra Hotel Cæsar da jeg har liggende en del autografer, to kopper, en drikkeflaske, et par solbriller, en cd, et par nøkkellenker, et par håndsåper, hele sesong 1 på dvd, en bak kulissene-film, ehm, og litt over tusen episoder på diverse VHS-kassetter. Ah, også må jeg ikke glemme utklippsboka mi! 😀

Men disse stolpene, de har jo faktisk vært med i selveste serien!! De aller fleste av de mest kjente og respekterte skuespillerne i hele Norge har gått forbi disse på et eller annet tidspunkt. JUNI ANKER-HANSEN har gått gjennom disse!!! Eller Anette Hoff da, som hun egentlig heter, hehe.

Så, i kveld har jeg og pappa omsider vært og fått hentet de. Syntes litt synd på pappa som faktisk bar de, når vi KUNNE fått med oss en båre eller noe, men i og med at det var han selv som faktisk valgte å bære de fra posten til bilen, såå burde jeg kanskje ikke syns så veldig synd i han likevel?

Enyway. Nå er de pakket ut og på plass. Av forskjellige årsaker har jeg valgt å IKKE la de stå ute ved inngangspartiet mitt (begynte pikkoloen å tenke koffert nå?), så akkurat nå har de heller fått sin hedersplass på soverommet. Som dere sikkert ser på noen av bildene er noen av de litt skeive, noe jeg har prøvd å fikse uten særlig hell. Så det dere kan se på bildene i dette innlegget er det beste jeg har fått til foreløpig. Mest sannsynlig finnes det nok en lur metode å fikse det på, men mulig jeg må få pappa eller noen til å komme innom meg igjen.. For er ikke helt sikker på om jeg finner ut av det selv xD

Alt i alt er dette et kjøp jeg kan si meg meget fornøyd med. Litt teit at særlig den ene stolpen virker litt ustabil og skeiv, men som sagt så tror jeg nok at det vil vi finne en løsning på, en eller annen gang i en ikke så alt for fjern fremtid. Og så var det all den pappen og sånn som FREMDELES ligger på gulvet i gangen i det denne linjen blir skrevet.. Sitter her og lurer på nå om jeg skal gidde å gå ut med det nå i kveld, eller om jeg heller skal vente til i morgen eller noe når det ikke er en like stor sannsynlighet for at jeg vil støte på en og annen beruset plageånd.

Har du noe fra Hotel Cæsar i heimen?

Stay goregeous!

Pelle er homo?

I skrivende stund sitter jeg og venter, og venter på at klokka skal bli sånn ca. 19. For da skal jeg forhåpentligvis få hentet ei pakke som ankom Oppdal for to dager siden. En Hotel Cæsar-pakke!! Nærmere bestemt de velkomst-stolpene som har stått på settet helt siden første episode som de bestemte seg å kvitte seg med for noen uker siden, i og med at serien nå mest sannsynlig ikke skal produserer mer..


© Bildet er tatt fra tv2.no

Av forskjellige årsaker har jeg ikke gått for å henta pakken selv da jeg ikke har bil, og jeg tenker at pakken nok er litt for tung og sånt. Så denne gangen har jeg spurt pappa om han kan være med å hente den for meg. Noe som ikke gikk onsdag for da var han bortreist, og i går var det jo Kristi himmelprumpsdag. Men i dag derimot, for ca. to timer siden ga vi det et forsøk, men da bare for å bli fortalt at de har litt tekniske problemer eller noe der borte på posten akkurat nå. Så alle god ting er tre, my ass.

Så derfor har vi nå bestemt oss for å heller gi det et forsøk i kveld, en times tid før stengetid. Så, i mellomtiden sitter jeg nå her da og blar litt gjennom Facebook. Og i den forbindelse fant jeg noe som ihvertfall JEG syntes var, veldig, veldig søtt. Nemlig en Facebook-eksklusiv scene som kun er å se på, vel, nettopp Facebook (og nå blogg.no *kremt* *kremt* xD). Se bare på dette her: <3

Tror du Pelle er homo?

Stay goregeous!


#hotelcæsar #legning #homo #homofil #homofili #skjeiv #pelle #pellekrogstad #nikistheophilakis #beate #beatekrogstad #facebook #tv2 #tv2sumo #såpeopera #drama #kjærlighet #date

“GÅ OG DREP DEG SELV!”

Kjære lille troll bak tastaturet der, hvem er den flotteste, kuleste og lureste i landet her? Slibrig sitter du foran din trygge skjerm og klemmer ut dine innerste fordommer, giftigheter, og hat. Du KUNNE brukt tiden din på så mange andre ting, ting som muligens ville fått deg til å føle deg bedre over lengre tid, men hva er poenget med det da? Nei det er klart, hvem gidder vel å gjøre nytte for seg her i verden når det koster en så lite å ødelegge andre menneskers selvtillit og idyll ved et par såpass enkle og raske tastetrykk.

For det er herlig når flyktninger ikke kommer frem i trygghet, men blir sprengt, druknet og skutt ihjel på veien. Det gjør at du føler deg bitte litt tryggere der du sitter. Og sørg for guds skyld å fortelle de to litt lubne saccosekkene i klasserommet hvor jævlig stygge de er, og at det ikke er rart at de ikke har fått seg noe enda, ihvertfall utifra din egen teori. Og glem ikke å fortell den spinkle, usikre gutten i klassen under at ingen er glad i han, og at det beste han kan gjøre er å rett og slett å legge seg paddeflat og dø.

For i DIN verden er det aller meste som ikke er som DEG SELV ynkelig, stygt, barnslig, og ja, kort fortalt bare helt, helt feil. Og DET skal folk jammen få høre, bare ikke fra DEG. For hva er egentlig poenget med det? Hva skulle det være godt for at folk fikk vite at det var nettopp DU som skrev disse tingene litt over alt, sånn her og litt der.  Jeg mener, det er jo ikke sånn at du egentlig innerst inne er veldig usikker på deg selv eller noe, at du egentlig ikke har det så bra selv. Alle vet jo det at folk med dårlig selvbilde skriver ikke sånt til andre.

Og det er jo ganske mange som misforstår det der.. Så det er best å være på den tryggeste siden. Passe på at ingen får noen falske mistanker om at det måtte være noe som manglet der inne. Ja, der har vi det, unngå misforståelser, det er det anonymiteten din handler om i bunn og grunn. For igjen, DEG feiler det slettes ingen ting. Verken når det kommer til selvbildet, selvinnsikten eller de oppbyggende aktivitetene dine. Nei, for all del, fortsett det gode arbeidet du gjør. Tramp ihjel det som trampes på kan, for det er akkurat det som gjør at du har det så fantastisk godt med deg selv her og nå også.

Og man skal ikke se bort ifra at om du bare fortsetter dette flotte mesterverket litt til så vil du også snart få deg noen gode venner. Ah, nei, det glemte jeg. Du trenger jo ingen venner, hvem trenger vel venner når man har en såpass god og trygg venn innerst i seg selv?


#mobbing #hat #trakassering #nettroll #erting #fordommer #samfunn #samfunnsproblem #bully #selvbilde #flyktninger #spiseforstyrrelser #anonym #ironi #sarkasme #annerledes #usikkerhet

Steder jeg kunne tenkt meg å besøke

Nei altså, jeg tviler på at jeg er blant de første folk trekker frem om man tilfeldigvis skulle bli spurt om hvem man forbinder mest med reising her i verden. Det er ikke det at jeg misliker å reise, men det skjer ikke så skrekkelig ofte, og når det først forekommer, ja så skjer det helst innenfor de norske grenser.

Favorittreise-stedene mine i verden her og nå er Sogn og Fjordane, og Hordaland. Det skal sies, jeg har jo vært i England (Plymouth) en ukes tid også, men enn så lenge må jeg stå på det at jeg rett og slett trives best i mitt eget hjemland. No offense England, men sånn er det bare. Please ikke grin.

Og det er altså reising dette innlegget indirekte skal handle om nå. Eller, mer spesifikt: Forskjellige steder jeg godt kunne tenkt meg å besøke, en eller annen gang før jeg ruller ned i grava som en eller annen tulling med sprukken lever, ødelagte tenner, innskrukken hud, og hundre tusen tette blodårer.

“HOTEL CÆSAR”

© Bildet er tatt fra visionblue.net

Dette kommer nok ikke som en bombe på noen, men det stedet jeg kunne tenkt meg å besøke aller, aller mest er først og fremst kulissene til Hotel Cæsar. En herligere tv-serie finnes ikke, det er rett og slett bare ikke mulig. Man kan på en måte si at jeg allerede har vært der i snart 20 år nå, men faktum-faen er at jeg ALDRI har vært der fysisk. Det vil si, jeg har vårt utenfor fasade-bygget, men jeg har aldri vært der serien faktisk stort sett har blitt spilt inn. Altså i studio. Bare så synd at det området er i ferd med å “forsvinne” nå..

LIER SYKEHUS

© Bildet er tatt fra vg.no

Tipper at det neppe er noen som blir fra seg av sjokk her heller, men det stedet jeg har nest mest lyst til å besøke (i hele verden) er det som opprinnelig het Lier Asyl og Lier Psykiatriske Sykehus, altså de delene som ikke lengre er i drift, om det skulle være noen tvil. Jeg har sett en rekke bilder fra dette stedet oppgjennom årene, og desto flere oppsiktsvekkende og fæle historier jeg har fått høre, desto mer grufulle og marerittvekkende bilder jeg har sett, desto mer har lysten for å besøke dette stedet bare vokst.

BONBON-LAND

© Bildet er tatt fra nl.wikipedia.org

Se der ja, jeg klarte å flytte meg litt utenlands til slutt jeg også. For det tredje stedet jeg godt kunne tenkt å ta meg en tur til er Bonbon-land i Danmark. HVIS jeg hadde fått med meg ei god venninne da, vel og merke. For dette er det kanskje ikke så mange som vet, men Bonbon er faktisk blant de jeg har mest respekt for i hele universet når det kommer til snop. Ikke så fan av det pinlige dårlige Bonbon-utvalget som Oppdal har å by på da det går mest i harde drops og sånt her, og dessverre nada av gele og skum-ting som JEG personlig liker best, men dog: BONBON-LAND jeg kommer gjerne og besøker deg en dag.

TUSENFRYD

© Bildet er tatt fra barnekreftforeningen.no

Okei, vet ikke om dette er helt innafor, men vi skal fortsatt holde oss litt i fornøyelsespark-land-faen, nemlig Tusenfryd. Grunnen til at jeg ikke er helt sikker på hvor innafor det er å ta med dette stedet på listen er.. Jeg har nemlig vært der en gang før. Men det var for så mange år siden at vi godt kan si at jeg var en annen person da enn nå. Jeg likte meg ganske godt der når jeg var der den gang. Spiste noe god mat, og mener å huske jeg også ble påspandert et ganske så smakfullt sukkerspinn-ting, samtidig som jeg fikk utfordret diverse grenser når det blant annet kom til høyde og denslags.. Ja, kort fortalt: Hvis ei god venninne inviterer meg til å bli med til Tusenfryd en dag skal jeg ihvertfall vurdere det.

LOS ANGELES

© Bildet er tatt fra lapdonline.org

Hehe, nå måtte jeg faktisk tenke meg litt om før jeg kom på femteplassen, men etter litt frem og tilbake har jeg nå funnet ut at det siste stedet jeg kunne tenkt meg å besøke en dag er Los Angeles. Rett og slett fordi at to av de beste og kuleste spillene jeg noen sinne har spilt på en måte foregår der, altså GTA: San Andreas og GTA V. Det hadde virkelig vært noe å dratt til denne store byen en dag og blant annet fått sjekket ut hvor godt jeg FAKTISK “kjenner” stedet, med tanke på alle de hundre timene jeg blant annet har i GTA V online. Så, ja.. Los Angeles, hvorfor ikke liksom?

Hvilke steder kunne du tenkt deg å besøke?

Stay goregeous!


#reise #tur #ferie #hotelcæsar #liersykehus #mentalsykehus #skummelt #bonbon #bonbonland #danmark #norge #tusenfryd #usa #losangeles #amerika #fornøyelse #opplevelse #besøk