Kule ting jeg har på kjøkkenet!

I skuffene på kjøkkenet har jeg ikke så skrekkelig mye rart som man først skulle trodd. For det meste er det jeg eier nokså ordinært og a4-snork. Beklager det.

Men NOE litt utenom normen har jeg jo. 😄 Rett over komfyren har jeg f.eks et ganske så stilig vintage non stop-tog som jeg fant inne på Finn i høst. Og for ikke å snakke om Freddy Krueger godte/fruktskåla – som er blitt brukt aaaaalt for sjeldent..

I videoen under viser jeg frem bl.a disse nevnte “trofeene”, samt enda flere awesomeheter som jeg har samlet opp via årenes løp!

Stay hellty!! ^–^

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

PLAYSTATION 5 – ja deg vil jeg gi en klem!!

Nå er jeg på cunten av å være litt redd.. 😟 For med SÅ mye flaks som jeg har hatt siste året må jeg vel snart ha brukt den opp, vel?

På tirsdag levde jeg bokstavelig talt ut uttrykket “på rett sted til rett tid”. For mens jeg tilfeldigvis og ikke bokstavelig satt på telefonen så postet noen en status i en Facebook-gruppe om at “ELKJØP HAR PS5 PÅ LAGER!”.

Jeg klikket meg sporens straks inn og gjorde det jeg kunne for å legge inn en bestilling. Jeg skjønte at det mest sannsynlig var et tidsspørsmål før de gikk tom igjen – og det har i etterkant vist seg å være helt rett! 😅

Først støtte jeg på litt tekniske problemer. Jeg kan se for meg at det hele skyldtes en viss trafikk der inne, der og da. At det nok var en del som prøvde å komme til beinet. Men til slutt så gikk det!!! 😃😁😃😁

I går kunne jeg noe spent traske ned (i mine litt for slitte og støvete sko) mot de nye pakkeboksene Domus har fått rett utenfor inngangen, skru på bluetooth, for så å ofre to små trykk inne i Posten-appen – vipps hadde jeg min PS5 i hendene!! 😳🤯 (Og for ordens skyld har jeg gått for disk-versjonen slik at jeg kan fortsette å spille ALLE ps4-spillene mine, samtidig som jeg forhåpentligvis får solgt ps4en så fort jeg føler jeg har testet min ps5 nok til å anse det som trygt.)

Ikke akkurat noe småtterier denne PS5en.. 😀

De siste timene har det unektelig blitt en del gaming. Særlig «Astro′s Playroom» har fått kjørt seg. Og som jeg har kost meg!!! Overgangen føles ikke like stor og wow som da jeg “gikk fra” ps3 til ps4 for ca. 8 år siden, men jeg merker helt klart noen forbedringer nå også. Først og fremst i form av ventetid som er så og si ikke eksisterende. 🥳 Og så har selve kontrollen noen ganske fanzy-panzy funksjoner som jeg ikke har vært borti før. Blant annet kan man bokstavelig talt blåse i den nå i enkelte spill for å få en viss effekt!!!

Det eneste minuset per dags er ladekabelen til nettopp kontrolleren. Den er for kort til at jeg kan spille komfortabelt i sofaen med den mens ledningen er koblet til, knapt en meter. Men det tenker jeg løser seg så fort Power og Elkjøp sine fysiske butikker åpner igjen på mandag. Eventuelt har jeg allerede spottet flere alternativer diverse steder på nett, så DETTE løser seg rimelig kjapt og forhåpentligvis ikke så gæli! 😘

God helg venner og bestevenner!! 💕

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Kastet Bergen under bussen?

Jeg har ikke tall på hvor mange innlegg jeg har merket med hashtagen “forandringfryder” rundt om av samtlige årsaker, men man skal ikke behøve å bakover-stalke meg så fryktelig lenge før man har funnet en god del, og vel så det..

I går derimot fant jeg ut noe som definitivt ikke bare var helt tusenfryd. For like etter at jeg hadde funnet meg et hotell i Bergen jeg kunne tenkt meg å booke inn på om noen uker ble jeg slått ned av en mindre gøy nyhet.

Tidligere har jeg reist med Fjordekspressen når jeg har reist til Bergen, noe som begynner å bli en stund siden sist (mars 2019). Og nå kjører ikke denne bussen Trondheim-Bergen lengre, men bare Stryn-Bergen, + at den ikke ankommer Bergen rundt 12 på dagtid mer heller, men i 23-tiden nærmere midnatt.

Jeg har sjekket litt rundt etter hvilke andre alternativer som finnes. Men kort fortalt virker det som at jeg må belage meg på en enda mer langdryg reise enn tidligere dersom jeg skal reise dit kollektivt nå (har tidligere tatt meg 12 timer å reise én vei), ELLER så finnes det en flymulighet fra Trondheim, men da må jeg først legge ut på en togreise som innebærer tre tids-klaustrofobiske bytter.. 😅 Og her er det viktig at alle togene er i rute! Og som ikke det er nok får jeg knapt én time på meg til å finne frem til flyplass og fly når jeg først har ankommet Trondheim.

Jeg har aldri dealet med fly og flyplass. Så for meg som har en tendens til å overanalysere og bli nokså stresset av visse nye utfordringer som attpåtil blir kombinert med det faktum at jeg på ingen måte vil få den tiden jeg helst skulle hatt så, fremstår heller ikke dette som et veldig fristende alternativ her og nå.

Alternativt kan jeg være i Trondheim i kjempemange timer før flyet går. Dvs. grytidlig på morgenen før folk flest har stått opp, for så å danke rundt frem til 15-tiden.. Såeh.. 😶

Det jeg derimot kom på NÅ er at jeg kanskje heller kan booke meg inn på et hotell i Trondheim, og være der et helt døgn (eller to) føøøør jeg drar videre til Bergen. Per nå er det dette alternativet som fremstår som minst langtekkelig og stress. Mulig jeg kommer til å gå for denne løsningen dersom Fjordekspressen ikke kjører tilbake til gamle spor og tider i løpet av (sen)sommeren.

Enn så lenge har jeg valgt å sette Bergen litte grann på vent. For nå har jeg begynt å planlegge og forbedre meg på en ny Oslo-visitt i stede. Er spesielt én venn der jeg har hatt dritlyst til å hilse på i femti ørten evigheter nå. En venn som har oppholdt tankene mine MYE de siste to årene, og som jeg enda ikke har hatt gleden av å treffe in personas drakt.

I tillegg har jeg litt mer kontroll på hvor diverse steder er og sånn i Oslo kontra Bergen, så siden min neste reise vil bli den første siden november 2019 er det nok ikke sååå dumt ha Bergen på ventelisten en stund til likevel.

Hvorfor må reiseliv av og til være så komplisert?? 🤪

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

…hva er det verdt?

Forrige uke presterte jeg å passere 1000 følgere på Tik Tok og siden den gang har både det ene og det andre “forsvunnet”. 🤪

Brått ble jeg to øyenbryn mindre, terapeuten og jeg har “slått opp”, og ganske snart reiser min bror til Langt Vekk I Stan.

Stay goregeous!! 😘

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Bryner meg på teppet!

Som barn var jeg ganske fascinert av ekko. Befant jeg meg på fjellet kunne jeg rope noe sykt random bare for å høre gjenklangen av min egen stemme. Noen vil mene dette er tegn på narsissisme, og det er helt greit. Jeg elsker meg selv til du blir støtt – og det blir du gjerne stadig!

Ekko hører dog til i fjell og dal. Innendørs kan det derimot bli en utfordring av ikke nødvendigvis det mest positive sorti. Spesielt ikke når man driver og lager Youtube-videoer og staaaaaadig ikke har investert i egen mikrofon.

Ikke en utfordring jeg har hatt særlig lenge, men etter at jeg flyttet i fjor skulle jeg omsider få.. brynt meg på denne utfordringen. 😳 .. og apropos bryne seg på noe.. Det er nå en uke siden jeg bikket 1000 følgere på Tik Tok – et mål jeg kanskje enda ikke hadde nådd om jeg ikke hadde kastet ut en og annen fristende gulrot.

DERSOM jeg klarte å samle inn 1000 innen 1. april skulle jeg både “sniffe” hornsalt i minst et minutt live, men også shave begge øyebryna. En uke har altså gått siden jeg passerte det magiske tallet, og bryna mine er faktisk på god vei tilbake til Grorud.

Men så til det dette innlegget egentlig skulle handle om.

Jeg har vært innom Europris og kjøpt meg fem gulvtepper! Merker fortsatt litt ekko når jeg snakker med et viss volum, men jeg tror det er blitt bedre. Stakk først innom og kjøpte to i går. Innså raskt hvor teit jeg var som ikke gikk for flere mens jeg først var der, SPESIELT nå som alle tepper koster 40% mindre enn vanlig, til og med søndag.

Så i dag kjøpte jeg tre til. Fikk Rune til å kjøre teppene hjem til meg begge gangene. Hadde det ikke vært for han tror jeg at jeg hadde endt opp med å GÅ hele veien med de fra butikk til leilighet, og derav vært passe stiv og støl i armene nå..

Er det forresten flere der ute som har fått inn skattepengene i dag? Jeg ble helt ærlig litt overrasket da det viste seg at de var kommet allerede. Men veldig perfekt at de kom nå som jeg just har barbert bruksen litt igjen.

Stay goregeous!! 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Sluket

Å tømme sluket i dusjen er og blir en h-o-r-r-i-b-e-l oppgave!! 😝

🖤💜 Stay goregeous!! ❤️💛

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski