Har tegnet Frodith!

Det begynner å bli “noen” år siden jeg var særlig interaktiv (ikke sikker på om det er det ordet jeg mener i denne forbindelsen, men i likhet med resten av dette innlegget tar jeg nå sats og lar det stupe til!) med andre bloggere her inne (blogg.no).

Men da jeg leste om den litt narsissistiske, spenstige og gøyale utfordringen Frodith har klint ut på sin egen blogg hvor hun oppfordrer alle som vil til å tegne henne enten “på ekte” eller “på digitalt” (eh..) så var det som at en solstråle fant veien gjennom alle regnbuens farver, tok med seg mesteparten av farvene, for så å treffe meg midt i tryne på en så måte at jeg fikk en aldri så liten åpenbaring.

Jeg skulle herved kaste meg på!! 🤪

HER har dere bildet jeg har tatt utgangspunkt i:

Bildet er tatt fra: frodith.blogg.no

Og her er resultatet!:

Hun har skrevet at hun lover å ikke bli sur, samme hva resultatet måtte bli og vel, når sant sies skal så er jeg personlig ikke så altfor misfornøyd med hva jeg nå har utartet – tatt i betrakting at det er en god stund siden jeg tegnet sist, at jeg har tegnet i Paint, og at jeg attpå til ikke har den mest musevennlige sofaen og leke med (data)musa mi i.

Men er likevel litt spent på reaksjonen fra Frodithen selv.. begynner å bli et halvår siden jeg sist ble truet med anmeldelse for ærekrenking dersom jeg ikke tok noe ned herifra.. jeg TROR ikke dette skjer nå, men skulle det skje så blir livet mitt i det minste litt mindre kjedelig igjen enn hva det har vært siste ukene nå!! 😅

Vil DU kaste deg på samme utfordring så kan du lese om “reglene” og alt sånn her!!

Hva syns dere om resultatet? 😁

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

EMP-SHOP unboxing!

I dagens episode av «Aylars videodagbok!» utfører jeg min aller første unboxing-video på mange år, samtidig som jeg forteller litt om hva som har skjedd i livet den siste tiden, på godt.. men kanskje mest vondt.. 😅

(Trykk på bildet for å komme til video!)

Stay goregeous! 😄

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram:fullstendig_kaos

Problem med sofaen!

Jeg har visst fått et aldri så lite “problem” med sofaen min.. 😆
(Trykk på bildet for å se Youtube-video!!)

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Vaksineres på torsdag – for alle gode ting er stadig tre?

Like før helga tikket inn lyste mobil-displayet opp og der sto det sort på grått at jeg har fått vaksinetime førstkommende torsdag. Jippi.

Da jeg skulle ta den første dosen grudde jeg meg en del. 😅 Ikke så mye dagene før, men. Og det er ikke sånn at jeg gruer meg noe særlig nå heller. Nå er jeg mer på det stadiet at jeg lurer på – som alle andre antar jeg – når “alt” vil være “over”.

Da jeg gikk hjem igjen fra andre dosering befant jeg meg delvis i den tro på at det skulle bli den siste nødvendige dosen for tilsynelatende friske folk under en viss alder. Og vel, nå er det visse uenigheter iblant helsepersonell og forskere hvorvidt en tredje sprøyte strengt talt er nødvendig for friske folk under 40-50, men.. 🤔 ja for å si det som det er så er jeg ikke like “motivert” denne gangen som jeg var for de to første.

Så er jeg ikke helt sikker på hvorfor jeg har takket ja denne gangen heller. For dose 1 og 2 var det ganske enkelt for å bidra til å beskytte de mest utsatte i samfunnet, samt at det skulle føles mer innafor å reise rundt igjen (noe som i skrivende stund fremdeles IKKE har blitt noe av..), men nå. Jeg er faktisk ikke sikker. 

Misforstå meg rett. Jeg er fortsatt for at folk SKAL vaksinere seg samme hvor lite eller mye man har med andre mennesker å gjøre, og alt sånt no, men en tredje eller hvem vet.. det har også vært snakk om en potensiell fjerde sprøyte.. gjør jeg det fordi jeg føler at “alle” (men langt i fra alle) forventer det?

Til dere som nå måtte lese dette som at jeg vurderer å trekke meg. Dere kan bare ta det rolig. 😏 Jeg kommer til å være “snill gutt” og ta den tredje dosen på torsdag som planlagt. Men jeg er altså i økende tvil på hvor nødvendig det er, og hvorfor jeg egentlig gjør det.

Hva er deres tanker om en dose 3? 💉

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Utdødde bloggomemer?

Det har blitt MYE vanskeligere å blogge!! Ikke “bare” med tanke på hvor fatalt interessen for folk for blogg har forfalt. Det er også en rekke type innlegg som man kom lettere unna med fordi man enda var i en viss alder kombinert med at kalenderen viste et helt annet årstall.

Jeg skal gi dere noen eksempler! 🤪

I. “Ntnåå, jeg er SÅ utrolig glad i deg jenta mi!”

Det første som kommer tilbake til meg nå er alle innleggene jeg en gang i tiden nærmest masseproduserte som var dedikert til ei og annen venninne jeg likte ganske godt. Det var ikke rent få av de, og det fikk også datidens lesere (RIP ☣️✝️) med seg.

Fra min side var det som oftest kun vennskapelig ment – det var i hvertfall hva jeg prøvde å overbevise meg selv om – men i retrospekt skjønner jeg at både de jeg skrev om, og de som ellers fulgte med kunne finne disse innleggene noe kleine, mistenkelige og for ikke å snakke om desperate.

Stort bedre ble det heller ikke av at jeg år etter år gjorde en større greie av at jeg fremdeles var jomfru, aldri hadde hatt kjæreste og ja, dere skjønner komplottet.

II. “Hei verden, du suger, og jeg vil helst bare kutte meg opp og dø!”

Apropos desperat. Nei forresten.. FØRST vil jeg understreke at det fortsatt er veldig viktig med åpenhet rundt psykisk psyke. Det er viktig at ting ikke forblir tabulagte, samme hva det er som gjør hverdagen hard.

Men det er en vesentlig forskjell på å skrive åpent om ting nå og da, kontra det å bare skrive om hvor forferdelig tragisk alt er.. hver.. bidige.. dag.

På mitt aller verste gikk det så langt at jeg daglig hintet om at jeg var keen på å gjøre slutt på meg selv og døden, selvskading, depresjon etc. ble i en litt for lang periode romantisert på et slik nivå at man kan undre seg hvorfor ingen brøt ordentlig inn og gjorde noe med det. Folk reagerte. Folk var bekymra. Men det var ingen som grep inn og.. tok grep. (det var ikke meningen at dette innlegget skulle bli så penis-relatert. Men etter at jeg først tok de bildene dere nå ser har jeg begynt å erigere visse deler av teksten for å få en større.. følelse av sammenheng)

Uansett. I tillegg til at jeg oppriktig ikke hadde det bra så gikk dette over fra å være en “bra med åpenhet”-ting til å bli “dette er en lettvint måte å få oppmerksomhet på”.. ting.

I dag ser det meste ganske annerledes ut. Jeg har det langt bedre med meg selv, og jeg har ikke lengre så lyst til å bygge et bloggimage på å være mest mulig trist og depressiv. PLUSS at det er heller ikke like “in” å være emo i dag som det var i typ 2011.

III. “Kjære lyrics på veggen der!”

Det å bygge opp statistikkene på å legge ut stadig drøyere og mer spektakulære innlegg som fikk folk til å lure på hvor lenge jeg hadde igjen før jeg eventuelt tok repern var ikke den eneste billige måten å “gjøre det på”.

For husker dere alle statusene på Msn, Facebook, Nettby.. blogg.. som kort og godt bare var et sitat fra en eller annen sang? 😳

Jeg var kinda en av de! Bortsett fra at jeg stort sett la ut hele lyrics her på bloggen i stede for å bare nøye meg med en kortere strofe på et eller annet sosialt medium.

Gjerne to-tre-lyrics-innlegg om dagen. Jeg tenker dette var hakke mer innafor den gang da, men i dag har jeg på følern at folk lettere hadde gått lei og at blogg.no hadde ansett det hele som spa(r)m. (sorry, not.. okay, jo litt sår(ry))

IV. “Ku VS. Ku Kuks Klan”

Spam finnes i flere typer og formeringer. En annen ting jeg regelmessig kunne finne på å pøse ut var rene «VS.»-innlegg.

Dere skal få “et par” linkbare eksempler;
«Handleliste Vs. spontanhandel», «LADY GAGA VS. BRITNEY SPEARS», «MILEY CYRUS VS. JUSTIN BIEBER», «TIM CURREY VS. JIM CARREY», «Pink Vs. Marilyn Manson», «Alice Cooper Vs. Marilyn Manson», «Piediepew Vs. Marilyn Manson»«Natt VS. dag», «Helg Vs. Hverdag», «Vagina VS. Fitte», «HÅR vs. SKJEGG», «HALLOWEEN VS. JUL», «Kjeft vs. Kuli», «Msn Vs. facebook», «THE SIMS VS. WOW», «Battery VS. Red Bull».

Og sist, men definitivt ikke… ehm.
«FRIDJOF NANSEN VS. RUNE RUDBERG» som jeg utelukkende publiserte for å kunne “sjokkere” med å dele bilder av litt god, gammel kuk (bokstavelig talt!!).

Hvilke ting tenker du at jeg (og verden generelt) kom “bedre ut av” å blogge om før, men som ikke funker like godt i dag? 😏

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Høydeskrekk JEG NEI??

Okei så har jeg kanskje litt høydeskrekk da.. 😕

De siste dagene har jeg tenkt en del på at det kunne være lurt å klatre opp gardintrappen sånn jeg har får sjekket hvordan man tar ned røykvarsleren i tilfelle den skulle gå av en dag.

Ja, og så hadde det forså vidt ikke vært så dumt å overbevise nervene mine og alle de underlige “hvis” at det ikke er så farlig å klatre opp denne stigen som jeg altså har fått meg til å tenke at det er..

Får du også noia i høyder? 💜

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Ny bloggheader på trappen(e)!

Det begynner å bli et år siden jeg skiftet header her inne sist, så i kveld var det jaggu på tide at jeg oppgraderte igjen!

Hva syns dere?? 😄

Ny header:

VS. den forrige:

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Låst ute, inne

Sikkerhet er ikke bare-bare!

I løpet av den siste halvtimen har jeg strevd med å komme meg innpå mailkontoen. Passordet jeg har brukt de siste to månedene er nemlig utløpt. Og vanligvis er det ikke noe stress å skifte hver 72 dag, men i dag skulle unntaket omsider melde seg. 😏

For hva hvis man ikke har lagret det siste passordet noen steds, og hukommelsen tilfeldigvis er inkludert i dette “noen steds”??

For å skifte passord må man nemlig taste inn det gamle først. Og når selv ikke «Authenticator»-appen kunne hjelpe da jeg heller ikke hadde lagret det siste passordet der..

På et tidspunkt så jeg for meg at jeg simpelthen måtte starte helt fra skrats. Og ikke bare er det på denne kontoen jeg har en del viktige mails, og som jeg attpå til har brukt til å registrere meg med plenty steder, det er også med den samme kontoen og det samme passordet jeg har knyttet Xbox-kontoen min til.

Med andre ord.. Hadde jeg måttet opprette en ny mailkonto fordi jeg ikke husket, eller hadde lagret passord noe sted, så hadde jeg også måttet starte en helt ny achiement-jakt på Xboxen.

Vel riktignok hadde jeg ikke lagret det siste passordet enywhere, MEN jeg hadde lagret det jeg brukte før det igjen. Etter en stund slo det meg at det kunne være en mulighet for at jeg bare hadde gjort noen små endringer på det gamle-gamle. 🤔 Trolig hadde jeg byttet om på noen tall, kanskje bare gjort noen endringer i henhold til hvilke bokstaver som er store og små. Jeg hadde i grunn intet annet valg enn å prøve meg frem. Satse på at jeg greide å treffe blink før jeg virkelig ble låst ute fra det hele..

Etter litt varierende utprøvelser så virket det som at noe endelig skjedde. Nå fikk jeg i det minste ikke et umiddelbart avslag, men på en annen side – det kunne være at nettet brått hadde bestemt seg for å jobbe mot meg. Igjen. Det har tross alt skjedd tidligere de siste dagene.. Jeg krysset fingrene, og håpet på det beste.

Og se der ja! Det skulle til syvende og sist ikke mer til. Etter enda noen nervepirrende sekunder var jeg takk og lov inne igjen, og jeg slipper herved å uroe meg for disse tingene på i hvert fall noen måneder. 😃 Passordet er nok en gang blitt fornyet, og DENNE gang har jeg passet på å ha det lagret et relativt trygt og godt sted. 😊😅

Hvor ofte skifter du passord?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Asperger syndrom – VENN eller FIENDE?

Helt siden jeg fikk det sort på hvitt at jeg har asperger syndrom har jeg flere ganger spurt meg selv om hvorvidt diagnosen egentlig er en venn, eller en fiende. («skal vi være venneeeeeeeeeer, venner eller…» *host, host*, beklager! 😅)

For det er utvilsomt visse fordeler ved befinne seg på autismespekteret. Og det er heller ikke til å stikke under en stol at det også følger med en rekke utfordringer som spesielt kan være nokså tøffe å deale med om man er ung.

.. som igjen fører oss tilbake til det store spørsmålet;

ER asperger syndrom en venn.. eller en fiende? Er asperger syndrom en gavepakke.. eller en forbannelse?

Stay goregeous!! 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Ting som irriterer med FACEBOOK!

Jeg er på mange måter fortsatt glad i Facebook.. men det er altså noe som en dag i dag har sin helt egen evne til å irritere meg helt vanvittig GRENSELØST!! 😡

Hva irriterer deg med Facebook? 🤨

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos