Grytekokerens tidsforakt

Dypfrosset inn i sin egen nervøsitet står en skjelven mann. Han lar rastløsheten herje vilt i kroppen. Han venter en telefon.
Hjertet hans dunker som to elskede mennesker lent over på en sofa. Han venter på telefonens vibrasjon og lyd.
Konsentrasjonen gidder han ikke felle andre steder. Mens han venter, gjør han ikke noe annet, enn å bare vente.
Tiden flyr og hans liv blir stadig kortere. For hvert minutt han venter, bruker han 60 dyrebare sekunder av livet sitt.
Likevel, han er ikke smart nok til å gjøre annet. Han sløser ventetiden på å bare vente. Han sløser livstiden sin på det.

Konstant holder han på å vrake nervene sine. Det er et fullstendig kaos inne i hans dype sjel. Kan du tyde den?
Der og da innbiller han seg sin egen udødelighet, den finnes bare i naiviteten. Han skal også dø, slik som deg!
20 år er han blitt, halvparten av årene har delvis vært utsløst på tomgang og svakheter. Skjønner du hva jeg mener?

Telefonen har enda ikke ringt. Og han synker stadig inn i sitt eget tap av tid. Latskapen og feigheten holder han fast.
En tikkende bomber sitter i hans hode. Tikk takk, tikk takk, hører du tikkingen og takkingen? En utakknemlig lyd!
(31. mai 2012)

The Satanic Bible belongs to me

Hvem skulle tro at jeg hadde stått opp enda? Vel, jeg er stolt av meg selv som faktisk klarte å stå opp for en times tid siden. Klokken er riktignok 15.09 i skrivende stund, men jeg er som en vampyr.

Så to filmer i natt, de to jeg fikk i går. Startet med “Insidious”, deretter hadde jeg et 18 minutters telefonintervju med Linda Ramona Eliassen Evensen fra “Thrill Of A Kill”-filmen (intervjuet kommer senere) før jeg startet å se “Van Helsing”, så den første timen, før jeg la meg. “Van Helsing” er litt over to timer lang, og jeg var litt for ukonsentrert til å se ferdig hele da, dessuten var klokken nesten 06, hehe! Så…

Da jeg sto opp i dag, og åpnet døra lå det en pakke fra bokkilden.no. Endelig har jeg fått tak i det Satanistiske bibelen!!!!

Utfordringa ligger i at den står skrevet på engelsk, og at det var kukumulig å finne den norske. Så jeg ga opp, og gikk for den originale i stede!
Det er egentlig best, bare man setter seg nok inn i det jævla språket!

Vi reblogges!

Ytringsfrihet og sensur i Norge (gjesteinnlegg)

Nå har vi kommet til det stadiet der ytringsfrihet og sensur er på topp i den Norske politiske verden igjen. Skummelt å si det.

For eksempel, så forbinder politikere ofte ytringsfrihet med statskupp, eller landsforæderi. Staten blander ofte inn disse tingene for å få “ytrer” til å tie stille, for det kan bli en fare for disse personenes posisjoner.

Men… Synes folk bør få vite et par ting, så dei kan komme med EGNE meninger om saker og ting.

Vi begynner med det Norske flagg, som av en eller annen grunn, noen utlendinger ville fjerne, der sa regjeringen nei. Men som regel i sånne saker, er det en eller annen luring som absolutt må få tingene gjennom og fåreslo at vi måtte fjerne statsreligionen i Norge. Grunnlaget er at Islam ikkje skulle bli undertrykket kristendommen, og dette ville fremme norges flerkulturelle fremgang. Bing! Dette syns den Norske regjering var et fabelaktigt forslag… Også kommer AP`s Kommunistiske fremgang i Norge (som vanligt), uten folkeavstemning (som er vanligt i så viktige saker i Demokratiske land) så falt forslaget igjennom… Det som er sensurert for folket her er at hvis statsreligionen blir fjernet, så blir også flagget til Norge fjernet. Endret vil noen si, men endrer du det Norske flagg, så er det det samme som å fjerne det. La meg forklare flagget for dem som ikke er helt inneforstått med dette :

Det RØDE i flagget vårt, står for vårt blod.
Det HVITE i flagget vårt, står for våre vintrer.
Det BLÅ i flagget vårt, står for vårt hav.
Krysset i flagget vårt, står for KORSET som står for Den Norske Statsreligion (som desverre må fjernes).

Noen sier at korset må bli, for symbolsk standar… Men dette vil ikke la seg gjøre. Da vil nok Vatikanet kalle Norge for hyklerisk / kjetteriskt og fremsi det Norske flagget for et falskt landsflagg. Nordmenn vil bli folket uten flagg.

AP-regjeringen har her gitt bort en voldsom stor del av Norge til fordel for Islam. Så eg spør… Nå når Ap regjeringen har gitt bort statsreligionen til Norge og fjernet flagget fra det Norske folk… Er ikke dette landsforæderi?? Hvis det ikke er det, så ber eg folk komme med grunnlag for å endre MITT syn på dette.

En ting til, som bør røre litt hos folk er at politikere har fått gjennom en lov som sier at en ikke kan straffeforfølge en politiker for politiske syn, forslag eller utførelser, så det er ikke det grann morsomt at politikere kan gjøre som de vil i Norge, uten at det norske folk kan gjøre noe med det. Til og med forslag om å fjerne kongehuset er fremstilt. Dette går under høyforæderi av landet vil jeg si!!!! Hvis Norge kommer i krig, som vi faktisk er i, så kan kongen gå inn og ta makten fra regjeringen og regjere fra et monarki for det beste for landet og folket til krigen er over. Norge er i krig via Nato.

Flerkulturelt ja… Der er det også sensurert… Det står i den Norske lov at innvandrere som kommer til Norge, skal intigreres i det norske folk og at dei skal lære norsk og gå etter norske lover… Dette er litt vilt, men her er det det Norske folk som skal innrette seg, hvis ikke, så er vi rasister. Skjønner ikke Norges rettsvesen at dei er rasistiske mot norske kvinner? Utlendinger har sluppet unna med voldtekter på grunn av kulturelle forskjeller… Norske kvinner har gått i bikini og vært lettkledde pga varmen i evigheter… ikke for å gå rundt og be om å bli voldtatt. Dette vet jo det norske rettsvesenet om, men dei vil ikke virke rasistiske, så da er det kulturforskjell som er unnskyldningen / løsningen. Nærmere 70% av voldtekter er fra dette holdet og bare rundt 15 – 20% av dette blir løst. Dette sier ikke staten så mye om, grunnen er at det Norske folk “kan” reise seg. Dette er sensur. Hvor ble det av loven om at dei skulle følge Norsk lov? Skal ikke Norske kvinner være fri i sitt eget land? Og hva med utlendingene som sitter openlyst og sier dei kommer til å voldta norske kvinner igjen? Og for å følge den flerkulturelle saken videre med statsreligion… Både USA og Australia, som er verdens mest flerkulturelle kontinent / land, har en statsreligion, kristendommen. Her kommer det også gjennom at det Norske folk må innrette seg. Alt dette vil eg kalle folkesensur. Folkesensur er noe kommunismen brukte for å kontrollere folket på. Det dei ikke vet, har dei ikke vondt av.

Så har vi løftene som Jens trodde han slapp å holde… Igjen. Barnehager,skoler,helsesektorer,gamle/hvilehjem infrastrukturen og matvarer skulle alle bli så mye billigere og / eller bedre om bare han / AP ble valgt igjen til å styre landet. Ser dette… Det er en grunn til at det er streik i halve landet. Husker min egen reaksjon på dette da rett etter valget han ville la dette ligge på vent mens han ville bygge en miljøfabrikk til 8 mrd. kroner istedet.

Streiken er en konsekvens for disse brutte løftene… AP sitter og gnir på disse pengene, og ber streikerene om å tenke moderat, samtidigt som dei vil sende ytterlige 56 mrd kroner for å hjelpe på krisen i eu-landene… Skjønner ikke politikerene at Norge ikke er med i EU? Og hvorfor må norge rette seg inn etter eu regler? Greit med biler, som av og til tar turen til disse landene, men disse kontrollene burde vært valgfritt om noen hadde planer om å reise til et av eu landene. Tviler på om en barnehage tar turen med eu sand og eu rusjebane og eu klatrestativ med… Eller gamlehjemmet tar med seg dei eu godkjente trappene til tyskland… Dessuten er det vanskeligt å tenke moderat, når jens stoltenberg og hele ap regjeringen har økt sin egen lønning med 60%. Tenk moderat Jens… Send lønningene dine til eu krisene. MIN forklaring på dette er at alt eu godkjent er dyrere og folk må kjøpe det… Og ting som det norske folk må betale på, er det avgifter på, som staten igjen tjener på. Dette kaller jeg å loppe folket. Det er en grunn til at det Norske folket ikke er med i eu.

For å sette ting litt på spissen av 56 mrd summen som det kan gjøre for det norske folket :
*staten kunne ha dekket strøm og nettleie for hele den norske befolkning i over 120 år.
*staten kunne ha dekket frikort for det norske folk i over 90 år.
*staten kunne slettet all gjeld for hver eneste nordmann i norge opp til flere ganger.
*staten kunne ha pusset opp alle barnehager, skoler, gamle/hvilehjem, mat og infrastruktur i norge og en del i sverige.
*staten kunne økt lønninger til streikere med over 200% i flere år fremover.
*Og med litt hjelp fra statskassen, så kunne dei bygget et hus til hver eneste familiene i Norge.

Det som også er frustrerendes er at maten blir dyrere. Så jeg spør igjen… Moderat?

AP regjeringen har slettet over 380 mrd kroner som var gjeld til et eneste land i eu krise landene. Over 128 mrd i et annet land osv. Dette går også under folkesensur.

Så til dem som stemmer på denne AP regjeringen igjen, vil jeg bare si at lykke til med å gi bort landet vårt og eg vil ikke høre et knyst om at det Norske folk er mot kommunisme… AP er et Sosialkommunistisk parti. Dere lærte alle om kommunisme på skolen, alt begynner i det små.

Dette er MIN mening, som eg Ytrer om saker. Prøv å sensurer meg.

Skrevet av “Jens Grete”

Van Helsing, Insidious og et par nye sko!

Pakker kan til tider være en belastning. Gaver fra gamle tanter og slekter er gjerne det. Personlig er jeg ikke veldig glad i pakker fra andre, spessielt ikke fra… Slekt. (Utakknemlig faen, ja jeg vet…)
De beste pakkene får jeg helst fra mine bestevenner (som jeg føler kjenner meg best) (familie telles ikke i den kategorien), for ikke å snakke om, meg selv! <3

Når jeg sto opp i dag var jeg utenfor døra og sjekket om det hadde kommet post. Dobbel post kom det faktisk i dag!
To hentelapper. En fra cdon. Og en jeg har gledet meg et par hakk mer til, pakka fra Black Widow!
Må bare få skryte litt igjen av den butikken. Har fra før intervjuet Lisa som står bak siden, og jeg skrev noe da også. Men en god butikk får aldri nok god omtale!

Jeg elsker rett og slett Black Widow, og jeg skulle gjerne elsket med butikken også!
Prisene er riktignok ikke de laveste man kan falle for, men man skal ikke alltid tenke på det. Har man ikke råd, så sparer man til seg råd!
Jeg har ikke midlertidlige planer om å skifte butikk når jeg handler sko, for å si det sånn!

Det var riktignok kun ett av tilsammen to par sko som ankom i dag, neste par er like rundt hjørnet. Satser på neste uke eller noe sånt.
Det parret jeg enda ikke har mottat er et litt mindre parr, ja dere får se når jeg får de! 😉

Her mine kjære horer, ikke-horer, gentlemens, rasshøl og helt nøytrale kjipinger, her er mine nye sko!!!!!!!!!!!!!:

Gjelder bare å ikke kødde med meg for tiden. Hvem vil vel ha disse skoene mellom beina, mener jeg!
Etter jeg fikk pakken, gikk jeg ut igjen for å kaste pappen og søpla. Og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med dem selv, og driter loddrett og vannrett i om noen andre er uenige, derfor spørr jeg ikke hva dere synes en gang! 😉 Skoene passer med utmerket (bestilt i guttestørrelse 44), de er gode å gå i, litt varme, men shitt happens.

Så var det pakken fra cdon…
“Van Helsing” er en film som blant annet min strålende flotte venninne Charlotte har anbefalt meg å se, hvis ikke skulle hun gjøre noe som jeg har glemt…
Nei, det var snakk om å hjemsøke meg… Jaja, det er forsåvidt bedre å bli hjemsøkt enn å bli voldtatt med kaktus.
I tillegg til “Van Helsing” syntes jeg også at jeg måtte få med meg “Insidious” som er laget av de samme dudene som sto bak Saw og Paranormal Acticity!

Noen som har sett disse filmene?

Som skrevet før;
Jeg fant det livsviktig å se Van Helsing nå før remaken til Hollywood med Tom Cruise (han retarde scientologiøse duden fra Mission Impossible) kommer..
Snakk om å voldta respekten til folk!

Vi reblogges!

Yrkesekornet og hurraekornets moralhistorie

Har du noen gang hørt om ekornbrødrene Hans og Ragnar?
Hans og Ragnar var to energifylte ekorn. Ragnar var yngst.

Til tross for utseendemessige likheter var det meste på innsiden som var forskjellig.
Begge hadde mye energi, begge brukte energien anderledes fra den andre.
Hans var en skikkelig lathans. Ragnar, var et yrkesekorn.

«Nå må du se til å gjøre noe!», skrek Ragnar oppgitt en mandags morgen.
Hans lå og solet seg under et eiketre. Ragnar gikk mot broren og ristet på hodet.
Ragnar var fult av flekker. Han hadde drevet på hele natta og jaktet på nøtter og mat til vinteren.

«Kjære broder. Min elskede venn. Du er ufattelig morsom når du er så sinna. Ta det heller litt kult, slik som meg. Jeg har nettopp vært i pornosjappa og leid den hardcore-filmen med Lillith-Bangbang Ekorn i hovedrollen, hun med den ufattelige glatte pelsen», svarte Hans omsider.

Ragnar ristet på hodet.
Og slik fortsatte sommeren. Hans var som regel over alle andre hauger enn brorens arbeidshaug. Han var over nabohaugen og hilste på musevennen til nabokjærringa, han spilte bowling og Play Station i timevis og drakk alkohol og sang karaoke så det sang etter!
Mens Ragnar, han jobbet, jobbet og jobbet og jobbet, og jobbet, og jobbet, og jobbet.

«En dag vil han nok forstå. Det er bare så ergelig at det er jeg som må gjøre alt alene. Han hadde hatt godt av litt arbeid han å! Den lathansen!», forbannet Ragnar og sparket hardt i en valnøtt som lå forran han. Valnøtten ble skutt mot veggen og dessverre for Ragnar kom den i reversj og styrtet Ragnar rett ned en grop han nettopp hadde gravd.

Vinteren nærmet seg. Situasjonen var som før. Ragnar jobbet og passet på at alle de viktige tingene ble gjort. Og Hans, ja han levet livet som en ekte konge!

Da vinteren omsider kom bestemte Hans seg for å dra avgårde til syden. Uken før hadde han vunnet i et lotteri og hadde akkurat nok penger til en enveis-billett til syden. Han hilste broren i det han fartet avgårde i naboens bil, riktignok som blindpassasjer.
Ragnar ristet oppgitt på hodet og skulle til å gå tilbake til arbeidshaugen sin i det en stor varebil kom susende mot han. Ragnar rakk ikke å reagere før varebilen kjørte over han, og han lå der som most lasagne i bakken.

Moralen i historien må vel være at man får leve mens man enda ikke er død?
(Historien er skrevet den 29. mai 2012)

Japaninspirerte drikkeglass av Big Pete

Der ja, omsider gadd jeg å lage begynne på et innlegg. Men jeg skal være kort, for det er egentlig ikke noe særlig spennende for noen av dere egentlig. Så jeg erkjenner vel dette innlegget delvis som spam.

Vel, henta pakke fra Dragens Hule i dag. Bestilte meg tre nye drikkeglass forrige uke som jeg er ganske fornøyd med, midt på treet. Japaninspirert design av Big Pete, rommer 4,5 dl.

Synes disse er veldig lekre jeg!
Hva syns du?

Araknagrotesque O39

Araknagrotesque O39
De kryper og kryr, de er spredt til alle kanter. Du kan ikke høre dem, heller ikke se.
Natten er deres kamuflasje. Som noen rovdyr kryper de i et hurtig tempo mot sitt mål.
Snart er de ved ditt hus. Du sover som et hjelpesløst barn som snart får døden på besøk.
Vinduet ditt har du latt stå oppe i natt. Snart skal de kravle gjennom, alle som èn.

Oppover husveggen løper de som sultne vampyrer. Behovene deres er todelt.
Noen av de ønsker kvele deg, noen ønsker spise deg. Og du sover naiv som du er.
En svært varm natt det er. Du sover uten dyne, uten klær.
Første Gnaphosidae har alerede nådd toppen.
Ti tusener av edderkopper har ankommet ditt rom.
Spredt er de til alle kanter. Alle med felles mål, deg!
Du skal suges, bites og kveles inn i mørket!
Aldri mer skal du få se dine foreldre igjen, aldri mer dine venner!
Hæren har kommet inn. De siste skyver igjen vinduet!
Noen løper mot kommoden, den velter og sperrer døren.

Skvetten våkner du til! Du skal til å slå på lyset, men det er for sent!
Et offer for edderkoppenes raseri er du blitt.
De glemte aldri hva du og dine venner gjorde… Forrige helg..
Hevngjerrige skal du og dine venner bøte med deres liv.
En etter en! En sverm styrter ned i din åpne munn.
Uredde trosser de forsvarsmekanismen i kroppen din.
Du klarer ikke brekke deg, du klarer ikke spy.
Hjertet ditt slår som lynet. Blodet i kroppen virvler som en vind!

En annen sverm styrter nådeløst inn i ditt skjøre rasshøl. Hele kroppen er invadert.
Du ønsker å skrike, men stemmebåndet ditt er opptatt.
Ingen svarer deg! Ingen hjelper deg!
Edderkoppene i deg har funnet sitt leketøy. Genene dine er nå deres.
De biter og spiser seg innover.
Blod begynner å renne. Blodet begynner å renne, innen ifra.
Du drukner i din egen kropp.

Du faller brutalt ned fra sengen, hodet mot gulvet.
Deler av deg er fortsatt igjen i sengen. Du ligger opp ned mot gulvet, på skrå.
Blodet i deg kommer til hodet, det renner ut av øynene, gjennom nesen, ut av munnen.
Noen av de minste edderkoppene har nå blitt kastet opp av blodfontenen.
Noen av edderkoppene druknet i forsøket på å drukne deg.
Til slutt sier ditt hjerte stopp!

Halvparten av edderkoppene i din kropp kommer helskinnet ut igjen, resten ligger igjen i deg.
Fornøyde etter nattens aksjon kravler de sammen, hjem igjen.
I morgen natt skal dine venner lide samme skjebne.
Du er i helvete nå, og kan ingenting gjøre!
(29. mai 2012)

Tidevannets død kommer brått

Tid er som vann. En gang vil det renne ut.
Det finnes ingen garantier for når. Plutselig er alt tomt, og det er ikke mer å gå på.
Blodet som i meg bruser i dag, trenger ikke bruse i morgendagen.

Kanskje er nettopp morgendagen dagen hvor jeg ligger der.
Kanskje er morgendagen dagen hvor jeg forlater deg, og vi møtes aldri mer.
Et liv er som været selv. Det kan være solskinn og klar himmel en dag,
men neste gang er tordværet og stormen der. Og da er jeg blitt syk, og så død.

Døden henter deg når du minst venter det.
Det kan være trikken i byen, mursteinen fra taket, sykdommen fra helvete.
Eller noe helt annet. Jeg håper du forstår, at jeg kan ikke være her for alltid.
Ta ikke en eneste dag forgitt, heller aldri en eneste venn.
Bare midlertidlig har jeg mine tær duppet i vår felles jord.

Men engang skal hele meg ligge under oss. Og verden skal gå videre.
Livet kommer, livet går, livet består og døden rår!

Man vet aldri. Kanskje en dag svever jeg over deg som en sky.
En sky som vokter over deg, og passer på deg når kroppen min ikke lenger kan gå.
Uansett hvor jeg skulle være i fremtiden. Jeg vil alltid elske deg, død eller levende.
Det må du aldri tvile på. Til tross for avstanden er stor, og døden er vond.
Et sted vil du alltid være, i mitt hjerte skal du være i evigheten.
Seiler jeg en gang fra deg, ikke gråt. Havet har nok av vann.

Skulle jeg ligge tom for liv i morgendagens magiske timer.
Gå videre! Lev, le og kos dere! For ingen er uerstattelige.
Etter regnet kommer sola igjen, sterkere enn noen gang.
Og med de ord, senker jeg nå mine tanker.. Mine armer små.
(Skrevet 28. mai 2012)

Gudstjeneste i Furuskogen på Fagerhaug

Nei, slapp av alle sammen! Jeg har IKKE blitt en av de som har gått av vettet og blitt religiøs! Men jeg leste nettopp en sak på Oppdals eldste lokalavis sin offesielle nettside opdalingen.no at det nå har vært gudstjeneste i skogen. Såkalt naturgudstjeneste.

“Med et bærbart orgel, en presenning og en stokk for tilhørerne å sitte på hadde Fagerhaug sokneråd ordnet med en utegudstjeneste på søndag.
Rundt 25 stykker hadde møtt opp for å få med seg den kombinerte gudstjenesten og naturvandringen i furuskogen på Fagerhaug”,- skriver opdalingen.no.

Ikke nok med at menneskene prøver å narre seg selv med religion, men nå skal også elger, ekorn, fugler og andre skogsdyr lokkes inn i ondskapen av idioti også. Hærlig, jeg blir bare mer og mer fan av, ehm, menneskeheten?
Personlig føler jeg ikke noe stort tap for at jeg ikke var på skogstur i Fagerhaug der og da, da en Brynja Vigdis Thorseinsdottir forkledd i hvite gardiner fort kan forveksles med et kristent, dritskummelt fugleskremsel som kan skremme livskiten av en hver og èn.

Så er det vel heller ikke veldig lenge til Vaffelkirka fra Oppdal kommer tilbake i sentrum. Da hvem som helst kan kjøpe en religiøs vaffel, og møte Jesus Kristus i våt version dagen etterpå i form av avføring! Ha Jesus ved ditt hjerte på dagen (i alle fall i magesekken), og guide han ut av det hellige rumpehull på den mørke kveld!
Ingen skal si at de eventyrlystne små og store barna i Oppdal har dårlig kreativitet og lav fantasi!

Så vil jeg gjerne avslutte dette innlegget med en bønn om at de religiøse fortsetter å underholde oss andre i flere gode år fremover.
Nå ser jeg bare frem til Jesus Kristus kommer tilbake som vi “alle” har ventet så lenge på, kanskje kan vi se han i “God kveld Norge” eller noe om ikke veldig lenge!
TIl da! God 2. pinsedag!

My impersonal signature

Fremskritt, forandringer og fremgang er ting som holder bloggere i live! Jeg tenkte litt på å kanskje lage meg en signatur. Og det har jeg nå lykkes i. Et png-bilde er laget, som herved er blitt min upersonlige, personlige signatur. Den er personlig i den forstand at det er jeg som har laget den, og den er i mitt hode også litt upersonlig siden det er laget på en enkelt datamåte, med farger og skrifttyper som andre mennesker har laget for meg.

Vel, how to do!
Det finnes flere måter å gjøre det på, også enklere enn min måte! Men slik har jeg gjort.

1, Jeg klikket meg først inn på www.mylivesignature.com
2. Deretter klikket jeg på bannerbilde hvor det står “Click her to start”.
3. Klikket etterpå på “Using the signature creation wizard”
4. Så skrev jeg hva som skal stå, i mitt tilfelle “Aylar Von Kuklinski” 😉
5. Deretter velger man font/skrifttype, størrelse, farge og vinkel.
6. Til slutt får jeg opp ferdig bilde av signaturen, jeg høyreklikker med musa og trykker “Lagre som”
7. Jeg lagrer bildet på pcen min, og laster det deretter opp her på blogg.no.

Er greit å lagre bildet i en kategori der det ikke er veldig mange andre bilder, slik at det går raskt å finne den igjen for hvert innlegg!

Det finnes en annen måte å legge inn signatur på, for den som vil slippe å legge inn bildet hver eneste gang, på nytt. Men siden jeg har en del gjestebloggere innom, så vil jeg ikke bruke kode sånn at signaturen automatisk popper opp hver gang. Siden jeg ikke vil ha min signatur på andres gjesteblogginnlegg.
Resultatet ser dere nedenunder!