Smågod(t) saft?

Saft suse som jeg digger hva enn de ansatte i Fun Light og ZerOh har tatt de siste årene!! 😄 Og HVA ENN det måtte være så håper jeg de forsetter med det – for fitte satan for noen nyheter de har lansert “i det siste”!

Tidligere i vinter lanserte ZerOh sin energidrikkesaft!! 🥳 Og for meg som har en syrete fortid som heavy energidrikke-misbruker kunne jeg knapt ha funnet noe mer genialt i safthyllene!! For selv om jeg ikke lengre drikker Red Bull, Monster, Burn osv. så savner jeg SMAKEN alle hermerne tilbyr. Og der leverer ZerOh ganske greit. Attpåtil slipper man unna de ganske ubehagelige ubehagelighetene som disse giftens energidrikkene har brunget til mitt bord både en og 66 ganger. 🥵 Dødsangst, alle barndomstraumer i (dags)revy, osv.

En annen nyhet som jeg plukket opp fra ZerOh for ikke så lenge siden er Lemon Pie-safta!!! 🥰 De har fra før en saft som “bare” smaker lemon (eller sitron som det heter på godt engelsk), men lemonpie/ sitronpai tror jeg ikke har vært på saftmarkedet før. Forresten.. fint om alle nå begynner å lese hele innlegget på nytt og tar en shot hver gang ordet SAFT dukker opp i en eller annen form.

JEG liker lemonpie-saften også jeg! Den har en veldig tydelig smak, og en lukt som jeg legger godt merke til når jeg skal vaske glasset jeg har drukket fra dagen etter. 😁 Jeg får veldig flashback til barndommen da jeg drev og nødspiste FOX, så nok en gang vet saftprodusentene (hvordan går det kjære shottere?) å tilfredsstille barnet i meg.

Og nå har vi omsider kommet til det jeg FØRST tenkte var det villeste av det villeste, men som jo mer jeg har rukket å tenke på det ikke kan fatte og overbegripe hvorfor vi ikke har sett i SAFThyllene (mohahaha!!) mye før?! 🤪

Bli med på følgende analyse!: folk flest liker ting som smaker godt. Og nesten uansett hvilken bransje man jobber i så er det stort sett den yngre målgruppen som er VIKTIGST! 👶 Og hva er det barn og unge er så kjent for å like bortsett fra energidrikker, Tik Tok og Logan Paul? GODTERI SELVFØLGELIG! 🍭

Nå har ENDELIG Fun Light innsett at det er en strålende ide å la smågodt-krokodillene, SAMT Bubblizz komme i flytende form. Temaet er fortsatt saft, om noen skulle undre.. Jeg ble veldig gira da jeg oppdaget dette, og kjøpte like gjerne tre flasker krokodille-saft, og to flasker Bubblizz-saft.

DESSVERRE skulle skuffelsen vise seg å bli et aldri så lite faktum. 🙃 For da jeg først smakte på Bubblizz-safta så syntes jeg den rett og slett føles som en tammere utgave av energidrikk-safta til ZerOh. 😅 Ikke vond eller ekkel på noen måte, bare litt kjedelig – særlig i forhold til forventningene som hadde bruset så saftig over i forveien!!

Og krokodille-safta var heller ingen fest å få i munn første gang. Den syntes jeg faktisk var litt ekkel der og da. 😛 Noe som er litt tankekors i og med at jeg DESSVERRE er så basicbitch og har krokodiller blant favorittgodteriet mitt, jeg liker attpåtil de sorte best (“bombe”). 🐊 Men selv om noe er digg i fast form er ikke det noen garanti for at det også vil være fasiten så fort det har begynt å renne.. (her vurderte jeg å legge inn en bæsje-emoji, men siden jeg ikke vil skvise noen bilder i hodene deres skal jeg ikke insinuere eller hinte om noe ekkelt her. Jeg er tross alt en av de snille, kjedelige og “normale” bloggerne der ute. Den eneste bloggeren som er igjen i hele verden, punktum?)

MEN!! 📣 .. da jeg startet på glass nr. 2 begynte jeg å like det. Så kort oppsummert er krokodille-saften litt som (is)kaffe, øl og (Paradise) Hotel. Man tenker; “hva i Helsingfors er dette for noe skvip??” i starten, men SÅ skjer det noe.. og vipps klarer man aldri å slutte!! I hvertfall har ikke jeg tenkt å gjøre det, enten vi snakker det ene eller det andre.

Favoritten av disse fire nyhetene er helt klart lemonpie-SAFTA! Den har best og tydeligst smak. På andre plass energidrikk-SAFTA, på tredje… hmm.. der er jeg litt i tvil, men okei krokodille-safta kan sikkert få den selv om det nok virker litt rart med tanke på.. OG PÅ SISTE plass har vi da Bubblizz-SAFTA!!

Helt til slutt må jeg bare legge til at samme om du heter Elin eller Per Roger og måtte være aldri så skeptisk så har dere med å løpe i butikkene og kjøpe, kjøpe, kjøpe det dere måtte ha plass til av disse nyhetene. 😊 For SELV om ikke de to Fun Light-nyhetene var like fun å smake, så vil jeg så veldig gjerne fortsette å leve i en verden hvor disse saftene ER EN GREIE. 😘 Rett og slett fordi det i seg selv er GØY!

Så gjør det! SØRG for at ALLE disse saftene fortsetter å finnes – hvis ikke kommer onkel Aylar til å bli veldig, veldig sint. Onkel vet hvor dere bor, også videre.

Er du mest en Fun Light eller ZerOh-camper? 🤓

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Grå gift

Folk.
Så mange folk.

De fargeløse lusene.
Dagsrevy-basseluskene.
Gud- og værmannen.

Der er de igjen.
Det er for sent.
For sent å snu.

De har alt sett meg.
Kan like godt hilse.
Først som sist.
“Takk for sist..”

“Jasså, du er ute og går?”

Og vipps har vi det gående.
Dejavuens tort og tue står for tur.
Det samme gamle elgamle.

Jeg vil vekk, men må stå.
Stå litt til.
Stå og dø litt til.

Så er samtalen over.
Vi er tom for ting å prate om.
Tom for ingenting.

Du må gå.
Jeg vil løpe.
Tilbake i tid.

Vil ta igjen det fortapte.
De timelange 3 minuttene.

Stay goregeous! 💀

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagramfullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski