Ha dere vekk!


© Bildet er tatt fra tilbaketillivet.com

Som et resultat av at vi en gang våget å bli født vil vi alle bli straffet på en eller annen måte i livet. Eller straff og straff. Klarer man å legge godviljen godt nok til kan man kanskje kalle det aller meste for en utfordring. Men jeg er ikke i modus for å skvise ut noe som er jålete positivt nå. Så til alle som foretrekker lys og varme: STIKK!!

Det er helg, det er ettermiddag og jeg finner det for godt å ta meg en tur til butikken. Det er ikke sånn at jeg har så skrekkelig lyst, men utsetter jeg det har jeg ikke noe særlig til frokost i morgen. Og nei, jeg kan ikke bare vente til senere i kveld.

Hvor jeg tar handleturen hen er i dag ikke så viktig, bare det helst blir på Rema 1000 eller Domus. Nå er ikke Domus blant mine favoritter når det kommer til å unngå folk jeg ikke liker, men det er likevel der man har det rikeste utvalget. Det er ikke så lenge siden jeg var på Rema sist, så i dag tar jeg turen innom Domus. For variasjonens skyld..

Jeg merker fort at jeg angrer på valget jeg har tatt. Men jeg har gått inn og tatt meg en handlekurv nå, til og med omsider begynt å pante noen flasker. Det er like greit å fullføre handelen her og nå. Nesten samme hvor jeg går er det folk. Hver for seg og sammen i flokk. Det første går som regel helt fint, det er de jævla gruppene jeg derimot har et større problem med.

Okei, jeg burde egentlig gått dit nå med tanke på hva jeg skal ha, men der er det en familie på fem som står og snakker med en annen familie på fire… Jeg går et annet sted, kommer tilbake om litt.. Får bare håpe de har flyttet på seg til da.


© Bildet er tatt fra helplink.no

For hvert minutt som går kjenner jeg meg bare mer og mer ukomfortabel. Aller helst vil jeg bare kansellere hele driten, men jeg skal nok holde ut. Jeg går frem og tilbake. Kunne jeg ikke bare vært flink og handlet i dag tidlig? Skal vi se… Hva var det jeg skulle handle igjen? Jeg har sikkert sett på handlelisten åtte ganger nå.. Lurer på om noen har fått med seg det…

Til slutt har jeg omsider fått tak i alt jeg skal ha. Jeg går og betaler på den motsatte siden av der jeg kom inn. Der er det ikke like mange folk. Snart ute nå, snart ut i det fri. Om en liten stund er jeg hjemme igjen og da slipper jeg alle de overfladiske barnefamiliene, alle de skremmende positive menneskene og de minst like skumle barna…

Sånn…. Jeg er ute… Jeg klarte det.. Marerittet er over.. Jeg skal hjem!

Får du litt noia ute blant andre mennesker?

Vi reblogges!

20 TING Å GJØRE FØR JEG DØR – anno 2015

Morbid som jeg er har jeg etter hva jeg kan huske laget intet mer enn TO lister de siste fem årene over ting jeg vil gjøre før jeg dør. Flere ting som jeg oppførte på den første listen har jeg nå oppnådd da jeg blant annet har flyttet hjemmefra og hatt egne kjæledyr siden den gang, og det er også diverse ting på den litt nyere varianten som også har gått i oppfyllelse, for å si det sånn.

Noen syns kanskje det er teit at jeg nå for tredje gang velger å oppdatere denne dødslisten, det får så være. Denne bloggen er fortsatt først og fremst laget for min egen tilfredsstillelse. Jeg synes det er gøy å lage disse listene, men også noe interessant. Særlig for ettertiden vil jeg finne en viss verdi i å se tilbake på hva jeg en gang hadde som mål, og hva jeg faktisk har oppnådd siden.

Så, hvis det ikke skulle være tydelig nok. Jeg skal nå lage en ny liste. Jeg ser for meg at denne 2015-modellen kommer til å inneholde et og annet fra de tidligere listene, men godt mulig også et og annet nytt. Vi mennesker forandrer jo oss hele tiden, mer eller mindre.

Ettersom vi blir eldre utvikler vi gjerne et litt annet syn på hva vi syns er viktig, og hva vi syns er spennende. Litt klønete forklart, men dere som er verdt det er intelligente nok til å likevel skjønne hva jeg vil frem til.

Disse 20 tingene vil jeg gjerne oppnå før jeg ruller inn:
1. Flytte til et sted hvor jeg har flere gode venner enn her i Oppdal.
2. Skaffe meg en leilighet som er større enn den jeg har nå (79 kvd).
3. Reise til og utforske Trondheim helt på egen hånd (eventuelt fot).
4. Få meg tarantell igjen!!! <3 Og kanskje en slange.
5. Besøke Hotel Cæsar-settet.
6. Publisere noe som blir delt av en veldig kjent person. (Kong Halvor og Kjendistegneren er ikke kjente nok xD)
7. Oppnå en småvrien platina-trophy i et PS-spill
8. Bli flinkere til å trene.
9. Overvinne frykten jeg har ovenfor diverse kroppskunster.
10. Hoppe i høyet (bokstavelig talt – ikke like keen på den mer intime versjonen)
11. Drømmer FORTSATT om 5000 “venner” på Facebook.
12. Oppleve en hyggelig julaften med noen som jeg er glad i.
13. Overleve Halloween med noen som er minst like fucked up som meg selv.
14. Tilbringe en hel natt under stjernehimmelen med en helt spesiell person (som f.eks meg selv..)
15. Utrydde snorking, sjalusi, rasisme, hat og smålige fordommer.
16. Leve til både Svein Krogstad, Jens August og Gabriel Munthe er tilbake i Hotel Cæsar <3
17. Duellere i et bilspill med Rune Rudberg.
18. Klare å suge meg selv.
19. Reise tilbake i tid og drepe Adolf Hitler FØR 2. verdenskrig er blitt et tema.
20. Møte meg selv i døra (fy fader, jeg er så deilig. Det har jeg fått bekreftet xD)

Jeg merker nå at det faktisk ble litt vrient å komme på ting mot slutten her nå. Det har mye med å gjøre at jeg de siste årene har vært en veldig heldig person når det kommer til diverse drømmer og mål jeg har satt meg tidligere. På veldig kort tid har jeg mildt sagt oppnådd mye i livet som jeg såvidt turte å drømme om for 5 år siden.

Mange forbinder meg kanskje mye med mørke ting og depresjon (særlig dere som eventuelt ikke har lest bloggen min på en god stund), men når sant skal sies har jeg stort sett et veldig vellykket og herlig liv. Og ja, det begynner å bli en god stund siden jeg følte meg sånn supermislykka nå. Emoperioden er over for å si det sånn.

Er det forresten noen som ønsker å ta en titt på de to listene jeg har skrevet tidligere så finner man de her:
“100 ting å gjøre før jeg dør!” (2011)
“20 ting å gjøre før jeg dør!” (2013)

Hvilke mål ønsker du å oppnå i livet før fuglen slutter å kvitre?

Vi reblogges!

Helgen som løp avgårde

Hepp hepp!

Da er det omsider på tide å klekke ut et nytt blogginnlegg igjen, og i dag har jeg tenkt å fortelle litt om hvordan jeg har hatt det i helgen.

Torsdag kveld fikk jeg besøk av ei god venninne av meg som jeg har blitt litt kjent med de siste månedene gjennom Facebook. Jeg må innrømme at jeg på forhånd var noe spent siden vi blant annet ikke har helt de samme særinteressene, så det var jeg litt redd for kunne resultere i at vi fort skulle ende opp med å kjede oss, men det viste seg å gå veldig fint.

For selv om vi ikke har den samme forkjærligheten for blant annet horror, splatterfilmer, diverse voldspill, diverse tegneserier, artister, band også videre så har det likevel vært et veldig vellykket besøk. Vi brukte ikke lang tid på å finne en veldig fin og god kjemi for å si det sånn.

Kort fortalt føler jeg at jeg har fått en langt bedre kommunikasjon med denne flotte jenta enn jeg har opplevd med noen andre på en god stund, noe som blant annet kan ha noe med å gjøre at vi begge har en og annen samme diagnose.

Vi er begge veldig enige om at det har vært en veldig god helg, og for å si det sånn så virker det som om det er gjensidig at vi begge allerede ser veldig frem til å møtes igjen. Forhåpentligvis ikke om alt for lenge.

Det som bare for en liten uke siden var en allright nettvenninne av meg har nå blitt forvandlet til et av de få menneskene jeg er aller mest glad i i hele verden. Cecilie er ei utrolig herlig jente som jeg er enormt takknemlig for å ha møtt, ei jente jeg har stor tro på at jeg skal få oppleve mye flott i lag med i fremtiden. 🙂

Hvordan har din helg vært?

Vi reblogges!