Sex-korte stikkord og forklaringer

Først og fremst, jeg vet at noen stusser litt om at jeg som 21 år gammel jomfru nå skal blogge litt kort om noen sexuelle fetisher, men på en annen side hvor mange skoleelever har ikke hatt fremføring om krigen uten å nødvendigvis ha vært med i krig selv?

Tenkte vi bare kunne starte. Jeg er langt i fra noen sexekspert, men jeg vet likevel litt om hva enkelte sexuelle ord betyr, som foreksempel:

Analsex
Analsex er veldig enkelt å ha sexuell omgang med/i rumpa. Analsex kan være så enkelt som at en gutt eller jente stikker en finger forsiktig i sitt eget rumpehøl, og koser seg på den måten. Det lureste ved analsex for nybegynnere kan være å starte med fingeren, før man tar bruk i andre redskaper eller kuk.

Oralsex
Oralsex er når tunge eller munn gjør sexuelle handlinger med et annet menneskes kjønnsorgan. Når det kommer til å gi blowjob til menn/gutter kalles det gjerne for blowjob. Et veldig klassisk råd før oralsex er gjerne at det kjønnsorganet som skal møte en trut, helst skal barberes, siden fåtallet har veldig store ønsker om å plukke ut og telle x antall lange og korte hårstrå i munnen etter å smakt på sukkertøyet.

Bdsm
Bdsm står først og fremst for bondage og disiplin, dominans og underkastelse, sadisme og masochisme.
Bdsm handler om at en part skal ta kontroll over en annen pant, hvor den ene altså dominerer, mens den andre blir dominert. Eksempler på ting man kan gjøre under Bdsm er å binde fast partneren sin og påføre h*n smerte ved foreksempel pisking. I bdsm gjelder det som alle andre ting, å også ha respekt for hvor hverandres grenser går, og det er lurt å gjerne ha noen kodeord for pause og/eller stopp! Som foreksempel rosa for pause og rød for total stopp!

Onani
Onani går som regel helst ut på at en person tilfører seg selv sexuelle nytelser ved å gjøre forskjellige håndlige bevegelser med sitt eget kjønnsorgan. Runk og fingring er også en veldig typisk. Man kan også onanere andre, og noen kan også onanere sammen med andre også. At en gutt runker en annen gutt, at en jente fingrer en annen jente, at en gutt fingrer en jente, eller at en jente runker en gutt. Innen onani kan man også bruke hjelpemidler som foreksempel dildoer, noe som er mest vanlig for jenter. Men det er ikke mange år siden en velkjent norsk mannlig musiker ble ufrivillig reklame for at også menn kan la noen andre trø sexuelle hjelpemidler inn i bamsefars mørkeste hi.

Gruppesex
Dette bør kanskje være den mest selvfølgeligelige tingen i dette innlegget. Gruppesex kan ikke gjøres alene! Veldig enkelt!
Gruppesex er når man er flere, og hvor mange man blir kommer an på hvor mange man er konfortabel med, og hvor mange man får invitert. Man får det ikke enklere fortalt: Gruppesex er en gruppe mennesker som har sex sammen/samtidlig.

Fetisj
Fetisj er kort fortalt noe som man tenner på. Og da tenker jeg først og fremst ikke på bål, lys, peis, kirker, hus eller Nav-kontor.
En fetisj er en eller flere spessielle ting som gjør et menneske kåt. Det finnes minst like mange fetisjer i verden som det finnes udugelige duppedingser, selgere, falske mennesker, fisker i havet og avføringsceller i et badebaseng. Og jeg skal ikke lage en alt for lang liste i denne beskrivelsen, i og med at jeg har planer om å lage et innlegg med bisarre fetisjer som svever høyt og lavt i verden. Noen blir kåt av å tenke på noe så enkelt som pupper, noen kan bli kåt av tanken på å ha sex på offentlige steder, noen kan ha som fetisj at man blir kåt av å se malerier av hjembyen sin og det finnes også de som blir sexuelt kåt av klovner, ballonger, føtter og Pikachu.

Lærte du noe nytt av mitt lille skriveri? Uansett, jeg tror ikke de fleste fant noe særlig “nytt” i dette innlegget, annet enn kanskje min måte å fortelle det på.
Skulle det være noen som fant svar på noe de har lurt på som de kanskje ikke visste at de lurte på, så er det selvfølgelig en orgasme(= som regel høydepunktet i en akt, når man får utløsning ved at mannens/kvinnens sæd/saft kommer ut) i høytaket!

Vi reblogges!

3 kommentarer
    1. A little bit of all that’s swe: Som svar på det med gruppesexen gir jeg deg såpass enkelt svar: Det antallet mennesker som går for at man kan være ei gruppe i arbeid på skolen går også under gruppesex-antallet, så tre stykk, ja, jeg ville vel kalle det for gruppesex 🙂 En mindre gruppe mennesker som har sex. Jeg ser på en gruppe fra alt som går fra 3 og oppover.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg