Sofa-la-vista!

Da har nettopp den hyggelige mannen fra Møbelringen vært innom en snartur med den nye sofaen min.
Var veldig godt å fått det unnagjort, og fått den på plass nå.

Har de siste timene brukt en av de stolene som står her når jeg bruker pcen, og noen pappkasser forran til å ha mus og tastatur på.

Nå som jeg har fått sofaen her er det blitt mye mer praktisk.
Tenkte kort at dere skal få se den. Noen vil sikkert stusse litt over at en som bor alene, og har nesten ingen venner i nærheten, og veldig lite besøk skal ha en såpass stor sofa. Vel, hva kan jeg si. Jeg sparte faktisk på å velge den sofaen i og med at den er så utrolig billig. Fikk den til 1195 kroner, og da var også frakten inkludert i prisen! Sofaen alene kostet bare 1000 kroner. Og det er i mine ører veldig billig når den er på den størrelsen og også er bygget til å vare i maaaaange år!

Jeg er fornøyd!

Denne sofaen satte jeg av til meg selv for en måned siden, så den har stått på lageret på Møbelringen, notert på meg i noen uker.
Gledet meg en stund til å få sette meg ned i denne nå. Nå kan jeg gjøre det så ofte jeg vil 🙂

Har også fått tak i tre nye bøker på Narvesen i dag. Eller, akkurat som sofaen så er ikke alle av de helt ny, med tanke på når de ble laget, men, ja. Drit i det.
Disse bøkene har jeg kjøpt i dag tidlig, forså å sette i bokhylla mi, med de andre bøkene:

Noen som har lest en av bøkene?

Ønsker alle en god tirsdagskveld videre!
Vi reblogges!

Syndebukkens nye bunker i levende bilder

Kjære, kjære undersåttere, bloggslaver, undertrykte mennesker, horer og horekunder i hele det norske land.
I skrivende notat sitter jeg på en enkel stol, mens to pappesker er mitt midlertidlige “databord” for tastatur og mus.

I går ble det som jeg har meldt før; veldig lite blogging.
Årsaken til at jeg ikke fikk tilfredstilt dere nok da, var fordi jeg var mer enn nok opptatt med å flytte ut og inn.
Nå sitter jeg som de mest oppegående av dere sjelløse forstår, på nyleiligheten.

Bamse/dukke samlinga mi som vokter meg mens jeg sover <3

Det er fortsatt noen ting som gjenstår, men faktisk er jeg så og si halvveis allerede. Mangler fortsatt litt som skal pakkes ut, også en smal rundvask skal være på sin plass, helt på tampen.

I dag skulle jeg egentlig til Trondheim for innkjøp av kniver, gafler, og annet kjøkkenutstyr jeg enda mangler, mamma, mormor og morfar og tante dadda spanderer (bursdagsgave), men i stede for å være på Ikea i byen sitter jeg i stede på min egen 79 kvadratmeter store leilighet i Oppdal, og skriver for de av dere som har interesse å snoke i mitt liv, som en pervers titter som lukter en kvinnes sideflesk og underliv! Årsaken til at det ikke ble noe av er fordi mormor har dessverre blitt noe i dårlig form, så satser på å ta det torsdag i stede.

I denne morgenstund har jeg tatt meg bryet å lage en video til dere, rett fra mitt nyehjem. Så velkommen skal dere være.
Denne videoen er min Se&Hør-inspirerte Velkommen Til Mitt Hjem-snutt:

Egentlig skulle denne videobloggen bli noe lengre, men jeg klipte med hensikt bort biten jeg filmet i gangen, på badet, samt en liten del til. Vil rett og slett ikke produsere en videoblogg som risikerer å bli for langdryg og kjedelig, ta jeg ønsker at flest mulig av dere skal slave bort tiden deres lengst mulig på meg, meg og atter meg!

Legger heller ut noen ekstra bilder som “plaster” på “såret” for de som kunne tenkt at videoen ble 5 minutter lengre.


Belles gamle ytre ^^


Middagsbordet mitt ^^


Soverommet mitt/Senga mi ^^


Gangen min, der skoene og jakkene mine er forfengelig plassert ^^


Belle i dagens posisjon, dagen etter hun omskapte seg selv igjen <3

Sånn, da får det holde en liten stund med bilder og video!
Har mer å gjøre enn å blogge, fremdeles, en stund til.

Så, vi reblogges!

Tarantellaen min skifter hud – SE VIDEO!


Hell yeah motherfuckers!
Hadde tenkt at jeg skulle bruke denne natta på å forbedre meg til morfar kommer i 10-tiden i dagtidlig. Jeg har sovet store deler av dagen og derfor ikke trett nå, noe som tilsier at det beste jeg kan gjøre nå er å pakke sammen ting og tang til han kommer. Meeeeen, da jeg våkna på sofaen for litt siden fant jeg Belle i litt uvant posisjon i buret. Opp-ned!
Hun rørte ikke på beina med det første, så jeg var litt engstelig for det verste, men etterhvert begynte hun å røre mer og mer på beina så det betyr at det heller er et hamskifte på gang, altså hun skifter hud!

Har selvfølgelig filmet det, og dere kan se litt av hamskiftingen i videoen her:

Ønsker alle sammen en god natt!
Ønsk meg lykke til med flyttinga!

Vi reblogges!

 

Livets propaganda – Lev for harde livet!

Diktet dere nå skal få lese skrev jeg i dag tidlig, og har også tatt meg bryet å filmatisere det, filmen av diktet kan dere se nederst i innlegget.

Livets propaganda – Lev for harde livet
Ingen vet hva morgendagen bringer,

eller hva som skjules rundt neste sving.
Vi har alle fått en felles gave, livet.
Gjennomsnittlig blir en nordmann 79 år.
Likevel, man skal aldri ta det forgitt.
Noen kryper over dørstokken alt som 20-åring,
noen også før de har fylt 10.

Vi mennesker lever hver dag i en mulig siste dag.
Ingen vet sikkert når løpet er kjørt,
eller når Gjallarbroen til Helheimen er begått.
Mange tilbringer livet ensom, helt for seg selv.
Kanskje kan det virke veldig ensomt,
for noen er alenehet en ensom sak, for andre ikke.

Det som sikkert betyr noe, er å våge.
Våge å leve, våge å gå dit man vil.
Ikke la noen legge lokk på hvem du er.
Slipp deg løs, som en slange i Guds rike.
Livet er farlig, og man kan fort trampes ihjel.
Blir du noen gang trampet ned skal du huske:
Det viktigste er ikke hvor ofte du falt ned,
men hvor ofte du klarte å kjempe deg opp igjen.

Unik er vi alle, ingen er bare søppel.
Vi kan alle erstattes, men ingen totalvrakes.
Hvem vi enn måtte være, hver deg selv.
Om du er himmelens englebarn,
eller djevelens syndebukk, du er uansett elsket!
Du er elsket av livet, om ikke alle rundt deg.
Våg å legge jante ned i grus, våg i skinne i mørket.

Forfall ikke før du har forfalt.
Slutt ikke å lev før du for godt er død.
Legg ikke ørene igjen på land.
Ro så lenge pulsen slår, uansett motvind!

Overse de som ikke ser deg.
Knus de som sårer deg med vilje.
Kjemp for harde livet.
Og til slutt: Ikke ta livet for seriøst,
for vi skal alle dø, kun døden er det seriøse.
Livet er bare en dårlig spøk med sær smak.
Hva sær defineres som i dette punkt,
det er kun være opp til deg.

Vi reblogges!

Sex-korte stikkord og forklaringer

Først og fremst, jeg vet at noen stusser litt om at jeg som 21 år gammel jomfru nå skal blogge litt kort om noen sexuelle fetisher, men på en annen side hvor mange skoleelever har ikke hatt fremføring om krigen uten å nødvendigvis ha vært med i krig selv?

Tenkte vi bare kunne starte. Jeg er langt i fra noen sexekspert, men jeg vet likevel litt om hva enkelte sexuelle ord betyr, som foreksempel:

Analsex
Analsex er veldig enkelt å ha sexuell omgang med/i rumpa. Analsex kan være så enkelt som at en gutt eller jente stikker en finger forsiktig i sitt eget rumpehøl, og koser seg på den måten. Det lureste ved analsex for nybegynnere kan være å starte med fingeren, før man tar bruk i andre redskaper eller kuk.

Oralsex
Oralsex er når tunge eller munn gjør sexuelle handlinger med et annet menneskes kjønnsorgan. Når det kommer til å gi blowjob til menn/gutter kalles det gjerne for blowjob. Et veldig klassisk råd før oralsex er gjerne at det kjønnsorganet som skal møte en trut, helst skal barberes, siden fåtallet har veldig store ønsker om å plukke ut og telle x antall lange og korte hårstrå i munnen etter å smakt på sukkertøyet.

Bdsm
Bdsm står først og fremst for bondage og disiplin, dominans og underkastelse, sadisme og masochisme.
Bdsm handler om at en part skal ta kontroll over en annen pant, hvor den ene altså dominerer, mens den andre blir dominert. Eksempler på ting man kan gjøre under Bdsm er å binde fast partneren sin og påføre h*n smerte ved foreksempel pisking. I bdsm gjelder det som alle andre ting, å også ha respekt for hvor hverandres grenser går, og det er lurt å gjerne ha noen kodeord for pause og/eller stopp! Som foreksempel rosa for pause og rød for total stopp!

Onani
Onani går som regel helst ut på at en person tilfører seg selv sexuelle nytelser ved å gjøre forskjellige håndlige bevegelser med sitt eget kjønnsorgan. Runk og fingring er også en veldig typisk. Man kan også onanere andre, og noen kan også onanere sammen med andre også. At en gutt runker en annen gutt, at en jente fingrer en annen jente, at en gutt fingrer en jente, eller at en jente runker en gutt. Innen onani kan man også bruke hjelpemidler som foreksempel dildoer, noe som er mest vanlig for jenter. Men det er ikke mange år siden en velkjent norsk mannlig musiker ble ufrivillig reklame for at også menn kan la noen andre trø sexuelle hjelpemidler inn i bamsefars mørkeste hi.

Gruppesex
Dette bør kanskje være den mest selvfølgeligelige tingen i dette innlegget. Gruppesex kan ikke gjøres alene! Veldig enkelt!
Gruppesex er når man er flere, og hvor mange man blir kommer an på hvor mange man er konfortabel med, og hvor mange man får invitert. Man får det ikke enklere fortalt: Gruppesex er en gruppe mennesker som har sex sammen/samtidlig.

Fetisj
Fetisj er kort fortalt noe som man tenner på. Og da tenker jeg først og fremst ikke på bål, lys, peis, kirker, hus eller Nav-kontor.
En fetisj er en eller flere spessielle ting som gjør et menneske kåt. Det finnes minst like mange fetisjer i verden som det finnes udugelige duppedingser, selgere, falske mennesker, fisker i havet og avføringsceller i et badebaseng. Og jeg skal ikke lage en alt for lang liste i denne beskrivelsen, i og med at jeg har planer om å lage et innlegg med bisarre fetisjer som svever høyt og lavt i verden. Noen blir kåt av å tenke på noe så enkelt som pupper, noen kan bli kåt av tanken på å ha sex på offentlige steder, noen kan ha som fetisj at man blir kåt av å se malerier av hjembyen sin og det finnes også de som blir sexuelt kåt av klovner, ballonger, føtter og Pikachu.

Lærte du noe nytt av mitt lille skriveri? Uansett, jeg tror ikke de fleste fant noe særlig “nytt” i dette innlegget, annet enn kanskje min måte å fortelle det på.
Skulle det være noen som fant svar på noe de har lurt på som de kanskje ikke visste at de lurte på, så er det selvfølgelig en orgasme(= som regel høydepunktet i en akt, når man får utløsning ved at mannens/kvinnens sæd/saft kommer ut) i høytaket!

Vi reblogges!

Dark art of the night

Natta er fremdeles ung og mørk.
I de siste timene har jeg sittet med, ehh… Barneblyanter (noe jeg egentlig ikke er så tilfreds med), og forsøkt å tegne to kvinner som jeg digger rått.

Det de begge har til felles er at de står på den mørke siden, at de begge er utrolig vakre, i tillegg til at de har hver sin usedvanlig råe stil og svært respektable interesser, jobber og hobbyer.

Har intervjuet dem begge på bloggen min tidligere.

Her er tegningene som jeg har krotet litt sløvt på i natt.
(For å se de tidligere intervjuene med dem er det bare å klikke på bildene av tegningene..)

Håper vedkommende liker dem!
Ønsker alle sammen en fortsatt god, bekmørk natt!

Vi reblogges!

Datoen er bestemt!

I dag ble det omsider bestemt når jeg skal flytte ut herifra, og flytte inn på mitt nye sted.
Mandag klokken 10. kommer min morfar for å kjøre det jeg har her, til der jeg skal bo en stund fremover.
Hvilket betyr at jeg nok må bruke en del av morgendagen på å pakke ned ting og tang inn i esker og pakker..

Hvilket som også betyr at det kan bli litt minimalt med blogging fra min side, i alle fall mandag, tirsdag (da er jeg i Trondheim så da VET jeg det blir lite) og kanskje også onsdag.
Er ikke så mye jeg har her sånn sett, men det tar vel litt tid uansett tenker jeg, hva vet jeg, kanskje ikke.

Ønsker alle sammen en strålende god helg.
Hilsen autisten med litt vondt i rygg etter å sovet bort halve dagen på min harde sofa i dag.

Vi reblogges!

Hva ville du gjort? (Dikt)

Hva ville du gjort?
Hva ville du gjort?
Hva ville du gjort om noen kom bort til deg.
Eller om noen bare ringte.
Hva ville du gjort om du ble bedt om å sette deg ned,
og fått vite at en trist nyhet skulle bringes frem?

Hva ville du gjort om du fikk beskjeden om min død?
En beskjed om at jeg ikke lenger var iblant dere.
En beskjed om at min siste reise var nådd.
En beskjed om at mitt liv var over.

Ville du i hele tatt felt en tåre?
Ville du brutt ut i sorg?
Ville du blitt lettet, og kanskje begynt å le?
Ville du blitt rasende, og sint?
Hva ville du gjort?

Hadde du brydd deg i det hele tatt?
Hele livet har jeg jo bare vært en fiasko?
Sjelden har jeg utøvet noe viktig.
Sjelden har jeg gjort noe bra.
Ville du i hele tatt kommet i minnestunden?
Ville du tatt deg bryet å kjøpt en blomst?
Ville du ha savnet meg etter bortgangen?

Hva har jeg betydd for akkurat deg?
Hva ville du husket meg for om jeg forsvant?
Hva hadde veid tyngst på vekten, av alt jeg har gjort?
Hadde jeg blitt husket som din venn?
Eller bare en byrde?

Har aldri sett meg selv som en feilfri person.
Har ofte gjort meg forhatet, misslikt, uønsket.
Jeg vet at jeg for mange har vært et tungt lass.
Ser bare på hvordan mange oppfører seg nå.
Ser bare på hvordan min verdi synker i dag.

Jeg har gjort mye dumt, lite jeg angrer på.
Har nok blitt veldig kald og kynisk med årene.
Jeg angrer virkelig lite på ting jeg har gjort.
For jeg angrer ikke på at jeg har levd.
Angrer ikke på at jeg har vært sær.
Angrer ikke på at jeg har blottet meg.
Angrer ikke på min usensur og usosiale antenner.

Men jo, en liten ting angrer jeg på.
Det er noen få, ytterst få mennesker..
Noen få mennesker jeg kranglet bort.
Noen få mennesker jeg skyvde bort.

Mennesker som kanskje har glemt meg helt i dag.
Eller i beste fall måte hate meg, da jeg i alle fall betydde noe.
Kjære menneske, kjære medskapning og person.
Ville du overhode bøyd en finger om jeg var død?
Ville du overhode reagert på noen vis.

En dag så er jeg der ikke mer.
Vi skal alle dø, jeg også.
En dag ligger jeg et sted.
Helt slukket for gnist.
Helt tom, borte.
Død, bare død..

MORALPUS OG JANTEFITTER KAN DRA TIL MOSS!!!

Ok, bare å pese det ut; Jeg synes sunnhet er skikkelig usunt vettbruk!
Ved å proppe i seg masse sunne og ambefalte produkter, og ved å trene, trene, trene risikerer man enten:
A. Å leve så lenge at man opplever at de fleste rundt seg før før seg selv.
B. Man risikerer også å uansett få kreft noe alle kan få, og da fint angre på at man ikke hadde mindre strenge regler.
C. Haha, man risikerer rett og slett å bli det man spiser: Grønnsak!

Nemmen, sier du..
Man trenger ikke nødvendigvis spise grønnsaker eller frukt bare heller, finnes så mye annet som også er sunnere enn en god del ting, legger du til.

Jeg skal si deg en liten ting. Man kan grønnsakere seg selv så mye man vil, man kan leve på de riktige fullkorn-produktene, drikke de rette drikkevarene, og spise de sunnere matproduktene til det renner ut av nesen.

Men nå er det din tur til å merke deg noen anmerkninger!
For det første vil jeg komme med den anmodningen at det å leve mot sine innerste fristelser og følelser er jævlig dumt.
Og nå snakker jeg ikke til alle sunnisser!

Dette innlegget er først og fremst dedikert til de som har en del av hjernen som handler på vegne av det sunne som samfunnet har fortalt er bra for deg, fremfor det som “offeret” egentlig har mest lyst på selv.
Hvis faktumet er at de største fristelsene og de største behovene faktisk er å trene, leve sunt og sånn – Og hjernen ikke kommer med andre signaler, da er det greit!

Men nå snakker jeg faktisk om de gangene alt for mange finner ut at de skal prioritere noe annet fremfor det de egentlig vil selv, innerst inne!
Kjære alle sammen, ikke bekymer dere så masse! Alle kan ikke alltid få og bli det man har lyst til!
Vet dere GRUNNEN TIL nettopp det? Det er nettopp fordi alt for mange har for mange sperrer som har akkurat den holdningen.

Uten holdning kommer man heller ikke gjennom porten som inneholder det man drømmer om.
Ytterst få er det som har tatt til vettet og som handler etter det man kun gidder og vil selv.
Har to venner jeg som faktisk har funnet ut at de ikke skal gjøre det som de kanskje burde, fremfor det de har endt opp med å gjøre!

Det kanskje ikke alle tenker på er at man også sparer mye mer tid på å kun tråkke dit man vil.
Her har dere en problemstilling:

Noen står på butikk og har to alternativer. For å spare seg selv for penger har vedkommende bestemt å velge, fremfor å ta begge deler.
Den ene tingen er en sunn drikkevare, den andre er en mindre sunn drikkevare. Begge drikkevarene er på noe lik pris, og mengden er også den samme.
Du vil velge det usunne, men du vurderer å ta det andre alternativet fordi det bare er sunnere.

VELG ETTER HJERTET, IKKE HODET!
Hodet bare forvirrer deg! I mange tilfeller er det mest å la resten av kroppen handle, fremfor hodet!

Kan komme frem til grunnen til at jeg har funnet frem til dette!
Jeg har prøvd å leve som en sunn person som ser lysere filmer enn jeg liker. Jeg har prøvd å kjøpte sunne matvarer fremfor de jeg egentlig har lyst på.
Jeg også KJØPT en del sunn mat i det siste. Det har bare ført til at den har blitt stående! Jeg kan ikke leve sunt slik som dere deffinerer som sunt! For det er usunt for meg!

Får jeg ikke i meg det jeg vil ha blir jeg et jævlig dårlig menneske å ha med å gjøre. Får jeg ikke den dosen mørk rock, sadistiske filmer, og den dosen som er på grensen av junk-food så blir jeg faen meg rene katastrofemaskina. Det er ikke bra for sjela mi, rett og slett! Det finnes en person som har skjønt dette for lenge siden, han oppfant LaVey-Satanismen, og er en av de mest intelligente menneskene som er skapt på denne jord.

Og nå sitter det en del pripme, bedrevitere fra peanøtthjerne-bransjen og tenker at jeg er en jævla egoistisk idiot!
Vel, dere er noen jævla selvbedragere!

Sånn!
Da skal jeg kose meg resten av kvelden. Måtte nemlig bare følge et BEHOV om å skrive ut noe til alle dere skallene som ikke klarer å ta livene deres seriøst med å nettopp ta det JÆVLA SERIØST! Man skal ikke ta NOE seriøst. Ikke annet enn det som egentlig betyr noe.

For meg er det eneste som betyr noe meg selv og mine følelser, og mine venner!
Og nei, det betyr ikke at jeg sitter og passer meg for å ikke såre noen av mine venner ved å foreksempel holde tilbake det jeg egentlig mener, bare fordi jeg vet at noen er uenig! Det er alt for mye forsiktighet i verden i dag.

Norge er blitt et veldig ironisk, jantete, putesnilt land. Vi er noen pusefanter av tøffelhelter, vi skal ikke kunne si at vi er bedre enn andre i noe, og vi fleste er alt for opptatt av moral, folkeskikk og normer fremfor å leve ut livets kall om det faktisk behovene skriker mest etter!

Vi reblogges!

The devils new home

Da har jeg rett og slett vært og hentet nøklene til mitt nye hjem på 79 kvadratmeter.
De forrige leierne har fremdeles noen ting igjen, som foreksempel en sofa og et kjøleskap som de enda ikke har hentet, men det blir gjort i morgen.

Uansett, jeg har hentet nøkler, og fått tatt laget en liten video som viser dere hvordan det ser ut. Så får dere bare overse det kjøleskapet, sofaen og noe annet småplukk.


Som jeg sa i videoen skulle jeg også ta noen bilder, og det har jeg gjort.
Så her har dere de:

Slik ser foreksempel inngangen ut:

Og dette er stuen:

Kjøkkenet:

Gangen:

Badet:

Soverommet:

Og til sist: Lagerrommet:

Ser bare veldig frem til å få flyttet inn dit. Er så lei av den hybelen jeg bor på nå på rundt 15 kvd..
Ønsker alle sammen en brennende heit helg!

Vi reblogges!