Natt VS. dag

Vi mennesker har alltid vært og kommer nok også alltid til å være ganske forskjellige fra hverandre. Noen av oss er litt som erteris, men selv to bittesmå erteris er aldri klin kokos like, og det er heller ikke kokosen sånn apropos.

Mens noen av oss syns at dagen er den beste delen av døgnet, finnes det også de av oss som mye heller foretrekker natten. Også finnes det faktisk de som hater den ene delen, og elsker den andre. Og ja, så finnes det de som ikke hater eller elsker noen av delene, men som simpelthen bare foretrekker den ene fremfor den andre uten videre komplikasjoner.

Ah, og så må jeg ikke glemme å nevne de som aldri helt får bestemt seg. Jeg er en sånn person. Stort sett så er jeg ganske trofast mot natten, men så hender det en gang i blant at utroskapen blir et faktum og jeg heller har lyst til å stifte giftemål med dagen da det blant annet er flere av vennene mine som er tilgjengelig for chat og diverse da.

Så, når alt koker til alt (hva nå enn det måtte bety); jeg er først og fremst et nattmenneske, si 80%. Og så tipper jeg at ca. 15% av meg er kvelds- og tidlig morgen-menneske mens de resterende 5 altså tilhører dagen da jeg rett og slett slapper mer av om natten når det ikke er noen butikker som er åpne slik at jeg blir sittende og tenke på at jeg burde vært innom sånn NÅ, og da er det også ytterst få individer oppe som bråker, lader lyger og er til generelt bry xD

Så, hva foretrekker du: Natt eller dag?

Stay goregeous!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg