#50spørsmål

For dere som har vært litt fastgrodd her i en lengre tid, jepp, det stemmer at jeg har gjort et “50 spørsmål”-innlegg tidligere. Faktisk har jeg gjort et “99 spørsmål”-innlegg en gang i tiden også. Men siden det nå begynner å bli noen år siden sist så syns jeg at det omsider er lov å gjøre et igjen. Ser forresten at ikke alle spørsmålene er de samme som forrige gang, så da er det ekstra innenfor å gjøre et igjen nå.

1. Hvor gammel er du om 5 år? – 29 år ung, eventuelt gammel, kommer an på humøret den dagen. Dvs, hvis jeg enda lever.

2. Hvem har du vært sammen med i minst 2 timer i dag? – Meg selv, dækern jeg er så heldig.

3. Hvor høy er du? – Usikker, men 1.80 ca.

4. Hvilken film så du sist? – “Ted”.

5. Hvem ringte du sist? – Tørris.

6. Hvem ringte deg sist? – Sigrid.

7. Hva står det på den siste sms’en du fikk? – Siden jeg som regel sletter meldinger som jeg ikke anser som viktige så aner jeg faktisk ikke helt xD Får ikke så mye sms heller… Bør jeg se meg om etter nye venner?


© Bildet er tatt fra beautifulwafflekitty.tumblr.com

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? – Det kommer litt an på. Men når det kommer til familien så ringer jeg som oftest, med mindre det er en veldig liten og enkel filleting det er snakk om.

Når det kommer til de fleste av vennene mine så foretrekker jeg sms, ene og alene fordi de snakker jeg så sjeldent muntlig med at jeg som oftest må psyke meg litt ekstra opp hvis jeg plutselig skal ringe noen, eller noen skal ringe meg.. Rune går greit, men de andre.. Skummelt.

9. Hva er ditt favorittsted? – Trives ganske godt hjemme, men er ikke noe hemmelighet at jeg er der/ her alt for mye og derfor til tider ganske lei av det. Så utenom stua mi… Voss kanskje.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? – Av steder jeg har vært er det i hvertfall Dombås jeg har flest kjedelige minner fra. Men det skyldes først og fremst at de gangene jeg har vært der har det vært fordi mamma og pappa har tvunget meg til å bli med (før jeg flyttet hjemmefra), fordi jeg har en tante og filleonkel der borte som ikke akkurat (no offence) kan beskrives som så veldige spennende.

11. Når så du moren din sist? – Usikker, men tror det er ca. en måned siden.

12. Hvilken øyenfarge har du? – Usikker igjen, men mener å huske de er blågrønne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? – Har ingen, av det jeg er bevisst på selv.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? – De jobber begge hver for seg i Satans Veivesen, som skilt. PS: Det med Satans Veivesen var bare kødd.

15. Når våknet du i dag? – Litt før midnatt, altså i 23-tiden, vært våken og oppe siden da.


© Bildet er tatt fra zombiemagazine.com

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? – Enten i en helt annen kommune i et helt annet fylke enn jeg holder til nå.. Eventuelt i en kiste her eller der.. Med mindre det ikke snart skjer noen dratiske (positive) endringer her jeg er nå..

17. Hva skremte deg om natten som barn? – Fremtiden. Skjønte tidlig at jeg var noe utenfor rent sosialt, og ga også tidlig opp å gjøre det alt for bra på skolen. Var mange netter hvor jeg rett og slett lå våken og helt opprinnelig trodde at jeg ville ende opp som en arbeidsledig uteligger. Og nei, jeg visste ikke om Nav eller lignende der og da..

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? “Scare Pewdiepie”, level 7. Ikke akkurat et klipp da det er snakk om en video på 20 minutter, men..

19. Hva er din beste egenskap? – Evnen til å gå inn for et prosjekt (som f.eks bloggen) i hvertfall 90% dersom jeg bare klarer å motivere meg godt nok. Enten det, eller evnen til å være en god venn de gangene jeg orker og gidder å slippe folk “innpå meg”.

20. Hva er din verste egenskap? – Jeg er ganske god til tider til å låse meg fast i destruerende tanker og følelser.


© Bildet er tatt fra 1cartepesaptamana.ro

21. Sover du med eller uten klær om natten? – Boxer only, baby.

22. Hvor mange puter har du i sengen? – En.

23. Hva er det rareste du har spist? – Et Freia Påskeegg som akkurat hadde vært inne i microbølgovnen xD Ikke nevneverdig anbefalt.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? – Stasjonær PC!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? – Inne (med unntak av sengen): Sokker. Utendørs (ingen unntak): Sko.

26. Hva hører du på akkurat nå? – Ingenting, for konsentrasjonens skyld.


© Bildet er tatt fra noisoff.com

27. Hvilken iskrem er din favoritt? – Er ikke så gira på iskrem..

28. Hvilken dessert er din favoritt? – Vaginaen til moren din xD Neida.. Ehm, jeg er ikke helt dessert-typen, jeg. Det er i hvertfall et ord jeg bruker svært sjelden både fysisk og verbalt.

29. Hva er den største premien du har vunnet? – 1000 kroner. Men hvis vi skal fokusere på noe som er mer fysisk: En pakke med diverse stash fra tv2.no (som et krus, en gaming-bok, en dvd, en fotball, samt sikkert noe mer jeg nå har glemt) etter å svart på et random spørsmål som jeg helt hadde glemt når jeg plutselig fant ut at jeg hadde vunnet den dagen pakken kom i posten.

30. Liker du kaffe? – Iskaffe har jeg ihvertfall begynt å synse litt om i det siste. Men varm kaffe: Aldri prøvd.

31. Hva drikker du helst til frokost? – Saft eller te.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? – Teodor het han, som forresten er både tre og firmening av meg.

33. Kan du spille poker? – Ikke av det jeg vet.

34. Hva har du spist i dag? – Fire brødskiver. To av dem med nugatti, de to andre med makrell i tomat. Også har jeg “lurt i meg” en banan.

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? – Ikke så opptatt av historie, men hvis jeg “må” nevne noen.. Ed Gein.


© Bildet er tatt fra wickedhorror.com

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? – Hører så godt som aldri på radio. Er mer podcast-typen, og i det tilfelle: Alt du sier er feil, Espen.

37. Vil du ha barn? – Nei!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? – Jeg skjønner en del engelsk og svensk, men dårlig på å skrive eller snakke det selv xD

39. Sover du på en spesiell side? – Nærmest døra, altså høyre side hvis jeg ligger mest på magen.

40. Foretrekker du havet eller basseng? – Basseng, helt klart.

41. Hva bruker du helst penger på? – Nå for tiden: Gamle Play Station 3-klassikere.

42. Eier du dyrbare smykker? – Nei.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? – Ser ikke på tv lengre i klassisk forstand, men: Hotel Cæsar.


© Bildet er tatt fra tv2.no

44. Hva skal du gjøre til helgen? – Av det lille som er igjen: Runke, spise, spille Play Station, kanskje en tur bort til Rune, spise litt og legge meg.

45. Kan du stå på slalom? – Jaa sikkert, men vet ikke hvor lenge det tar før jeg faller xD

46. Hvordan imponerer man deg? – Faktisk litt usikker på når jeg sist kan si at jeg ble imponert over noen jeg har møtt irl. Men er ikke alt for lenge siden jeg så en dokumentar som heter “Idas dagbok”. Da jeg så den ble jeg både imponert og stolt over hva denne fantastiske kvinnen faktisk har oppnådd de siste årene til tross for masse knallhard motgang. En dokumentar jeg anbefaler ALLE over 11 år å se.

47.  Hva slags ringelyd har du på mobilen? – Regina Spektor – You’ve Got Time (også kjent som theme-låta til “Orange Is the New Black”).

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? – Spice Girls var blant mine aller første våte drømmer. Tolk det som dere vil.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? – Far Cry 2. Det er i hvertfall delvis rødt siden det er sånn “Essentials”-utgave.

50.  Er du sosial? – Er det i hvertfall periodevis over nettet, men irl er jeg som regel like sosial som Donald Trump er kul. Det hender, men er alt for lenge mellom hver gang.


© Bildet er tatt fra demotivation.us

Da var det stopp for denne gangen. Hvis noen skulle være fristet til å gjøre lignende selv, så kan dere gå inn på dette blogginnlegget for å kopiere spørsmålene, da det fremdeles ikke er bare-bare å kopiere ting fra min blogg xD

Vi reblogges!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg