Rolig flytting! (så lenge det varer)

Flytteprosessen går. Den går sakte, men sikkert frem.

I fikk jeg med meg pappa til å hente intet mer enn 20 flyttekasser. Da vi var på vei hjem fikk jeg vite at jeg mest sannsynlig ikke trenger å pakke så veldig mange kasser da det aller meste av ting jeg eier er filmer og spill som står i skap, som pappa mener fint kan være i disse skapene når det skal flyttes.

Så mulig at jeg kun pakker ned de filmene som ligger oppå, og bare lar resten stå slik de står nå når flyttebilen ankommer. 😊

Foreløpig har jeg ikke pakket ned noe særlig. Jeg venter fortsatt på at hun jeg skal ta over for skal få flyttet og vasket ut, forhåpentligvis innen den 15., og jeg tenker at HVIS min nåværende huseier finner noen som vil komme og se før den tid er det kanskje en fordel at vedkommende ikke blir møtt av en “jungel” med pakkede flyttekasser her og der.

Da er det mulig bedre at de står litt mer flate i gangen eller noe sånn som nå.

Enn så lenge er det kun bokhylla på soverommet som er blitt tømt for innhold. Og HVIS det går fint å flytte de andre type skapene med innhold i slik som pappa mente i går, er det i grunn ikke så veldig mye annet å pakke ned som jeg uansett kan få unnagjort på bare noen timer dagen før flyttebilen faktisk kan komme og hente.

Ellers så må jeg se hva jeg kan få gjort med vedovnen til uka. 😏 Første vinteren jeg bodde her (flyttet hit i 2012) var jeg litt ubetenksom med esken og isoporen som fulgte med 55 tommeren jeg da akkurat hadde kjøpt meg.

Det ble etter en stund VELDIG varmt, kunne fort fått fatale følger, men heldigvis var det “bare” noen av steinene bak som ramlet av, samt at det ble noen flekker på skifersteinen fra isoporen som jeg på et tidspunkt lot stå halvveis inn i ovnen, og halvveis utenfor, til jeg til slutt skjønte at dette var en veldig, VELDIG idiotisk ide fra meg 😟😫. 8 år siden nå! Ble med den ene gangen for å si det sånn. Har lært av mine tabber og mistakes – fremover er det kun ved og en og annen aviser jeg kommer til å fyre med!!

Usikker på hvor mye det er å gjøre med de smelteflekkene på skiferen, men disse steinene skal jeg i hvert fall få på plass innen jeg er ute av sokkelen.

Og mens jeg er inne på ved.. Jeg har vurdert å få venner og bekjente til å kjøre tingene mine for meg. Men med tanke på at jeg har en gigantisk sekk med ved utenfor inngangsdøra så har jeg kommet frem til at det nok er best å bare få flyttefolka på Vekst til å kjøre så og si alt, bortsett fra tv-en. 😊

Flere som er på flyttefot?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg