Victoria Francés-stuff

Nå gjenstår det faktisk bare noen få timer igjen, og så er oktober her nok en gang med alle sine flotte farver, sin mystikk, sitt herlige mørke, og fantastiske særpreg.

Og en del har forandret seg nokså drastisk gjennom årene. Men er det en ting som enda står igjen så er det min forkjærlighet for nettopp denne tiden av året, og alt som hører til. Forelskelsen er nok ikke like overveldende som den en gang var, men den er der. Den er der.

En annen, spennende ting som fremdeles er til stede i mitt liv, ihvertfall til en viss grad, er kunsten til den spanske kunstneren Victoria Francés. HVIS det fremdels er igjen noen av dere som har fulgt denne bloggen siden 2011/12 så husker dere kanskje at det var en tid hvor jeg nett-shoppet nokså masse fra Dragens Hule (på den tiden hvor D,H fortsatt var “best”, og jeg enda var for naiv til å bekymre meg noe særlig for klimaet, men først og fremst heller fokuserte mer på miljøet sånn nå og da..), og da blant annet litt pynt og slik fra nettopp Victoria Francés.

Vel, nå har jeg ikke fått noe nytt siden det siste “se hva jeg har kjøpt fra Dragens Hule DENNE UKEN!”-innlegget fra 2012 eller noe, men jeg tenkte likevel at det kanskje kunne være noen der ute som kunne være litt nysgjerrig på et aldri så lite samleinnlegg over alt jeg fremdeles har valgt å ta vare på. Ja, og hvis dette innlegget faktisk greier å skaffe Victoria Francés et par nye tilhengere, så hadde jo det også bare vært koselig forsåvidt ^^

Fire finfine sofaputer:

Tre flotte kopper:
Skrivebok og blyant (begge meget ubrukt – dessverre!):
Et pennal:

Og sist, men IKKJE minst – en dørposter!:
Ja, det var det som jeg med 100% sikkerhet vet at jeg enda har det. Det er mulig at det er noe jeg har glemt, for da jeg ransøkte huset for fant jeg denne ene blyanten ganske tilfeldig, og den hadde jeg nesten glemt eksisterte i hele tatt. Og når jeg fant den kom jeg på at jeg også har eller har hatt en penn en gang, men den har jeg ikke klart å finne igjen, så mulig den er kastet dessverre.

Mm ja, også er det mulig at jeg i tillegg har hatt en årskalender en gang i tiden, men den har jeg isåfall heller ikke lyktes i å finne igjen.

Forresten: Hvis det nå skulle være noen som også har lyst på et eller annet fra denne meget talentfulle kvinnen så tok jeg meg en liten tur innom Dragens Hule nå – de har IKKE noe liggende på sin side lengre, annet enn en kortstokk. Og jeg sjekke også i de andre norske nettbutikkene jeg kunne tenke meg, og ja..

MEN! – hvis man derimot trykker seg inn på Ebay, ja da finner man faktisk en god del. Så hvis noen skulle ønske seg et eller annet her nå ville ihvertfall jeg ha satset på å handlet litt derifra 😙

Flere som liker Victoria Frances?

Aylar Von Kuklinski

⋅ Bloglovin: fullstendigkaos
⋅ Facebook: aylarvonkaos

Døgnkrasj + ny Youtube-banner = sant!

Og DER var denne såkalte døgnrytmen min IGJEN blitt kastet ut i grøftekanten!! Kom bort og spør meg om jeg er overrasket!! Eller bare dropp det, for svaret vil uansett mest sannsynlig bli NJET!!

Og det er ikke akkurat sånn at det er lenge siden sist heller, faktisk bare noen dager siden. Og før det igjen så hadde jeg klart meg nokså bra en god stund. Men så en kveld begikk jeg den genistreken å ta meg en iskaffe sånn i 19-tiden (ikkje bra..), OG litt senere bestemte jeg meg for å filme en video, som jeg attpåtil skulle redigere ferdig DER og DA.. Klokka ble vel nærmere 02 da jeg var ferdig, og for å si det sånn – når jeg er i redigeringsmood, ja så tar det gjerne noen timer før jeg får roet ned hjerneorkesteret igjen..

Men så tok jeg og bet i den ekle ananasen, jeg døgnet og vel så det, og vipps var jeg på rett spor igjen. For to-tre dager. For i går kveld fant jeg ut at jeg skulle ordne meg med en ny banner til Youtube-kanalen min, og tja.. Klokka ble vel sånn rundt 02 i dette tilfellet også. Vel og merke fikk jeg faktisk sovet ganske fort når jeg omsider la meg i natt, sånn rundt 04. Jeg satte alarmen til vekking rundt 11, men så.. Ja så ringte alarmen i 11-tiden, jeg slår den av, og står altså ikke opp før klokken har blitt sånn nærmere 16.30..

Vel – i det minste så ble det en ny, kul banner på meg da! xD

Hva syns dere om den nye banneren?? 😀

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

Facebook SLETTER videoene dine??

Jeg er ikke egentlig en sånn fyr som sletter ting (lengre), men akkurat nå tenkte jeg å gjøre et aldri så lite unntak. For jeg har jo falt for fristelsen “et par ganger” med å publisere disse “best of the year”-videoene som Facebook lager for oss mot slutten av året, samt en og annen “vennskaps-collage”. Disse videoene tenkte jeg nå å tilintetgjøre slik at de videoene jeg FAKTISK har laget selv, og som etter min mening er hakket mer “interessant” heller kan få skinne ekstra i sola.

Så for litt siden tok jeg og slettet den ferskeste videoene som jeg ikke lengre bryr meg om å ha liggende. Og sånn vipps så kommer jeg rett og slett ikke inn på denne Video-kategorien via pcen mer. Jeg tar så en titt innom mobilen i stede, og det ser ut til å funke. Videoen jeg akkurat slettet fra pcen ser fortsatt ut til å ligge der, men når jeg trykker på den skjer det ingen ting. Jeg prøver så å åpne opp en annen video, og det virker.

Deretter blir det til at jeg begynner å fjerne de andre collage-videoene, en etter en. Meeen før jeg er helt i mål oppdager jeg at for hver gang jeg sletter en av disse videoene, så ser det ut som at en helt annen video blir borte i stede/ i tillegg?!

Nå kan det hende at det bare er innbilling fra min side, eller at det bare ser slik ut for en kort og begrenset periode, og at ting snart vil bli som det skal igjen, men.. Ja, nei, jeg vet ikke. Har jeg i tillegg til disse collage-videoene nå også slettet et par av de videoene jeg i utgangspunktet IKKE har tenkt å slette i samme slengen. “Slett en video – og Facebook “hjelper deg” med å slette to?”.

I så tilfelle er det ikke krise. Alt av det jeg har publisert av “levende bilder” inne på Facebook ligger jo også på Youtube, pluss at jeg har jo fremdeles originalfilene på en og annen harddisk, men likevel.. Jeg mener, cum on Facebook – skjerp dere for GUDENE VET hvor mange ganger!! 😎😅

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

(fullstendig) Domene kaos!

Halloen, god ettermiddag, god snart-kveld, og i hele tatt.

Jeg tenkte igrunn bare jeg skulle dele noe med dere jeg nå før helga bryter ut sånn skikkelig mot vind og daler. Og det er at nå har jeg gjort det enda lettere for dere å huske hva denne bloggen heter, i dag jeg har med nemlig vært inne og domene-shoppet litt – og ikke bare har jeg vært og kjøpt meg en ny adresse, men TO!!

HVIS DERE VIL kan dere nå glemme fullstendigkaos.blogg.no, og heller få tatovert inn fullstendigkaos.no ELLER aylarkuklinski.no i hjernebarken – ELLER dere kan holde dere til den gamle, gode adressen slik som før.

Alle tre fører uansett til det eksakt samme stedet, for å si det sånn! 😉

Noen som tenker å benytte seg av de nye adressene? 😀

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

De bare tok senga mi! (storytime)

Jeg var som dere fleste ihvertfall mest sannsynlig nå vet i Oslo for noen uker tilbake. Og egentlig hadde jeg ikke tenkt å snakke (eller skrive) noe mer om denne turen nå, men i går innså jeg at det er en historie fra denne reisen som er såpass legendarisk at den faktisk fortjener en helt egen storytime-video.

For som jeg såvidt nevnte i siste episode av “Aylars videodagbok!” så ble jo senga mi rappet hele to ganger mens jeg var der nede, og det er DISSE historiene jeg tenker vi kunne fokusere litt nærmere på i dag!..

Har du opplevd noe lignende?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

ONANI, OH-NANNA, ONANERAAA – 7 RANDOME FAKTA OM MEG!

Ja azz, da var jeg altså her igjen med enda en liten liste-video. Og denne gangen tenkte jeg det kunne være “gøy” med en sånn passelig random “ting dere muligens ikke visste om meg”-typ ting. For jeg mener.. HVEM ble min første runk egentlig dedikert til?.. HVA var det første tv-spillet jeg noen sinne fikk?.. Og HVA er min nyeste “greie” når det kommer til bildesøk via Google og Instagram?? 😅

DET tror jeg nemlig ikke dere vet helt enda. Vel.. Med mindre dere nå har valgt å se denne videoen FØR dere så tok og leste denne halvt ubrukelige bloggteksten da.

Hvilket som selvfølgelig er helt lov!!


Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

Vidar Villa – Gal Av Lengsel

Bildet er tatt fra: pixabay.com

Noen som husker denne bloggen for sånn, snart 10 år siden?.. Den tiden hvor jeg titt og ofte bare kunne legge ut lyricen til en sang jeg likte og det var det? Eller bare smette inn noen randome musikk-videoer for den saks skyld, uten noe særlig mer? Ja, det var tider det.

Og mens vi først er inne i det nostalgiske hjørnet. Kromgutten Vidar Villa har for andre gang dette året tatt og covret ei låt som jeg hørte MYE på en gang i tiden, laget en musikk-video og i hele tatt. Og ja, hva skal jeg si. Det er mulig dette er den beste norske cover-videoen jeg har sett noen gang!

Hva syns dere?
Noe forhold til originalen?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

Ikke lengre like *åt!..

Det spørs om jeg egentlig er litt for ung til å skrive dette innlegget enda, men nå gjør jeg det altså allikevel. Jeg SAVNER den tiden hvor ting i hele tatt føltes mer levende, mer ekstremt. Jeg SAVNER å kunne føle mer enn det jeg gjør i dag. Og det er ikke det at jeg har blitt så “ufølsom”, men alt var bare så mye større før, på både godt og vondt. I dag er jeg f.eks ikke i nærheten av å glede meg like mye over et nytt spill, en ny serie, eller en ny film for den saks skyld, på samme måte som da jeg nettopp hadde rundet 20. Jeg er ikke lengre like i 180 i forkant av et besøk fra noen jeg aldri har møtt før face2face, og ja.. Jeg tar ting generelt mye mer “slapt” nå enn tidligere.

Og selvfølgelig, det er jo ikke bare negativt. For damn så destruktivt alle de følelsene og tankene jeg en gang hadde kunne være og som oftest også var. Men da følte jeg meg i det minste mer “levende” på et eller annet vis. I dag derimot er jeg stort sett nokså avslappet, tenker at det mest sannsynlig vil ordne seg, og hvis det ikke gjør det så gjør det ikke det. Jeg tenker (stort sett) at jeg har sett det før, hørt det før, spilt det før, også videre. Jeg har liksom blitt mer kravstor av meg, og setter ikke lengre like mye pris på enkelte ting. Men samtidig så setter jeg også mye mer pris på helt andre ting i dag også.

Og hvem er vel jeg til å klage? Åh gud.. Jeg måtte jo bare stille det spørsmålet. Jeg har offisielt blitt såpass “voksen” og “kjedelig” nå. Og ÅH! – så mye som jeg skulle gitt for å bare være 18 igjen, og ÅH – så glad jeg samtidig er for at jeg ikke har nettopp den muligheten after all!.. 😅

Men sånn serr.. GI MEG TILBAKE DEN UNGDOMMELIGE DRIVKRAFTEN!!!!!

Jeg savner (kinda) å være like overlykkelig som før.
Jeg savner (kinda) å være like pist off som før.
Jeg savner (kinda) å være like engasjert som før.
Og jeg savner (kinda) å være like *ÅT som før!!

PS: Noe sier meg at jeg har noen eldre lesere rundt omkring som nå bare sitter og biter seg i underleppa, og tenker: – ha, bare vent til du blir like gammel som MEG du!

Am I right, liksom? Or AM I RIGHT??

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

Ubudne skatter P3.

I det jeg nå får postet dette innlegget ser jeg herved for meg tre vidt litt forskjellige scenariorer:
1. Folk blir DRITglad, fordi – det er “alltid” gøy å se bilder på blogg man ellers vanligvis ikke forventer å se på blogg!
2. “Bah, nok et innlegg fra han Aylar som bare NOK EN GANG understreker at han ikke har stort annet å “skrive om” for tiden, og i bunn og grunn bare er desp etter litt random påfyll. Whatevah..”!
3. Folk reagerer med sinne og vantro. Blogg skal tross alt være perfeksjonisme, pent og ryddig, feilfritt, prikkfritt, pikkfritt, rosa og kjedelig – hashtag: GENERASJON PROSTATASJON!

Men enywayz – her har dere noen nye bilder som rett og slett ikke fikk innpass til de forskjellige blogginnleggene de opprinnelig var ble tatt for å være en del av, fra begynnelsen av januar til temmelig helt nylig:

Det var simpelthen de bildene jeg klarte å finne det. Har fortsatt en sånn uvane at jeg ikke tar så alt for mange bilder i samme slengen. Har FORTSATT en sånn uvane at jeg innimellom sletter noe like etter at jeg har tatt de hvis jeg ser at de “ikke er brukbare”. Har det FORTSATT sånn at jeg rett og slett glemmer at det finnes jo folk med meg selv inkludert som faktisk elsker “behind the falling sick pics” også..

Åh ja, som dere muligens har spottet i tittelen på dette innlegget er dette altså ikke første gang jeg har lagt ut lignende. Vil dere se det første “Ubudne skatter”-innlegget mitt kan det gjøres HER, og vil dere se nummer to… Klikk her.

Sååå – hvilken dag er DIN “f**k it up”-dag?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

Hvorfor jeg fortsatt linker til Bloglovin?

Helt siden blogg.no ble flyttet fra Blogsoft til WordPress i vinter har jeg mot slutten av hvert innlegg jeg har publisert valgt å linke til min Bloglovin-profil. Og i tilfelle noen nå ikke helt vet hva Bloglovin er så er det kort fortalt en plattform hvor man kan gå inn og følge alle slags mulige blogger enten det er bloggere fra blogg.no, eller helt andre steder.

Nå har det seg dessverre sånn at Bloglovin har hatt litt trøbbel helt siden i vår en gang. Et problem som fortsatt ikke er 100% fikset opp i. Og greia er kort fortalt at det er en del bloggere man via Bloglovin ikke får opp noe varsel på nye innlegg fra, SELV OM de forskjellige bloggerne fremdeles bruker den samme bloggen, ikke har deaktivert den fra Bloglovin, og til og med har postet et HAV med nye innlegg i den siste tiden.

Går man inn på min Bloglovin-profil nå så ser det ikke ut som jeg har postet et eneste blogginnlegg siden 9. juni, noe som virkelig ikke stemmer litt engang. Og dette er altså også tilfelle hos en rekke andre, og for noen uker siden fikk jeg bekreftet at Bloglovin er klar over dette selv, og at det forhåpentligvis ikke vil drøye SÅ lenge til denne feilen vil bli rettet opp i.

Ja, nå har det forsåvidt drøyet en stund siden jeg fikk dette bekreftet, og skal jeg være ærlig syns jeg det er litt “rart” at dette enda er en greie. Men i og med at jeg ikke kommer på noen andre måter folk kan få fulgt bloggen min på bortsett fra gjennom Facebook, ELLER ved å klikke seg inn på gamlemåten (bokmerke-metoden), ja, så velger jeg altså fortsatt å linke til min Bloglovin-profil, SELV OM den dessverre ikke har funket på noen måneder nå.

Its hard to be a bloggemann..

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos