Atter et Sony Vegas problem: “Failed to read ES file. – The ES file may be shorter than the size described in the MUI file.”

Har nå i nesten tre døgn ventet på at pcen min skulle bli ferdig med å rendre og brenne min nye Blu Ray-film med Sony Vegas.

Filmen ble nesten helt ferdig i dag inntil denne beskjeden plutselig dukket opp:

"Filename: STREAM/00001.m2ts
Status: TSWrapper.dll::CTSWrapper::ProcThreadMain::Failed to read ES file. – The ES file may be shorter than the size described in the MUI file."

Hva betyr dette? Hva skal jeg gjøre for at filmen skal kunne fullføres neste gang jeg førsøker å brenne den på Blu Ray?

Ber om hjelp fortest mulig siden dette er en film jeg skulle hatt ferdig fortest mulig! 🙁

Ken og Morten del 46 er snart i havn! :)

Har siden 31. januar 2010 jobbed med mitt nyeste amatørfilm-prosjekt “Ken og Morten – Veien til døden” som er episode 46 i amatørfilmserien om “Ken og Morten”.

Bare EN liten scene mangler nå før jeg kan sette meg ned forran pcen og ferdigredigere filmen, altså legge på musikk, lydeffekter, klipping, justere lyskontrast, lage ferdig rulletekst også videre.

Her er et parr ting jeg kan røpe om den nye filmen:
– Jeg har vært så råheldig å fått med den flotte skuespilleren og komikeren Linn Skåber, nå mest kjent fra “Nytt på nytt” og “Hjerte til hjerte”. Hun har spilt inn en liten tekst jeg har skrevet, så det er altså kun en lydfil, med andre ord får vi kun høre henne i en scene i den nye filmen, men det er mye bedre enn ingenting! 🙂
– Karakteren Vladimir Pjotr Dostosenovikj stikker av til hjemlandet Russland.
– Jimmy Krakk opplever en enda værre periode i livet enn noen sinne!
– Morten Svendsen Junior skjønner ingenting da han blir kidnappet av Monica Pedersen og hennes crew på oppdrag fra hans beste venn; Ken Donald Ultra Toroyama! Når han omsider finner ut årsaken får han enda mer spørsmål han søker svar på!
– Helene Krakk oppsøker Ken Donald Ultra Toroyama og prøver å drepe han, det blir for første gang i serien en kamp mellom disse to karakterene!

Mer får de som ser filmen på Blu Ray eller Dvd vite når den tid kommer! 🙂

Forresten; jeg trenger stadig flere folk som kan lese inn lydfiler/voice over og jeg trenger stadig enda mer skuespillere i Oppdal forran kamera som vil spille inn film gratis så om du har lyst til å medvrike så send et hint så skal jeg finne på noe for deg! 🙂 Som betaling får du filmen du har medvirket i! 🙂

Da har jeg runna “Resident Evil 5” :)

For fem minutter siden sånn cirka ble jeg omsider ferdig med et xbox360-spill jeg har hatt en stund nå. Jeg har lenge vært på siste oppdraget, men det syntes jeg etterhvert ble så vanskelig etter å ha feilet gang på gang at jeg nesten ga opp. Denne uken har jeg tatt frem igjen spillet siden sikkert to måneder siden sist og nå har jeg omsider fullført spillet 🙂 Knallbra avslutning med actionscene som er brennende heit! 🙂

Har vel hatt spillet et halvår nå så var på tide at jeg omsider ble ferdig med det.
Ellers i dag har mamma og min lillesøster Sigrid vært i byen, Sigrid fikk seg tannregulering først i dag og det er bare i den nederste delen av munnen, hun sliter litt med å spise harde ting, men det hadde også jeg store problemer med en ukes tid den gang jeg fikk regulering for fem-seks år siden, glad jeg ikke har regulering nå lenger 🙂 Hehe. Særlig sexy er det heller ikke, men nyttig er det! 😉

Ellers har jeg atter en gang vært hjemme å sove i stede for å være på skolen og det er ekstra irriterende i dag i og med at det var svømming i dag, favorittfaget mitt! I morgen er det gym så jeg får håpe jeg kommer meg til gymmen da. Har faktisk ikke hatt gym i det hele tatt i 2010 så jeg gruer meg litt til å møte Britt (gymlærereren min) som sikkert lurer på hvorfor jeg ikke har vært på gymmen på to-tre måneder siden desember nå… Jaja…

Trenger Sony Vegas “authentication code”-hjelp fortest mulig!

Som nevnt tidligere har jeg Sony Vegas 9. Er det noen som kan forklare meg hva som skjer når mann taster inn "Vegas Movie Platinum 9.0 Serial Number" og hva som skjer når mann taster inn "Optional Authentication code"?. Eller hva som ikke skjer om mann taster de inn.

Har innstalert og avinstalert programmet en del ganger, og sist gang nå så får jeg bare tastet inn Serial Number-greia. Noen som har en mulig forklaring på hvorfor?

Etter at jeg ikke får tastet inn "Authentication code" greia første gangen etter at programmet er instalert får jeg heller ikke brukt lydeffekts-innstillinger, altså jeg får lagt inn lydeffekter, men får ikke endret originallyder til å bli mørkere, dypere også videre, har dette noen sammenheng med disse kodene eller er dette noen annen sak igjen?

Skinnskjegget har forsvunnet, og det håper jeg mitt “kristendom”-medlemskap gjør snart å!

Har for tiden irritert meg lenge over kristendommen. Selv føler jeg et lite hat mot religion og da generelt!
Hater å tenke på at jeg ble født mot min vilje da jeg var nesten nyfødt.

Jeg er en person som ikke tror på ting, jeg må vite! Skjønner dere? Og for meg blir det bare så utrolig feil at jeg er medlem av kirken når jeg har et så stort hat mot religion.
Merk dere at jeg ikke har noe som helst imot religiøse mennesker, jeg respekterer de som har sin fantasi-tro, så lenge de ikke lar det gå utover andre med tvang eller lignende.

Så; hvordan får jeg melde meg ut. Dette er noe jeg vil bli ferdig med fortest mulig!

Jeg er rimelig sikker på at bibelen og alt som har med religion å gjøre bare er oppdiktet tull som er laget for å skremme folk fra å ikke gjøre ditt og datt. Religion er for meg en utrolig tragisk, gammeldags ting (om jeg kan kalle det det) som er laget enten av maktsyke folk som vil lure lettlurte folk for at de selv skal tjene penger, eller for at folk skal leve som de som skrev denne eventyrboka vil.

Jeg tror verken på Satan, Jomfru Maria, Jesus, Gud, Josef, Mohammed eller noen andre "karakterer" som er knyttet til noen som helst religion. Flere som føler det slik?

Har forresten barbert bort ALT skinnskjegget mitt i dag, litt nå, men det er bare midlertidlig jeg skal være uten skjegg, har lyst på en ny stil, men vet ikke helt hva slags bart/skjegg-stil jeg skal kjøre enda…

Har lagt ut årets første “Ken og Morten”-teaser på youtube!

Har kjedet meg littegrann i dag, det nye filmprosjektet mitt “Ken og Morten – Rock for faen” ble ferdig på dvd og blu ray i går kveld, og i dag laget jeg en teaser for filmen som nå er ute på youtube for de som eventuelt måtte være interesert.

Her finner dere teaseren jeg har laget (ops: inneholder noen sterke bilder):
http://www.youtube.com/watch?v=j4RL0ORd5ek

Setter stor pris på om dere ikke bare ser den, men også gidder å legge igjen en liten kommentar 😉