FRIDJOF NANSEN VS. RUNE RUDBERG

God morgen alle syvsovere og umenneskelige alt-for-tidlig-opp-udyr!
Da var det igjen på tide med nytt “??? Vs. ???”-innlegg! Og denne gangen vil jeg på forhånd advare mot noen sterkere bilder enn tidligere.

I går, spurte jeg hvem dere foretrakk av Britney Spears og Lady Gaga, dagen før spurte jeg om hvem dere foretrekker av Alice Cooper og Marilyn Manson, mens i dag skal vi faktisk innom vårt eget kjære hjemland for en stund. Kan godt hende vi angrer og at enkelte får stress med å flakse seg ut igjen når denne teksten er lest ferdig og dere kommer til avgjørelsen.

I Norge gjør vi rett og slett alt for landet vårt! Det er ikke en minste ting vi ikke gjør for at dette landet skal stå! Og apropo “stå”! Det ordet kan nå få en helt ny betydning i denne sammenhengen. Fordi mye tyder på at dagens kjendiser har hatt “stå”. Mine damer og herrer, dette innlegget er ikke for småbarn og de med for mye moral. ADVARER MOT STERKE BILDER, som mange sikkert har sett før.

Nå skal dere få gleden av å stemme frem Norges beste “ufrivillig”-blitt-naken-kjendis?


A. FRIDJOF NANSEN


B. RUNE RUDBERG

Herlig å være norsk dere! Ikke sant! 🙂 Vi nordmenn er så frie, Norge er et fritt land for alle, og det er så deilig å se!
Så nå må dere gå litt amok, eller bare gi faen og skrive deres mening! Hvem er best? Fridjof Nansen eller Rune Rudberg? Dildo eller ikke-dildo! Farger eller sort-hvit? Onani eller bare nakenbilde til kjæresten?

Jeg elsker dere alle sammen! Vi er alle naken innerst inne 🙂
Ønsker alle sammen en strålende god ettermiddag, ta godt vare på dere selv alle sammen.

Vi blogges! 🙂


Ps: En av disse har faktisk svart med å lage en låt om bildet. Og nå tenker dere sikkert, ja det må være Nansen det da? Men nei, sorry pus! Det er nok Rudberg-klompen min som har gjort det!

Ja, nå har virkelig “alle folk” fått seen! 🙂 Nå også mine kjære lesere som aldri får med seg noe annet enn det jeg skriver. Jeg er deres slave! Og har en plikt til å hjelpe dere opp og frem i verden med å fortelle dere ditt og datt om hva som er rundt. Jeg vet at alle som følger med på bloggen min ikke gjør annet enn å sitte innpå fullstendigkaos.blogg.no og 24 timer i døgnet konstant trykke på den sexye F5-knappen på tastaturen som noen små drittunger vi alle er! 🙂

15 kommentarer

Siste innlegg