Et stikk til solen


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Nei, vet dere hva.. Jeg fatter ikke hva som liksom skal være så herlig med det sommerværet som såpass mange priser opp i skyene nå. Det er greit at det ikke trenger å være så veldig kaldt, men kom igjen da.. 23 grader er det nok en gang nå som denne linja blir lagt – 23 grader!! Og dette synes folk og fe altså er så flott, dette synes folk er deilig. Nei, jeg sitter her bare jeg og tenker: er det rart at jeg ikke kommer helt overens med “folk flest”? Er det rart at jeg stort sett velger å legge meg i min kiste om dagen, og heller velger å stå opp igjen når månen og det hellige nattemørket titter frem? Jeg synes ikke det. Neida, sommeren er flott den. Det syns jeg helt oppriktig, og i løpet av det siste året har jeg faktisk skiftet fra å være vintermenneske til å bli mer et sommermenneske. Men det er først og fremst når mørket har senket seg, og “folk flest” har gått i hi.


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Til syvende og sist er jeg jo en vampyr. Jeg er en kreativ ildsjel som rett og slett ikke fungerer optimalt når det er så varmt som det er nå. Jeg er ikke nødt til å være i bevegelse hele tiden, men jeg HATER å nærmest sitte stille og fokusere på “ingenting”. For meg er det rett og slett selvmord. Jeg kunne foreksempel aldri dratt til syden i flere dager og bare ligget på en solseng og “nytt livet”. Hadde jeg prøvd meg på det hadde hele meg rett og slett brent opp – kropp som sjel. Da kunne jeg like gjerne latt meg arrestere for så å bli innesperret på en glattcelle i helvete i et par døgn. For psyken min hadde det ihvertfall gjort samme nytten. Nei, nå tror jeg jammen at jeg har sagt det jeg hadde å si, for denne gangen. Nå skal dere som liker sol og varme få lov til å dyrke de perverse greiene deres i fred, så kan jeg heller gå og legge meg. “God natt” alle sammen! ^^

HYLL NATTEN!


#sol #sommer #varme #temperatur #yr #vær #klima #syden #vampyr #natteravn #psyke #psykiskhelse #natt #dag #hverdag #ferie #mai #juni #helse #kreativitet #produktivitet #liv

Fra kannibalens hage

Jeg sitter fra min sofa, har tatt verden med storm. Mitt tastatur er mitt maskingevær, og jeg har ammo for flere trillioner av år. Har vært i krigen lenge, så jeg vet hvordan man leker dette spillet. Folk den gang kalte meg stygg, mente jeg ikke var bra for meg selv, at jeg gjorde mine foreldre til skamme. Jeg har blitt ledd av på gata, har blitt pekt på, og forsøkt hånet. Men for hver gang flokken har kloret og bitt har jeg bare vokst meg et nytt hode.

Jeg har øyne over alt. Jeg kan se hva du tenker, jeg kan høre hva du føler. Ingenting med deg og ditt pakk og pikk forundrer meg mer. Du er like forutsigbar som gårsdagen. Like kjedelig som en død hest. Du lever ditt liv gjennom meg. Du ser ned på meg. Du hater meg. Du elsker meg. Jeg er alt du skulle ønske at du var. Jeg er alt du aldri kommer til å bli. Jeg er lever din våteste drøm, og jeg er ditt livs verste mareritt.

Så kom nå, og kyss meg i støvet. Sug mine lemm til du dåner. Bygg meg opp ved å riv meg ned. Jeg livnærer meg på ditt hat, dine fordommer, din uendelighet av tid. Jeg spiser deg opp, og jeg tar med alle dine venner, og jeg sluker ALT. Jeg er en kannibal fra en annen verden. Jeg er hele ditt liv, og jeg er hele din vei til døden. Jeg er død. Jeg er liv. JEG. ER. DEG.

Stay goregous!


#egosentrisk #ego #selvbilde #poesi #gnag #nag #sosialemedier #hobby #makt #posisjon #selvrealisering #frykt #kannibal #kannibalisme #hat #forbilde #likes #kjendis #sorthvitt

ISKALDE GRØSS

Bla!! Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-rabarbra? Bla.. Bla-bla-bla,bla,bla,bla. Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla. Rabarbra-bra-bla? BLABLA!.. Bla-bla-bla-bla-bla. Bla-bla-bla. Bla-bla-bla-bla-bla – bla-bla-ba, bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla! Bla-bla. Bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla-rabarbra-bla-bla, bla-bla. BLA-BLA-BLA!! Bla.. Bla, bla, bla, bla. Bla-bla.. Bla-bla-bla-bla-bla.

Bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla. Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, b-l-a-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-jeg-er-best-bla-bla-bla.. Bla-bla-bla-bla-bla, rabarbra? Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla. BLA-BLA-BLA-BLA-BLA-BLA!! Bla-bla-bla-bla. Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla. Bla, bla, bla-bla-bla-la-bla-bla. Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-ba, bla-bla,bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla. Bla-bla, rablabla?:

Bla-bla-bla-bla-bla… Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla. Rabarbrabra-rabarbra-bababrabra?? Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla. Bla-BLA-bla-BLA-bla-BLA-bla. Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla. Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla. Bla-bla-bla-bla, bla, bla-blad-bla, bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla–bla-bla—bla-bla—-bla-bla—–bla-bla-bla-bla——bla!!

Bla–bla–bla–rabarbra–blaa?

Det store cumbacket!

Åtte dager skulle det ta. ÅTTE DAGER! For natt til søndag den 20. skjedde som nevnt i forrige innlegg det som bare MÅTTE skje. Mens jeg var ute og knipset noen bilder i natten bestemte pcen seg for å få både prolaps, hjerneblødning, hjerteflimmer, skyte sin egen grav-syndrom, og attpå til alzheimers x100.. Men i går derimot kom doktor Pa-Pa-Pa innom en snartur. Og kort historie kort: Babyen min ble til slutt helbredet, og nå kan jeg ENDELIG vise dere de fantastiske bildene som jeg VET dere har gledet dere så mye til å se, at det nærmest har gått løs på både melkekartong og tranflaske.

Im back beatches! – savnet meg?

Jeg har kollidert!!

Ja.. Jeg hadde ikke helt trodd at jeg noen sinne skulle komme til å skrive et blogginnlegg fra mobilen, men det er visst blitt det eneste alternativet mitt nå.. For greia er at for noen timer siden sa jeg ja til en ny oppdatering fra Windows. Jeg satte den i gang, og gikk så ut i natta for å ta noen bilder som jeg opprinnelig skulle ha sittet og redigert nå. Men den gang ikke.

For nå har det vist seg at noe galt har skjedd i forbindelse med den nye oppdateringen og samme hva jeg prøver å gjøre kommer jeg stadig tilbake til dette:

Og nå, i denne skrivendes stund har jeg forsøkt alle alternativer.. Men samme hva jeg prøver, sluttresultatet blir alltid det samme. Så nå sitter jeg her og tenker at jeg bare må vente til pappa logger seg på Facebook Messenger senere i dag. Cause he is maybe my only hope right now.. Uansett, hører dere ikke noe mer fra meg på en stund, så vet dere ihvertfall hvorfor..

Stay goregeous!


 


#windows10 #teknisksvikt #it #windows #pc #oppdatering #windowsupdate #tekniskeproblemer #harddisk #utfordringer #data #morgenstemning #hverdag #utfordring #nedtur #operativsystem

En pillemisbrukers klage

Nei du, jeg sitter ikke bare rolig og ser på at tiden fyker forbi, slik som du tydeligvis tror. Neida, det er ikke sånn at jeg har prøvd alt heller, og jeg kunne definitivt prioritert og prøvd litt hardere. Og jeg kunne så absolutt anstrengt meg litt mer, og litt mindre når jeg først har fått ting til for å ikke miste det igjen. Men ikke si at jeg bare gir faen, ikke kom her å si at jeg aldri har prøvd. Selvfølgelig, du er bare et menneske du også. Du har dine tanker, og du har dine anelser, slik som meg. Men i motsetning til deg så har jeg skjønt at ikke alle mine antagelser må være riktige. Ikke alt her i verden er og blir slik som vi tror. Tenk litt på det, neste gang du legger dine nåler på bordet.

Jeg er glad for å høre at det du gjør i dag, samt det du gjorde i går, at det funker for deg. Jeg har aldri tvilt på at de medisinene du tar i dag gjør deg lykkelig. Men når det er sagt så betyr ikke det at de brune tablettene som funker på deg, funker like bra for meg. For jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, jeg liker best de i lilla og sort. Du sier de ikke er bra for meg. Du mener du vet best. Ta heller de brune eller de grå, sier du. Men kjære deg.. Selv om de tablettene jeg tar ikke er helt bra for deg, betyr ikke det at de ikke kan være bra for meg. Med alle dine år på samvittigheten skulle man kanskje tro at du visste bedre enn som så, at du visste og var i stand til å akseptere at vi alle kan ikke ta de samme pillene. Det er bare ikke slik vår verden fungerer, så hver så snill og slutt.

Stay goregeous!


#samfunn #glede #motgang #sorg #budskap #forskjell #verden #motivasjon #vennskap #fordømmelse #fordommer #uvitenhet #mennesker #dumskap #medisiner #kritikk #råd

Nattas dunk, dunk, dunk..

Det “begynner” å bli en del ting som fascinerer meg nå med tanke på hvordan vi mennesker er satt sammen. Bare det at vi kan være så til de grader forskjellige fra hverandre, men samtidig så like sånn innerst inne, DET er rett og slett fascinerende. Og for ikke å snakke om den fantastiske evnen som en del har til å egentlig aldri gi helt opp, selv om det virker som han eller hun har hatt hele universet i mot seg i en evighet.. DET er bare å ta av seg hatten for. Nei, generelt så syns jeg igrunn at vi mennesker er noen veldig fascinerende skapninger. Samme hvem du måtte være – det vil ALLTID være NOE ved deg som NOEN (inkludert meg selv) vil finne fascinerende, på godt og vondt.

En ting som jeg ihvertfall syns er litt fascinerende med meg selv er at jeg stadig gjør ting jeg har tenkt at jeg ikke kommer til, eller ikke “ønsker” å gjøre på nytt. I natt foreksempel lå jeg dønn våken i senga mi leeenge. Jeg fikk bare ikke sove, mye takket være at jeg hadde drukket en boks energidrikke til kveldsmat/ middag.. Hadde energidrikker vært mer som en ny greie i livet mitt, ja så hadde det vært en ting. Men fakta er jo – det er på INGEN MÅTE det. Og selv om jeg så godt som har “sluttet” med energidrikker nå så er det ikke sånn at jeg har glemt bivirkningene av det heller. For jeg husker fremdeles MEGET GODT alt for mange “uheldige” opplevelser jeg har hatt for særlig et par år tilbake takket være Burn, Battery, Red Bull osv..

Nå skal det sies at jeg heldigvis ikke ble rammet av angst, depressive følelser og/ eller paranoia i natt, da jeg i det minste har blitt flinkere til å spise mer variert, mer jevnlig, og generelt sunnere nå enn “den gang da”. Så i natt var det først og fremst “bare” at jeg lå der og følte meg VELDIG våken i både kropp og sjel. Men kjenner jeg meg selv rett så blir det forhåpentligvis en god stund til jeg tar meg en slik boks like før “leggetid” igjen nå. Det kommer nok til å skje igjen, det er nesten garantert dessverre, men mest sannsynlig snakker vi nok en del måneder til neste gang.

Men ja, poenget mitt er altså: Det er rett og slett fascinerende hvordan vi mennesker gjerne begår de samme tabbene om og om igjen, SELV OM i meget godt husker å ha gjort de samme tingene før, og de litt ubehagelige konsekvensene det har ført til tidligere.

Hvilke uvaner gjør du lettest om igjen?


#samfunn #ansvar #energidrikker #redbull #battery #burn #kosthold #helse #psykiskhelse #ung #ungdom #uvaner #søvn #døgnrytme #konsekvenser #drikke #tanker #hverdag #vanedyr #gutter

«NAKNE, DØDE KJENDISER MED KREFT»

La oss ikke fornekte det: Vi har ALLE googlet et og annet opp gjennom tidene, som vi strengt talt ikke “burde”. Selvfølgelig, noen av dere vil ALDRI innrømme det offentlig, men sannheten er likevel engang slik – vi har alle vært der. 

Personlig så TROR jeg ikke at jeg googler så mye “sinnsykt” nå lengre, men jeg har DEFINITIVT gjort noen tastetrykk som trolig vil sende meg rett til helvete jeg også. Jeg tror ikke vi skal gå gjennom alt jeg har søkt på opp gjennom, men siden jeg er en såpass åpen og gavmild person, skal jeg ihvertfall gi dere LITT.

«****** naked/ ******** sex tape»
Helt ærlige! Hvem har ikke hatt sine svake øyeblikk, og brukt nettet til å søke opp en eller annen sex-tape eller nakenbilde med? Spesielt hvis du er over 15 år anser jeg sjansen for at du har søkt opp en eller annen kinky video, eller et eller annet kinky bilde av en og annen kjent personlig som MEGET stor. Jeg har ihvertfall gjort det mer enn “bare” en gang, for å si det sånn! xD

*kremt* ja, ikke for det. Folk trenger ikke nødvendigvis være så kjent heller for at vi skal søke rundt etter litt kinky materielle. Jeg kan ihvertfall være den første til å innrømme at jeg har lett etter et par nudes av en og annen jeg har kjent mer personlig for en tid tilbake. Jeg baaare sier det.

«******* dead/ ******* cause of death»
Menneskeheten er og blir mørk som et godt stykke lakris. Vi later gjerne foran venner og familie som om vi er bedre enn som så, men sannheten er likevel fortsatt sånn: Vi ER noen morbide jævler. Når vi får høre at noen har gått bort, og vi ikke helt har fått et ordentlig svar på hvordan, ja så blir vi nysgjerrige, samme hvor respektløse vi måtte føle oss. Og STORT SETT lar vi gjerne nysgjerrigheten vinne over respekten. R.I.P respekten.

«******** ******* cancer?»
I tillegg til at ihvertfall de aller fleste av oss er noen perverse, morbide svin, med eller uten fornektelse, så brygger gjerne mange av oss også på en hypokonder. Så fort vi oppdager en liiiiiten ting ved vår egen helse eller kropp som vi ikke har kjent på før er veien ikke særlig lang før vi begynner å rase gjennom alle de verste av de verste scenarioene. Og nå sitter jeg ikke på alle statistikkene, men jeg er rimelig sikker på at KREFT er noe vi alle har vært mer eller mindre helt sikre på at vi har hatt, minst fem ganger i løpet av et ikke så alt for langt liv

«******************phobia»
Ja.. En ting er at vi gjerne er hypokondere så det holder, men en annen ting er at vi så gjerne skal finne navn på type fobier vi KANSKJE sliter med i tillegg. Ja, også er det i grunn generelt veldig interessant å bare kunne fråtse side etter side, video etter video om fobier som “alle andre” heller strever med. Når alt kommer til alt, så finnes det faktisk INGENTING her i verden som noen ikke har en fobi for. Og DET er rett og slett ene og alene fascinerende. Syns ikke du?

«ME!!! ME!!! MEEEE!!!!!!!!!»
… og sist, men definitivt ikke minst: oss selv. Okei, jeg vet jeg har skrevet dette flere ganger nå, men come on: VI HAR ALLE VÆRT DER! Minst 110 ganger. Vi er fra naturens side mer eller mindre noen narsissistiske, selvopptatt egos alle som en. Vi bryr oss om hva andre tenker og sier om oss, selvfølgelig, noen mer enn andre. Men vi alle gjør det MINST en gang i blant, enten du tilhører “generasjon prestasjon”, eller en av de eldre modellene.

Hvilke fucka ting har DU brukt nettet til?


#internett #fobier #fobi #død #døden #sex #sextape #nudes #nude #porno #pornografi #google #syk #sykdom #kreft #hypokonder #hypokondri #angst #skyld #respekt #samfunn #psykiskhelse #mørke

2 truths & 1 lie

Fordi jeg kjeder meg – klarer noen der ute å spotte hvilke av disse tre påstandene som er sanne, og hvilken som bare er buuuuuuuullshit?

Påstand 1: Jeg pleide å be til Gud da jeg var barn
Påstand 2: Jeg har video-chattet med Rune Rudberg
Påstand 3: Jeg har betalt to venner av meg for å ha sex

Let the game begin! 😀


#2truthsand1lie #gjettelek #gud #religion #tro #kristendom #troskap #håp #motgang #runerudberg #skype #msn #videochat #kjendis #musiker #sex #vennskap #venner #just4fun #løgner #sannheten

Bedre ut på date enn ut på dato

Da jeg var liten dagdrømte jeg natt som dag om at det EN dag skulle komme bort en søt og hyggelig jente til meg mens jeg satt på en eller annen huske, mutters alene i ensomheten. Dette var en veldig spesifikk drøm jeg holdt fast på i flere år, helt frem til ungdomsårene. Eller, jeg har jo på en måte den samme drømmen nå også, bare noe moderert på en måte. For i går satt jeg noen timer for meg selv og bare håpet på at det skulle dukke opp noen som jeg kunne få god connection med. Men etter en stund innså jeg at slike ting neppe kommer til å skje som i de mest fantastiske filmene der ute, så jeg måtte ta noen grep for å speede opp mulighetene noe.

Så etter en stund tok jeg frem telefonen, åpnet “happn”, og scrollet gjennom lista over jenter i nærheten som jeg hadde passert de siste dagene. Og jeg fant særlig ei jeg ble litt interessert i å treffe ansikt til ansikt. Og siden jeg er så kraftig lei av å overanalysere ting på forhånd ble det til at jeg bare sendte henne et “hei”, og så var det igjen bare å vente. Tiden gikk, men ingenting skjedde. Og etter at det så hadde gått enda mer tid, bestemte jeg meg til slutt for å gå hjem igjen. I dag tenker jeg at det fortsatt ikke er helt umulig at jeg og denne “happn”-jenta KAN få kontakt en gang i fremtiden, men samtidig vil jeg ikke satse alt for mye på det sånn ene og alene, ihvertfall ikke i så stor grad at jeg vil la være å prøve andre ting i mens.

For uansett hvor kleint dette måtte virke, og samme hvor desperat jeg måtte høres ut i dette innlegget, så er likevel faktumet så som så – jeg har lyst på en date.. Og med det så mener jeg akkurat det. Jeg er IKKE ute etter et ligg, sex betyr ikke lengre så mye for meg. Jeg har først og fremst lyst på ei venninne som jeg kan ha det gøy med, og som jeg ikke må dra 100 mil til for å besøke. Har også sett litt gjennom Facebook-lista mi den siste tiden, men innsett at jeg neppe kommer noen vei videre ved hjelp av den. Dvs. det er TO jeg godt kunne tenkt meg å truffet igjen, men av forskjellige grunner jeg ikke bør nevne i det offentlige rom er jeg litt usikker på hvor “lurt” det egentlig er. Nei, lett skal det altså ikke være, og jeg har for lenge siden skjønt at lykken sjelden bare popper opp av seg selv. Man må faktisk jobbe litt for den og.

Noen som har troa?


#date #jenter #vennskap #sex #vår #håp #happn #oppdal #trøndelag #sørtrøndelag #ensomhet #fremtiden #lykke #håp #facebook #sosialemedia #flørt #venner #nærhet #samfunn #psykiskhelse