Mer fra EMP!

Nå er det ikke så skrekkelig lenge siden forrige gang jeg blogget om at jeg hadde fått en pakke fra EMP-shop, og som noen av dere kanskje husker så var den ene sneakersen litt trøblete å få på. Derfor har jeg nå bestilt meg enda et nytt par sko.

Samme størrelse som sist, bare at jeg har gått for noe som ikke er så “høyt” denne gangen. For som jeg har nevnt før så passer de sneakersene fra forrige pakke godt, når jeg først har fått dem på xD

Uansett er det greit å ha flere par tilgjengelig. Litt forskjellige sko til litt forskjellige anledninger. Dessuten, hvis man har flere å veksle mellom så tar det litt lengre tid å gå lei å.

Ehm, ja. Jeg har altså vært og hentet en ny pakke fra EMP i dag. Et nytt par sko, samt en aldri så liten ryggsekk. Det er ikke så alt for ofte at jeg er ute og reiser, men det hender.

Skal ganske sannsynlig innom Hordaland igjen i sommer og da er det greit å ha en sekk til drikke og mat og sånn på bussen. Joda, jeg har en Emily the Strange-sekk fra før av, men den er jeg litt lei av nå xD Og igjen – Det er flott med litt variasjon.


Hva syns dere?

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg