Nye doser gammel skrekk!

… så ja.. jeg har kjøpt mer film!!

Og den siste uka har jeg blitt hele 12 filmer rikere!.. 😁 så får det først som sist bare være så som så med den økonomgriske “rikdommen”.. 💀 og det er særlig én sjanger som virkelig har reist seg igjen – ja faktisk er nesten alt av nylige innkjøp av det skrekkelige slaget! Og det gleder meg, for det har gått dager og blodår siden interessen har rammet meg sånn som nå!

Ingen av filmene er nevneverdig nye, men nye for meg. På en måte. Samtlige har jeg hatt kjennskap til ganske lenge, men av en eller annen grunn ikke sett (med ett unntak! – «Nightmare City» har jeg hatt ganske lenge på dvd). Og jeg venter enda på flere enn de som har funnet frem siden forrige helg, men enn så lenge så er det disse godbitene som har “dukket opp”!

«Bad Taste» og «Nightmare City» kjøpte jeg av en nokså allright type på Finn, mens «After Midnight» og «Cut» fant jeg på eventyrhuset.no (som har SINNSVAKT mye VHS for de som måtte være interessert!)

Blurayene er det CDON som har beriket meg med, altså 8 filmer da «Scanners»-“boksen” inneholder 3 filmer, mens «The Toxic Avenger»-“boksen” har 4 filmer! 🔥 Fra samme bestilling venter jeg fortsatt på «Videomannen».

Ja, og så begynner det å bli en stund siden jeg sendte en bestilling på 4 filmer til Platekompaniet hvor ingen av de har ankommet enda av den enkle grunn at 2 av de ikke har hatt sin release enda, og de 2 resterende er importvarer fra det store utland med foreløpig ukjent leveringsdato. 😈

Men selv om jeg aldri får nok så har jeg likevel “nok film”. Og så er det ikke slik at jeg har sett meg opp på alt det andre som har stått og samlet støv i måneder og år heller. Men DET forteller dere ikke videre! – for da er jeg brått ikke lengre ansvarlig for mine gjerninger..

Har du sett/ kjøpt noe skrekkelig i det siste 🎃

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Rute Lykt og Harme

Jeg gikk en tur langs stien – og jeg fant, oppfant og elefant! 🤪

Stay goregeous! 🗿

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Heads up for ny header!

Tenkte det var på tide med en flyvende ny header! 😃

Satt og lekte litt med Photoshop noen timer i går kveld, og klarte etter en del frem og tilbake-pirk å male frem et resultat jeg syns ble ganske okei. 🤪 Ikke den mest kreative eller vovete headeren denne bloggen har hatt, men i og med at det er et halvannet år siden sist så føles det likevel godt med en forandring.

Gammel header:

VS. ny header:

Hva syns du? 👽

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Alene er jeg bare meg

Alene blir simpelt så komplekst
stillhet druknes i støy
støy dempes i stillhet

Alene kommer harmoni og kaos
dog aldri arm i arm
alltid hver for seg

Alene kan drømmene flyte fritt
da er drømmene bare mine
og marerittet bare en drøm

Alene er jeg sjeldent ensom
for alene er jeg alltid aldri alene
aldri alene med mitt

Alene er jeg bare meg
bare meg er jeg alene
.. jeg, meg og meg selv

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Insta(nt) flytting på gang!

Det å blande virkelighet og fantasi er ikke noe jeg er vilt fremmed for. 😊 Ofte er disse “fenomenene” mye nærmere hverandre enn enkelte skal ha det til. For tross alt kommer all fantasi fra virkelige individer – samme hvor mange bein man måtte ha, eller ikke ha.

For noen år siden lot jeg KI-bilder (og animasjoner) som var tydelig “fake” få flyte fritt på samme sted som såkalte “normale” bilder hvor det eneste som måtte eksistere av “etterjuks” var at jeg hadde croppet det, samt justert litt på lys, farger og kontraster. Lenge var den primære Instagram-kontoen en plattform hvor jeg la ut ALT MULIG. Ting jeg nå ikke syns passer like godt sammen, på en og samme profil. “Fullstendig kaos” har vist seg å ha en grense. 🧠

Jeg har lenge vurdert å arkivere disse postene fra @aylarkuklinski-kontoen (aka. ordinær-kontoen), for så å flytte de over til @drommekaos. Men så var det det at jeg er jævlig lite glad i å fjerne, eller “gjemme vekk” noe når jeg først har trykket «publiser»!.. det er en ganske god grunn til at jeg fortsatt samler på fysiske spill, filmer, bøker og musikk “liksom”.

Men etter en del indre diskusjoner med meg og meg selv så har jeg landet på at jeg skal ta grep.

I løpet av de siste dagene har jeg “flyttet” totalt seks poster fra @aylarkuklinski til @drommekaos, og planen er at ALLE bilder og animasjoner av “fiktiv art” skal forflyttes i løpet av året. Jeg KUNNE kjørt et gedigent flyttelass på en og samme dag, men siden jeg HATER å få 1001 poster fra en og samme konto rett etter hverandre i feeden, så deler jeg det heller opp til maks 3-4 innlegg dagen.

Håper dere vil gå inn på @drommekaos og gi kontoen litt LOVE! 💜 ja og så er det også fult lov å gå inn å følge meg på @aylarkuklinski også, om dere ikke alt gjør det!

Stay goregeous! 🦄

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Plaststasen er oppe!

Hei-hå så var det juli igjen!! 😬

Onkel Kuklinski skræver over kjøkkenøya og byr litt godtestake. Juligrana/ shitmass-treet/ plastikkludderet (“omkjært barn har mange navn”) har også reist seg, og måtte blasfemien og anarkismen lenge leve! 😈

Har de siste par årene slengt opp “treet” i desember, men da har folk misforstått gnag på gnag og tenkt juletre.. “God jul” har folk skrevet her og der, som igjen har fått undertegnede til å tenke “neeeeeii…”.

Så for å kallkvele all tvil en gang for balle: grana er ikke juletre!!!!! 👽 (den er heller ikke straight som bare deeeet)

Den er tvert i mot en langefinger til konservativ “god jul” og “så går vi rundt i satans dustevester og andre buksevekster”.

Den er julas opp-ned kors.
Den er en hyllest av trass, trash, ufullstendighet og KAOS.

Den er min greie, mitt opplegg – punktum finale. 💄
(jeg kan faktisk smøre dødskiva mi sjøl..)

Go pul med din vrede! 🔥

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski