Er Cæsars supermann tilbake?


© Bildet er tatt fra tv2.no

På mandag braker det løs igjen med nye hotellintriger på Tv2. Hotel Cæsar er endelig tilbake etter en lang sommer og man trenger ikke være blant de som står meg nærmest for å vite at jeg virkelig ser frem til denne sesongen. Og det er selvfølgelig ikke helt grunnløst at jeg ser såpass frem til de nye episodene som nå er like rundt kvartalet. Først og fremst, det ER tross alt Hotel Cæsar det er snakk om her 😀

Men.. Det er også noen spesifikke ting jeg vet vil skje i høst som er med på å påvirke det faktum at forventningene er ekstra høye nå. Ja, også har jeg i tillegg et par teorier om noe jeg er ganske sikker på vil skje. Og.. *kremt*.. Hvis du er en av de som prøver å unngå flest mulig spoilere bør du slutte og lese her og nå.© Bildet er tatt fra tv2.no

Jeg har i likhet med en god del andre snoket litt rundt den siste tiden. Jeg har sjekket innom den offisielle Facebook-siden til Cæsar minst 3 ganger hver dag i hele sommer i håp om en og annen oppdatering. Jeg har vært innom diverse Instagram-profiler, ja, jeg har kort fortalt googlet i hytt og pine. OG – jeg har funnet et og annet rimelig interessant.

Særlig syns jeg det er en spesifikk ting som er ganske så spennende for øyeblikket. Nemlig det faktum at muligheten for at Jens August vender tilbake denne høsten er veldig, VELDIG stor. Jeg er faktisk så sikker på at Jens August kommer tilbake i høst at jeg er villig til å slette Facebook permanent dersom det skulle vise seg at jeg tar feil.

Så.. Hvorfor er jeg så sikker på dette? Jo, nå skal dere høre. Eventuelt bare fortsette å lese

“Eva Rosenkrantz glemmer aldri Jens August, sånn er det bare!”
Først vil jeg starte med å nevne at jeg har en mistanke om at da Rudy Claes for en stund siden lot seg intervjue av Se&Hør i forbindelse med et fremtidelig bryllup så tror jeg hun sa litt mer enn hva diverse manusforfattere og andre ansatte på “hotellet” egentlig hadde planer om skulle “komme ut”.

Ta nemlig en titt på dette videointervjuet. “Eva Rosenkrantz glemmer aldri Jens August, sånn er det bare”. Jo, jeg er enig. Det utsagnet i seg selv er litt tynt til å bygge diverse forhåpninger på. For når man har vært gjennom så mye som Jensy og Eva tross alt har så hadde det vært litt rart om hun plutselig hadde “glemt han”. Men ta nå og se hvor lur Rudy ser ut når hun sier den setningen.

“Så sitter han plutselig blant publikum i kirken så er…  Så vet man ikke helt hva som skjer”. Trenger jeg si mer?

Åh, ja. Så har vi det intervjuet Cæsar-blogger Ole Johannes Ferkingstad gjorde med Sofie Asplin i vår. Ta nå en titt på dette intervjuet. Hvis dere ikke ønsker å se hele intervjuet, så kan dere spole frem til 15.20. “Kanskje han allerede har kommet tilbake, men så har det ikke kommet ut enda?”.

Hotel Cæsar liker ikke at jeg er på sporet av noe
Det jeg har skrevet til nå er forresten ikke første gangen at jeg har delt offentlig noe sted. Jeg har nemlig delt deler av disse teoriene et sted før også, nemlig på Hotel Cæsar (offisiell). Det jeg skrev denne gangen var en kort tekst som oppsummerte det Rudy og Sofie hadde sagt, og hvordan jeg altså tolker det.

For å si det sånn… Den kommentaren jeg skrev den gang forble ikke på nett veldig lenge. Den var slettet nesten like fort som den var publisert… Så, det er tydelig at jeg er på sporet av noe som diverse ansatte på “hotellet” ikke vil at folk skjønne for mye av enda. Hadde jeg vært helt på bærtur tviler jeg tommeltottene mine på at de hadde tatt seg bryet med å fjernet det jeg skrev. Jeg mener… Det er daglig så mye rart fra andre fans der inne som IKKE blir slettet, så… Jeg har nok rett i mine antakelser, bare vent og se.

Arne Berggren er ute – Marie Hafting er VELDIG in!
Nå skal jeg ikke påstå at Arne Berggren (seriens tidligere showrunner) var hovedårsaken til at Kim Kolstad (som spiller Jens August) sluttet for en stund tilbake, men han hadde definitivt noe med denne avgjørelsen å gjøre.

Nå er det derimot gått en stund siden Arne jobbet for Hotel Cæsar og det tipper jeg øker sannsynligheten for at Kimsy kan ha latt seg friste til å bli med igjen. I dag er det Marie Hafting som styrer skuta. Ei fantastisk kvinne som etter min mening har laget noen helt fantastiske episoder hittil. Og dette talentet er jeg skråsikker på at Kim er klar over da Marie faktisk har jobbet en del med serien før også.

Kim er på ingen måte en dum mann, så jeg kan rett og slett ikke fatte hvorfor han skulle sagt nei til å komme tilbake nå. Og Marie er heller ikke ei dum dame, så… Hun har kort fortalt GARANTERT vært inne på tanken om å skrive Jens August inn igjen… Og nå har vi igjen kommet til det punktet hvor jeg skriver: Trenger jeg si mer?

“Du lekte gud, og jeg måtte rydde opp etter deg”

© Bildet er tatt fra tv2.no

Så er vi kommet til det aller ferskeste utsagnet som er med på å styrke mine etterhvert så urokkelige teorier. Det utsagnet kommer fra ingen ringere enn Juni Anker-Hansen selv, J.As søster. I ettermiddag publiserte nemlig tv2 en teaser som etter min mening er noe interessant. Klikk her for å ta en titt.

Nå kan det selvfølgelig være flere Juni snakker til/ om i denne teaseren. Det trenger ikke være Jens August, men jeg mener…. Hvor mange andre stormannsgale kandidater har vi og rasle med som Juni har ryddet opp etter, og som hun tydeligvis bryr seg noe om siden hun bl.a håper vedkommende forstår at hun har gjort ting i beste mening for familien?

Å ja, en ting til. Jens August er så godt som udødelig. Han er som Batman, han KAN IKKE DØ. Samme hva som skjer… Om han faller ned med et fly, om han får i kule mellom øya, om han blir etterlatt i skogen for å dø, om han blir kidnappet av en gal gangster som ikke liker å tape i spilll…. JENS AUGUST KOMMER ALLTID TILBAKE!!! 😀

Tror du at Jensy vender tilbake denne høsten?

Vi reblogges!

6 kommentarer
  1. Ja, jeg tror Jens August kommer tilbake. Kanskje ikke akkurat denne høsten, men mer at vi ser ham like før jul eller noe sånt… ninni har jo kommet tilbake 🙂

  2. Etter å lese dette innlegget fikk jeg iallefall veldig sommerfugler i magen å håper veldig på at du har rett.. Da jeg såg teaseren fikk jeg egentlig en følelse av at Ninni kommer til å finne på noe.. At det er Ninni hun prater om.. Eventuelt hun Amanda.. 😛 Hun viste jo seg å bli ett troll utav dimensjoner.. Men hun er vel ikke over 20år? Så jeg tror det er Ninni som hun prater om.. Men at hun prater til Jens August om det… Om da det er som at hun bare prater til han fordi hun tenker høyt eller om han fysisk er der, det er jo mysteriet… Lurer isåfall på hva Ninni har tenkt å finne på som er så ille 😮
   Håååper du har rett å at han kommer tilbake <3

  3. Mjiaow: Jeg håper også jeg har rett, men først og fremst fordi jeg er ganske lite glad i å ta feil xD

   Ja, hvem denne kvinnen Juni nevner er ikke godt å vite, det kan godt tenkes det er Amanda eller Ninni, det er i hvertfall de to første jeg tenkte på også.

   Når det kommer til Amandas alder er jeg ikke sikker hva den er, men jeg jeg kan godt se for meg at hun faktisk er over 20. Jeg mener, Cæsar har jo sin egen måte å forholde seg til tid på.

   Vi får uansett bare krysse fingrene og håpe på det aller mest awesome 😀

  4. Må nok skuffe deg. Hotel Cæsar (ofifsiell) har allerede skrevet (som kommentar) på sine Facebook-sider at han ikke kommer tilbake i høst, og at dette skyldes at Kim Kolstad IKKE vil. Dessuten så kan man tenke seg til ALT annet mulig rart av å se på videon.

  5. Simen: Nå ja, det at Hotel Cæsar (offisiell) har besvart en kommentar med at han ikke kommer tilbake gjør ikke meg særlig mindre usikker i min sak.

   Og det at man kan tenke seg ALT annet mulig i den videoen er vel en liten overdrivelse, hehe. Altså, man kan selvfølgelig TENKE alt mulig som det mennesket man er skapt som, men så skal noe av det helst gi mening også 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg