Hvil i fred kjære barbermaskin

Sånn ca. 2-3 ganger i måneden pleier jeg å gå over hodet med en barbermaskin som er laget for å ta nettopp håret på hodet (altså ikke beregnet på selve ansiktet). Siden jeg har de fobiene jeg har tilknyttet frisørbesøk så har jeg de siste årene gjort jobben selv. Og det har vanligvis gått ganske rabarbra.

Og nå passer det godt at jeg skriver som Torbjørn Egner en gang skrev: – Syns du denne visa kanskje er litt trist så kan du trøste deg med det at det går bra til sist.

– SPOILER-ALERT!!!! –

I dag syntes jeg det var på tide å gi hodet en liten omgang igjen så jeg gikk inn på badet, tok av meg klærne og lot det stå til. I løpet av de første minuttene var det lite som hintet til at noe skulle gå galt. Ok, maskina er ikke akkurat ny og den har blitt mer og mer avhengig av å være tilkoblet en strømledning den siste tiden, men utover det hadde jeg ikke helt sett for meg at det skulle gå som det gikk i dag.

For når jeg nesten var ferdig så skjedde det. Barbermaskinen døde. Okey. ja. Jeg skal innrømme at jeg ble litt stresset. For der og da var det mest logiske jeg kom på å gå opp til Expert eller Elkjøp forså å kjøpe en ny. Men samtidig hadde jeg ikke så lyst til å gå ut når jeg var sånn NESTEN FERDIGKLIPT. Altså, siden det bare var snakk om et lite område på bakhodet kunne jeg sikkert bare dekket det til med ei hette. Men likevel…

Sååå begynte jeg å tenke på at jeg har jo et lite utvalgt med sakser liggende. Så jeg prøvde blant annet den saksen som fulgte med maskinen, men ehm. Det var ikke så enkelt. Så prøvde jeg meg med neglesaksen, ehm, nei, det var også noe jeg ga opp ganske fort.

Til slutt endte jeg opp med å dra frem barbermaskinen som er beregnet på ansiktet. Og for å si det sånn, det funket. Det var bare en “bakdel” med det hele, og det var at når jeg først begynte med det måtte jeg gå over hele hodet på nytt siden den maskinen barberer enda litt tettere enn den som var beregnet på selve hodet. Og jeg vil jo ha det jevnt liksom. Så.. Nå er jeg med andre ord enda mer skalla enn noen sinne.

Jaja, når det er sagt syns jeg absolutt ikke det har noe å si. Jeg elsker å beføle meg selv der oppe nå, det er så utrolig glatt og i det hele tatt. Det er nesten som å berøre ei litt hard damerumpe 😀

Så. Til tross for at det lille dødsfallet i heimen i dag har gitt meg bittelitt motgang når jeg skulle fullføre den siste delen av jobben, så gikk det altså godt til slutt. Nå skal jeg bare vente på at jeg får penger igjen, også klikker jeg meg inn på en eller annen fancy nettside og bestiller en ny maskin som er beregnet på selve hodet.

Og snipp, snapp, snute så var dette blogginnlegget i rute.

Vi reblogges!

Er Cæsars supermann tilbake?


© Bildet er tatt fra tv2.no

På mandag braker det løs igjen med nye hotellintriger på Tv2. Hotel Cæsar er endelig tilbake etter en lang sommer og man trenger ikke være blant de som står meg nærmest for å vite at jeg virkelig ser frem til denne sesongen. Og det er selvfølgelig ikke helt grunnløst at jeg ser såpass frem til de nye episodene som nå er like rundt kvartalet. Først og fremst, det ER tross alt Hotel Cæsar det er snakk om her 😀

Men.. Det er også noen spesifikke ting jeg vet vil skje i høst som er med på å påvirke det faktum at forventningene er ekstra høye nå. Ja, også har jeg i tillegg et par teorier om noe jeg er ganske sikker på vil skje. Og.. *kremt*.. Hvis du er en av de som prøver å unngå flest mulig spoilere bør du slutte og lese her og nå.© Bildet er tatt fra tv2.no

Jeg har i likhet med en god del andre snoket litt rundt den siste tiden. Jeg har sjekket innom den offisielle Facebook-siden til Cæsar minst 3 ganger hver dag i hele sommer i håp om en og annen oppdatering. Jeg har vært innom diverse Instagram-profiler, ja, jeg har kort fortalt googlet i hytt og pine. OG – jeg har funnet et og annet rimelig interessant.

Særlig syns jeg det er en spesifikk ting som er ganske så spennende for øyeblikket. Nemlig det faktum at muligheten for at Jens August vender tilbake denne høsten er veldig, VELDIG stor. Jeg er faktisk så sikker på at Jens August kommer tilbake i høst at jeg er villig til å slette Facebook permanent dersom det skulle vise seg at jeg tar feil.

Så.. Hvorfor er jeg så sikker på dette? Jo, nå skal dere høre. Eventuelt bare fortsette å lese

“Eva Rosenkrantz glemmer aldri Jens August, sånn er det bare!”
Først vil jeg starte med å nevne at jeg har en mistanke om at da Rudy Claes for en stund siden lot seg intervjue av Se&Hør i forbindelse med et fremtidelig bryllup så tror jeg hun sa litt mer enn hva diverse manusforfattere og andre ansatte på “hotellet” egentlig hadde planer om skulle “komme ut”.

Ta nemlig en titt på dette videointervjuet. “Eva Rosenkrantz glemmer aldri Jens August, sånn er det bare”. Jo, jeg er enig. Det utsagnet i seg selv er litt tynt til å bygge diverse forhåpninger på. For når man har vært gjennom så mye som Jensy og Eva tross alt har så hadde det vært litt rart om hun plutselig hadde “glemt han”. Men ta nå og se hvor lur Rudy ser ut når hun sier den setningen.

“Så sitter han plutselig blant publikum i kirken så er…  Så vet man ikke helt hva som skjer”. Trenger jeg si mer?

Åh, ja. Så har vi det intervjuet Cæsar-blogger Ole Johannes Ferkingstad gjorde med Sofie Asplin i vår. Ta nå en titt på dette intervjuet. Hvis dere ikke ønsker å se hele intervjuet, så kan dere spole frem til 15.20. “Kanskje han allerede har kommet tilbake, men så har det ikke kommet ut enda?”.

Hotel Cæsar liker ikke at jeg er på sporet av noe
Det jeg har skrevet til nå er forresten ikke første gangen at jeg har delt offentlig noe sted. Jeg har nemlig delt deler av disse teoriene et sted før også, nemlig på Hotel Cæsar (offisiell). Det jeg skrev denne gangen var en kort tekst som oppsummerte det Rudy og Sofie hadde sagt, og hvordan jeg altså tolker det.

For å si det sånn… Den kommentaren jeg skrev den gang forble ikke på nett veldig lenge. Den var slettet nesten like fort som den var publisert… Så, det er tydelig at jeg er på sporet av noe som diverse ansatte på “hotellet” ikke vil at folk skjønne for mye av enda. Hadde jeg vært helt på bærtur tviler jeg tommeltottene mine på at de hadde tatt seg bryet med å fjernet det jeg skrev. Jeg mener… Det er daglig så mye rart fra andre fans der inne som IKKE blir slettet, så… Jeg har nok rett i mine antakelser, bare vent og se.

Arne Berggren er ute – Marie Hafting er VELDIG in!
Nå skal jeg ikke påstå at Arne Berggren (seriens tidligere showrunner) var hovedårsaken til at Kim Kolstad (som spiller Jens August) sluttet for en stund tilbake, men han hadde definitivt noe med denne avgjørelsen å gjøre.

Nå er det derimot gått en stund siden Arne jobbet for Hotel Cæsar og det tipper jeg øker sannsynligheten for at Kimsy kan ha latt seg friste til å bli med igjen. I dag er det Marie Hafting som styrer skuta. Ei fantastisk kvinne som etter min mening har laget noen helt fantastiske episoder hittil. Og dette talentet er jeg skråsikker på at Kim er klar over da Marie faktisk har jobbet en del med serien før også.

Kim er på ingen måte en dum mann, så jeg kan rett og slett ikke fatte hvorfor han skulle sagt nei til å komme tilbake nå. Og Marie er heller ikke ei dum dame, så… Hun har kort fortalt GARANTERT vært inne på tanken om å skrive Jens August inn igjen… Og nå har vi igjen kommet til det punktet hvor jeg skriver: Trenger jeg si mer?

“Du lekte gud, og jeg måtte rydde opp etter deg”

© Bildet er tatt fra tv2.no

Så er vi kommet til det aller ferskeste utsagnet som er med på å styrke mine etterhvert så urokkelige teorier. Det utsagnet kommer fra ingen ringere enn Juni Anker-Hansen selv, J.As søster. I ettermiddag publiserte nemlig tv2 en teaser som etter min mening er noe interessant. Klikk her for å ta en titt.

Nå kan det selvfølgelig være flere Juni snakker til/ om i denne teaseren. Det trenger ikke være Jens August, men jeg mener…. Hvor mange andre stormannsgale kandidater har vi og rasle med som Juni har ryddet opp etter, og som hun tydeligvis bryr seg noe om siden hun bl.a håper vedkommende forstår at hun har gjort ting i beste mening for familien?

Å ja, en ting til. Jens August er så godt som udødelig. Han er som Batman, han KAN IKKE DØ. Samme hva som skjer… Om han faller ned med et fly, om han får i kule mellom øya, om han blir etterlatt i skogen for å dø, om han blir kidnappet av en gal gangster som ikke liker å tape i spilll…. JENS AUGUST KOMMER ALLTID TILBAKE!!! 😀

Tror du at Jensy vender tilbake denne høsten?

Vi reblogges!