En slags flyttevlog!

Skal ikke akkurat skryte på meg å ha vært nevneverdig aktiv på Youtube (eller blogg…) de siste par ukene – særlig ikke når det kommer til eget innhold – men nå er det forhåpentligvis ikke så veldig lenge igjen før alt som har med å komme på plass i mitt nye hjem omsider… får kommet ordentlig på plass.

Da jeg flyttet forrige uke hadde jeg ikke i tankene at jeg burde/ville filme noe som helst, ene og alene fordi jeg ønsket at prosessen skulle gå mest mulig effektivt unna. Likevel skal dere som har ønsket dere NOE innen denne type content få viljen deres i hvert fall litt her og nå. 😊😅

I går filmet jeg en aldri så liten video hvor jeg gikk kjapt gjennom det jeg har igjen å ordne, samt en og annen oppdatering om… ja, det ene og det andre! 😄

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

På plass, men ikke helt på plass

Fredag skjedde omsider det som jeg har gått og ventet på så, SÅ lenge nå. DEN STORE FLYTTEDAGEN!! Ca. kl 08.30 kom flyttebilen. Jeg hadde til da pakket ned ganske mye, men jeg hadde likevel igjen noe også…😅 – som ALLE klærne mine (blant annet), og så ville jeg ikke plassere tven på disse lassene – så pappa kom og bisto med noen runder senere på dagen. Og mamma og tante fikk også hjulpet til med noen runder. Så det manglet ikke på hjelp, for å si det sånn! 😊

Da det var blitt kveld var jeg endelig ferdig med å hente og frakte det som var å hente og frakte fra sokkelen.

I skrivende stund har jeg sovet tre netter i min nye leilighet, og jeg trives veldig, veldig godt. Det vil si.. Det er fortsatt igjen noen kasser og sekker som jeg enda ikke har pakket ut, men det aller mest nødvendige som jeg bruker mest og har mest bruk for er i det minste på plass. Også blir tankene mine nå og da litt forstyrret av det faktum at jeg fortsatt “offisielt” ikke er helt ferdig med boforholdet i den gamle sokkelen. 🤪 Har en kompis som skal vaske ut enten i morgen, eller senest onsdag. Så er det gjennomtitt med huseier en eller annen gang etter det. Og dessverre så ser det ut som jeg må fortsette å betale der ut juli og august da han allerede har funnet en ny leieboer, men av hva jeg har skjønt så starter ikke den kontrakten før 1. september… 😝

Kommer muligens en leilighetsguide på Youtube etter hvert, samt en drøss med andre type videoer og blogginnlegg med bilder fra mitt nye krypinn. Men enn så lenge får dere eventuelt nøye dere med den (nesten) tomme guide-videoen jeg postet på Instagram for noen dager siden, samt et aldri så lite bilde av min aller første bestilling hos Pizzabakeren (pizzaen!) lørdag ettermiddag 😊

Stay goregeous!! 😃

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Han heter ikke William (2018)

Foto: TV3.

Da jeg først fikk opp «Han heter ikke William» som forslag for en ny serie jeg kunne se inne på Viaplay tenkte jeg nei. Altså jeg likte Skam, spesielt de to første sesongene, men jeg var likevel ikke såå stor fan at jeg følte noe behov for å se en reality/dokumentar-serie om eller rundt Thomas Hayes. Litt senere fant jeg ut – takket være «Morgenshowet på NRJ» – at dette ikke er en slik serie, men heller noe ala Thomas Giertsens «Helt perfekt». For så vidt ikke en serie jeg har sett på sånn nevneverdig. Har kanskje sett en episode eller to, men ikke noe utover det.

Likevel er det noe som har gjort meg nysgjerrig på “Hayes sin serie” den siste uken. Så i går begynte jeg på episode en, og det skulle derfra ikke ta lang tid før jeg hadde sett alt. Noe som er et ganske bra tegn siden jeg ikke binger noe særlig ofte, selv ikke med korte halvtimers-episoder. Men det er et og annet her som gjør at jeg bare ville se neste episode så fort jeg var ferdig med den forrige.

Kjendis med liten k

Serien er til tider litt ubehagelig da samtlige av de involverte titt og ofte oppfører seg noe uspiselig, og gjør en rekke DUMME valg. I løpet av åtte halvtimers episoder blir vi blant annet vitne til en og annen voldshendelse, kokainmisbruk, metoo, en sex-tape på avveie, en meeeeget innpåsliten Linni Meister, og en ekstremt stakkarslig og dels hissig Eivind Sander.

Thomas Hayes popper opp i denne cocktailen nå og da, men langt ifra så ofte og så mye som gjerne forventer, fordi ja… Og når han først er med så er det dessverre ikke de mest minneverdige scenene heller, stort sett. Han har en liten, fin kjærlighetsscene i siste episode som trakk litt på “aww”-en i meg. Og så er det en scene på et bad som involverer et viss kosteskaft. Men utover det, samt en og annen “slap stick”-scene nå og da så glemmer man litt bort at Hayes faktisk er med, som en noe kjedelig og uinspirerende utgave av “seg selv”.

“Som seg selv”, hmm, vel.. For min del er det nettopp denne faktoren som gjør at jeg finner serien såpass interessant som jeg tidvis gjør. Jeg engasjerer meg ikke kjempe mye i alt dramaet som foregår, litt, men igjen; ikke så mye. Det som i aller størst grad tiltrekker min interesse er det faktum at serien er stappfull av kjente og mindre kjente navn – som alle spiller en slags utgave av seg selv.

Foto: TV3.

Hvorvidt fremstillingen av de forskjellige er realistiske vet jeg lite om, og jeg håper litt at det man får se er en del overdrevet, da særlig for Linni Meister og Eivind Sander sin del som kommer klart dårligst ut med tanke på provoserende oppførsel og mindre heldige valg i livet. Linni Meiter fremstår som DEN innpåslitne og kjendis-kåte bimboen som ikke tar et nei for et nei, og som er mer enn bare litt villig til å bruke kroppen sin på den ene og andre måten for å få det som hun vil. Hun fremstår først og fremst som den dama enkelte nok tenker hun er basert på korte drypp man har fått fra media, særlig for sånn 10 år tilbake – IKKE slik som jeg har lært meg kjenne henne gjennom Instagram og diverse podcaster i nyere tid. Og Eivind Sander… Ja hvor vil dere at jeg skal begynne?

Hvor ble det av Thomas Hayes?

Hvorfor heter ikke serien «Han heter ikke Tom Lund» («Nissene på låven»), eventuelt «Han heter ikke Terje» («Neste Sommer») forresten? For uten å være helt 100% sikker tror jeg at det er Eivind Sander som får mest tid foran skjermen, og som mesteparten av kaoset og dramaet til syvende og sist sirkulerer seg rundt. Ah, stemmer.. Fordi Eivind Sander ikke er en like stor stjerne som Thomas Hayes. Et faktum serieskaperne selv også er tydelig klar over, og som av og til blir gjort noen poenger ut av i en slik grad at det nesten blir litt slitsomt og “oppbrukt”. Men denne vitsingen stoppes i siste liten før jeg rekker å gå helt lei.

Likevel.. Jeg tror serien kunne tjent litt på et annet navn. For siden serien heter det den heter så vil nok skuffelsen mange Thomas/William-fans vil kjenne på være et reelt faktum når han har den birollen han har. Og for de mest hardbarkede fansa, som det ihvertfall fremdeles var en del av da denne serien kom ut i 2018, så vil utvilsomt en del av meningene rundt serien være farget av denne mulige skuffelsen. Som igjen kan ha ført til at flere har omtalt serien for venner og kjente som noe dårligere enn den egentlig fortjener.

For til tross for et til dels villedende navn så er likevel ikke «Han heter ikke William» en dårlig serie per c. Jeg trakk jevnlig på smilebåndet. Jeg ble tidvis litt oppgitt på vegne av de forskjellige folkene som er med i den, på nettopp den måten jeg tipper er meningen at man skal føle. Og serien har generelt en del bra ved seg som gjør at jeg fint kan se den igjen en dag.

Foto: TV3.

En sesong 2? Tjaa..

Og selv om Eivind Sander oppfører seg som en smålig idiot av en annen verden så er det likevel et eller annet som gjør at jeg bryr meg om han til the bitter end. Det å fremstå som en såpass stor drittsekk, og gjøre at jeg fremdeles føler både empati og sympati for han er rett og slett godt gjort. Og tro meg; mye av det han gjør i denne serien er langt over grensen for hva jeg ville godtatt i det virkelige liv!!

Hvis det noen sinne skulle dukke opp en slags oppfølger er jeg gjerne med på det. En sesong to av «Han heter ikke William» tror jeg man fordel med kan droppe, selv om Thomas Hayes faktisk skulle ende opp som hovedpersonen da. Men en slags spin off med et annet navn – sign me up!

Jeg gir «Han heter ikke William» 7 av 10 stjerner!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Instagram essential – long time INGEN SJØ-edition!

Det begynner å bli en god stund siden jeg sist la ut noe «Insta lately»/«Insta(gram) essential» her nå. 😯 Faktisk har jeg ikke kommet med noen innlegg til denne “serien” siden høsten 2019 – og det er på ingen måte som et resultat av at jeg ikke har vært aktiv på Instagram. For DET har jeg så absolutt! Og jeg har utvilsomt også oppgradert kontoen min siden den gang med blant annet et enda mer sprudlende og kreativt innhold enn noen sinne!!

Per dags dato så er Instagram uten tvil den plattformen jeg liker best å “jobbe på” da det er der jeg får best respons, og det er generelt en ekstremt lettvint og herlig plass å være. Selv om man strengt talt aldri faktisk ikke er der #mindfuck..

Det har kommet så utrolig mye gøy og stilig til kanalen de siste to årene at skulle jeg vist dere alt kunne jeg like gjerne bare gitt dere en direktelink til profilen min med en gang. Men i og med at jeg ikke har så mye annet som frister å gjøre nå så skal jeg likevel plukke ut noe av det jeg er mest stolt av.

Mesteparten av dere har kanskje sett disse innleggene fra før, men likevel – det er alltid NOEN som enten ikke har Instagram, eller som ikke følger meg (shaaaaaame!!!!!), eller som ikke vet at jeg er å finne der inne – så HER kommer altså en beskjeden “siden sist-best off!” 😊

«Det “første” selvportrett!» – 9. juli 2020:

«Darkness!» – 18. juli 2020:

«Rose!» – 30. august 2020:

«Hotel Cæsar!» – 19. september 2020:

«The crow!» – 7. oktober 2020:

«Avholdsforhold!» – 26. oktober 2020:

«Sabrura» – 16. desember 2020:

«Oh!» – 15. februar 2021:

«Pink heaven!» – 16. mars 2021:

«Den reflekterte bloggeren!» – 27. mars 2021:

«Bitches!» – 20. mai 2021:

«Ikke bestandig!» – 23. mai 2021:

Dette var altså noe av det jeg har vært mest fornøyd med fra de siste to årene, men langt i fra alt av det. Dette er ikke en gang alt jeg hadde tenkt å vise dere nå da jeg har en rekke videoer og bildeserier/karuseller også som blogg.no av en eller annen grunn har vanskeligheter med å importere inn… 😫

With other wørds!: DET ER MYYYYE MER DER ALT KOMMER FRA!!! 😃 Og personlig så er det de forskjellige animasjonene/videoene jeg har laget opp gjennom som er det beste av alt. Så hvis dere syns at det jeg viste nå er kult/interessant/gøy, kan dere bare SE FOR DERE hvor awesome alt det andre jeg har liggende er!! 🥰😍😍

Stay goregeous!!!!!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

30 ÅR!! :-D – FORTSATT I SOKKEL!!!! xD

AYLAR ER TRETTI – JAA DET HAR JEG JAMMEN RETT I!! 😅

Jess, i går var den “stooooore, stooooore” dagen. Dvs. den ene store dagen denne måneden, nemlig min buuuuursdag.

En dag jeg ikke akkurat kan si ble feiret noe særlig. For jeg holder fremdeles til i den samme lokkeleiligheten som jeg skrev ifra sist, bare med enda flere fulle esker som tar mer og mer plass, og alt det måtte føre med seg av ulemper og frustrasjonas.

Men nå er det altså (får-hopp-entligvis!!) like før. 😊 På mandag ringte Marie (aka. hun jeg skal ta over leilighet etter) og kunne bl.a fortelle at hun er ferdig utflyttet, at vaskehjelpen hadde begynt på rundvasken, og at hen skulle være ferdig til senest onsdag, altså I DAG!! 😀

Jeg har et liiiite håp nå om at jeg skal få tatt over nøklene i morgen (eller til og med i kveld??), og at Vekst har mulighet til å komme med flyttebilen på fredag. Men jeg ser en reel mulighet for at jeg må vente til over helga før jeg får flyttet over meg selv, og alle tingene mine, og kan si “bye-bye-bye-bye!” til mitt gamle hjem, og “HALLOOOOOOOEN!!” til mitt nye.

Det er ihvertfall ikke så nevneverdig mye igjen å gjøre for meg nå. Jeg er nesten ferdig pakket. Jeg har omsider fått limt på plass alle steinene bak vedovnen som ramlet av da jeg fyrte nokså uforsvarlig den første vinteren. Og ja, så er jeg så heldig at det IKKE er jeg som skal vaske ut etter at flyttebilen har vært her. 😁😁 Så jeg har som sagt ikke så mye igjen å gjøre her nå.

Angående bursdagen min i går!: Jeg skulle ønske at jeg hadde noe gøy eller spennende å si om den. Det mest spesielle må vel være at Stian Røste dukket opp igjen i “Morgenshowet på NRJ” som vikar for Kristine Arntzen som akkurat har blitt singel (jeeeenta miii 😔💜🖤) Har jo savnet å høre Stian i podcasten siden han, Marte og Mattis ga seg i høst, så at han endelig var “tilbake” i går på min 30 årsdag(!!) var jo litt gøy.

Og så er det fortsatt kos med alle bursdagshilsener på Facebook, sms og Instagram (selv om jeg har en dickbrain som skygger for typ 30% av gleden på å legge merke til hvem som IKKE har gratulerert meg (enda), hehe…), hmm, men utover det – ingen ting.

Eller jo whattafakk!! 😅😅😅😅 – man kan jo si det sånn at jeg etter snart 9 år med et stadig mer brennende ønske om å finne et nytt og b.e.d.r.e(!!) sted å bo ENDELIG har lyktes er så og si den beste bursdagsgaven jeg kunne fått (hvis vi ser bort ifra alle billionene, en personlig trener, et par filmroller, 1003 babes og det faktiske kostymet Geir Børresen var i da han spilte Max Mekker på det farverike 90-tall) .

Men akkurat nå klarer jeg ikke å tenke så mye i den retningen da frustrasjonen over å FORTSATT BEFINNE MEG I DEN SERIEGODEVIBBER-MØRDERENDE SOKKELEN dessverre regjerer mer enn den strengt talt burde.

MEN HEEY!! – SNAAAAAAART!! 🤪😜🙂🙃😆😁😄😝😛😕🥰😘

Stay goregeous!! 💋😈

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Skogstur med lillesøster!

Søndag la jeg og Sigrid (som fortsatt har status som søstera mi) ut på en aldri så liten skogstur oppi Kåsen.

Det ble ikke en så alt for langvarig tur. Desto kortere turvlog.. ene og alene fordi det begynte å regne. Og fordi regn gjør at tøy og ting blir vått. 😏 Men like fult en tur! ^^

Stay goregeous! 😘

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

Rolig flytting! (så lenge det varer)

Flytteprosessen går. Den går sakte, men sikkert frem.

I fikk jeg med meg pappa til å hente intet mer enn 20 flyttekasser. Da vi var på vei hjem fikk jeg vite at jeg mest sannsynlig ikke trenger å pakke så veldig mange kasser da det aller meste av ting jeg eier er filmer og spill som står i skap, som pappa mener fint kan være i disse skapene når det skal flyttes.

Så mulig at jeg kun pakker ned de filmene som ligger oppå, og bare lar resten stå slik de står nå når flyttebilen ankommer. 😊

Foreløpig har jeg ikke pakket ned noe særlig. Jeg venter fortsatt på at hun jeg skal ta over for skal få flyttet og vasket ut, forhåpentligvis innen den 15., og jeg tenker at HVIS min nåværende huseier finner noen som vil komme og se før den tid er det kanskje en fordel at vedkommende ikke blir møtt av en “jungel” med pakkede flyttekasser her og der.

Da er det mulig bedre at de står litt mer flate i gangen eller noe sånn som nå.

Enn så lenge er det kun bokhylla på soverommet som er blitt tømt for innhold. Og HVIS det går fint å flytte de andre type skapene med innhold i slik som pappa mente i går, er det i grunn ikke så veldig mye annet å pakke ned som jeg uansett kan få unnagjort på bare noen timer dagen før flyttebilen faktisk kan komme og hente.

Ellers så må jeg se hva jeg kan få gjort med vedovnen til uka. 😏 Første vinteren jeg bodde her (flyttet hit i 2012) var jeg litt ubetenksom med esken og isoporen som fulgte med 55 tommeren jeg da akkurat hadde kjøpt meg.

Det ble etter en stund VELDIG varmt, kunne fort fått fatale følger, men heldigvis var det “bare” noen av steinene bak som ramlet av, samt at det ble noen flekker på skifersteinen fra isoporen som jeg på et tidspunkt lot stå halvveis inn i ovnen, og halvveis utenfor, til jeg til slutt skjønte at dette var en veldig, VELDIG idiotisk ide fra meg 😟😫. 8 år siden nå! Ble med den ene gangen for å si det sånn. Har lært av mine tabber og mistakes – fremover er det kun ved og en og annen aviser jeg kommer til å fyre med!!

Usikker på hvor mye det er å gjøre med de smelteflekkene på skiferen, men disse steinene skal jeg i hvert fall få på plass innen jeg er ute av sokkelen.

Og mens jeg er inne på ved.. Jeg har vurdert å få venner og bekjente til å kjøre tingene mine for meg. Men med tanke på at jeg har en gigantisk sekk med ved utenfor inngangsdøra så har jeg kommet frem til at det nok er best å bare få flyttefolka på Vekst til å kjøre så og si alt, bortsett fra tv-en. 😊

Flere som er på flyttefot?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

FÅTT MEG “NY” LEILIGHET!!!!!!!!!!

HJELP så vanskelig det skulle være å starte dette innlegget her da!!!

Okei, jeg får bare kaste meg rett uti det – JEG HAR FÅTT MEG LEILIGHET!!!!! 😃😃😃😃 ENDELIG!!! Dette har jeg ventet så urokkelig lenge på, og nå har alle tankene og drømmene omsider blitt omgjort til en oppfylt realitet!!!

Fra DENNE stua har 99% av alt jeg har publisert på denne bloggen de siste 9 årene blitt skrevet og redigert!!!

I rundt to måneder har jeg vært nokså aktiv inne hos Finn og Facebook. Jeg har overvåket nettet i en slik grad at det av og til ikke har vært helt sunt. Har vært dager jeg ikke har ville gått meg en liten tur en gang fordi jeg har vært redd for at et tilbud skulle poppe opp, og forsvinne igjen før jeg i hele tatt har rukket å kommet meg hjem igjen.

Og frem til forrige uke har jeg aldri kommet lengre enn å veksle noen ytterst få meldinger med en og annen utleier, hvor de fleste har endt i “beklager, men leiligheten er allerede utleid!”, ja også var det en som kunne fortelle at han snart skulle ha noe ledig, men at mine Facebook-bilder ikke akkurat innbydde, men kanskje jeg hadde preferanse? Jo ja, jeg hadde for så vidt det, men NEI TAKK!… 🤪

Men forrige uke dukket det ikke opp bare én, men hele to veldig aktuelle leiligheter. På onsdag var jeg på visning i en sokkel som bokstavelig talt ligger på andre siden av veien for der jeg bor nå. En sokkel som leies ut av (blant annet) en av mine aller beste klassekamerater gjennom 7 år på barneskolen. En veldig moderne og nyoppusset sokkel som jeg hadde utrolig lyst til å ta over for å si det mildt. Og utleierne… AH!! – for noen flotte, hyggelige og njuuuuudelige medmennesker!! 💖💖

Blir litt rart å ikke lengre lage flere liste-videoer og vlogs med dette kjøkkenet i bakgrunnen… 😮

Og hadde det ikke vært for at jeg så og si samme dag som denne visningen tok sted ble kontaktet av en fyr som også straks ville få noe ledig, som han lurte på om kunne være av interesse, ja så tror jeg at jeg hadde endt opp i denne sokkelen fra forrige onsdag nå.

Men slik ble det altså ikke. For på fredag gikk jeg altså på en visning til. Denne gangen snakker vi verken hybel eller sokkel, men en faktisk leilighet med egen over- og under-etasje. Et sted som ser litt eldre og litt mer brukt ut, men som samtidig er noe større, enda nærmere sentrum (vi snakker faktisk bare 3 minutter gange), og UTEN noen naboer som holder til verken under, eller over.

Så.. Etter fredagsvisitten ble det noen runder på meg i tenkeboksen. Jeg var sant og si veldig usikker på hvilke av disse to leilighetene jeg hadde mest lyst til å flytte inn i. Begge har mildt sagt mye bra med seg som appellerer VELDIG til meg, men jeg måtte ta et valg, og jeg kunne ikke gå og dvele ved dette alt for lenge. Så etter et veldig close race, etter noe om og men, litt frem og tilbake – ja så endte jeg med å takke ja til den med to etasjer som jeg var og så på fredag.

Søndag skrev jeg under leiekontrakt og betalte depositum, samtidig som jeg fikk skrevet ut, skrevet under og levert en oppsigelse på leiligheten jeg sitter og skriver i nå – som jeg har bodd i i snart 9 år!! 😯😯

Her ble jomfrua mi tatt kverken på for noen år tilbake… RIP <3

Om jeg nå ser frem til å flytte? Både litt ja og nei. Altså, jeg ser veldig, VELDIG frem til å komme meg inn i et nytt og roligere hjem. Men jeg er litt stresset med tanke på enkelte detaljer ved selve flytteprosessen. Det som stresser meg mest akkurat nå at jeg ikke vet helt sikkert når hun som enda bor der skal ha flyttet ut og vasket ferdig. Hun skulle egentlig vært ute til 1. juni, altså i går. Men grunnet litt diverse så sitter jeg i dag og venter på at hun forhåpentligvis skal være ute til den 15. juni i stede. Min nye leiekontrakt trer i kraft 1. juli, men lar det seg gjøre kan jeg få flytte inn før det.

Skulle helst hatt avtale med både flyttebil og vaskehjelp nå, men i og med at jeg ikke vet det jeg ikke vet, så vet jeg altså ikke når jeg kan… Ja, DERE vet.

Så lurer jeg også litt på hva jeg skal gjøre med den nokså flate og skjøre 55 tommeren. Jeg håper vi finner en smart og trygg måte å flytte den på som ikke skader tv-skjermen. 😢 Forhåpentligvis går det nok bra, men inntil det faktisk er gjort.. Ja så kommer denne bekymringen til å henge ved meg som en plagsom flue jeg ikke får bragt til stillhet….

Og her har…….

Det aner meg at dere svært gjerne skulle hatt noen bilder å se på nå som viser hvordan det nye stedet ser ut. Dessverre må også det vente litt. Det er nemlig ikke blitt lagt ut noen annonse på nett, eller andre steder. Han som eier stedet eier ganske mange leiligheter rundt om i Oppdal sammen med sin far, som jeg ofte har sett poppe opp her og der i div “kjøp, leie og salg”-grupper det siste året.

Og for en måned siden tok jeg kontakt med han og forklarte min situasjon. At jeg var på jakt etter et sted som er sånn og sånn og sånn, fordi derfor, slik og på grunn av det og det. Men forhåpentligvis er det ikke fryktelig lenge til jeg får flyttet inn der, og daaaaaa!! 😊😊

Stay goregeous!!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos