Ubudne skatter P3.

I det jeg nå får postet dette innlegget ser jeg herved for meg tre vidt litt forskjellige scenariorer:
1. Folk blir DRITglad, fordi – det er “alltid” gøy å se bilder på blogg man ellers vanligvis ikke forventer å se på blogg!
2. “Bah, nok et innlegg fra han Aylar som bare NOK EN GANG understreker at han ikke har stort annet å “skrive om” for tiden, og i bunn og grunn bare er desp etter litt random påfyll. Whatevah..”!
3. Folk reagerer med sinne og vantro. Blogg skal tross alt være perfeksjonisme, pent og ryddig, feilfritt, prikkfritt, pikkfritt, rosa og kjedelig – hashtag: GENERASJON PROSTATASJON!

Men enywayz – her har dere noen nye bilder som rett og slett ikke fikk innpass til de forskjellige blogginnleggene de opprinnelig var ble tatt for å være en del av, fra begynnelsen av januar til temmelig helt nylig:

Det var simpelthen de bildene jeg klarte å finne det. Har fortsatt en sånn uvane at jeg ikke tar så alt for mange bilder i samme slengen. Har FORTSATT en sånn uvane at jeg innimellom sletter noe like etter at jeg har tatt de hvis jeg ser at de “ikke er brukbare”. Har det FORTSATT sånn at jeg rett og slett glemmer at det finnes jo folk med meg selv inkludert som faktisk elsker “behind the falling sick pics” også..

Åh ja, som dere muligens har spottet i tittelen på dette innlegget er dette altså ikke første gang jeg har lagt ut lignende. Vil dere se det første “Ubudne skatter”-innlegget mitt kan det gjøres HER, og vil dere se nummer to… Klikk her.

Sååå – hvilken dag er DIN “f**k it up”-dag?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg