Fra venteværelset

Dette er fortellingen om Lise Oreo Midtsbøe Majones Erri Riie Utti Skutti Knisedottir, men vi kaller henne bare Lise. Eller, det er jo strengt talt det hun heter sammen med alt det andre. Dere skjønner, kallenavnet hennes er nemlig Lommerusk siden det er det man får om man legger sammen den første bokstaven i alle navnene hennes. Men siden Lommerusk høres litt respektløst ut heter hun fra nå av bare Lise.

Det var en dag at Lise satt alene med en pottepante på et bitte lite venteværelse og ventet på tannlegen. Lise var ikke noe glad i tannleger så dere kan tro hun gruet seg fælt. Bildene på veggene gjorde heller ikke ventetiden stort bedre. Rundt om kring kunne hun se skrekkelige fotografier som fikk pelsjakken til ordføreren i bygda til å virke som et kunstverk.

Foten hennes vibrerte. Hun kunne ikke noe for det, og faktisk merket hun det aldri selv heller fordi hun var så nervøs. Men jeg velger likevel å fortelle deg dette nå for å gi deg en viss ide om hvor hun gruet seg. Hvordan jeg vet at hun dirret med foten? Vel, jeg hadde tilfeldigvis spanejobb den dagen, som fluen på veggen. Eller rettere sagt – i den potteplanta jeg nevnte tidligere fordi jeg simpelthen ikke kan fordra tannlegetapet.

Uansett. For Lise den dagen kunne tiden verken gå fort nok, eller tregt nok. Hun ville veldig gjerne inn med det samme sånn at hun kunne bli fortest mulig ferdig. Men hun ville også at tiden skulle gå så tregt at hun aldri behøvde å sitte i den skrekkelige tannlegestolen. Kanskje hvis tiden gikk tregt nok ville var det et tegn på at resten av verden, inkludert alle bakteriene gikk i skikkelig sakte film? Kanskje alt og alle unntatt henne? Kanskje så sakte at hun ville ha rukket å dø av alderdom før Karius og Baktus i hele tatt rakk å tenke tanken på å flytte inn?

Plutselig skvatt Lise noe helt fryktelig av et veldig lite smell. Hun løftet litt på hodet og så at den ene døren i rommet var oppe. Der sto tannlegen Blank. Nå må ikke dere få ufyselige bilder i hodet, for det var slettes ikke noe metafor jeg brukte nå. Tannlegen hennes heter faktisk Blank siden han kommer fra Amerika. Alle som kommer derifra nå til dags skal helst ha litt stusselige navn.

Blank så seg rundt i det lille rommet for å se om det var noen der. Det tok litt tid før han fikk øye på Lise siden han slett litt med synet, men til slutt kviknet han til og sa at det bare var å komme rett inn. Greit nok, det han faktisk fikk øye på var egentlig aldri Lise, men potteplanten jeg lå og spanet fra der og da. Men Lise var jo der så hun reiste seg og ble med han inn.

Og.. Ehm.. Altså.. Opprinnelig skulle dere nå fått servert en skikkelig gøyal historie fra da Lise endelig fikk satt seg i den fryktelige tannlegestolen.. Men siden jeg aldri rakk å fly etter dem før døra til venterommet ble smelt igjen noe som førte til at jeg brukte rundt fem minutter på å finne ut hvordan jeg også skulle komme meg inn så får dere ikke den. Jeg kan ikke akkurat bare finne på ting heller, det hadde vært både litt umoralsk og veldig lavmål av meg.

Når sant skal sies så kan jeg ikke fortelle dere noe som helst fra Lises tannlegebesøk siden jeg aldri kom meg inn på tannlegekontoret i hele tatt. Faktisk befinner jeg meg nå midt i en ganske kinkig situasjon. Rettere sagt i den fordømte potteplanten som til slutt viste seg å være noen lunde kjøttetende. Så hvis dere kunne være så snill at dere ringer tannlege Blank og forteller han dette før det er for sent hadde jeg vært deg evig takknemlig.

Siden jeg ikke vil at Lise skal få døren rent ned av fans kan jeg dessverre ikke fortelle dere hvilket fylke hun holder til i, og.. Vel, siden Blank akkurat har flyttet til Norge så er vel heller ikke nummeret hans i telefonkatalogen heller, enda. Og.. Når jeg tenker meg om skal jeg nå snart dø likevel siden jeg tross alt bare er en enkel døgnflue. Faktisk har jeg akkurat tre sekunder igjen på å avslutte denne fortellingen som…

– THE END –
 


Vi reblogges!

Aylar søker venner!

Først og fremst vil jeg starte dette innlegget ved å rydde all tvil vekk fra bordet. Dette blogginnlegget er IKKE ment som noe tull, dette er ikke et vanlig blogginnlegg, dette er først og fremst en litt annerledes kontaktannonse.


Kontaktannonse: Aylar91 søker venner!
Hei. Mitt navn er ikke egentlig Aylar, men av diverse årsaker er det det jeg foretrekker å kalle meg selv på nett. Jeg er en gutt på 24 år fra Oppdal i Sør-Trøndelag som ganske ofte kjenner på den store ensomheten, og som i veldig stor grad ønsker å gjøre noe med det.

Jeg er 100% ufør, så med andre ord har jeg veldig mye fritid å fylle. Hva jeg liker å gjøre på fritiden (som jeg altså har ganske mye av) varierer litt, men nå for tiden går det i veldig stor grad i gaming og Netflix.

Det skal sies at det er en del ting jeg savner å gjøre i hverdagen, ting som fungerer å gjøre alene, men som jeg helst skulle hatt med i hvertfall en/ ei til på. Foreksempel: Gå turer, ta bilder, svømming, sykle, shoppe, eller rett og slett bare prate.

Jeg KUNNE nå laget en lengre liste over ting jeg er åpen for å finne på, men siden jeg anser meg selv som såpass åpen for nye ting så tror jeg at jeg bare skal la være å lage den listen da den fort kunne blitt veldig lang. Så da kan jeg heller lage en liste over ting jeg IKKE er nevneverdig gira på, da det er mye fortere gjort:
– Drikke/ feste (er avholds)
– Gå på konserter/ festivaler (ikke fan av større folkemengder..)

Sååå.. Hva er egentlig jeg for en fyr? Hvordan er jeg som person?
Vel, jeg liker ihvertfall å tro selv at jeg for det meste er en ganske så kreativ person. Jeg liker å lage ting, enten det er i form av blogginnlegg, video eller en veldig sjelden gang: Tegning. Så kreativ og produktiv er to ord som passende er med på å beskrive meg. Nå ble jeg litt usikker på om de to ordene betyr eksakt det samme, eller om det er noe som skiller de fra hverandre… Hmm, det får jeg eventuelt finne ut av siden.

I tillegg til kreativ er jeg også til tider en ganske energisk person. Jeg liker at ting skjer, og gjerne fort. Jeg liker å ha noe å gjøre på. Jeg er ikke nødt til å sitte stille, men skal jeg gjøre det er jeg nærmest avhengig av å ha noe å distrahere meg med. Som f.eks gaming.

Så er det heller ikke å komme bort fra at jeg som oftest er ganske direkte av meg. Jeg er veldig lite fan av folk som heller jatter med fremfor å si hva man egentlig tenker, så sånn som regel ikke jeg. Med andre ord, er du av den litt mer hårsåre typen er det kanskje like greit at du ikke besvarer denne kontaktannonsen xD

Sånn. Da tenker jeg at det snart er på tide å avslutte, jeg vet ikke hvor lange kontaktannonser helst bør være, men ser for meg at det er en fordel om de ikke blir ALT for detaljerte heller. Sååå.. Men ehm, ja det er likevel tre ting til jeg føler for å legge til:

1. “Hvor langt unna kan jeg bo uten at det blir for langt vekk?”
Vel, du er absolutt ikke nødt til å bo i Oppdalsområdet (for å si det sånn så er det på en måte et pluss om du IKKE bor i Oppdal da jeg er ganske klar for å reise litt vekk nå), men det hadde vært flott om du ikke er lengre enn en liten dagstur unna med kollektivtransport. Så helst ikke stort lengre unna enn 2 timer med buss eller tog.

2. “Hva slags venner er det egentlig du søker?”
Det er ikke noe spesifikt, jeg er som nevnt tidligere ganske åpen for det aller meste, men flott om du i hvertfall ikke er yngre enn 18 år, eller stort eldre enn 30. Jeg bør også legge til at jeg i hvertfall til nå har fungert best i lag med jenter, men jeg skal ikke nødvendigvis kutte armen av deg om du er en fyr eller. Men av en eller annen grunn så trives jeg stort sett best med jenter.

Nå som jeg nå har sagt dette vil jeg også understreke at jeg IKKE først og fremst er ute etter en kjæreste, eller noe ligg for den saks skyld.. Jeg er først og fremst ute etter VENNER. Så om du allerede har kjæreste gjør det absolutt ikke noe.

Selvfølgelig… HVIS du er kvinne, og HVIS du er singel, og HVIS vi skulle komme godt nok overrens så er det ikke sånn at jeg hadde hatt noe i mot noe mer, men det er som sagt først og fremst en venn jeg håper på å finne i første omgang.

3. “Hvordan tar jeg kontakt?”
Du kan selvfølgelig legge igjen en kommentar her på bloggen hvis du har en blogg-konto, men det beste hadde likevel vært om du tok kontakt ved å sende meg en privat melding via Facebook. Jeg er normalt ikke så skummel som jeg får høre at jeg ser ut som, så det er ikke noe farlig å sende meg en mail, eller to 🙂 På Facebook finner du meg ved å søke etter “Aylar Von Kuklinski”.

Sånn! Da er denne kontaktannonsen blitt lang nok syns jeg. Skulle det ellers være noe du måtte lure på – ikke vær redd for å spørre!! 🙂

Just face it!

I og med at jeg har vært såpass småalvorlig i de siste blogginnleggene mine er det nå på tide med litt humor igjen.

Dessverre har ikke budsjettet for den nyeste videoen min vært det aller høyeste, og for å si det sånn, det er ikke det eneste jeg har måtte kutte litt ned på i helgen.

BTW: Dersom det skulle være litt problematisk å få med seg alt som blir sagt så er denne videoen blitt tekstet.

Vi reblogges!

THE BEAN BOOZLED CHALLENGE!

I går var jeg på besøk i noen timer hos Rune. Der var jeg i utgangspunktet for at vi skulle lage en aldri så liten “Bean Boozled-challenge”-video. Og ehm, helt ærlig.. Normalt så lar jeg være å “spoile” mine egne videoer, men.. Det hele ble noen ganske tamme greier. Noen reaksjoner ble det, men de kom så sjelden, og var etter min mening såpass milde at jeg ser ikke helt for meg underholdningsverdien dere måtte få av å se det.

Når det er sagt ble likevel ikke det ferdige resultatet SÅ ille som jeg trodde det kunne bli etter at vi filmet i går. Har brukt noen timer i ettermiddag på å gjøre den så ok som mulig, og etter at jeg har klippet vekk en del dødtid og annet tøv nå så er den i hvertfall blitt noen hakk nærmere det som kan kalles for et akseptabelt materiale.

Sånn. Da har dere forhåpentligvis ikke alt for høye forhåpninger. Så nå er det kanskje et håp likevel om at i hvertfall noen av dere kan tenke; “Okei, det var ikke SÅ ille”. I det minste.

Har du smakt noen av disse før?

Vi reblogges!

#50spørsmål

For dere som har vært litt fastgrodd her i en lengre tid, jepp, det stemmer at jeg har gjort et “50 spørsmål”-innlegg tidligere. Faktisk har jeg gjort et “99 spørsmål”-innlegg en gang i tiden også. Men siden det nå begynner å bli noen år siden sist så syns jeg at det omsider er lov å gjøre et igjen. Ser forresten at ikke alle spørsmålene er de samme som forrige gang, så da er det ekstra innenfor å gjøre et igjen nå.

1. Hvor gammel er du om 5 år? – 29 år ung, eventuelt gammel, kommer an på humøret den dagen. Dvs, hvis jeg enda lever.

2. Hvem har du vært sammen med i minst 2 timer i dag? – Meg selv, dækern jeg er så heldig.

3. Hvor høy er du? – Usikker, men 1.80 ca.

4. Hvilken film så du sist? – “Ted”.

5. Hvem ringte du sist? – Tørris.

6. Hvem ringte deg sist? – Sigrid.

7. Hva står det på den siste sms’en du fikk? – Siden jeg som regel sletter meldinger som jeg ikke anser som viktige så aner jeg faktisk ikke helt xD Får ikke så mye sms heller… Bør jeg se meg om etter nye venner?


© Bildet er tatt fra beautifulwafflekitty.tumblr.com

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? – Det kommer litt an på. Men når det kommer til familien så ringer jeg som oftest, med mindre det er en veldig liten og enkel filleting det er snakk om.

Når det kommer til de fleste av vennene mine så foretrekker jeg sms, ene og alene fordi de snakker jeg så sjeldent muntlig med at jeg som oftest må psyke meg litt ekstra opp hvis jeg plutselig skal ringe noen, eller noen skal ringe meg.. Rune går greit, men de andre.. Skummelt.

9. Hva er ditt favorittsted? – Trives ganske godt hjemme, men er ikke noe hemmelighet at jeg er der/ her alt for mye og derfor til tider ganske lei av det. Så utenom stua mi… Voss kanskje.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? – Av steder jeg har vært er det i hvertfall Dombås jeg har flest kjedelige minner fra. Men det skyldes først og fremst at de gangene jeg har vært der har det vært fordi mamma og pappa har tvunget meg til å bli med (før jeg flyttet hjemmefra), fordi jeg har en tante og filleonkel der borte som ikke akkurat (no offence) kan beskrives som så veldige spennende.

11. Når så du moren din sist? – Usikker, men tror det er ca. en måned siden.

12. Hvilken øyenfarge har du? – Usikker igjen, men mener å huske de er blågrønne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? – Har ingen, av det jeg er bevisst på selv.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? – De jobber begge hver for seg i Satans Veivesen, som skilt. PS: Det med Satans Veivesen var bare kødd.

15. Når våknet du i dag? – Litt før midnatt, altså i 23-tiden, vært våken og oppe siden da.


© Bildet er tatt fra zombiemagazine.com

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? – Enten i en helt annen kommune i et helt annet fylke enn jeg holder til nå.. Eventuelt i en kiste her eller der.. Med mindre det ikke snart skjer noen dratiske (positive) endringer her jeg er nå..

17. Hva skremte deg om natten som barn? – Fremtiden. Skjønte tidlig at jeg var noe utenfor rent sosialt, og ga også tidlig opp å gjøre det alt for bra på skolen. Var mange netter hvor jeg rett og slett lå våken og helt opprinnelig trodde at jeg ville ende opp som en arbeidsledig uteligger. Og nei, jeg visste ikke om Nav eller lignende der og da..

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? “Scare Pewdiepie”, level 7. Ikke akkurat et klipp da det er snakk om en video på 20 minutter, men..

19. Hva er din beste egenskap? – Evnen til å gå inn for et prosjekt (som f.eks bloggen) i hvertfall 90% dersom jeg bare klarer å motivere meg godt nok. Enten det, eller evnen til å være en god venn de gangene jeg orker og gidder å slippe folk “innpå meg”.

20. Hva er din verste egenskap? – Jeg er ganske god til tider til å låse meg fast i destruerende tanker og følelser.


© Bildet er tatt fra 1cartepesaptamana.ro

21. Sover du med eller uten klær om natten? – Boxer only, baby.

22. Hvor mange puter har du i sengen? – En.

23. Hva er det rareste du har spist? – Et Freia Påskeegg som akkurat hadde vært inne i microbølgovnen xD Ikke nevneverdig anbefalt.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? – Stasjonær PC!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? – Inne (med unntak av sengen): Sokker. Utendørs (ingen unntak): Sko.

26. Hva hører du på akkurat nå? – Ingenting, for konsentrasjonens skyld.


© Bildet er tatt fra noisoff.com

27. Hvilken iskrem er din favoritt? – Er ikke så gira på iskrem..

28. Hvilken dessert er din favoritt? – Vaginaen til moren din xD Neida.. Ehm, jeg er ikke helt dessert-typen, jeg. Det er i hvertfall et ord jeg bruker svært sjelden både fysisk og verbalt.

29. Hva er den største premien du har vunnet? – 1000 kroner. Men hvis vi skal fokusere på noe som er mer fysisk: En pakke med diverse stash fra tv2.no (som et krus, en gaming-bok, en dvd, en fotball, samt sikkert noe mer jeg nå har glemt) etter å svart på et random spørsmål som jeg helt hadde glemt når jeg plutselig fant ut at jeg hadde vunnet den dagen pakken kom i posten.

30. Liker du kaffe? – Iskaffe har jeg ihvertfall begynt å synse litt om i det siste. Men varm kaffe: Aldri prøvd.

31. Hva drikker du helst til frokost? – Saft eller te.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? – Teodor het han, som forresten er både tre og firmening av meg.

33. Kan du spille poker? – Ikke av det jeg vet.

34. Hva har du spist i dag? – Fire brødskiver. To av dem med nugatti, de to andre med makrell i tomat. Også har jeg “lurt i meg” en banan.

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? – Ikke så opptatt av historie, men hvis jeg “må” nevne noen.. Ed Gein.


© Bildet er tatt fra wickedhorror.com

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? – Hører så godt som aldri på radio. Er mer podcast-typen, og i det tilfelle: Alt du sier er feil, Espen.

37. Vil du ha barn? – Nei!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? – Jeg skjønner en del engelsk og svensk, men dårlig på å skrive eller snakke det selv xD

39. Sover du på en spesiell side? – Nærmest døra, altså høyre side hvis jeg ligger mest på magen.

40. Foretrekker du havet eller basseng? – Basseng, helt klart.

41. Hva bruker du helst penger på? – Nå for tiden: Gamle Play Station 3-klassikere.

42. Eier du dyrbare smykker? – Nei.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? – Ser ikke på tv lengre i klassisk forstand, men: Hotel Cæsar.


© Bildet er tatt fra tv2.no

44. Hva skal du gjøre til helgen? – Av det lille som er igjen: Runke, spise, spille Play Station, kanskje en tur bort til Rune, spise litt og legge meg.

45. Kan du stå på slalom? – Jaa sikkert, men vet ikke hvor lenge det tar før jeg faller xD

46. Hvordan imponerer man deg? – Faktisk litt usikker på når jeg sist kan si at jeg ble imponert over noen jeg har møtt irl. Men er ikke alt for lenge siden jeg så en dokumentar som heter “Idas dagbok”. Da jeg så den ble jeg både imponert og stolt over hva denne fantastiske kvinnen faktisk har oppnådd de siste årene til tross for masse knallhard motgang. En dokumentar jeg anbefaler ALLE over 11 år å se.

47.  Hva slags ringelyd har du på mobilen? – Regina Spektor – You’ve Got Time (også kjent som theme-låta til “Orange Is the New Black”).

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? – Spice Girls var blant mine aller første våte drømmer. Tolk det som dere vil.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? – Far Cry 2. Det er i hvertfall delvis rødt siden det er sånn “Essentials”-utgave.

50.  Er du sosial? – Er det i hvertfall periodevis over nettet, men irl er jeg som regel like sosial som Donald Trump er kul. Det hender, men er alt for lenge mellom hver gang.


© Bildet er tatt fra demotivation.us

Da var det stopp for denne gangen. Hvis noen skulle være fristet til å gjøre lignende selv, så kan dere gå inn på dette blogginnlegget for å kopiere spørsmålene, da det fremdeles ikke er bare-bare å kopiere ting fra min blogg xD

Vi reblogges!

Vlog – 19.02.16

God ettermiddag, hei og farvel alle og enhver!

Siden jeg nå begynner å kjenne at energien (og humøret, livsgleden og hele pakka) sakte, men sikkert stuper ned i avgrunnen takket være lite søvn det siste døgnet, samt en viss dose slitsomme opp- og nedturer finner jeg det passende å gjøre denne teksten så kort som mulig, og heller la dere få se litt på en video jeg har laget i dag.

Syns det var på tide med en skikkelig videodagbok igjen (også populært kalt “vlog“), så siden jeg var i stemningen til det for noen timer siden så ble det altså til at jeg nå har lagen en sånn derre video til dere (men mest meg selv) igjen. Så kjære alle sammen, SLIK har jeg det for tiden:

Hvordan har du hatt det det siste døgnet?

Vi reblogges!

Mine mål for 2016

For litt over en måned siden skrev jeg følgende etter å ha satt meg tre nyttårsforsetter for 2016:

«Var det noe 2015 virkelig fikk minnet meg på så er det at man skal være forsiktig med å ha for mange ting å fokusere på om gangen, og at man i hvertfall ikke bør skru forventningene alt for høyt opp i skyene».
(Resten kan leses her!)

Nå i ettertid har jeg tenkt at jeg egentlig kunne smelt til med i hvertfall litt mer enn jeg gadd å gjøre da. Tilgi meg for å være litt Vingle-Petter her nå, men etter å ha gått enda litt flere runder med meg selv i det siste har jeg kommet frem til at det er bedre å ha litt for mye å strekke seg etter, enn litt for lite.

Særlig for en som meg som har så lite jeg MÅ gjøre i hverdagen uansett så tror jeg det kan være lurt å rett og slett smøre på litt ekstra enn det jeg gjorde 1. januar. Og jeg tror forresten egentlig ikke at grunnen til at jeg ble litt skuffet mot slutten av 2015 skyldtes at jeg hadde for mange mål eller for høye forhåpninger, men at jeg simpelthen gjorde for lite for å nå dem. Jeg var for lat.

På en annen side tror jeg at om jeg nå skal legge til litt flere mål for 2016 (noe jeg straks skal) vil det ikke nødvendigvis bli for mye. Jeg tror jeg trygt kan legge til litt til, og likevel ende opp med akkurat passe. Sååå, nå skal jeg med andre ord legge til litt flere mål å strekke meg etter de neste 11 månedene.

3 spill jeg skal runde:
Bloodborne (PS4)
Dead Space (PS3)
Watch_Dogs (PS4)

3 bøker jeg skal lese:
I am Ozzy (av Ozzy Osbourne og Chris Ayres)
På vegne av venner (av Kristopher Schau)
Se til meg som liten er (av Ingrid Elfberg)

3 tv-serier jeg skal se:
Daredevil (2015)
Hannibal (2013)
Penny Dreadful (2014)

3 filmer jeg skal se:
Antichrist (2009)
The Passion of the Christ (2004)
Requiem for a Dream (2000)

I tillegg skal jeg:
– Kvitte meg med Xbox 360en min!
– Ha minst 5 skriftlige bloggintervjuer!
– Involvere minst 3 personer i mine videoer!

For å holde motivasjonen et ekstra hakk opp må det også spikres inn en slags straff jeg må utføre i tilfelle jeg ikke klarer gidder å gjennomføre alle disse tingene.. Såååå… HVIS jeg ikke klarer å fullføre ALLE disse målene for 2016 skal jeg i løpet av nyåret 2017 legge ut en vlog hvor jeg utfører et ikke alt for behagelig isbad…

Hehe. Nå kan jeg umiddelbart se for meg at samtlige av dere håper på at jeg kommer til å feile! xD Vel, vel, ingen vei tilbake nå.

OBS: De målene som er blitt streket over er mål jeg nå har klart å gjennomføre! 🙂

Har du satt deg noen mål for 2016?

Vi reblogges!