Videoblogg om jul og Halloween!

Tenkte å si noen ord om mitt hatforhold til jula, og om mitt elskforhold til Halloween.
Kanskje ikke den mest spennende og interessante videoen jeg har laget, men.

Håper dette blir siste gang jeg trenger å nevne det!
Jeg liker ikke jula. For all del, feir den som dere vil dere andre. Men vis hensyn til at det finnes folk som ikke feirer jul, og som vil sette best pris på å ikke få slengt noe god jul-etter seg. Dersom du vet at noen ikke liker at folk snakker om spy, så snakker du ikke om spy mens vedkommende er til stede. Det er kanskje ikke det samme, i enkelte av deres hoder! Men for meg er det det!

Jula er bare noe tull. Noe som er funnet på for at folk skal holde sammen, være sammen og sånn. Vel og bra det, men nå har jeg heller aldri vært så glad i å være i lag med så noen spesielle på den måten. Always alone in the dark, because I fucking love it! <3

Vi reblogges!

Gnoomy Gnom: – Hvorfor er voldtektsbølgen mindre viktig enn hva folk putter i egen kropp?

I en verden hvor så mange kjedelige og dels uviktige kjendiser blir intervjuet, og hvor nokså kjedelige hverdagsfolk blir intervjuet av lokalavisa finnes det i alle fall en person som vet å finne de virkelige spennende menneskene. I alle fall følge han selv. Jeg har nettopp “kommet over” en nokså kortvokst, litt morbid og veldig interesang sjel som kaller seg for Gnoomy Gnom. På fritiden driver hun blant annet med skriverier, maling og, hold dere fast. Snusbaking!

Så nå sier resten seg selv. Jeg måtte få til et intervju!
Klovnen Thorvald (laget av Lillith Doll) og Gnoomy!
© Bildet tilhører Gnoomy Gnom.

Først av alt, hvor kommer navnet Gnoomy Gnom fra?

– Gnoomy, Gnom, Gnomen og Ingnomen er kosenavn bestekompisen min har gitt meg. Sånn siden jeg ikke er store dama. 157,5 cm har jeg klart å strekke meg over bakken.

Har du et religiøst ståsted? Tror du på noen Guder?
– Nei. Er imot organisert religion, da det stort sett går på å undertrykke menneskets natur. Jeg er åpen for at det er mer mellom himmel og jord enn det vi vet pr i dag, men guder og religioner blir for dumt i mine øyne.

Hva lever du for akkurat nå? Har du noen spesielle hobbyer og interesser?
– Jeg skriver mye. Vil gjerne kunne leve av det etterhvert. Maler en del gjør jeg også. Er veldig glad i hunder, men har dessverre ingen selv for øyeblikket.  Er veldig filosofisk anlagt, og elsker å undre meg over ting, og sette spørsmål ved så og si alt.

Trener også Krav Maga. Krav Maga er et kampsystem som ble startet på 40-tallet og ble brukt i det Israelske militæret. Det er vel det mest brutale man kan trene i Norge tror jeg. Det er rent selvforsvar, hvor fokus er å uskaddeliggjøre motstander fortest mulig, og så komme seg vekk derfra. Det er ingen som går kamper i KM, da det ville bli svært korte kamper, med store personskader for utøverne.

For å si det sånn: det første vi lærte da jeg begynte på KM var ballespark med kne!
Men det er kjempemorsomt, og det har ikke vært en bra trening om man ikke er full av blåmerker etterpå. KM er ikke for de som er fintfølende overfor smerte! Men det gir en utrolig god selvfølelse, og det er utrolig bra trening. Og så gjør det verden litt tryggere når jeg er ute i byen alene på natta. Greit å vite hvordan man kan passe på seg selv.

Når du maler og skriver, går det da i et mer spesielt tema?
– Er veldig glad i monstre og wierde greier når jeg maler. Og gjerne også bare å klisse på med maling uten mål og mening til det plutselig åpenbarer seg hva som bor i lerretet.

Jeg skriver om mye rart. Alt ifra små søte historier, til skumle noveller, samfunnskritiske kronikker mm. Har foreløpig ikke turt å gi ut noe, er forferdelig kritisk til hva jeg vil gi ut. Men skal jeg leve av det, må jeg nok jobbe litt med selvkritikken. Driver på med et bokprosjekt nå. Første gang jeg prøver meg på å skrive en bok. Det er veldig spennende!


© Bildet tilhører Gnoomy Gnom.

Det nærmer seg Halloween. Betyr Halloween noe spesielt for deg, og har du lagt noen planer for i år?
– Halloween syns jeg er en kjempefin anledning til å kle seg ut, og være litt skummel. Selv om man selvfølgelig kan gjøre det hvilken som helst dag, men på halloween blir det jo mer stemning for det. Jeg bodde noen år i statene da jeg var liten sneip, og der var det å kle seg ut, og dra rundt fra hus til hus for trick or treat. Husker jeg syns det var kjempemoro.

Har ikke lagt planer ennå. Er litt for flink til å utsette slikt til siste liten. Men har jo begynt å tenke litt på kostyme da.
Tar det litt som det kommer. Det gjør jeg med det meste.

Dersom noen hadde gjort noe veldig grusomt mot en av dine absolutt nærmeste, noe som vedkommende har måtte slitt med hele livet. Hvor mye hadde du brydd deg om det norske rettsvesenet dersom gjerningspersonen fikk en svært mild straff, noe som dessverre ikke er uvanlig i Norge i dag? Er du en person som kunne hevnet deg for andre?
– Nå er jeg svært lite voldelig anlagt av meg, så jeg kunne nok ikke gjort noe slikt. Men det er jo mange måter å hevne seg på. Rettsvesenet er en vits sånn som det er i dag. Det er så mye feilprioriteringer og holdninger hos både rettsvesen og politi, at jeg blir kvalm.

Har irritert meg grønn på politiet i Oslo sentrum. De løper etter gatenarkomane og er veldig ivrig på å arrestere småunger bare fordi de har røykt hasj. Samtidig har vi hatt en voldtektsbølge fra helvete, og folk blir ranet og slått ned. Hvorfor er det mindre viktig enn hva folk putter i sin egen kropp?

Har hatt flere i min omgangskrets som har fått ødelagt livet sitt av overivrig politi som trakasserer dem, og bøtelegger og fengsler dem for bagateller. Sånt følger en hele livet, og det blir f.eks vanskelig å få jobb. Og man havner gjerne i miljøer man ikke ville havnet i om man ikke hadde blitt fengslet. Samtidig har flere jenter jeg kjenner blitt møtt med en fullstendig nedlatende holdning fra politiet, og de fleste sakene der blir henlagt.

Her for en stund tilbake ble jeg stoppet av politiet som mente jeg hadde røyket hasj, fordi jeg hadde kastet en sneip på bakken og begynt å gå samtidig som de parkerte. De heiv seg ut av bilen og skrek “vis hendene dine!” De lyste meg i øynene med lommelykt, og skulle ta en sånn “følg fingeren-test”.
Jeg fikk etterhvert gå, men det provoserte meg at de brukte ressurser på det.
Jeg kastet en sneip på bakken…. Det skjedde sikkert noe verre i byen de kunne brukt tiden sin på.

Uansett, jeg syns ikke de kan skrike om at de ikke har nok ressurser, når ressursene de faktisk har går til sånne idiotiske småting.


© Bildet tilhører Gnoomy Gnom.


Jeg tror du er den første personen jeg vet av som driver med snusbaking. Hvor viktig del av livet ditt er snus?

– Haha! Stemmer det. Eneste andre jeg kjenner som baker snus, er typen til mamma, og han begynte etter meg.
Jeg syns alltid at snus var ekle greier, men så ble jeg jo sammen med et mannfolk da… Og det var 20 minusgrader ute, og ikke lov å røyke inne. And i loooove my nicotine! Så han klarte å overtale meg til å prøve da. Jeg syns snus er en veldig fin måte å få i seg nikotin på. Det ser kanskje ikke så pent ut, men det gir hverken røykhoste eller vondt i halsen.

Jeg begynte å lage min egen snus i 2009 om jeg ikke husker helt feil.
Det er moro, og veldig økonomisk. Og det er alltid like moro å se uttrykket på folk når jeg sier at jeg lager min egen snus!

Jeg pleier å lage 2,5kg i slengen… Men det varer jo i evigheter da. Vanskelig å si hvor mange kilo det har blitt totalt, men det er en god del!


© Bildet tilhører Gnoomy Gnom.

De fleste av oss har en form for fobi, eller frykt i livet. Noen ytterst få sier at de ikke er redd noe. Hva er du er mest redd for?
– Hmmm… Jeg er veldig dårlig venn med høyder. Kroppen stivner helt bare noen få meter over bakken. Og så syns jeg barn er noe av det skumleste i verden.

Jeg har vokst opp uten små barn rundt meg, så jeg vet virkelig ikke hvordan man forholder seg til de. Og så er det det at de ser ut som levende babydukker… Og babydukker har frika meg ut helt siden jeg var pitteliten. Jeg ser ikke hvorfor folk syns de er søte i det hele tatt!

Ser du mye film, hører du mye på musikk? Hva går det mest i?
– Jeg digger zombiefilmer, splattere og alt i den gata der. Gamle b-filmer og slikt er også fett. Noen dokumentarer går selvfølgelig med innimellom også. Fantasy, vampyrer, og generelt ting som tilhører overnaturlige greier er for meg en god grunn til å se en film. Men ikke be meg om å se en romantisk komedie.. Da ler jeg bare stygt!

Musikk er veldig varierende, og jeg er kjempedårlig på sjangere. Men i det siste har det gått mye i Hank 3, 16 Horsepower, Satan’s Pilgrims, Depeche Mode, Queens of the Stone Age, Tom Waits, Anaal Nathrakh og til og med litt Ladytron. Som sagt… Varierende.

Har du gjort deg opp noen tanker om døden?
– Veldig mange tanker. I løpet av de siste to årene har jeg mistet mange nære, både venner og familie, så det blir jo selvfølgelig mye filosofering rundt temaet. Det som er rart/fascinerende er at jeg har følt at de som har dødd fortsatt er rundt meg. Jeg kan ikke uttale meg om det er virkelig eller ikke, for det er ikke så viktig for meg, så lenge det gjør at sorgen og savnet blir enklere å takle.

Jeg liker tanken på at det er noe etter at vi dør. Er jo ganske spennende å leve, og det ville jo være dumt om døden skulle være siste stopp. Jeg syns ideen om himmel og helvete er ufattelig barnslig og tullete. Derimot liker jeg ideen om reinkarnasjon. Det hadde vært artig om det stemte.


© Bildet tilhører Gnoomy Gnom.

Dersom du kunne tatt fullstendig over verden for en hel uke, hva hadde du brukt din makt til?
– Jeg ville nok gjort menneskerasen litt mer vennlig innstilt til hverandre. Og fjernet behovet en del folk har om å ha kontroll over hverandre. Jeg ville gjort vintrene kortere og med mindre slaps, funnet opp en måte å teleportere på så vi slipper å bruke tid på å dra steder, og selvfølgelig ordne ubegrensede mengder sjokolade til folket!

Jeg ville innført kardemommeloven. Det er den eneste loven man egentlig trenger.
For mange lover og regler fører bare til en fordumming av folket, og fjerner evnen til å tenke selv.

Hva mener du om mobbing? Har du selv blitt mobbet?
– Jeg ble mobbet på skolen ja. Man skal helst ikke være for annerledes når man vokser opp på bygda. Jeg syns mobbing er patetisk. Har man et problem med noen kan man ta det med en gang. Gjøre opp og bli ferdig med det. Å gå og hakke på folk over tid er unødvendig, feigt og slemt.


© Bildet tilhører Gnoomy Gnom.

Du skrev tidligere at du elsker zombier og overnaturlige ting. Hva slags forhold har du til vampyrer? Og hva mener du om dagens fremstilling av vampyrer mot slik det var før?
– Tenker du på Twilight nå? Hahaha! Det er bare trist. Led meg faktisk gjennom filmene bare fordi jeg ville se hvor tragisk det var.. Det var verre enn jeg kunne forestille meg, og jeg har en livlig fantasi!

Bøkene til Anne Rice spilte en stor rolle tidlig i tenårene, og jeg liker de fortsatt selv om det er en stund siden jeg leste de.
Vampyrer skal suge blod, ikke glitre! Hvordan i helvete kom de på noe så dust! Greit at en del vampyrer kan grense til det homoerotiske i blandt, men det får da være grenser!

Ooo, av nyere greier, så har jeg fulgt med på True Blood. Kjempesøt serie!

Tenk deg at du fikk bruke voodoo-magi mot en kjent person! Hvem ville du brukt voodoo på, og hvordan ville du behandlet vedkommende?
– En kjent person… Det må jo bli en politiker i såfall! Kunne nok tenke meg å stikke noen nåler i en voodoo-dukke av flesteparten av den rød-grønne regjeringen! Ubrukelige mennesker som skal styre over oss, uten å ta hensyn til hva befolkningen faktisk vil.

Folk som bare bruker tiden på å komme med nye forbud og regler som er så unødvendige, syns jeg ikke er i stand til å styre landet vårt. Hvor ble det av menneskets rett til å bestemme selv? Til å ta egne valg, og ikke måtte ha en million regler å forholde seg til? Hvorfor skal man ha lover som går direkte på privatlivets fred? Kan de ikke heller komme med tiltak som gjør at folk vil være bedre mennesker, istedenfor å forby alt som potensielt er skadelig. Folk må få lov til å gjøre som de vil med livet sitt.


© Bildet tilhører Gnoomy Gnom.

Dersom du kunne giftet deg med en morbid skapning? Hva eller hvem ville du inngått giftemål med da?
– Hva med Eric i True Blood? Han er nam! Er ikke så veldig på giftemål skaljeg innrømme!
Eventuelt Cthulhu, men han hadde kasnkje blitt litt stor? Søt er han ihvertfall!


Tusen takk Gnoomy for at du ville stille opp på dette intervjuet! ^^
Ønsker alle sammen en strålende helg videre. Bare kødda, ikke alle. Men noen få av dere!
Vi reblogges!


Grotesque dreams are made by the darkness

Jeg var litt redd for at i dag skulle jeg slite med å finne på noe å blogge om. Men hjernen min svikter meg ikke i dag heller. Desto eldre man blir, desto sjeldnere husker folk flest sine drømmer når de våkner. Går utifra at jeg er et mer sjeldent unntak.

For jeg har en veldig god tendens til å stadig ikke glemme drømmene mine. Man kan si at hjernen min føles ganske overaktiv til tider. Hva det kommer av skal jeg bare stille spørsmålstegn bak. Det kan være på grunn av diagnosen min, men jeg tror heller det har med å gjøre at jeg i hverdagen får så god tid til å utforske fantasi-ting at hjernen preges av det om natta, og dermed drømmer så snåle ting at det er vanskelig å glemme.

Skal begynne med noe jeg drømte for noen dager siden, tror det var mandag i forrige uke. Da hadde jeg i alle fall klart å drømme noe nokså morbidt og forferdelig som angår rottene mine. Jeg spiste så og si rottesandwich. Noe brødgreier, med ost, skinke, og ja, veldig mye skinke og kjøtt egentlig, for det som lå midt mellom alle brødene, var ehm, helt riktig; rottene mine.
Fantastisk, ikke sant?..

Så skal jeg hoppe raskt over til det jeg drømte i går. Da hadde jeg drømt at jeg hadde begynt på skole igjen. Jeg satt i et klasserom på Oppdal vgs, sammen med en gjeng ungdommer hvor de fleste var ett eller flere år yngre enn jeg er i dag. Jeg hadde gjort noe som inntil da var hemmelig. I klassen så vi nemlig på en slags film, på stort lerret. Og det de andre i rommet ikke visste, var at de snart skulle få se meg der, sammen med Hotel Cæsar-skuespilleren Kim Kolstad. Jeg og Kim hadde da spilt inn noen ting i lag, husker ikke hva, men det var blant annet noen merkelige dialogscener, som ikke hadde noe med Cæsar å gjøre.

Til slutt skal jeg komme til det jeg drømte denne natten.
Det første jeg husker er fra et tak. Ikke taket på et vanlig, norsk hus. Men toppet av et stort hus, mer som et borettslag, et sånt som er bygget av mur. Det var litt mørkt, tror det var tidlig på morgenen, sola holdt på å stå opp, eller gå ned.. Vet ikke. På det taket var jeg, og rotteburet med alle fire rottejentene mine. Jeg åpnet opp buret. Rottene går ut av buret, de går mot kanten. Plutselig tar de løpe fart, og en etter en: De hoppet utfor! En etter en ser jeg at de brutalt treffer bakken, maaaaange meter ned. Alt som da er innenfor kroppen deres kommer ut, i et grotesk blodbad.
I neste stund ligger jeg delvis over en gammel stålvask. Jeg bryter sammen og gråter og er nesten i ferd med å ta livet av meg selv fordi jeg angrer på at jeg hadde sluppet rottene “fri”, tror ikke det var meningen at de skulle ta livet av seg. Men heller at de skulle lufte seg og få sett utsikten.

Vel, det er flere drømmer jeg har hatt de siste dagene som jeg husker, men de er egentlig ikke fult så spennende at dere gidder å lese om de. Uansett, sweet dreams er ikke alltid made of this!

Vi reblogges!

Mortalitet i svelget

Vennligst gå noen meter unna meg.
Helst så langt du kommer, bare vik vekk.
Forakter ditt nærvær, akkurat nå.
Din ignoranse kveler din holdbarhet.
Du er en idiot, intet mer enn det.
Tok meg ikke på alvor den gang.
Nå skal jeg komme meg opp.
Jeg skal rive av deg nakkeskinnet.
Jeg skal ta fra deg alt du har.
Gleden, selvrespekten, livsflammen, alt.
Du skal ikke eie et snev av glede, til slutt.
Du gikk over min grense, og det koster.
Det kostet meg da, koster deg nå.

Det du tok forgitt skal snart forsvinne.
For jeg er ikke din kjøter, din bikkje.
Jeg er ikke din slave i bånd.
Men du pisket meg likevel, husker du?
Nå skal du kjenne på mine sår.
Min frykt, skal du kjenne så mye sterkere.
Mitt tap, skal slå tilbake på deg.

Din mor skal gråte over deg.
Din far skal skjemmes over deg.
Og du skal frykte frykten som aldri før.
Du ante ikke hva du gjorde den gang, gjorde du?

Legenden Jack The Ripper!


© Bilde tatt fra mondo-esoterica.net

PÅ FORHÅND!
DETTE INNLEGGET INNEHOLDER MORBIDE BILDER FRA VIRKELIGE LIK SOM KAN VIRKE STØTENDE! LES VIDERE PÅ EGET ANSVAR!

TAKK!© Bilde tatt fra playstationlifestyle.net

Hvem var egentlig Jack The Ripper?
Dette er noe som en hel verden har spekulert på siden 1888.
For dere som ikke er helt sikker på hva jeg snakker om. Jack The Ripper er et kallenavn på noe(n) som i London drepte fem horer, eller prostituerte om dere vil.

Rundt denne tiden disse umenneskelige handlingene ble utført, så var ikke overgrep og drap på prostituerte noe uvanlig. Mange steder i verden kunne man finne en død hore i gata, uten at man egentlig reagerte noe særlig. Men disse 5 drapene skilte seg likevel ut fra de “vanlige” horedrapene.
Det var blant annet den uvanlige brutaliteten, selve måten drapene ble utført på som gjorde saken så spessiell. I tillegg skal Jack The Ripper også ha vært den første, kjente seriemorderen som skal ha kommunisert med politiet.


Mary Ann Nichols
© Bildet tatt fra www.jack-the-ripper.org

Det første kjente offeret hadde kallenavnet “Polly”, men het Mary Ann Nichols, hun ble drept den 31. august 1888. Kroppen hennes ble oppdaget klokken 03.40 i en bakgate nær London Hospital. Strupen var kuttet med to kutt. Magen var delvis skåret opp, med et stygt, tagget sår. Magen hadde også flere kutt. Nichole ble 43 år gammel, men skal visstnok ha sett yngre ut enn hun var.


Annie Chapman
© Bildet tatt fra www.jack-the-ripper.org

Offer nummer to het Annie Chapman og hadde kallenavnet “Dark Annie”, og ble drept 8. september 1888. Kroppen ble oppdaget klokken 06.00 i en bakgård i 29. Hanbury Street i Spitalfields.
Akkurat som “Polly” ble også “Dark Annie” funnet med to kutt i halsen, hvor det ene kuttet var dypere enn det andre. Livmoren var fjernet, og magen var fullstendig oppkuttet. “Dark Annie” ble 47 år gammel, og hadde fra før dårlig helse.


Elizabeh Stride
© Bildet tatt fra www.jack-the-ripper.org

Tredje offer kom faktisk fra vårt naboland, Sverige. Hun het Elizabeth Stride, hadde pikenavnet Gustafsdotter, og kallenavnet Long Liz”. Hun ble myrdet den 30. september 1888, og liket ble funnet klokken 01.00 på bakken i Dutfield`s Yard, ved det som nå heter Henriques Street i Whitechapel. Elizabeth ble funnet med et kutt i nakken. Dødsårsaken kom av et større blodtap fra den nesten avskårne arterien på venstre side. Kuttet gjennom vevet på høyre side var mer overfladisk. Det skal ha vært en ting med Elizabeth som skapte tvil i om hun ble drept av samme person som de to første, og det var at underlivet hennes ikke var maltraktet.


Catherine Eddowes
© Bildet tatt fra semlarukuholic.blogspot.com

Fjerde offer het Catherine Eddowes, og brukte kallenavnene “Kate Conway” og “Mary Ann Kelly”. Hun ble drept samme dag som Elizabeth, altså 30. september 1888. Hennes kropp ble funnet i Mitre Square i i City of London. Og igjen var også hennes hals skåret opp med to kutt, og underlivet ble også kuttet dypt opp. Venstre nyre, samt mesteparten av livmoren var dessuten fjernet. Catherine ble 46 år.


Mary Jane Kelly
© Bildet tatt fra www.jack-the-ripper.org

Femte drap skal ha vært det drapet som gjorde at verden virkelig fikk øyene opp for Jack The Ripper. Femte offer het Mary Jane Kelly og hadde kallenavnene “Marie Jeanette Kelly” og “Ginger”. Hun ble drept 9. november 1888. Hun ble funnet rundt 10.45-tiden og kroppen hennes var svært, svært morbidt oppkuttet og maltraktet! Strupen var skåret helt ned til ryggraden. Nesen, ørene og kinnene var delvis kuttet bort. Innvollene var fjernet og spredt til alle kanter i rommet, og hjertet manglet og har aldri siden blitt funnet. Mary var også den yngste av disse kvinnene da hun ikke ble eldre enn 25 år. Liten tilleggsinformasjon, åstedet er i dag blitt gjort om til privat parkeringsplass.

Så, hvem var dette morbide mennesket som gjorde disse umenneskelige handlingene? I godt over hundre år har svært mange omtalt Jack The Ripper som en mann. Men er vi egentlig så sikre? Kunne Jack The Ripper simpelten være en kvinne? Ikke for å være naiv, men hvilken mann ville drepe fem prostituerte på den tiden? Mulighetene er uendelige, og jeg håper dette mysteriet aldri kan la seg løse, da det vil ødelegge en del. Men, jeg har mine tanker om at Jack The Ripper helst var en kvinne!

Vi reblogges!

Drepe èn for å redde en hel verden?

Vi nærmer oss stadig verdens undergang. Jeg tenker ikke på desember 2012, for det har jeg ikke noe tro på. Men verden skal jo en dag gå under, bare at det stadig utsettes.

Alle du har kjent, alle du kjenner.. Alt skal strykes av listen over levende individer, en gang.
Senest i går stilte jeg dere et spørsmål som innebar et ultimatum med død som tema.
Forrestil deg at du sitter med et helt forferdelig valg. Stort verre kan det uansett bli.


© Bilde tatt fra somesmiles.tumblr.com

Du må velge mellom å drepe èn person, for å redde hele verden.
Hvem ville du med dine egne hender tatt livet av?

A. Faren din.
B. Moren din.
C. Barnet ditt.
D. Bestevennen din.
E. Fire uskyldige, friske kattunger
F. Ingen av delene, og latt alle overnevnte, inkludert deg selv få død.

Hva hadde du valgt, og HVORFOR?
Jeg tror jeg hadde valgt en av foreldrene mine. Ikke fordi jeg ikke elsker de, men rett og slett fordi at en av de er eldst i dette tilfellet. Hva hadde du gjort?

Samtidlig er jeg ganske glad for at dette er et valgt jeg forhåpentligvis aldri trenger å ta stilling til, da jeg helst ikke ville drept noen av overnevnte.

Vi reblogges!

Kunne du tatt imot blodpenger?

Verden føder stadig nye babyer som skal utvikle seg til å bare bli en enda mer nedvergende menneskerase enn den forrige generasjonen var.
En verden med alt for stort fokus på penger, kriminalitet, voldtekter, drap, narkotika, horeri og verst av alt, religion.

Vi har veldig lett for å skryte på oss hvor gode valg vi ville tatt. Vi er mange som vet så godt om hva som er rett, og hva som er galt her i verden. Vi vet at uansett hva, så er det galt å ta et annet liv. Nei, ikke dyreliv, det er helt greit. Men menneskeliv, det skal vi ikke fjerne fra denne jorden, med mindre vi snakker helt, helt spessiell selvforsvarsituasjon.

Men jeg vet også at vi mennesker er forskjellige på den fronten også, som alt annet.
Jeg lurer på noe, et lite ultimatumspørsmål.

Dersom du fikk valget, ville du da:
A. Tatt i mot 15 millioner kroner, og latt den verste fiende få dø.
B. Ikke tatt i mot 15. millioner, og latt din verste fiende få leve.

Vanskelig å si, så lenge man ikke har vært i situasjonen selv, tenker du!
Jeg begynner å kjenne igjen mønstret i de fleste hjernene som slavisk leser bloggen min nå.


© Bildet tatt fra bornrich.com

I mitt tilfelle er ultimatumet ganske enkelt. Jeg kommer aldri til å få de 15 millionene uansett hva jeg velger.
For per dags dato er min verste fiende på hele jorda, meg selv. Så, hva er vitsen med å dø når jeg ikke får de pengene i livet uansett?
Med mindre de kunne blitt testamentert bort til Sara da, altså bestevenninna mi. Men igjen, nei. For jeg vet at hun heller ville hatt meg i livet, fremfor å ha 15 millioner kroner, som da hadde blitt 15 millioner doser dårlig samvittighet. Tror jeg, tror dette er noe jeg må spørre henne om, hehehe…

Men, hva hadde dere gjort?
Tatt 15 millioner eller ikke? Tror dette er lettere for dere som ikke har dere selv som deres verste fiende, da dere ikke får pengene likevel..

The Walking Dead, sesong 2

Da er endelig dagen for å gå løs på The Walking Dead sesong 2, kommet!
I dag fant jeg nemlig Blu Ray-utgaven av den i postkassa mi, og lite skal slå det akkurat i dag tror jeg.

Nå må jeg bare på spar en tur, kan ikke ha zombie-maraton uten snop!
Det er som å runke uten en eneste håndbevegelse.

Enyway, blir jeg vekke en stund, så vet dere hvorfor. Og jeg har nå en jævla god grunn.

Rebecca HIM in draw ^^

Venner og følgere er alltid veldig viktig å sette pris på, og ikke minst ta vare på.
I dag har jeg brukt en av de første timene mine på å tegne ei helt fantastisk, veldig ung og veldig, veldig flott jente, som i lang tid har vært en trofast leser på bloggen min. Og i den siste tiden blitt en av mine beste venner!

Så unike personligheter som henne fortjener å få litt ekstra oppmerksomhet og oppmuntring i hverdagen, så derfor har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på en stund. Jeg har tatt frem tegneark, og blyanter igjen.

Rebecca:
Har nettopp sendt deg en liiiiiten pakke. Med tegningen, følger det et lite brev, noen gamle pokemon-kort fra da jeg samlet (som jeg tror du vil sette mer pris på nå enn jeg gjør), og en liten overaskelse som jeg ikke vil nevne hva er før du finner ut av det selv!

Jeg er utrolig glad for å fått kontakt med deg i løpet av det siste året, og du kan bare glemme at du blir kvitt meg nå som vi først har “blitt kjent”. Typisk at også du bor så jævla langt unna, men hvem vet? Kanskje vi møtes en gang? ^^

Til pakken din ankommer posten om noen få dager (forhåpentligvis) så sender jeg en ørliten luftklem til deg her og nå!
Og som jeg skrev i brevet; samme hva som måtte skje, ALDRI slutt å være den du er! Aldri la noen fortelle deg hva som er rett eller galt, hver deg selv, og gi tørr å gi litt faen! <3

Delikat rottesirkus

Tenkte bare å dele en liten video med dere som liker å se videoer med dyr/rotter.
Filmet en 10-minutter-video med rottene mine igjen i dag. Det er riktignok noen timer siden jeg faktisk filmet den, men har ikke giddet å legge den ut på bloggen og YouTube før nå ^^

En grunn til litt lite aktiv blogging i dag er at jeg har tatt litt initiativ i å rydde litt i de siste flyttepakkene fra da jeg flyttet inn her i slutten av juli. Så nå er jeg nesten helt ferdig plassert her! Tar litt tid å gjøre sånt når man bor alene og kun har seg selv (ja, også de 5 dyra mine da) å ta hensyn til. Ingen fittekjærring som maser om at alt skal skje med en gang her i alle fall! Og godt er det!

Vi reblogges!