Insta(nt) flytting på gang!

Det å blande virkelighet og fantasi er ikke noe jeg er vilt fremmed for. 😊 Ofte er disse “fenomenene” mye nærmere hverandre enn enkelte skal ha det til. For tross alt kommer all fantasi fra virkelige individer – samme hvor mange bein man måtte ha, eller ikke ha.

For noen år siden lot jeg KI-bilder (og animasjoner) som var tydelig “fake” få flyte fritt på samme sted som såkalte “normale” bilder hvor det eneste som måtte eksistere av “etterjuks” var at jeg hadde croppet det, samt justert litt på lys, farger og kontraster. Lenge var den primære Instagram-kontoen en plattform hvor jeg la ut ALT MULIG. Ting jeg nå ikke syns passer like godt sammen, på en og samme profil. “Fullstendig kaos” har vist seg å ha en grense. 🧠

Jeg har lenge vurdert å arkivere disse postene fra @aylarkuklinski-kontoen (aka. ordinær-kontoen), for så å flytte de over til @drommekaos. Men så var det det at jeg er jævlig lite glad i å fjerne, eller “gjemme vekk” noe når jeg først har trykket «publiser»!.. det er en ganske god grunn til at jeg fortsatt samler på fysiske spill, filmer, bøker og musikk “liksom”.

Men etter en del indre diskusjoner med meg og meg selv så har jeg landet på at jeg skal ta grep.

I løpet av de siste dagene har jeg “flyttet” totalt seks poster fra @aylarkuklinski til @drommekaos, og planen er at ALLE bilder og animasjoner av “fiktiv art” skal forflyttes i løpet av året. Jeg KUNNE kjørt et gedigent flyttelass på en og samme dag, men siden jeg HATER å få 1001 poster fra en og samme konto rett etter hverandre i feeden, så deler jeg det heller opp til maks 3-4 innlegg dagen.

Håper dere vil gå inn på @drommekaos og gi kontoen litt LOVE! 💜 ja og så er det også fult lov å gå inn å følge meg på @aylarkuklinski også, om dere ikke alt gjør det!

Stay goregeous! 🦄

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg