“GÅ OG DREP DEG SELV!”

Kjære lille troll bak tastaturet der, hvem er den flotteste, kuleste og lureste i landet her? Slibrig sitter du foran din trygge skjerm og klemmer ut dine innerste fordommer, giftigheter, og hat. Du KUNNE brukt tiden din på så mange andre ting, ting som muligens ville fått deg til å føle deg bedre over lengre tid, men hva er poenget med det da? Nei det er klart, hvem gidder vel å gjøre nytte for seg her i verden når det koster en så lite å ødelegge andre menneskers selvtillit og idyll ved et par såpass enkle og raske tastetrykk.

For det er herlig når flyktninger ikke kommer frem i trygghet, men blir sprengt, druknet og skutt ihjel på veien. Det gjør at du føler deg bitte litt tryggere der du sitter. Og sørg for guds skyld å fortelle de to litt lubne saccosekkene i klasserommet hvor jævlig stygge de er, og at det ikke er rart at de ikke har fått seg noe enda, ihvertfall utifra din egen teori. Og glem ikke å fortell den spinkle, usikre gutten i klassen under at ingen er glad i han, og at det beste han kan gjøre er å rett og slett å legge seg paddeflat og dø.

For i DIN verden er det aller meste som ikke er som DEG SELV ynkelig, stygt, barnslig, og ja, kort fortalt bare helt, helt feil. Og DET skal folk jammen få høre, bare ikke fra DEG. For hva er egentlig poenget med det? Hva skulle det være godt for at folk fikk vite at det var nettopp DU som skrev disse tingene litt over alt, sånn her og litt der.  Jeg mener, det er jo ikke sånn at du egentlig innerst inne er veldig usikker på deg selv eller noe, at du egentlig ikke har det så bra selv. Alle vet jo det at folk med dårlig selvbilde skriver ikke sånt til andre.

Og det er jo ganske mange som misforstår det der.. Så det er best å være på den tryggeste siden. Passe på at ingen får noen falske mistanker om at det måtte være noe som manglet der inne. Ja, der har vi det, unngå misforståelser, det er det anonymiteten din handler om i bunn og grunn. For igjen, DEG feiler det slettes ingen ting. Verken når det kommer til selvbildet, selvinnsikten eller de oppbyggende aktivitetene dine. Nei, for all del, fortsett det gode arbeidet du gjør. Tramp ihjel det som trampes på kan, for det er akkurat det som gjør at du har det så fantastisk godt med deg selv her og nå også.

Og man skal ikke se bort ifra at om du bare fortsetter dette flotte mesterverket litt til så vil du også snart få deg noen gode venner. Ah, nei, det glemte jeg. Du trenger jo ingen venner, hvem trenger vel venner når man har en såpass god og trygg venn innerst i seg selv?


#mobbing #hat #trakassering #nettroll #erting #fordommer #samfunn #samfunnsproblem #bully #selvbilde #flyktninger #spiseforstyrrelser #anonym #ironi #sarkasme #annerledes #usikkerhet

11 kommentarer
  1. Cathrine Straumann: Ja, det er helt sant det. Nå er jeg ikke en av de som blir noe særlig sjokkert lengre over hva folk kan finne på å skrive, si eller gjøre mot andre, men oppgitt hender det helt klart at jeg fortsetter å bli fra tid til annen når jeg ser hvor elendig og kortsiktig enkelte kan oppføre seg. Eller, i slike tilfeller er det vel heller MANGEL på oppførsel, men, ja, du skjønner hva jeg mener.. xD

   Og takk forresten 🙂

  2. per usualis tar jeg den filosofiske på denne – om noen ber meg drepe meg selv; så vil det ikke bety at jeg fysisk skal dø; kan heller da henvise til mitt eget liv der min bevissthet faktisk ble utslettet og raste inn i psykose; som Ikaros kom nær for solen og rett og slett braste ned i bakken og forårsaket en slags ego-død; men å møte frykt og en slags død i seg selv kreves styrke og man gjenoppstår; så man får vell takke for at noen sier man burde dø, fordi de ønsker at vi skal lære og bli en bedre utgave av oss selv. Denne personen som ønsker at en burde dø, har tydeligvis gått igjennom det samme med denne utfordringen og sett lyset – så ydmykt mens så vist…kanskje trollet var et vis troll, et sjamanisk troll – jepp jeg går for den. Men det er klart – mulig trollet er bare rett og slett helt død innvendig selv og bare spyr og projektiseres sin egen død på andre…many ways to rome, but we all are gonna die…from day 1 is starts counting…ooooooooohhh lordie; make the best of whatever we get – hæti hæti hæti ho!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg