Ikke lengre like sykt!

Det er på dagen 1 uke siden jeg testet positivt for corona. Det går bedre nå, men jeg har fremdeles litt hostetti-host igjen. Særlig på dager hvor jeg har vært ute og gått hoster jeg i etterkant litt ekstra, så nå er det nesten så jeg vurderer å bare lime meg til sofaen til siste rusk er blåst ned fra hylla.

På en annen side blir jeg ikke sliten mer av en hver minste lille anstrengelse. Og selv om det utvilsomt kan være plagsomt med hostingen så har den altså blitt et sjeldnere innslag den også. Så tenker jeg at det å fortsette å holde på disse turene nå nok gjør meg bedre på sikt enn det gjør ondt ondere? 🤨

Og forresten.. jeg anså lenge på coronaen som “et spill”. Et spill jeg tapte da jeg omsider fikk det. Så nå lurer jeg om jeg skal starte på et nytt et hvor det er om å gjøre å slå ei venninne som per nå har hatt covid fem ganger. Jeg får tenke litt på det.

Hvor mange runder har dere hatt? 🤪

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

En billett til PARADISE!

Dette har jeg gledet meg så sykehus til å vise dere!! Endelig er Oslo-vloggen på plass! 😃😍🥳

Og dette da være den mest innholdsrike vloggen jeg har laget noen sinne, med en rekke høydepunkter fra finalefesten til «Paradise» – bare for å nevne noe!

Jeg lover skumle nerver, god stemning, et mangfold av følelser, hard rock, tørre vitser og en pervers mengde med sjokolade. Igjen, bare for å nevne.. noe.

(PS: er pinlig klar over at det ikke lengre heter Paradise Hotel slik som jeg stadig refererer til i videoen under, men gammel vane er vond å vende..)

Foto: Tørris F. Storli

Stay goregeous!!! 🦄

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Festlige minner og positiv corona!

Nå er det sånn at jeg nesten lurer på om jeg lever selv. For det spørsmålet stilte nemlig Jessica meg “her om dagen” ift at det enda ikke hadde kommet noen ny oppdatering fra meg her inne. Ja det begynner strengt talt å bli en stund siden hun spurte nå, og først NUUUU kommer det endelig(?) en ny oppdatering fra meg.. 😆

Siden sist har det skjedd.. en del. 😊 Ikke så mye før (eller etter) forrige uke, men uka som var var jeg i Oslo, og la oss bare si at jeg har dratt med meg flere veldig fantastiske minner tilbake, ehm.. ja også covid da. Det skulle ta meg mer enn to år, og det måtte en fest til! Men NÅ har også jeg fått det. SKÅL! Merket allerede fredag morgen at formen ikke var helt topp-tippers. Og de siste par dagene har jeg knapt orket noe som helst. Men i dag merker jeg at føler meg bedre, og jeg ser frem til jeg blir helt frisk, og til karantene-tiden går ut fredag.

Og så vil jeg bare si at dere kan glede dere til den neste vloggen kommer ut!! Har en rekke kule ting fra denne turen jeg ser veldig frem til å glede dere – blant annet fra finalefesten til Paradise!!!!!! 🦋🦄🦋🦄 .. som var årsaken til at jeg valgte å dra ned igjen til Oslo “allerede” nå.

Uken som var har vært en sant føkkings eventyr, og de gode minnene jeg sitter igjen med veier ganske greit opp for den “deilige” “cocktailen” jobber med å få ut av kropp og sinn nå.. 😅

Stay goregeous!! 😘

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Klar til FEST?

Leif er rar. Life is strange.

Om ikke så alt for langt frem i tid skal jeg delta i noe som en 10 år yngre meg aldri hadde gått med på! I helgen fikk jeg nemlig en invitasjon til en fest i hovedstaden – som jeg var rimelig kvikk til å takke ja til! 😁

Jeg har deltatt i én fest i hele mitt liv (hvis vi ser bort ifra “ufrivillige” skolefester), og det var en hjemme alene-fest med fire personer (inkludert meg) sommeren 2010 – altså 12 år siden!! 😳 Etter det har jeg ikke vært interessert i noe annet. Og jeg har ikke alltid vært særlig fan av alkohol heller, for å si det mildt.

Men nå har jeg booket en Oslo-tur ene og alene pga en fest. Og det kan tenkes det kommer “litt” flere folk enn tre-fire stykk denne gangen. Sannsynligvis snakker vi minst hundre pers. Og alkoholen kommer definitivt til å boble i lokalene.

Jeg er selvfølgelig spent. Har ligget og tenkt litt de siste nettene. Jeg kommer til å befinne meg utenfor komfortsonen på flere felt, det er det ingen tvil om. Men når det igjen er sagt så er jeg optimistisk, og jeg tror dessuten at dette vil bli et av de topp 5 beste kveldene… i hele mitt liv.

Okey, nå skal jeg være litt forsiktig med å verken ta for mange sorger eller gleder på forskudd. Prrrrrrøve å fokusere mest mulig på nuet (og bla, bla bla), og heller ta alt som kommer når det kommer. Men jeg er ganske enkelt noe spent, samtidig som jeg gleder meg veldig og tror at dette attpåtil vil åpne visse dører for meg i fremtiden. 🥳

Stay goregeous! 🦋

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

Det lille, store videointervju(E.T)!

I dette metafylte intervjuet forsøker jeg å komme under tapen på en av de råeste barnevaktene jeg noen sinne har hatt! 👶

Stay evig goregeous!! 🌟

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski