Har tegnet Frodith!

Det begynner å bli “noen” år siden jeg var særlig interaktiv (ikke sikker på om det er det ordet jeg mener i denne forbindelsen, men i likhet med resten av dette innlegget tar jeg nå sats og lar det stupe til!) med andre bloggere her inne (blogg.no).

Men da jeg leste om den litt narsissistiske, spenstige og gøyale utfordringen Frodith har klint ut på sin egen blogg hvor hun oppfordrer alle som vil til å tegne henne enten “på ekte” eller “på digitalt” (eh..) så var det som at en solstråle fant veien gjennom alle regnbuens farver, tok med seg mesteparten av farvene, for så å treffe meg midt i tryne på en så måte at jeg fikk en aldri så liten åpenbaring.

Jeg skulle herved kaste meg på!! 🤪

HER har dere bildet jeg har tatt utgangspunkt i:

Bildet er tatt fra: frodith.blogg.no

Og her er resultatet!:

Hun har skrevet at hun lover å ikke bli sur, samme hva resultatet måtte bli og vel, når sant sies skal så er jeg personlig ikke så altfor misfornøyd med hva jeg nå har utartet – tatt i betrakting at det er en god stund siden jeg tegnet sist, at jeg har tegnet i Paint, og at jeg attpå til ikke har den mest musevennlige sofaen og leke med (data)musa mi i.

Men er likevel litt spent på reaksjonen fra Frodithen selv.. begynner å bli et halvår siden jeg sist ble truet med anmeldelse for ærekrenking dersom jeg ikke tok noe ned herifra.. jeg TROR ikke dette skjer nå, men skulle det skje så blir livet mitt i det minste litt mindre kjedelig igjen enn hva det har vært siste ukene nå!! 😅

Vil DU kaste deg på samme utfordring så kan du lese om “reglene” og alt sånn her!!

Hva syns dere om resultatet? 😁

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

22 kommentarer

Siste innlegg