Gudstjeneste i Furuskogen på Fagerhaug

Nei, slapp av alle sammen! Jeg har IKKE blitt en av de som har gått av vettet og blitt religiøs! Men jeg leste nettopp en sak på Oppdals eldste lokalavis sin offesielle nettside opdalingen.no at det nå har vært gudstjeneste i skogen. Såkalt naturgudstjeneste.

“Med et bærbart orgel, en presenning og en stokk for tilhørerne å sitte på hadde Fagerhaug sokneråd ordnet med en utegudstjeneste på søndag.
Rundt 25 stykker hadde møtt opp for å få med seg den kombinerte gudstjenesten og naturvandringen i furuskogen på Fagerhaug”,- skriver opdalingen.no.

Ikke nok med at menneskene prøver å narre seg selv med religion, men nå skal også elger, ekorn, fugler og andre skogsdyr lokkes inn i ondskapen av idioti også. Hærlig, jeg blir bare mer og mer fan av, ehm, menneskeheten?
Personlig føler jeg ikke noe stort tap for at jeg ikke var på skogstur i Fagerhaug der og da, da en Brynja Vigdis Thorseinsdottir forkledd i hvite gardiner fort kan forveksles med et kristent, dritskummelt fugleskremsel som kan skremme livskiten av en hver og èn.

Så er det vel heller ikke veldig lenge til Vaffelkirka fra Oppdal kommer tilbake i sentrum. Da hvem som helst kan kjøpe en religiøs vaffel, og møte Jesus Kristus i våt version dagen etterpå i form av avføring! Ha Jesus ved ditt hjerte på dagen (i alle fall i magesekken), og guide han ut av det hellige rumpehull på den mørke kveld!
Ingen skal si at de eventyrlystne små og store barna i Oppdal har dårlig kreativitet og lav fantasi!

Så vil jeg gjerne avslutte dette innlegget med en bønn om at de religiøse fortsetter å underholde oss andre i flere gode år fremover.
Nå ser jeg bare frem til Jesus Kristus kommer tilbake som vi “alle” har ventet så lenge på, kanskje kan vi se han i “God kveld Norge” eller noe om ikke veldig lenge!
TIl da! God 2. pinsedag!

6 kommentarer
    1. På en side så er det morsomt med retarderte voksne mennesker som har en allmektig fantasivenn, dessverre er det mindre hyggelig når denne fantasivennen begynner å kreve offer av ymse slag. Jaja, uansett så er det vel rett og rimelig at de får ha en gudstjeneste ute i skogen, for å minne alle dyrene om at Gud ikke har velsignet dem med en Himmel, og at noe grusomt sannsynligvis kommer til å skje med dem når de dør.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg