Kaoset kommer! (ny bloggheader)

NY BLOGGHEADER PÅ P!! 👻

Dette skiftet skulle egentlig komme i går kveld, men iom at pcen var blitt slik en sinke i det siste måtte jeg i stedefor prioritere å kjøre noen nokså tidkrevende “operasjoner”.

Operasjonene gikk til syvende slutt veldig fint, og nå kjennes det som jeg har en minst 54 år yngre maskin ved min side igjen 🥰

.. og hallo i luken – NY HEADER!!

Gammel header:

VS. ny header:

Hva syns dere om utbyttet? 😁

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Den Sataniske Bibelen!

Etter å ha gått langt og lenge, og lengre enn langt har jeg omsider lest ferdig «Den Sataniske Bibelen» av Anton Lavey. Det er minst 10 år siden jeg først fartet interesse for denne boken/ religionen/ filosofien, men med tanke på at jeg har noe lese- og konsentrasjonsvansker, spesielt på engelsk, er dette blitt et prosjekt som stadig har latt vente på seg. Men NÅ er jeg altså ferdig!

Det vil si; Det er noen sider helt mot slutten jeg har unngått å lese (de enokiske nøklene), men jeg har fått med meg det jeg i utgangspunktet var nysgjerrig på, og ville vite. Jeg har i dag et enda bredere inntrykk og en bedre forståelse for hva denne religionen/ livsstilen går ut på, hva den er og ikke er, og det var nettopp det jeg ville vite i første omgang.

Jeg har kommet frem til at jeg fremdeles er enig i mye av det nysatanismen står for. Om jeg måtte velge ville jeg heller vært satanist enn kristen da kristendommen vil ha folk til å undertrykke og føle skam rundt så mye som er helt naturlig ved det å være menneske – bl.a. De 7 såkalte dødssyndene syns jeg man skal kunne bryte rett som det er, da jeg har lite tro på at det vil straffe seg åndelig sett.

Med det sagt så anser jeg meg heller ikke som en satanist. Først og fremst er jeg ikke så glad i å sette “merkelapper” på meg lengre. Og så er jeg uenig i den delen av satanismen som tar for seg hevn. Jeg er heller ikke “på lag med” kristendommen om å “vende kinnet til”, jeg veier mer mot en mellomting. Jeg skjønner tankegangen til både kristendommen og satanismen her, men jeg får meg ikke til å si meg 100% enig med noen av de. Det er mye elendighet som kunne vært unngått eller satt en stopper for mye tidligere om flere hadde mer selvrespekt og mot til å slå ned på urettferdighet, uten tvil. Samtidig tenker jeg at tankegangen om å KNUSE de som med vilje velger å plage deg (eller noen du bryr deg om) heller ikke er en tankegang verden er så godt tjent med.

Men utover dette er jeg for det meste veldig enig i det satanismen handler om og er. Jeg er glad for å ha lest denne “sorte bibelen”. Det har absolutt vært interessant, og jeg ser ikke bort fra at jeg kommer til å ta den ut av bokhylla for å lese deler av den igjen når jeg f.eks måtte havne i en eller annen diskusjon, om det ene eller det andre.

Vanligvis avsluttes innlegg om bøker jeg nettopp har lest med en eller annen “score”. Men i dette tilfellet dropper jeg det. Syns det blir litt snodig å skulle anmelde en bibel/ religion på samme måte som f.eks en roman. Det blir kanskje ikke “helt feil”, men av diverse grunner velger jeg å ikke gjøre dette innlegget til en klassisk anmeldelse.

Kort oppsummert: jeg syns boken er godt skrevet. Det er enkelte ord, uttrykk og referanser jeg ikke skjønte hva betydde, og som jeg heller ikke brydde meg om å dykke videre inn i heller. Jeg anser meg som enig i det aller meste, samtidig som jeg ikke er enig nok til at jeg vil kalle meg for en satanist. Og igjen: jeg ønsker ikke å leve etter verken den ene eller andre boka – utover “min egen bok”!

Er DU en venn av Satan? 😈

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Superkul helg i vente!

Noen må ta og ringe politiet snarest, for min kjære brukskonto får virkelig kjørt seg “om dagen”! 😅 Jeg skal stadig bli flinkere til å spare, men så og si hver måned ender jeg opp med å måtte “låne” fra en viss sparekonto fordi jeg har brukt over “budsjett”. Tar alltid å overfører tilbake når trygda kommer rundt den 20., og de forskjellige sparekontoene vokser pittelitt hver gang, men ikke like mye som det de strengt talt burde-burde.

Sånn, da var den mer alvorlige delen lagt til side (spoileralert: kødda! – det kommer mer veldig, veldig straks.. 😂), i likhet med den siste uka som jeg må være så ærlig å si jeg har hatt litt blandede tanker om. Av forskjellige grunner er jeg glad for at det nå er helg, og jeg håper jeg klarer å utnytte den slik helgen er ment å nytes. Ikke at det har vært en spesielt kjip eller vanskelig uke, men jeg har hatt noen “downtowns” som fint kunne vært unngått om jeg bare hadde vært litt flinkere til å prioritere kvalitet over kvantitet..

“Kjip” omelett gir KJIPE DOBESØK!

I går ble offisielt den verste dagen! Den første nedturen kokkelerte jeg bokstavelig talt sammen i form av en slags omelett som jeg tenkte å kose meg med på formiddagen. Omeletten ble i og for seg ikke så verst, i alle fall var det lite å utsette på smak, men jeg endte “selvfølgelig” med å vandre frem og tilbake på do minst tre ganger som resultat av… jeg vet ikke helt. Jeg har flere ganger endt opp med løs mage etter jeg har laget meg omelett. Det kan være at den burde vært litt bedre stekt, men jeg er usikker.

Skal også sies at jeg unnet meg en liten eske med rosiner etter at omeletten var ferdig “inntatt” (blir en del gåseøyne her nå! xD). Noe jeg også gjorde dagen før, uten at det fikk noen konsekvenser for meg da.

Insta mislykka – IGJEN!
Da kvelden begynte å sige på fikk jeg det for meg at jeg skulle poste et bilde på Instagram. Hvilket jeg også gjorde. Responsen derimot uteble totalt. Heldigvis er ikke jeg i nærheten så opptatt av likes som jeg har vært før. Men da det hadde gått 6 timer og den eneste liken jeg hadde fått var.. *kremt, kremt* fra meg selv (dvs. en annen konto)..  ja så kjente jeg for første gang på ganske lenge at det begynte å plage meg.

Bildet i seg selv ble helt ok. Jeg la ikke mye tid i det der og da. Jeg kunne godt ha tenkt meg mer om med tanke på “riktig” captions og hashtags, ja og så kunne jeg helt klart lagt mer sjel i selve fotograferingen og redigeringen av det. Bildet ble i hele tatt knipset og publisert noe forhastet mens jeg ventet på at middagen skulle være klar, men samtidig syns jeg ikke det ble sååå håpløst til å rettferdiggjøre at absolutt ingen av mine 354 følgere enda ikke reagert på det verken på ene eller andre viset.

Det har generelt blitt tøffere og tøffere å bli lagt merke til der inne. Før kunne jeg legge ut langt mer rævva content og likevel få myyyye mer likes, kommentarer eller hva enn jeg ønsket å oppnå. Igjen.. ting har endret seg. 🤪 Algoritmene er ikke slik de en gang var. Hashtags har ikke den samme virkningen lengre, spesielt ikke hvis du ikke er villig til å betale måneds lønning på annonse-kjøp. Og ja.. så er det visst på tide å ta litt selvkritikk igjen – det var ikke det lureste å legge ut bildet i 17-tiden hvor jeg mistenker at folk flest er opptatt med andre ting. 🤔

Da det nærmet seg midnatt krøp jeg til opp ned-korset og betalte Instagram 80 kroner for å kjøre en 2 dagers annonse. Det har per nå funket litt – 6 likes har jeg tjent på det foreløpig (og det er i skrivende stund BARE disse “annonse”-folka som har reagert! 🧐). Yeei.. I know, jeg burde ha slettet bildet og heller legge det ut på nytt på et tidspunkt folk har større sannsynlighet for å få det med seg, men WHAT can I say.. jeg ble nok en gang noe desperat der jeg lå i sengen og struglet med å få sove, fordi jeg kjente på en økt følelse av “absolute failure”.

Superkule Superkul.no!
Mange tusen takk til deg som har lest dette innlegget helt ned hit. Nå begynner vi å nærme oss den biten jeg opprinnelig tenkte innlegget skulle dreie seg rundt – nemlig litt bilder av det siste jeg har shoppet inne på superkul.no.(.. apropos det med å svi av bruksen )

Av some reason har jeg bestilt stuff derifra bare fem ganger siden første bestilling 20. november 2011. Og jeg er usikker på hvorfor, særlig med tanke på at de har mye som faktisk er kult. Så syns jeg heller ikke prisene er så ille at det gjør noe.

Se på disse bordbrikkene foreksempel!!;

Da jeg bodde i sokkelleiligheten hadde jeg noen helt sorte runde som jeg mener jeg fikk til innflytningsgave fra mamma mens vi var og shoppet sammen på Ikea høsten 2012. Ikke noe vondt ord om de brikkene altså, men de kan simpelthen ikke måle seg med den oppgraderingen jeg har gått til anskaffelse av nå. Jeg er og blir utrolig svak for vintage og retro, og de nye brikkene er så retro som man kan få det, og attpå til relatert til visse andre interesser jeg også har.

Og når jeg først drev og fylte opp handlekurven så tenkte jeg at jeg like gjerne kunne sikre meg noe “lørdagsgodt” mens jeg var så godt i gang. Eller.. når sant skal skrives var det faktisk dette ene snopet som dro meg tilbake til netthandelen i første omgang. Som barn var jeg veldig glad i Jelly Babies. Dessverre har ikke det vært bare-bare å få tak i de siste 20 årene. Jeg fant noe som jeg bestilte fra Storbritannia i september, men de var fra Bassetts og smakte ikke helt slik jeg husket. Ikke var fargene helt de samme heller.

Og det kan være jeg har bommet igjen, men de jeg har fått tak i fra Haribo nå TROR jeg er de såkalte “ekte varene”;

Det blir spennende å smake på disse babyene, men også det søte blodet. (aka. den verste setningen å ta heeeelt ut av kontekst fra denne bloggen på jævlig lenge?!) #ijustcancelmyself

Så er vi kommet til de to fantastiske skapningene som sto modell for mitt “mislykkede” Instagram-bilde i går kveld.

Jeg får aldri, og da mener jeg ALDE-RI, nok “leker” i hus. Spesielt ikke av den okkulte, morbide eller deadly cute typen. Og ukens magifistiske funn haker av samtlige av disse punktene, om ikke alle;

Dette bildet er IKKE det samme som jeg la ut på Insta i går. Litt uenig med meg selv om hvilket bilde som er best, men jeg mener.. Enhjørning og kattepus!! Hvordan kan folk IKKE like enhjørning og kattepus?? 🤯😡 Ehh.. skal jeg gå videre i livet. Ikke tenke, snakke eller skrive mer om det jævla bildet. Jeg syns fortsatt enkelte burde vært satt i arresten – og det er godt mulig “enkelte” er innebærer meg selv.

… som for øvrig leder meg inn på de siste “godsakene”;

Disse fluffy håndjernene er dessverre(?) for små for mine hender, men på en annen side hadde jeg neppe brukt de noe særlig uansett. Som pyntegjenstand på soverommet passer de derimot helt perfekt!

Skal ikke se borti fra at jeg kommer til å benytte de i et og annet kreativ prosjekt om ikke så lenge. Har en ide om å bruke de til en ny bloggheader, men har ikke bestemt meg. Den ideen jeg har nå vil gi folk veldig det inntrykket av at jeg driver en sex-blogg, og det er ikke lengre tilfelle. Jeg kommer fortsatt til å smekke til med et og annet “frekt og freidig” nå og da, og dere skal ikke se bort fra at jeg SMELLER til igjen med noe nudity en dag også (litt for å gi en f-you til alle som kommenterte at jeg ville angre om ti år på de bildene jeg la ut for 10 år siden, men også fordi jeg fortsatt dønn oppriktig syns sånt er helt innafor, og at hvis man generelt har problem med nakenhet på blogg, Instagram, Youtube, eller ute i naturen for den saks skyld, så bør du heller ta noen runder med dine hjernevaskede innstillinger, fremfor å kritisere folk som har et mer naturlig forhold til nakenhet enn deg selv!), men jeg er bare ikke like opptatt av “den slags” nå som jeg en gang var.

Men igjen… bloggen er heller ikke en ren film/tv-blogg som man lett kan få inntrykk av basert på den headeren jeg har i dag. Så jeg skal ikke utelukke at neste header får “heads up” for noe som kan minne om den tiden jeg la mer kuk i Kuklinskien. 💗

Stay goregeous! 🤩

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Smaker såpe! (igjen)

Er det slik at en såpe smaker som den lukter? Kan man foreksempel kjenne smaken av vanilje og kanel på Europris sin julesåpe? Eller smaker såpe først og fremst.. såpe?

Jeg har tatt saken i egne hender! 😁 Bokstavelig talt.

Stay gurgleous! 🤪

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Femi monsterdate!

Jeg er en overfladisk tykktarm-faen, deal with it – or just let me be!

Det er SÅÅÅÅÅ lenge siden jeg inhalerte noe databrus nå!! Jeg har slavisk holdt meg til kaffe de siste årene, samt livets hengende adrenalinpupper. 🥳 Okey, ikke at jeg har vært så fette crazy og gjort SÅÅÅ mye som har fått adrenalinpumpa til å banke og skamslå på ei lita evighet, men dere skjønner hva jeg forfatter?!

Det var en tid hvor jeg hadde en fullstappet kjøleskapsdør som ene og alene inneholdt gift. Jeg “levde” basically av (og dels for) disse boksene. Men til slutt kom jeg til et punkt hvor jeg bestemte meg for å trappe mer og mer ned, for så å “slutte” – i alle fall i sånn 3-4 år ish.

For i går ble jeg nemlig offer for blikkfang fra ei rosa, lita snelle som jeg bare “måtte” ta med meg hjem! 🥰 Jeg VET så inderlig godt at hun ikke er spesielt bra for meg, men på den andre siden så lever vi bare én gang, og livet er alt for kort til at man til enhver tid kan deale med Fru. og Fru. Fornuft og Fornuftig.

Dessuten har jeg (forhåpentligvis) lært at jeg ikke skal date slike sløtter på tom mage. Og dersom jeg styrter daten er det en reel sannsynlighet for at daten styrter meg..

Ser ikke for meg at jeg kommer til å bygge opp en vane for å jevnlig kjøpe databrus igjen, i alle fall ikke som før. Men jeg kan vel gå fra å være så og si avholds, til å unne meg en og annen boks i ytterst sjeldne lag. Mm, vi sier sjeldnere!

…….. det er dessuten på høy (over)tid at jeg slutter(!!) å forsvare et hvert valg jeg tar for meg for tolk og tannfe! Må generelt bli flinkere til å stå i meg selv. (gleder meg allerede til å gjenta mer eller mindre de samme ordene i fremtidige innlegg… NEI NÅ MÅ VI HA TRUA HER!!!)

Har du sjekket opp Ultra Rosá? 💗

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Grøseth og gru

Grøseth Kafeen i Oppdal sentrum ble nylig stengt for “evig og alltid”, og nå skal den muligens rives om ikke alt for lenge. Jeg har personlig aldri hatt noe særlig forhold til bygningen, verken som kafé eller et bygg, likevel har tankene og følelsene begynt å spinne de siste dagene. 🤎💔

I tillegg har jeg “lagt ned” meg selv for ikke mange dagene siden, som konsekvens av glatt arroganse..

Alt dette, og ikke noe særlig mer enn det, kan dere høre meg skravle om i vlogen over 😘

GRØSETH KAFE (193? – 2023):

Stay goregeous! ☕️

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski