LØGNERE!!


© Bildet er tatt fra wakka.isay.no

Det er noe jeg må forsøke å få ut av systemet nå før jeg blir så gal at jeg kommer til å gjøre ting som kan angres på i en lengre ettertid. Når denne setningen skrives er klokken 16.42 og jeg har akkurat stått opp, men ikke spist frokost enda…

De siste dagene har det igjen begynt å bli vanskelig å motivere meg opp fra senga. Ikke fordi jeg er så trett. Heller ikke fordi jeg ikke har noe å gjøre på, for jeg har plenty av ting å bruke tiden min på, sånn egentlig… Men de tingene er litt vanskelige å fokusere på, og til og med vanskelige å “komme på” nå da det er noe som tynger meg noe mer enn det “burde”.

Som jeg har vært inne på en del ganger før så har jeg ganske store problemer med løgn, hvite eller ei. Mistenker jeg noen i å lyve om noe så er ikke jeg en av de som bare klarer å se det gjennom fingrene… Jeg lar det plage meg lenge, og det går også utover folk det ikke burde. Hvis jeg mistenker en eneste person for å ikke snakke helt sant om noe, uansett hvor liten eller stor den saken er, så går det utover alt og alle…

Hvis jeg mistenker en eneste person for å lyve om selv den minste ting, så trekker jeg meg fort tilbake fra alt og alle, forsvinner inn i min egen “boble” i den oppfatning at det ikke er noe vits i å snakke med noen som helst fordi jeg syns det er så vanskelig å vite hvem jeg kan stole på her i verden.

I skrivende stund syns jeg det er bedre å bare holde meg helt for meg selv, ikke ha noe med noen som helst å gjøre… Rett og slett fordi jeg ikke orker flere smålige løgner fra folk… Hadde jeg fått velge om jeg skulle bli født eller ikke selv, og samtidig blitt obs på hvor utrolig mange falske mennesker som lever på denne jord hadde jeg forhåpentligvis valgt å bli et resultat av spontanabort.

Beklager til alle dere som nå ikke fortjener dette… Og fuck you til dere det faktisk gjelder, håper at denne lesningen svir litt…

Vi reblogges!

Mørkets lyster

God søndag alle sammen.
Det ser jammen meg ut til at jeg sånn akkurat skal klare å klekke ut et lite blogg-innlegg nå før vi raser inn i en ny og blank uke. Nå. Hva har jeg brukt tiden min på de siste 7 dagene?

Jeg har i store deler av tiden sittet, ligget, stått, gått og tenkt. Men siden de tingene som har holdt hodet mitt med selskap ikke er så veldig gøyale og hyggelige tanker så trenger vi ikke spasere nærmere innpå det.

For det var faktisk noe annet jeg tenkte å skrive ned om i kveld. Nemlig så vil jeg fortelle dere at jeg har tatt et par jomfruer den siste uka. I kveld har jeg både debutert som Game of Thrones-titter og som Destiny-spiller, bare for å nevne noe. I går ble jeg presentert for Mortal Kombat, samt Far Cry-universet. Altså “presentert for” i den forstand at jeg spilte selv i går fremfor å se på at andre gjør du på Youtube osv. Hvis det gir mening.

Ehm, ja. Jeg har med andre ord flere spill som jeg veksler litt mellom.. Akkurat DET er ikke noe nytt. Jeg vet at mange der ute foretrekker å fokusere på et spill, en tv-serie osv. om gangen. Det burde kanskje også jeg blitt flinkere på, men jeg er så nysgjerrig på “alt”.. Aller helst skulle jeg fordelt sjela mi på flere kropper samtidig som kunne vært spredd litt rundt om kring sånn at jeg kunne følge med på flere tv-serier og game flere spill på en gang.

Game of Thrones

© Bildet er tatt fra watchersonthewall.com

Hmm. La oss snakke litt om Game of Thrones. Per dags dato har jeg bare sett de to aller første episodene. Egentlig burde jeg vel se de om igjen fordi jeg føler at jeg ikke fulgte sånn kjempegodt med tidligere i dag da jeg i stede for å fokusere på det som ble sagt heller lot meg fascinere av hvor høy og pen oppløsning det er på bildet. Det er ikke det at Game of Thrones ser så mye bedre ut enn noe annet, det er bare en stund siden sist jeg så noe som var i HD (hvis vi ser bort fra diverse spill, Hotel Cæsar og samtlige Youtube- og Level Up-stuff) nå da det tro det eller ei har gått mest i diverse tv-serier på dvd de siste ukene. Som f.eks Angel.

Jeg fikk de fire første Game of Thrones-sesongene på blu ray i går, og nå som jeg først har kastet meg uti den verdenen så tenker jeg… Hvorfor har jeg ikke gjort det før? Men igjen.. Jeg er bare et menneske jeg også. Det er så sinnssykt mye bra der ute, og man kan retten og sletten ikke få sett alt, samme hvor sterkt man måtte ønske det.

Jeg skal ikke påstå at jeg er sånn helfrelst eller noe sånn enda, men jeg syns at det jeg har sett hittil er ganske ok. Blir spennende å se hvordan historien fortsetter. Jeg har jo lest en og annen artikkel og diverse Facebook-oppdateringer de siste årene, så NOE har også jeg fått med meg, men ikke nok til at jeg tror det kommer til å “ødelegge” noe særlig.

Tror forresten at det er Tyrion Lannister jeg liker best sånn foreløpig av karakterene. Rett(skaffen) og (ut)slett fordi han er morsom og han har enda ikke gjort noe som har irritert eller provosert meg i MOTSETNING til foreksempel hans bror Jaime. Han kan bare finne seg et tørkestativ og henge seg.. og mens han går og gjør det kan han ta med seg den forbanna søstra si og den hersens horeungen som jeg ikke en gang skal nevne navnet på xD

Destiny, Far Cry 4, Mortal Kombat X osv.

© Bildet er tatt fra gamespresso.com

Ja, også nevnte jeg vel noe i ste om at jeg også har testet et par nye spill denne uka. Av de (over)nevnte spillene er det Mortal Kombat X jeg har brukt mest tid på atm. Det er fascinerende hvor hekta man kan bli på sånt. For dere som ikke vet hva Mortal Kombat er så er det kort fortalt et slåssespill med litt både tegnestifter og hele regnbuens farger. Hø-hø!

Det tok meg ikke lang tid i går før jeg gikk inn på Play Station Store og lastet ned selveste Jason Voorhees som er en del av Mortal Kombat-pakka man kan få kjøpt for omtrent 250 kroner. Det å gå løs på muskuløse, bevæpnede motstandere viser seg nemlig å være NESTEN like tilfredsstillende som å slakte “uskyldige” tenåringer på en eller annen leirskole. Ch-ch-ch-ah-ah-ah!!

På andre plass denne uken topper Far Cry 4 listen over nykommerne på spillfronten som jeg har brukt mest tid på. Jeg spilte det litt i går, og jeg hadde sikkert spilt det litt mer enn en liten halvannen time hadde det ikke vært for at jeg begynte å føle meg såpass trett der og da. Men til uka skal jeg nok få spilt litt mer Far Cry igjen. For bare så det er sagt: Det lille jeg spilte i går var ganske awesome!

Ja, også var det Destiny. Spilte det aller første oppdraget i story-delen nå nylig. Akkurat som alt annet jeg har skrevet om nå så er også førsteinntrykkene der ganske gode.

Så med andre ord. Jeg kommer som vanlig til å ha mer enn nok å gjøre på fremover – når jeg bare får ut fingeren og bestemmer meg for HVA jeg skal fokusere på fremfor å bare bli sittende stille og fundere på akkurat det.. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke hadde en såpass grei økonomi, for det å ha såpass med flere spill om gangen er litt av en luksusutfordring. Heldigvis er det ikke SÅ ille på spillfronten likevel som det er på serie-fronten. Har minst seks tv-serier for tiden som jeg har som mål å henge med på.

Sånn! Hvis jeg avslutter dette innlegget her rekker jeg nok å finlese det og faktisk også publisere det før alt for mange av dere har forsvunnet under nattemørket.

AAAAAH! ÅH-ÅH-ÅH! Jeg har forresten endelig fått meg Spotify!!!… Så lenge man ikke har trillet ned i kjelleren til Store-Stygg er ingenting for sent ^^ Og i moooooorrra får jeg forhåpentligvis Assassin′s Creed Unity i postkassa mi så da skal jeg fjerne de siste gjenværende vennene fra livet mitt som fremdeles, såvidt eksisterer!!

Hva i heiteste Somalia har DU bedrevet den siste uken?

Vi reblogges!


DA ER DET BEKREFTET: HOTEL CÆSAR BESTÅR!


© Bildet er tatt fra tv2.no

I dag kom endelig den store nyheten som MANGE har ventet på LENGE. Nå er det bekreftet, Hotel Cæsar skal fortsette til i hvertfall jula 2016. Og det var jammen meg på tide. For som jeg skrev sist så har jeg fulgt med på den nåværende sesongen med noe blandede følelser.

Den sesongen som går nå er fortsatt etter min mening en av de aller beste noen sinne, og jeg har virkelig kost meg de siste månedene. Men alle tankene om at Cæsar nå kanskje kunne gått i sin siste sesong har lagt en viss demper på all gleden.

Nå kan jeg (og mange til) endelig kose meg med Hotel Cæsar igjen UTEN å bli forstyrret av disse ganske så ned-trykkende bekymringene. Nå kan jeg endelig søren snyte meg puste igjen!

Tusen takk til alle dere som har holdt ut med alle Cæsar-postene mine den siste tiden både når det kommer til her inne på bloggen, på Facebook, Snapchat og i private samtaler, både de skriftlige og muntlige. Ehm, og for å si det sånn, jeg tror ikke det blir mindre Cæsar-talk fra fremover.

Det er fortsatt Marie Hafting som lager Cæsar, og så lenge hun fortsetter å pøse ut med den samme kvaliteten som nå blir det nok lenge til begeistringen min dempes xD

Og sist, men ikke minst har jeg to klare oppfordringer til dere:
– Selv om Hotel Cæsar ikke skal legges ned, FORTSETT Å SE PÅ LIKEVEL!! Eventuelt begynn å se på om du ikke gjør det fra før, og jeg lover deg at livskvaliteten din vel heve seg et par hakk.
– Fortell vennene dine om hvor sinnssykt bra Hotel Cæsar er for tiden!

Vi reblogges!

Mer fra EMP!

Nå er det ikke så skrekkelig lenge siden forrige gang jeg blogget om at jeg hadde fått en pakke fra EMP-shop, og som noen av dere kanskje husker så var den ene sneakersen litt trøblete å få på. Derfor har jeg nå bestilt meg enda et nytt par sko.

Samme størrelse som sist, bare at jeg har gått for noe som ikke er så “høyt” denne gangen. For som jeg har nevnt før så passer de sneakersene fra forrige pakke godt, når jeg først har fått dem på xD

Uansett er det greit å ha flere par tilgjengelig. Litt forskjellige sko til litt forskjellige anledninger. Dessuten, hvis man har flere å veksle mellom så tar det litt lengre tid å gå lei å.

Ehm, ja. Jeg har altså vært og hentet en ny pakke fra EMP i dag. Et nytt par sko, samt en aldri så liten ryggsekk. Det er ikke så alt for ofte at jeg er ute og reiser, men det hender.

Skal ganske sannsynlig innom Hordaland igjen i sommer og da er det greit å ha en sekk til drikke og mat og sånn på bussen. Joda, jeg har en Emily the Strange-sekk fra før av, men den er jeg litt lei av nå xD Og igjen – Det er flott med litt variasjon.


Hva syns dere?

Vi reblogges!